foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ62
PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Επιτέλους… σνούκερ. Ανάλυση για το Παγκόσμιο

Μποζιονέλος | 30 Ιουλ 2020 14:06
Crucible.jpg

Πέρασε, όπως καθετί αθλητικό στις μέρες μας, από χίλια κύματα μέχρι η σεζόν να φιξαριστεί και να ολοκληρωθεί.

Ένα άθλημα που, ως έχω αναφέρει ξανά, πρόκειται κυρίως για άθλημα… τέχνη πάνω στο τραπέζι.

Από την Παρασκευή, 31 Ιουλίου, ξεκινά λοιπόν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του σνούκερ στο θέατρο «Crucible» του Σέφιλντ, όπου διεξάγεται ετησίως από το 1977 και σε ένα τουρνουά που ξεκίνησε το μακρινό 1927. Πρόκειται για το ετήσιο αποκορύφωμα της σεζόν, εκεί γύρω στον Μάιο, αλλά η πανδημία του κορωνοϊού καθυστέρησε την έναρξή του.

Τρόπος διεξαγωγής


32 παίκτες ρίχνονται στα ματς του 1ου γύρου, το ταμπλό ανέδειξε τα… μονοπάτια ως και τον τελικό. Οι πρώτοι 16 παίκτες του ranking πέρασαν απευθείας κι άλλοι 16 από τα προκριματικά που διεξήχθησαν τις προηγούμενες ημέρες.

Η φάση των «32» διεξάγεται σε best of 19 frames, ήτοι όποιος φτάσει τα 10. Η φάση των «16» σε best of 25 (ο νικητής στα 13), όπως και τα προημιτελικά. Τα ημιτελικά είναι best of 33, ήτοι όποιος φτάσει τα 17 frames και ο τελικός best of 35, δηλαδή όποιος φτάσει τα 18.


Ακριβώς ελέω του μεγάλου αριθμού των frames, αρκετά παιχνίδια (ακόμη και στους πρώτους γύρους) διεξάγονται σε διάστημα… δύο ημερών. Θα παρατίθεται αναλυτικά, για να μην μπερδεύεστε.

Ο νικητής θα λάβει 500.000 λίρες ενώ συνολικά θα μοιραστούν 2.231.000 λίρες στους συμμετέχοντες. Καλύπτεται τηλεοπτικά εν Ελλάδι από τα κανάλια του Eurosport.

Το πρώτο indoor sporting event με κόσμο!


Και, σημαντικό, στο «Crucible» θα έχει κόσμο κανονικά, είναι το πρώτο indoor sporting event παγκοσμίως που θα υποδεχθεί θεατές σε χώρα που είχε χιλιάδες κρούσματα κορωνοϊού.

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Ο Άντονι Χάμιλτον, που πάσχει από χρόνιο άσθμα, χαρακτήρισε ως «γελοία» την εν λόγω απόφαση, ο Ρόνι Ο’Σάλιβαν «ένα μη αναγκαίο ρίσκο» και άλλοι παίκτες εξίσου ενοχλήθηκαν. Αλλά δεν τους δόθηκε επιλογή. Πάντως δεν προσφέρθηκαν όλα τα εισιτήρια προς πώληση, ενώ οι θεατές θα κάθονται σε απόσταση (socially distanced από τους άλλους). Για την είσοδό τους επιβάλλεται η μάσκα, αλλά δεν θα τσεκάρεται η θερμοκρασία τους, ενώ η μάσκα θα βγαίνει με το που μπουν στο «Crucible».


Και ο (θρύλος του αθλήματος) Ο’Σάλιβαν συνέχισε, σε ειρωνικό τόνο: «Έχεις κόσμο που εδώ και τέσσερις μήνες τηρεί αποστάσεις ασφαλείας ο ένας από τον άλλο και ξαφνικά του λες “α, έχουμε σνούκερ, έλα να δεις μαζί με εκατοντάδες άλλους”, ναι γιατί να έχουμε πρόβλημα; Και που μιλάμε, δεν μας ακούει κανείς». Ο Ρόνι έχασε καλό του φίλο από τον Covid-19 και αποκάλυψε ότι δεν έχει πλησιάσει εδώ και μήνες τη μητέρα του, η οποία έχει περάσει πνευμονία πρόσφατα, τηρώντας απόσταση 10 μέτρων.

Στοίχημα και σνούκερ


Ως σπορ, είναι απρόβλεπτο από τη... φύση του το σνούκερ, καίτοι ένα ισχυρό αουτσάιντερ καλείται να αντέξει σε πολλά frames απέναντι στο φαβορί. Συμβαίνει, διότι το σνούκερ είναι και άθλημα ψυχολογίας. Αν χάσει 2-3 frames στην αρχή και δεν έχεις το αίσθημα της αυτοκυριαρχίας, δύσκολα γυρίζει. Από την άλλη, έχω δει δεκάδες αγώνες που φαινόταν να έχουν κριθεί και εντέλει… να μην.

Ναι, παλιότερα έχουν γίνει γνωστές περιπτώσεις παικτών, που τιμωρήθηκαν μάλιστα, για χειραγώγηση αγώνων, τα τελευταία έτη όμως (με την παράλληλη αύξηση των εσόδων τους από τα τουρνουά) τέτοια… κρούσματα είναι σπάνια πια.

Τα φαβορί για το τρόπαιο


Ο κάτοχος του τίτλου, Τζαντ Τραμπ, έχει τον πρώτο λόγο σύμφωνα με τις τιμές, στο 3.75 και έπεται ο «πολύς» Ρόνι Ο’Σάλιβαν στο 5άρι, ο οποίος όμως τα τελευταία χρόνια απογοητεύει στο Σέφιλντ. Τρίτος, ύστερα από χρόνια τόσο ψηλά, ο Αυστραλός Νέιλ Ρόμπερτσον (στο 6.00), που έκανε εξαιρετική σεζόν ως και το lockdown και τέταρτος (στο 10.00) ο Μαρκ Σέλμπι, τρις παγκόσμιος πρωταθλητής την τελευταία εξαετία.


Πιο κάτω, στο 15άρι, ο Τζον Χίγκινς, που ήταν φιναλίστ των τελευταίων τριών τελικών (!), όσο και ο πολύ ανεβασμένος Μαρκ Αλεν, αλλά και ο έμπειρος Σον Μέρφι και ακολουθούν ο Κάιρεν Γουίλσον στο 20.00, όσο και ο Κινέζος Ντινγκ, στο 25άρι ο Στιούαρτ Μπίνγκχαμ και αρκετοί με παραπάνω, ανάμεσά τους και ο Μαρκ Γουίλιαμς (30.00) που το… σήκωσε ανέλπιστα προ διετίας και, ως είχε υποσχεθεί, εμφανίστηκε γυμνός στη συνέντευξη Τύπου!

Ναι, παιχτούρα ο Τραμπ (και ναι, τον πρώτο λόγο έχει), εμπειρία η… αδυναμία των περισσότερων, ο Ο’Σάλιβαν αλλά στάθηκα σε δύο. Αφενός στον Χίγκινς, που… ζει για αυτό το τουρνουά και έχει το know how στα νοκ άουτ όντας υπόδειγμα ψυχραιμίας. Και αφετέρου στον Κάιρεν Γουίλσον, αλλά δεν είναι η ώρα του ακόμη. Και Μπάρι Χόκινς (στο 30άρι) ίσως. Γενικώς, το να βρεις νικητή, ειδικά μετά από όλα αυτά, είναι τρομερά δύσκολο.


Με τη σκέψη όμως ότι ο Τζον Χίγκινς έχει να παίξει με Μάθιου Στίβενς και, κατόπι, με Ντέιβιντ Γκίλμπερτ και Μαρκ Άλεν (λογικά…), η 4άδα είναι πιθανή. Και για cash out ίσως δώσει κάτι…

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα σνούκερ 2020


Ο Τζο Ντέιβις, σταρ του σπορ προπολεμικά, με 15 τίτλους, ο Φρεντ Ντέιβις (στα 50s) με 8, ο Τζον Πούλμαν (στα 60s) με άλλους 8 και ο πιο σύγχρονος Στίβεν Χέντρι με 7 είναι οι κορυφαίοι στην ιστορία, σε κατακτήσεις Παγκοσμίου. Εξ αυτών μόνο ο Χέντρι ζει.

Έπονται ο Στιβ Ντέιβις και ο Ρέι Ρίαρντον, από 6 και ο πρώτος από τους εν ενεργεία είναι ο Ρόνι Ο’Σάλιβαν με 5, αλλά με τελευταία κατάκτηση το 2013. Ακολουθεί ο Τζον Χίγκινς με 4, με τελευταίο τίτλο το 2011 και όντας φιναλίστ του τελικού και στα τρία τελευταία… μουντιαλικά τουρνουά!


Η ιστορία του Παγκοσμίου του σνούκερ συχνά όμως υπολογίζεται από κάποιους στη modern era, ήτοι από το 1969 και μετά όταν καθιερώθηκε στη νυν μορφή διεξαγωγής με τα νοκ άουτ. Και στην εν λόγω λίστα πρώτος σε τίτλους είναι ο Χέντρι με 7, έπονται Ντέιβις και Ρίαρντον με 6, ο Ρόνι έχει 5 και ο Χίγκινς 4, τους οποίους… απειλούν ο Μαρκ Γουίλιαμς και ο Μαρκ Σέλμπι (από 3).

Κάτοχος του τίτλου όμως είναι ο Τζαντ Τραμπ, που έκανε εκπληκτική περσινή σεζόν, σε όλη της τη διάρκεια, ενώ δεν λείπουν, ενίοτε, και οι… ηχηρές εκπλήξεις όπως του Στιούαρτ Μπίνγκχαμ το 2015 ή του Μαρκ Γουίλιαμς το 2018 (με προηγούμενο τίτλο του Ουαλού το… 2013).

Αναλύσεις


 

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Τζαντ Τραμπ 🆚 Τομ Φορντ 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

🗓️ Sessions: Παρασκευή 31/7 στις 12:00 και στις 21:00

🎱 Best of 19 frames (ο νικητής στα 10).

Ο 30χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής και Νο 1 στο ranking, Τζαντ Τραμπ, έδειχνε (ως και τη διακοπή) να κάνει καλύτερη σεζόν ακόμη κι από την περσινή, που έφτασε ως το τρόπαιο, αλλά στο Masters του Ιανουαρίου, τουρνουά αντίστοιχης… αίγλης, απογοήτευσε μένοντας νωρίς έξω. Σε Παγκόσμιο μετέχει για 11η φορά, ανέβασε πολύ τον πήχη πλέον. Ο 36χρονος Τομ Φορντ, Νο 26 στο ranking, επιστρέφει σε Παγκόσμιο μετά από τρία χρόνια και για τέταρτη φορά.


⏳  Έχουν ανταμώσει άλλες 14 φορές, 10-4 οι νίκες υπέρ του Τραμπ, τέσσερις στα ισάριθμα τελευταία. Σε Παγκόσμιο συναντήθηκαν ξανά το 2010 στα προκριματικά (10-3 ο Φορντ) και το 2014 στους «32», ως φέτος, και ο Τραμπ νίκησε με 10-8 σε ματς που ουδέποτε βρέθηκε πίσω στο σκορ.

🦊 Ο… άμοιρος ο Φορντ δεν έχει κάνει ποτέ νίκη στο «Crucible» και καλείται να κοντράρει τον world champion με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Ματς Δαυίδ εναντίον Γολιάθ με στέκες και όχι σφεντόνες. Το να νικήσει ο Τραμπ με διαφορά 4-5 frames δεν πληρώνει και κάτι, ο Φορντ το ’17 είχε μείνει εκτός στον ίδιο γύρο με 10-3, στην τελευταία του παρουσία στο Σέφιλντ, από τον Μπάρι Χόκινς. Pre game pick, επιλογή το τίποτε, πλην μιας funbetιάς σε σκοράκι, το ματς θα συνεχιστεί το βραδάκι, αν… έχει να πει κάτι ποντάρουμε στο δεύτερο session.

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Στιούαρτ Μπίνγκχαμ 🆚 Ασλεϊ Κάρτι 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

🗓️ Sessions: Παρασκευή 31/7 στις 12:00 και Σάββατο 1/8 στις 12:00

🎱 Best of 19 frames (ο νικητής στα 10).


O 44χρονος Στιούαρτ Μπίνγκχαμ, Νο 14 στο world ranking, έκανε την έκπληξη το 2015 κατακτώντας… από το πουθενά, το Παγκόσμιο. Έκτοτε η πορεία του δεν ήταν ανάλογη, γενικώς με διακυμάνσεις πορεύεται, αλλά στο φετινό Masters του Λονδίνου έκανε εμφατική πορεία ως τον τίτλο (συχνά το εν λόγω τουρνουά είναι… προάγγελος του Παγκοσμίου αναφορικά με τους νικητές). Παρών σε Παγκόσμιο για 14η φορά, μόλις δύο φορές όμως έφτασε στην 8άδα (και μια… το πήρε). Ο 25χρονος Ασλεϊ Κάρτι (Νο 82) έγινε επαγγελματίας μόλις προ διετίας, στα φετινά προκριματικά άφησε εκτός Τζίμι Ρόμπερσον και Ρόμπερτ Μίλκινς, δείχνει παίκτης με μέλλον.

⏳  Συναντιούνται για πρώτη φορά.

🦊 Ο Μπίνγκχαμ είναι εξαιρετικός μεν, αλλά καθαρά παίκτης ψυχολογίας και απρόβλεπτος, δεν αποκλείω τον Κάρτι να ρίξει καμιά… βόμβα νωρίς νωρίς στο τουρνουά (έριξα και το funbetάκι…). Δεν έχει κάτι να χάσει ο μικρός, στα προκριματικά έβγαλε ωριμότητα, και μόνο που παίζει σε Παγκόσμιο… νικητής είναι. Ρισκάρω με τη σκέψη να πάρει τουλάχιστον 6 frames ο Κάρτι και… ό,τι βγει.

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Κάιρεν Γουίλσον 🆚 Άντονι Χάμιλτον 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

🗓️ Sessions: Παρασκευή 31/7 στις 16:30 και Σάββατο 1/8 στις 12:00

🎱 Best of 19 frames (ο νικητής στα 10).

Από τους ανερχόμενους παίκτες του αθλήματος ο 28χρονος Κάιρεν Γουίλσον (Nο 8 στο world ranking) αλλά με λιγοστούς τίτλους σε τουρνουά, κανένα μετά το περσινό German Masters ωστόσο δηλώνει παρών για έκτη φορά σε Παγκόσμιο και το εκπληκτικό είναι ότι την τελευταία 4ετία ήταν τουλάχιστον στα προημιτελικά! Το σιγοφέρνει… Ο 49χρονος Αντονι Χάμιλτον είναι στον χώρο από το 1991 (!), είχε χρόνια να «ακουστεί» μέχρι το 2017 που πήρε το German Masters αλλά είθισται να μένει εκτός στα τουρνουά της σεζόν μετά από ένα, ή δύο, γύρους. Σε Παγκόσμιο είχε να εμφανιστεί από το 2008, στην ενδέκατη συμμετοχή του και με peaks δύο παρουσίες στην 8άδα ενώ στον τελευταίο προκριματικό απέκλεισε εμφατικά τον Σκοτ Ντόναλντσον.

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


⏳   Σε άλλα επτά ματς έχουν συναντηθεί, 5-2 οι νίκες για τον Γουίλσον. Στο China Open το 2016 είχε νικήσει με 5-3 ο Γουίλσον σε ματς με έξι συνεχόμενα frames με centuries (ήτοι μηδέν πόντους ο ηττημένος του frame με 100+ ο νικητής), κάτι μοναδικό!

🦊 Ως «σερίφη του Πότινχαμ» αποκαλούν, εδώ και χρόνια, τον Χάμιλτον, παίκτης με εμπειρία μεν, αλλά με σχεδόν μηδενικές διακρίσεις. Θέλει προσοχή το ματς για τον Γουίλσον, που αρκετοί βλέπουν ως ένα από τα φαβορί για τον φετινό τίτλο του Παγκοσμίου. Νομίζω ότι ο Χάμιλτον θα το παλέψει, επιλογή το over 15,5 frames, ήτοι να πάει (υπέρ οποιουδήποτε) από 10-6 και πάνω.

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Ντινγκ Ζουνχούι 🆚 Μαρκ Κινγκ 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

🗓️ Sessions: Παρασκευή 31/7 στις 16:30 και Σάββατο 1/8 στις 16:30

🎱 Best of 19 frames (ο νικητής στα 10).

Ο 33χρονος Ντινγκ (Νο 11 στο ranking) είναι ο κορυφαίος Κινέζος παίκτης του σνούκερ στην εποχή μας κι ένας εκ των κορυφαίων στον κόσμο, ίσως γίνει και ο πρώτος Ασιάτης με τίτλο στο Παγκόσμιο. Τα τελευταία 2-3 χρόνια, πάντως, δεν είναι ο ίδιος, με λιγότερες διακρίσεις σε σχέση με παλιότερα. Είναι για 154η φορά σε Παγκόσμιο με έναν τελικό (χαμένο, το 2016 από τον Μαρκ Σέλμπι) και δύο ημιτελικούς.


Ο 46χρονος Μαρκ Κινγκ (Νο 26) ήταν από τα τοπ ονόματα προ 20ετίας αλλά δεν είχε ανάλογη πορεία. Είχε από το 2013 (τότε η 14η συμμετοχή του) να εμφανιστεί σε Παγκόσμιο, ουδέποτε πέρασε από τους «16» και στα προκριματικά άφησε έξω τους Κεν Ντόχερτι και Ιαν Μπερνς.

⏳   Άλλες 8 φορές συναντήθηκαν, 7-1 οι νίκες υπέρ του Ντινγκ. Μία εκ των οποίων μάλιστα στους «16» του Παγκοσμίου το 2013 με 13-9, και σε ματς όπου η Κινγκ είχε προηγηθεί με 2-6 στην αρχή.

🦊 Ο Ντινγκ ταξίδεψε από καιρό στο Νησί, έμεινε μάλιστα απομονωμένος για δύο εβδομάδες προκειμένου να είναι… 100% καθαρός ενώ στην κορυφαία του στιγμή στη σεζόν είχε πάρει το UK Championship. Ο Κινγκ είναι, βέβαια, απόλυτο αουτσάιντερ και ο καλός Ντινγκ θα περάσει. Στοιχηματικά όμως; Ντινγκ, απλά, σε χάντικαπ 3,5 frames, ήτοι να φτάσει ο Κινγκ ως τα 6 maximum. 

 



Μακροχρόνιο


🎱🏆 16/8 Κατάκτηση Παγκοσμίου ⏩ Τζον Χίγκινς 🦊 17.25. (Netbet)

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μονό

 

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 31/7, 12:00 Μπίνγκχαμ 🆚 Κάρτι (+4,5) ⏩ 2 🦊 2.20. (Pamestoixima.gr)

Δυάδα (απόδοσης 3.06)

 

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 31/7, 16:30 Γουίλσον 🆚 Χάμιλτον ⏩ Over 15,5 frames🦊 1.75. (Pamestoixima.gr)
🇨🇳 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 31/7, 16:30 Ντινγκ (-3,5) 🆚 Κινγκ ⏩ 1 🦊 1.75. (Pamestoixima.gr)

Fun bet

 

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 31/7, 12:00 Τραμπ 🆚 Φορντ ⏩ Ακριβές σκορ 10-5 🦊 6.10. (Netbet)

Fun bet

 

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 31/7, 12:00 Μπίνγκχαμ 🆚 Κάρτι ⏩ 2 🦊 8.75. (Netbet)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ