foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ225
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Η ξανθιά της Μπάγερν 🇩🇪, η πελάτισσα 14 ετών 🇳🇴 και ο… Γκέκας 🇬🇷

Μποζιονέλος | 16 Ιουν 2020 12:47
kathleen1.jpg

Τις προάλλες πόσταρα τον… πόνο μου στα social: ότι δύο πράσινες αγάπες είχαν και διαλύθηκαν και οι δύο (χεχε). Πέρα από την πλάκα, επί του Παναθηναϊκού, η κατάσταση είναι απλή. Αν όντως προχωρήσει η διπλή ανάπλαση όπως αρχικώς είχε συμφωνηθεί με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, υπάρχει ελπίδα για τον σύλλογο γενικότερα και, κυρίως, για να γίνει πράξη το όνειρο του Παύλου περί «ενιαίου και αδιαίρετου». Να προχωρήσει, ήτοι μαζί με γήπεδο μπάσκετ στον χώρο αλλά και πλήρη κάλυψη των αναγκών του ερασιτέχνη.

Τούτος είναι ο λόγος που DPG κάνει ό,τι κάνει εδώ και μία εβδομάδα: θεωρούν ότι Γιάννης Αλαφούζος και Κώστας Μπακογιάννης τα έχουν τακιμιάσει πίσω από την πλάτη του – κι αν ισχύει, που μάλλον ισχύει, έχει απόλυτο δίκιο. Και αποδεικνύεται, και εμφανώς εντέλει, που αποσκοπεί η μνημονιακή πολιτική τόσο καιρό του Αλαφούζου στην ΠΑΕ: να ξεχρεώσει και μετά, μαζί με το γήπεδο πακέτο, να μοσχοπουλήσει. Ε ναι, τότε, θα είναι πολύ εύκολο – και brand, ως σύλλογος.

Παράλληλα, στα του μπάσκετ, αίσθησή μου είναι ότι αγοραστής για την ΚΑΕ δεν θα βρεθεί, η ομάδα θα λειτουργήσει υπό τη σκιώδη διοίκηση του Γιαννακόπουλου, ώστε να βγει η σεζόν «μνημονιακά», στο μπάτζετ – και βλέπουμε. Αν και έχει κάθε δίκιο για τα όσα σούρει στον Τζόρντι Μπερτομέου, είναι κομμάτι δύσκολο να φύγει τόσο εύκολα από την Euroleague.

Sportingbet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Ευελιξία στις συναλλαγές
check_3c
24ωρo chat στα Ελληνικά
check_3c
Εξελιγμένο Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Στοιχηματικά, η Κυριακή ήταν κακή. ΟΚ δεν βγήκαν κάτι… τραβηγμένα αλλά γενικά, έλειψε η τύχη. Συμβαίνει, συνεχίζουμε.

🦊 Πλήρωσε 2.14 το combo X2 με over 1,5 στο ΜΠΑΤΕ - Σακχτιόρ Σάλιχορσκ.

🦊 Πλήρωσε 2.25 το να μπει γκολ στο 31-45’ του Ολυμπιακός – Αρης.

🦊 Δεν βγήκαν μεγάλες αποδόσεις όπως το 5.75 της Κάλμαρ στο Νόρσεπινγκ, το 5.50 του να σκοράρει ο Ελ Αραμπί με κεφαλιά και το 2.31 για γκολ του Αζάρ στο Ρεάλ – Εΐμπαρ. Πιο κοντά από τα χαμένα βρέθηκε το over 1,5 στο β’ ημίχρονο του ΟΦΗ – ΑΕΚ (μπήκε ένα, φάσεις έγιναν), το 2 dnb στο Ραπίντ – Βόλφσμπεργκερ χάθηκε πριν το 90’ και η δυάδα με τα διπλά (και over 1,5) στα Σίγκμα Ολομουτς – Πλζεν (0-1) και Σάλκε – Λέβερκουζεν (1-1) ούτε που ακούμπησε εντέλει, για να τα λέμε όλα.

Δέκα φορές την υποδέχθηκε, ισάριθμες νίκες


🇳🇴 Οντ εναντίον Σάντερφιορντ στη «Σκάγκερακ Αρένα» του Σίεν και στην πρεμιέρα της νορβηγικής Eliteserien. Ελέω πανδημίας, επιτρέπεται η είσοδος σε μόλις 200 θεατές σε όλα τα ματς.


📝 Αλλαγή σελίδας, και σκυτάλης, στην Οντ (η γνωστή  Οντ Γκρένλαντ) που τα τελευταία χρόνια… μεγαλώνει. Ο Γιαν Φρόνετ Νόρνες ανέλαβε πρώτος προπονητής από τον Μάρτιο με στόχο άλλη μια σεζόν με καλή βαθμολογική συγκομιδή. Μεταγραφικά δεν κινήθηκε πολύ και ποντάρει τον Νιγηριανό φορ Ουγκουαντού (10 γκολ πέρυσι με τη Σάντνες). Η Σάντερφιορντ πήρε εύκολα την άνοδο πέρυσι, στα φιλικά έβγαλε προβληματισμό αλλά ποντάρει στην ομοιογένεια και, κυρίως, στους παίκτες της ακαδημίας – έχασε μεταγραφικά 3-4 βασικούς.

🏟️ Στο 14-3-1 η συνολική παράδοση στο πρωτάθλημα για την Οντ και, επιμέρους, 10/10 νίκες στο Σίεν!

🦊 Ιντριγκάρει λίγο, πρεμιέρα είναι, κόσμο πρακτικά δεν θα έχει, με φόρα από την άνοδο η Σάντερφιορντ, ερώτημα αν η Οντ αντέξει να κρατιέται ετησίως ανταγωνιστική, συν την παράδοση που κάποια στιγμή… θα σπάσει. Δεν θέλει και πολύ.

Ρίσκο 🇳🇴

⏩ 19:00 Οντ – Σάντερφιορντ: X2 🦊 2.23. (Vistabet)

Γιατί ανέβηκε κατά 0,3 μονάδες ο άσος;


🇩🇪 Μπορούσια Γκλάντμπαχ εναντίον Βόλφσμπουργκ στο «Μπορούσια Παρκ» του Μένχενγκλαντμπαχ για τη γερμανική Bundesliga, άνευ κόσμου.

📝 Η Γκλάντμπαχ τα έκανε… μούσκεμα, έπαιζε μεν στο Μόναχο αλλά ενάντια στη… μισή, χωρίς Μίλερ και Λεβαντόφσκι, Μπάγερν, ηττήθηκε 2-1 με γκολ στο 86’ και πλέον είναι αουτσάιντερ για την 4η θέση και το… σεντόνι (ενώ η Λέβερκουζεν έχει ευνοϊκό πρόγραμμα). Ήταν αμφίβολος, έμεινε οριστικά εκτός ο φορ Τιράμ, εξέτισε ο έτερος φορ Πλεά αλλά χτύπησε και έμεινε επίσης εκτός (και οι δύο μαζί έχουν βάλει τα 20 από τα 58 φετινά της γκολ), τιμωρημένος ο μπακ Μπενσεμπαϊνί. Η Βόλφσμπουργκ του Ολιβερ Γκλάζνερ έμεινε στο 2-2 υποδεχόμενη τη Φράιμπουργκ, έβγαλε εκ νέου προβλήματα και συνεχίζει να αποδίδει καλύτερα εκτός έδρας, όταν κάνει παιχνίδι εναντίον της μπάλας (και με 4-2-3-1 και όχι το 4-4-2 που εμφάνισε το Σάββατο): αήττητη στα τελευταία έξι εκτός (5-1-0) ερχόμενη από τρία σερί διπλά, ποτέ δεν έχει κάνει τέσσερα συνεχόμενα στην κατηγορία. Παραμένει στην 6η θέση και στο +4 από την 8η Φράιμπουργκ για το Europa League.

🏟️ Στο 11-6-22 η παράδοσή τους ανεξαρτήτως έδρας στο πρωτάθλημα, 5-2-1 στα τελευταία 8 για τους «λύκους» και μόλις δύο διπλά στα τελευταία 19 παιχνίδια και στις δύο έδρες. Στο 9-3-7, επιμέρους, στο Μένχενγκλαντμπαχ, δύο οι ισοπαλίες στα τελευταία 11 (5-2-4).

🦊 Από το 2.05 ο άσος ανέβηκε ήδη στο 2.35 (και το διπλό πέφτει ανάλογα) με το που έγινε γνωστό ότι θα λείψει και ο Πλεά. Προς τα δεξιά, ελέω κινήτρου αλλά και του dna των «λύκων» στα εκτός έδρας, το έβλεπα, λόγω αποδόσεων δεν παίρνει κάλυψη πλέον. Αλλά επειδή η Μπορούσια σκοράρει επί 14 σερί εντός έδρας παιχνίδια, το κάλυψα: διπλή ευκαιρία και τουλάχιστον δύο γκολ στο ματς. 

Combo 🇩🇪

⏩ 19:30 Γκλάντμπαχ – Βόλφσμπουργκ: X2 & over 1,5 🦊 2.17. (Stoiximan)

Επιστροφές και κίνητρο


🇪🇸 Χετάφε εναντίον Εσπανιόλ στο «Αλφόνσο Πέρεθ» της Μαδρίτης για την ισπανική Primera Division, άνευ κόσμου.

📝 Η Χετάφε μπήκε μετά τη διακοπή με ήττα 2-1 στη Γρανάδα, δεν ήταν χειρότερη της αντιπάλου αλλά της έλειψε το πάθος και, ίσως, της στοίχισαν οι απουσίες. Εξέτισαν μεν οι βασικοί μέσοι Αραμπάρι, Μακσίμοβιτς και ο φορ Μάτα, τιμωρημένος για απόψε ο στόπερ Ετσέιτα. Η Εσπανιόλ πήρε τεράστιας σημασίας νίκη, και βαθμολογικά και ψυχολογικά, με το 2-0 επί της Αλαβές, παίζοντας όμως με παίκτη παραπάνω από το 18’. Παραμένει ουραγός, ερώτημα πώς είναι μετά τη διακοπή αφού εκείνο το ματς δεν εξελίχθηκε, εντέλει, σε κριτήριο. Εξέτισε ο βασικός κίπερ Ντιέγκο Λόπεθ, αμφίβολος ο στόπερ Νάλδο.

Vistabet
Βαθμολογία
8.9/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
24/7 support στα ελληνικά 
check_3c
Auto Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


🏟️ Μοιρασμένη η παράδοση στο πρωτάθλημα 11-7-11 και στις δύο έδρες, επιμέρους 6-4-4 στη Μαδρίτη με τέσσερις σερί άσους.

🦊 Το «Αλφόνσο Πέρεθ» είναι… κλουβάκι, μόνο Ρεάλ, Μπάρτσα και Σεβίλλη πέρασαν φέτος νικηφόρα από εκεί, η Εσπανιόλ όμως παίζει την… ύπαρξη της. Ψυχολογία πήρε, ο Αμπελάρδο ξέρει να μεταμορφώνει ομάδες, προς τα δεξιά η επιλογή.

Ρίσκο 🇪🇸

⏩ 20:30 Χετάφε – Εσπανιόλ: 2 dnb 🦊 3.01. (Sportingbet)

Από την εποχή του Γκέκα…


🇩🇪 Φράιμπουργκ εναντίον Χέρτα στο «Σβάρτσβαλντσταντιον» του Φράιμπουργκ ιμ Μπράισγκαου για τη γερμανική Bundesliga, άνευ κόσμου.

📝 Κομβικότατο είναι το ματς για τη Φράιμπουργκ που παίζει το τελευταίο της… χαρτί για την 7η θέση και το Europa League, ούσα ένα βαθμό πίσω από τη Χόφενχαϊμ ενώ κλείνει τη σεζόν με Μπάγερν και Σάλκε: not so good. Εδειξε χαρακτήρα στο 2-2 του Βόλφσμπουργκ αν και ήταν πίσω με δύο γκολ στο 26’ αλλά έχει μόνο μια νίκη στα τελευταία έξι (1-3-2). Αμφίβολοι ο στόπερ Κοχ και ο φορ Χέλερ. Η Χέρτα διαλύθηκε με 4-1 υποδεχόμενη την Αϊντραχτ παίζοντας από το 44’ με παίκτη λιγότερο κι έχοντας και αρκετές απουσίες, εξ αυτών γυρίζει ο φορ Κούνια αλλά προστέθηκε ο τιμωρημένος στόπερ Μπογιάτα. Δεύτερη, μετά το Ντόρτμουντ, ήττα, πρακτικά η Ευρώπη έχει χαθεί αλλά ποτέ δεν ξέρεις…


🏟️ Στο 9-14-14 η παράδοσή τους και στις δύο έδρες, με μόνο πέντε άσους στα τελευταία 21 αντίστοιχα. 3-4-6 είναι στο Φράιμπουργκ αλλά με τελευταίο διπλό τον Φεβρουάριο του 2010 (3-0 η Χέρτα με ένα του Ράμος, δύο του Σισέρο και δοκάρι από τον Φάνη Γκέκα) και 2-4-0 έκτοτε.

🦊 Γύρισε φαβορί ο άσος (2.67 έναντι 2.59 του διπλού), άνευ λόγου και αιτίας. Καλύτερα, ανέβηκε και η τιμή για να καλυφθεί ο άσος. 

…και το 12άρι σερί της ουραγού


🇩🇪 Ουνιόν εναντίον Πάντερμπορν στο «Στάντιον Αν ντερ Αλτερ Φόρστεράι» του Βερολίνο για τη γερμανική Bundesliga, άνευ κόσμου. Ο τεχνικός της Πάντερμπορν, Στέφεν Μπάουμγκαρτ, έπαιξε στην Ουνιόν το 2002-04.

📝 Η Ουνιόν έχει 35 β. και είναι στο +7 από τον απευθείας υποβιβασμό ή τα μπαράζ, σαφώς πιο χαλαρή μετά τη σπουδαία νίκη της με 2-1 στην Κολωνία. Πρώτη νίκη μετά από επτά αγωνιστικές (0-3-4) και τη Φρανκφούρτη, στο Βερολίνο έχει 2-3-0 στα τελευταία πέντε και άνευ επικράτησης από τα τέλη Ιανουαρίου και την Αουγκσμπουργκ. Οι Βερολινέζοι υποδέχονται μια Πάντερμπορν που, τύποις, δεν έχει υποβιβαστεί ακόμα, ουσιαστικά όμως δεν το… σώζει, ερχόμενη από το «βαρύ» 5-1 υποδεχόμενη τη Βέρντερ. Στις 12 αγωνιστικές το σερί χωρίς νίκη της ουραγού (0-4-8), τιμωρημένοι ο μέσος Σάμπιρι και ο φορ Μίχελ, εκ νέου εκτός οι στόπερ Κίλιαν, Σόνλαου, εξέτισαν ο στόπερ Χίνεμαϊερ και ο φορ Μάμπα.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

🏟️ 5-5-7 συνολικά στα της παράδοσης και χωρίς άσο στα τελευταία εννέα και στις δύο έδρες, ήτοι από τον Φλεβάρη του ’12 και το 3-2 στο Πάντερμπορν. Στο 3-1-4 η αντίστοιχη στο Βερολίνο όπου η Πάντερμπορν σκόραρε στα 7/8.

🦊 Πεσμένη η Πάντερμπορν κι αυτοί την καθιστά επικίνδυνη, ελέω και του γνωστού, γερμανικού εγωισμού, κοντά στη σωτηρία η Ουνιόν, ματς που είναι λογικό να περιμένεις γκολ. 

Δυάδα (απόδοσης 3.37) 🇩🇪 🇩🇪

⏩ 21:30 Φράιμπουργκ – Χέρτα: 1 dnb 🦊 1.95. (Betshop)
⏩ 21:30 Ουνιόν Βερολίνου – Πάντερμπορν: Goal/goal 🦊 1.73. (Betshop)

Στέψη αυτοί, πελάτες και 289 ημέρες εμείς…

🇩🇪 Βέρντερ εναντίον Μπάγερν Μονάχου στο «Βέζερσταντιον» της Βρέμης για τη γερμανική Bundesliga, άνευ κόσμου.

📝 Η Βέρντερ θριάμβευσε με 5-1 στο Πάντερμπορν στην κορυφαία της φετινή εμφάνιση, είχε και χαμένο πέναλτι, δις σκόραρε ο Κλάασεν. Τρίτη νίκη στα τελευταία έξι, όλες εκτός Βρέμης αλλά είναι ισόβαθμη της Φορτούνα στην προτελευταία θέση και έπονται Μάιντζ (στο ματς της χρονιάς!) και Κολωνία για το φινάλε. Εντός «Βέζερσταντιον» δεν έχει νίκη στα τελευταία… 13 ματς (0-3-10), ήτοι από το 3-2 επί της Αουγκσμπουργκ την πρώτη μέρα του Σεπτέμβρη (μετρημένες 289 ημέρες!) και με μόλις ένα γκολ ενεργητικό στα τελευταία εννέα. Χωρίς Μίλερ και Λεβαντόφσκι (που εξέτισαν και γυρίζουν) η Μπάγερν υπέταξε, με γκολ του Γκορέτσκα στο 87’, 2-1 την Γκλάντμπαχ και με νίκη απόψε κατακτά το 8ο σερί πρωτάθλημα και 30ο στην ιστορία της, στα 22 σερί επίσημα ματς το αήττητο σερί της (21-1-0), μετρά 25/28 νίκες επί ημερών Χάνζι Φλικ στον πάγκο.

Ο οποίος Φλικ ρωτήθηκε τις προάλλες για το πώς θα γίνουν (εν μέσω πανδημίας και περιοριστικών μέτρων) οι πανηγυρισμοί για τον τίτλο και παρέπεμψε, για την απόφαση, στην Κάτλιν Κρούγκερ.

Η όμορφη 35χρονη είναι, πια, παιδί της Μπάγερν, μικρή έπαιζε στη γυναικεία ομάδα της, το 2009 ανέλαβε θέση δίπλα στον τότε αθλητικό διευθυντή Κρίστιαν Νέρλινγκερ και από το 2012 είναι η τιμ μάνατζερ του συλλόγου, έχοντας άρτια σχέση με κάθε τεχνικό (ο Πεπ Γκουαρδιόλα της είχε κάνει πρόταση να τον ακολουθήσει στη Σίτι). Στη φράου Κρούγκερ… χρεώνεται το σύστημα επικοινωνίας μεταξύ πάγκου και... οροφής, όπου βρίσκονται οι αναλυτές του συλλόγου, τα βίντεο των αγώνων από τον αέρα και, γενικώς, είναι το απόλυτο αφεντικό ελέγχοντας τα πάντα. Κυριολεκτικά.

🏟️ Πελατειακή η παράδοση: 23-3-0 στα τελευταία 26 σε δύο διοργανώσεις για την Μπάγερν! Η τελευταία φορά που δεν ηττήθηκε από τους Βαυαρούς ήταν τον Σεπτέμβρη του 2010 όταν, με Τόμας Σάαφ στον πάγκο και Φρινγκς, Μάριν, Αρναούτοβιτς, Σιλβέστρ και Πασάνεν στην ενδεκάδα, όπως και τον γίγαντα Βίζε κάτω από τα γκολπόστ, η

Βέρντερ απέσπασε 0-0 από τους Βαν Μπόιτεν, Σβάινσταϊγκερ, Ολιτς, Μίλερ, Κλόζε, Λαμ, και άλλους, της Μπάγερν. Εκτοτε, ούτε λίγο ούτε πολύ, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, η Μπάγερν έκανε 21 σερί νίκες με γκολ 75-14! Ητοι, της βάζει 3,57 κατά μέσο όρο ανά αγώνα… Σαν… κατάρα, ύστερα από το αλησμόνητο 2-5 του Μονάχου, ξανά Σεπτέμβρης αλλά του 2008, με δύο γκολ του Ρόζενμπεργκ κι από έναν των Οζίλ, Πισάρο και Νάλδο κόντρα στην Μπάγερν του Γιούργκεν Κλίνσμαν.

🏟️ Στη, δε, Βρέμη η Μπάγερν μετρά 11 σερί νίκες σε επίσημα και 11-1-0 στο πρωτάθλημα, με τελευταίο άσο στις 21 Οκτωβρίου 2006: 3-1 με γκολ των Ντιέγο, Γουόμε και αυτογκόλ του Λούσιο, για την Μπάγερν είχε σκοράρει ο Ρόι Μακάι, τον οποίο πλαισίωνε μπροστά ο, για μια ζωή… Βερντεραίος, Κλαούδιο Πισάρο!

🦊 Πλην της επικείμενης στέψης, η Μπάγερν κυνηγά και το… στοιχειωμένο ρεκόρ των 101 γκολ που κατέχει η ίδια από τη σεζόν 1971-72, απομένουν τρία (μαζί με το αποψινό) ματς και είναι στα 92. Τέσπα, ως Βέρντερ έχω και λίγο… εγωισμό, ως άνθρωπος, ως οπαδός, ως φίλαθλος, ως ένα κουρασμένος 40χρονος tipster. Και με τέτοιο γλέντι που μου έχουν ρίξει τα Βαυαράκια, ε νισάφι κάποια στιγμή θα σπάσει. Μια funbetιά, ερίχθη. Στο κάτω κάτω, την παραμονή μας παίζουμε.

🦊 Και με μεγαλύτερο ρέγουλο, με την ελπίδα να μη σπάσει το προφυλαχτικό νυχτιάτικα από τους λεβαντόφσκηδες, ασιατικό χάντικαπ. Ποιο; Το +2,25 με πληρωμή αν νικήσω, αν έρθει ισόπαλο ή αν χάσω με ένα γκολ. Αν η Μπάγερν νικήσει με ακριβώς δύο γκολ διαφορά, πληρώνεται τα μισά! Αν νικήσει με τρία, φιλιά στη θεία Βιργινία.

Fun bet 🇩🇪

⏩ 21:30 Βέρντερ Βρ. – Μπάγερν Μ.: 1 🦊 16.50. (Novibet) 

Ασιατικό 🇩🇪

⏩ 21:30 Βέρντερ Βρ. – Μπάγερν Μ.: 1 +2,25 ΑΗ 🦊 1.89. (Novibet)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ