foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ122
ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Δέκα χρόνια η Ατλέτι, άλλα τόσα χωρίς ισοπαλία στο Λονδίνο, ελλιπής η Ρεάλ

Μποζιονέλος | 21 Νοε 2020 13:39
25779902-0-image-a-1_1583841962281.jpg

Πλήρωσε, και πλήρωσε βαρβάτα χθες, το μπασκετάκι.

🦊 2.13 το combo με τo line πόντων της Αλμπα και το χάντικαπ της Ζενίτ, 2.49 το combo total points με το αβάτζο της Ζάλγκιρις στο Μιλάνο, 2.35 η δυάδα με τους πόντους της Βαλένθια και τους πόντους στη Ρεάλ – Φενέρ. Α, και ειδικά σε Βαλένθια και Μιλάνο, είδαμε ματσάρες (για τους λάτρεις των σπορ).

🦊 Ποδοσφαιρικά, η κακόμοιρη η Ουέσκα πάλι δεν νίκησε, ορθώς καλύφθηκε σε dnb, η δε Ρεν ήταν άστα να πάνε πάλι.

39 χρόνια χωρίς νίκη, κρούσματα στο Σίνσχαϊμ



Μίνι αθηναϊκό ντερμπάκι, Ατρόμητος εναντίον Απόλλωνα. Η παράδοση έχει ενδιαφέρον: 4-6-2 συνολικά, 2-4-0 στο Περιστέρι. Στη μεγάλη κατηγορία η τελευταία νίκη του Απόλλωνα ήταν στις 7 Σεπτεμβρίου 1981, με 2-1 στη Ριζούπολη, γενικώς ήταν τον Νοέμβριο του 2004 με 1-0, στη Β’ Εθνική και ένα χρόνο μετά το μόνο διπλό (8-6-7 για τον Ατρόμητο και 4-5-1 στο Περιστέρι, συνολικά). Ο άσος είναι παραπάνω από όσο υπολόγιζα, ρίχνοντας την τιμή του draw no bet, με τη σκέψη ότι ίσως… σπάσει, δύσκολα αυτό θα γίνει με πολλά γκολ. Ο Απόλλωνας άσχημα δεν παίζει αλλά έφτασε στη διακοπή με πέντε σερί ήττες.

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Υψηλά όρια στοιχηματισμού
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Στα της Bundesliga, όσοι δεν διαβάσατε Foxbet.gr, κακώς (δεν) πράξατε διότι θα είχε λυθεί η απορία γιατί η Χόφενχαϊμ τιμάται τόσο ψηλά, έστω και φαβορί ακόμη, με τη Στουτγκάρδη: αποδεκατίστηκε ελέω κορωνοϊού. Οι Σουηβοί παίζουν με θράσος στο γήπεδο, σαν να μην έλειπαν από τη μεγάλη κατηγορία ενώ δεν έχουν κι άσχημη παράδοση στο Σίνσχαϊμ (4-3-3), αξίζουν σε draw no bet. Η, δε, παραπαίουσα, ούσα άνευ νίκης (στα τελευταία… 23) και απογοητευτική Σάλκε υποδέχεται την αήττητη στο φετινό πρωτάθλημα μεν, οριακώς (με πολλές ισοπαλίες) δε, Βόλφσμπουργκ, το περσινό διπλό των «λύκων» (4-1) ήταν το πρώτο τους στο Γκέλζενκιρχεν μετά από δέκα χρόνια. Με… τρώει το σερί για ξερό άσο, που φλερτάρει με το 4άρι, ή 1Χ με over 1,5 αλλά το άφησα, παρανοίχτηκε σήμερα η στήλη.



Μονά και δυάδα (απόδοσης 4.41)


🇩🇪 16:30 Χόφενχαϊμ 🆚 Στουτγκάρδη 2 dnb 🦊 2.10. (Bet365)

🇬🇷 17:15 Ατρόμητος 🆚 Απόλλων Χ2 & under 4,5 🦊 2.10. (Bet365)

Ελλιπέστατη η Ρεάλ


Έχοντας δεχθεί 14 γκολ στα τελευταία επτά (ωιμέ) η Ρεάλ δοκιμάζεται στο «Θεράμικα» ενάντια στη Βιγιαρεάλ μετρώντας ένα κάρο ελλείψεις: Σέρχιο Ράμος, Μπενζεμά, Κασεμίρο, Βαλβέρδε (!) συν τους παγκίτες Γιόβιτς, Μιλιτάο, Οντριοθόλα. Ο Βραζιλιάνος Ροδρίγο παίρνει θέση βασικού φορ, με Ασένσιο, Όντεγκαρντ και Αζάρ πίσω του, ενώ έπεται μεσοβδόμαδα το κρίσιμο ματς στο Μιλάνο με την Ιντερ. Οι Λεβαντίνοι έρχονται από τέσσερις σερί νίκες σε Ισπανία και Ευρώπη (με 12-2 γκολ), αήττητο εννέα αγώνων, έξι σερί νίκες σε εντός έδρας επίσημα και, γενικώς, κλέβουν την παράσταση οι παίκτες του Ουνάι Εμερι. Μόνος προβληματισμός η αμφιβολία για τη συμμετοχή του Αλκάθερ, λογικά παίζει όμως.


Στο 4-13-25 η παράδοσή τους συνολικά στο πρωτάθλημα, στο 3-8-10 με γηπεδούχο τη Βιγιαρεάλ η οποία δεν έχει νίκη στα τελευταία πέντε (0-3-2), ήτοι από το διπλό στη Μαδρίτη πριν από τρία χρόνια. 2-2 έληξαν και τα τρία τελευταία τους στο Λεβάντε, έσχατως άσος πριν από πέντε χρόνια.

Παρά το κακό ρεπορτάζ, η Βιγιαρεάλ παραμένει ελαφρώς αουτσάιντερ στις περισσότερες στοιχηματικές, δεν είναι πάντως για να πέσεις με τα μούτρα στον άσο, σε ματς που και γκολ, λογικά, θα έχει, και κάλυψη θέλει. Άλλη μια επιλογή combo με ρίσκο.



Combo, ρίσκο


🇪🇦 17:15 Βιγιαρεάλ 🆚 Ρεάλ Μ. 1Χ & over 2,5 & goal/goal 🦊 3.33. (Novibet)

Παυλίδης εναντίον Γιακουμάκη


Το line των γκολ στο ντερμπάκι της Σπαρτάκ με την Ντινάμο, στη Μόσχα, παραείναι υψηλό και κράτησα το ασιατικό over 2 (με… μονάδα σε ακριβώς δύο γκολ).

Ενδιαφέρον, και ελληνικό, έχει το ματς της Βίλεμ και της Φένλο όπου βασικοί φορ είναι οι δύο της Εθνικής μας, Παυλίδης και Γιακουμάκης. Δύο μήνες χωρίς νίκη η γηπεδούχος που είναι αγνώριστη εν συγκρίσει με την περσινή ομάδα η οποία πήρε ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η Φένλο παίζει… run n’ gun, από το 1-1 ξεκινά και ίσως μείνει εκεί. 



Δυάδα (απόδοσης 2.60)


🇷🇺 18:00 Σπαρτάκ Μ. 🆚 Ντινάμο Μ. Over 2 🦊 1.59. (Betshop)

🇳🇱 19:45 Βίλεμ 🆚 Φένλο Goal/goal 🦊 1.64. (Betshop)

Ουδέτερο και ίντριγκα


Σπέτσια και Αταλάντα παίζουν στον ουδέτερο «Ντίνο Μανούτσι» της Τσεζένα, οι νεοφώτιστοι αφήνουν καλές εντυπώσεις, οι «μπεργκαμάνσκι» αν πιάσουν απόδοση… κλάψε τους αντιπάλους, αλλά προ της διακοπής έβγαλαν θέματα ενώ είχαν 15 (!) διεθνείς. Από τις περιπτώσεις που τα γκολ πληρώνουν χαμηλά (ούτε δίφραγκο το over 3,5) αλλά το να μπουν δύο ως την ανάπαυλα, είναι θελκτικό βάση τιμής.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Μόνο γαλλικό ματς σήμερα, στη Βρέστη ανάμεσα στην Μπρεστ, η οποία έγινε η πρώτη που νικά τη Λιλ φέτος, και τη Σεντ Ετιέν. Ωστόσο είναι τιμωρημένος ο στόπερ Σαρντονέ, ανέτοιμος ο έτερος βασικός στόπερ Ερέλ και αμφίβολος ο νεαρός Μπρασιέ για τη γηπεδούχο. Οι «στεφανουά» έβγαλαν χαρακτήρα στο άδικο 2-1 από τη Λιόν, έπαιξαν μπάλα επιτέλους, έχασαν και πέναλτι στο τέλος, unfair τόσο κάτω ο άσος. Ναι, να την ξαναδούμε τη Σεντ Ετιέν αλλά έχω εμπιστοσύνη στον Κλοντ Πιέλ…


Ίντριγκα και μια παράδοση στο Νησί: η Αστον Βίλα δεν έχει χάσει ποτέ υποδεχόμενη την Μπράιτον (7-3-0 στο πρωτάθλημα, 9-3-0 σε όλες τις διοργανώσεις) και, ανεξαρτήτως έδρας, από το 1980 (6-4-0 έκτοτε) αλλά απίθανο να… σπάσει το εν λόγω σερί σήμερα.


Μονό, ρίσκου

🇫🇷 18:00 Μπρεστ 🆚 Σεντ Ετιέν 2 🦊 3.30. (Bwin)

Μονό

🇮🇹 19:00 Σπέτσια 🆚 Αταλάντα Over 1,5 στο 1ο ημίχ. 🦊 2.07. (Betshop)

Μια και παραπάνω, κλάση διαφορά παρά τις ελλείψεις


Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, ένα ντέρμπι χωρίς την… αύρα του ντέρμπι τα τελευταία χρόνια. Ο Ολυμπιακός, νικώντας στο Ηράκλειο, έπιασε τον Αρη στην πρώτη θέση ωστόσο ελέω κορωνοϊού έχασε Χασάν και Ελ Αραμπί και ελέω τραυματισμού τον Βαλμπουενά, έξω και οι Χολέμπας, Βινάγκρε, εξ ου και από το 1.20 ο άσος ανέβηκε στο 1.60+. λογικά με Μπρούμα, Φορτούνη, Μασούρα μπροστά ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Παναθηναϊκός δεν δείχνει σημάδια βελτίωσης, έχασε από τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ, η δουλειά του Λάζλο Μπόλονι θα κριθεί σε κάνα μήνα, τι να προλάβει να κάνει τώρα; Γυρίζουν Σαβιέ, Πούγγουρας, Μολό, εκτός οι Βέλεθ, Μπουζούκης, Αγιούμπ, Αντονίτο, Μπεκ, Χατζηθεοδωρίδης, ερώτημα αν ο Ρουμάνος κατεβάσει 4-4-2 ή το ρίξει σε 4-2-3-1 με έναν εκ των Μακέντα ή Καρλίτος στον πάγκο.

Επί των αριθμών, ο Ολυμπιακός έχει την καλύτερη επίθεση με 14 γκολ και δεν έχει σημειώσει κανένα ακόμη στο πρώτο ημίχρονο (!) κι έχει μόνο μια ήττα στα τελευταία 52 πρωταθλήματος (αυτή από τον ΠΑΟΚ στις 12 Ιουλίου, που του στέρησε και το αήττητο της περσινή σεζόν). Ο Παναθηναϊκός και στις τρεις φετινές ήττες έχασε με 1-0, και στις δύο νίκες του προηγήθηκε από το ημίχρονο.


Στα μεταξύ τους, πέρυσι έπαιξαν για πρώτη φορά τέσσερις φορές στο ίδιο πρωτάθλημα, ελέω play offs, 2-2-0 για τον Ολυμπιακό που δεν έχει ήττα στα τελευταία επτά (από το 1992-95 είχε να κάνει κάτι ανάλογο, το 1980-85 με 11άρι αήττητο το σχετικό ρεκόρ). Το «τριφύλλι» έχει να κερδίσει από τις 28 Οκτωβρίου 2017, 1-0 στη Λεωφόρο (με γκολ του Βιγιαφάνιες) ενώ στα τελευταία 10 clasico, χωρίς τους δύο μηδενισμούς, ουδέποτε έβαλε πάνω από ένα γκολ στον «αιώνιο». Με γηπεδούχους τους «ερυθρόλευκους» είναι 5-2-0 μετά τις 2 Μαρτίου 2014, όταν επικράτησε 3-0 στο «Καραϊσκάκη».

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρά τις απουσίες, ο Ολυμπιακός παραμένει μία, και παραπάνω, κλάσεις από τον Παναθηναϊκό και τη διαφορά θα κάνει το κέντρο: Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Καμαρά από τη μια, Κουρμπέλης, Μαουρίσιο, Μολό από την άλλη. Κάτι σε 2-0 με 2-1 μου κάνει, «ερυθρόλευκη» combo επιλογή για ποντάρισμα. Και ένα εναλλακτικό, σκόρερ, στα ντέρμπι συχνά σκοράρουν παίκτες που δεν το περιμένεις. Μασούρα βλέπω πάντως.

 

Combo

 

🇬🇷 19:30 Ολυμπιακός 🆚 Παναθηναϊκός 1 & over 1,5 🦊 2.10. (Stoiximan)

Σκόρερ

 

🇬🇷 19:30 Ολυμπιακός 🆚 Παναθηναϊκός Γκολ Μασούρας 🦊 3.70. (Pamestoixima.gr)

Ζοσέ VS Πεπ: mind games και στατιστικά

Ζοσέ Μουρίνιο εναντίον Πεπ Γκουαρδιόλα στο Λονδίνο, από τις περιπτώσεις που τα πρόσωπα υπερέχουν των ομάδων: Τότεναμ και Μάντσεστερ Σίτι. Και, παρά τα όσα είχαν ειπωθεί δημόσια, στο παρελθόν, ειδικά στις εποχές που εργάζονταν σε Ρεάλ και Μπάρτσα, τον τελευταίο χρόνο στάζουν μέλι ο ένας για τον άλλο και στηρίζουν δημόσια τις θέσεις, ο ένας του άλλου, ειδικά εν μέσω κορωνοϊού (όπως για τις πέντε αλλαγές, για τον VAR, για το πρόγραμμα κλπ.). Βέβαια χθες ο Πεπ ρώτησε αν ο Ζοσέ είναι… γιατρός, όταν αναφέρθηκε δημόσια στην κατάσταση του Στέρλινγκ: τα κλασικά mind games του Πορτογάλου.

Μουρίνιο και Γκουαρδιόλα ανταμώνουν για 24η φορά, από την Ισπανία η αντιπαλότητά τους μεταφέρθηκε στην Αγγλία: 5-8-10 ο απολογισμός στα μεταξύ τους, σε όλες τις διοργανώσεις, ολόκληρο… βιβλίο γράφεται. Λίγοι θυμούνται ότι την περίοδο που ο Special One ήταν αρχικά μεταφραστής και κατόπιν βοηθός προπονητή στην Μπάρτσα (1996-00) επί ημερών Μπόμπι Ρόμπσον και Λουίς φαν Χάαλ, είχε… παίκτη τον Γκουαρδιόλα.

Με τον Πορτογάλο γηπεδούχο σε ματς πρωταθλήματος δεν υπήρχε… άσος επί συνόλου τεσσάρων αναμετρήσεων και το εν λόγω σερί «έσπασε» στο 2-0 του Φεβρουαρίου. 3-3-5 συνολικά, πλέον, ο απολογισμός του Ζοσέ ως γηπεδούχου, με τον Πεπ: οι άλλες νίκες ήταν με τη Γιουνάιτεντ στο Λιγκ Καπ του Οκτωβρίου 2016, 1-0 με γκολ του Μάτα και τον Απρίλιο του 2010 στον πρώτο ημιτελικό του Champions League ανάμεσα σε Ιντερ και Μπαρτσελόνα (3-1).

Οι «σπερς» είναι αήττητοι στα τελευταία επτά στο πρωτάθλημα (5-2-0) ερχόμενοι από το in extremis 1-0 επί της Γουέστ Μπρομ με γκολ του Κέιν στο 88’, η (αήττητη στα τελευταία έξι εκτός, με 4-2-0, στο πρωτάθλημα) Σίτι από το 1-1 με τη Λίβερπουλ, όπου είχε και χαμένο πέναλτι από νωρίς, κι έμεινε ακόμη πιο πίσω. Απόντες Λαμέλα και Ντόχερτι από την Τότεναμ, αμφίβολος ο χαφ Γουίνκς, με 4-3-3 και με Σον, Κέιν και έναν εκ των Μπέρχβαϊν ή Μπέιλ μπροστά. Και η Σίτι με 4-3-3 και τους Φεράν Τόρες, Ζέσους και Μαχρέζ μπροστά, εκτός κι αν ξεκινήσει ο Στέρλινγκ.

Τι ποντάρεις; Όλα πιθανά, τι να λέμε. Η παράδοση είναι 39-18-20 στο Λονδίνο για την Τότεναμ, 35-16-18 επιμέρους σε πρωτάθλημα κι έχουν να φέρουν ισοπαλία από τον Αύγουστο του 2010, 0-0 τότε, ακόμη είχαν Χάρι Ρέντναπ και Ρομπέρτο Μαντσίνι στους πάγκους, ακόμη ακόμη ο Μόντριτς έπαιζε στην Τότεναμ και η Σίτι είχε στην ενδεκάδα τους δύο Τουρέ και τον Αντεμπαγιόρ! Έκτοτε, 5-0-5 σε όλα, με γηπεδούχο την Τότεναμ. Αξίζει μια ψιλή, ανεβάζοντας το ρίσκο πόνταρα ισοπαλία με γκολ εκατέρωθεν, απίθανο να μείνει στο 0-0 αυτό.

 

Fun bet

 

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 19:30 Τότεναμ 🆚 Μάντσεστερ Σίτι Χ & goal/goal 🦊 5.50. (Bet365)

Δέκα χρόνια και 18 αγώνες…

Αν και δύο φορές, στο Champions League όμως, τα τελευταία χρόνια την απέκλεισε, η Ατλέτικο έχει 20 ματς (0-6-14) να νικήσει την Μπαρτσελόνα στο πρωτάθλημα, ήτοι από τον Φλεβάρη του 2010 και το 2-1 με Φορλάν και Σιμάο Σαμπρόσα, προπονητή δε είχε τον Κίκε Σάντσες Φλόρες (και οι Καταλανοί, που είχαν μειώσει με τον Ιμπραχίμοβιτς, τον Πεπ Γκουαρδιόλα)! Επιμέρους στη Μαδρίτη έκτοτε, πάντα στο πρωτάθλημα, είναι 0-3-7 ενώ ο Ντιέγο Σιμεόνε έχει, συνολικά, μονάχα τρεις νίκες σε 28 αγώνες ενάντια στους Καταλανούς (3-10-15).

Αντάμωσαν βέβαια και τον Ιανουάριο, στον ημιτελικό του… Final 4 του Supercoppa, στην Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας και η Ατλέτικο νίκησε με 3-2 με ανατροπή στο τέλος από γκολ των Μοράτα (81’ πέν.) και Ανχελ Κορέα (86’), ματς που αποτέλεσε αφορμή, εντέλει, για την απόλυση του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Στα… του σήμερα, σημαντικές οι απώλειες των Σουάρες, Τορέιρα, Ερέρα από τη μια και Φατί, Μπουσκέτς από την άλλη. Εξ αυτών, κομβικότερη του Μπουσκέτς, η Μπάρτσα θα παίξει με Πιάνιτς και Ντε Γιονγκ: ποδόσφαιρο θα παράξουν, ανασταλτικά όμως;

Ε, όπου τον βρήκα πιο ψηλά, τον έριξα, κι ας λείπει ο… δαγκωνιάρης. Δέκα χρόνια είναι αυτά.

 

Combo, ρίσκο

 

🇪🇦 22:00 Ατλέτικο Μ. 🆚 Μπαρτσελόνα 1 🦊 2.76. (Novibet)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ