foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ48
ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΔΩΡΕΑΝ* ΘΕΑΜΑ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Εχει να την αποκλείσει από την εποχή του… «Χέιζελ» 🇮🇹

Μποζιονέλος | 12 Ιουν 2020 03:56
84-85-19juventus.jpg

Αρχίζει και δένει σταδιακά το γλυκό. Όχι με γεμάτα γήπεδα, ούτε καν μισογεμάτα ή περιορισμένα, αλλά επιστρέφουμε σε ένα καλοκαίρι που θα μας βγει η Παναΐα να γράφουμε αλλά, χαλάλι σας. Όρεξη να υπάρχει. Έχω και τη θαλασσίτσα μου δίπλα, αν το μυαλό πήξει σαν το γιαούρτι, πετάγομαι και επιστρέφω. Εδώ, σερί, πρώτα ο Θεός και καλά είμαστε.

Η καραντίνα με βοήθηΑσε να αρχίσω λίγο το περπάτημα, να χάσω κιλά αλλά επιδεινώθηκε η όραση (το λες και πρώτα γεράματα), με γυαλιά έγινε δουλειά. Τι άλλο να περιμένω, δεν ξέρω…

Αλλά, όρεξη να υπάρχει, με μεράκι, να βγει κι αυτό το πρωτόγνωρο καλοκαίρι που όμοιό του, αθλητικά τουλάχιστον, δεν ξαναζήσαμε. Τέτοιες ημέρες κανονικά θα μιλούσαμε για το Euro και το Copa America, πλέον η κουβέντα είναι στα… κεκλεισμένων. Παράγοντας που σαφώς επηρεάζει αρκετές ομάδες, η περιβόητη «ισχύς» της έδρας πήγε περίπατο. Τουλάχιστον βλέπουμε μπαλίτσα και είμαι πολύ περίεργος για το τι ετοιμάζουν οι Αγγλοι με τον τηλεοπτικό ήχο στις μεταδόσεις.

🦊 Κατά τα λοιπά, η αρμάδα του Foxbet.gr σαρώνει στα αφιερώματα, προεπισκοπήσεις τα λένε οι γραμματιζούμενοι αλλά, τρεις μήνες έχουν να παίξουν, είναι καλό να πάρετε… μάτι (όχι σαν -περίπου- αυτό, που ο υπογράφοντας παίρνει στο μαγευτικό Λουτς Αντζελες – aka Λούτσα).


🇪🇸 Ο σεβάσμιος γέροντας ονόματι Γιώργος Ραπτάκης στάζει εμπειρία με το αφιέρωμα Ισπανίας και επειδή ξέρει (εκτός από καλή μουσική) και μπάλα ο μόρτης, για τίτλο πήγε εκεί που έπρεπε.

🇹🇷 Ο Γιάννης Τσιακίρης στο αφιέρωμα Τουρκίας έδωσε τη δική του πινελιά, σε μια λίγκα που μου είναι ξενέρωτη όσο λείπει η Μπούρσασπορ (είμαι μέλος της) και σέρνεται η Φενέρμπαχτσε.

🇷🇴 Επανεκκίνηση από απόψε και στη Liga 1 και ο Κώστας Τέο επιμελήθηκε το αφιέρωμα Ρουμανίας, ένα πρωτάθλημα που (trust me) αξίζει την προσοχή σας, ειδικά στο goalbetting είναι ταμάμ. Αλλά άρχισε ήδη με δύο αναβολές, όπως το Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα – Μποτοσάνι (ήταν για σήμερα).

🇸🇪🇳🇴 Σέντρα, επιτέλους, από Κυριακή 14/6 και στην Allsvenskan, ο Loki καταπιάστηκε με το αφιέρωμα Σουηδίας ενώ έγραψε ήδη και το αφιέρωμα Νορβηγίας η οποία επιστρέφει από Τρίτη 16/6 (και, μάλιστα, με εν Ελλάδι μεταδόσεις από το Eurosport, πλέον).

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Και, μεσοβδόμαδα επιστρέφει και η λατρεμένη Premier League, την οποία διαβάζετε και ποντάρετε από την πένα του Αντώνη Λιάσκου, που είναι το καλύτερο παιδί αλλά είναι και Μπαρτσελόνα (ουδείς άσφαλτος).

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άλλη μια ημέρα με «συν» η προχθεσινή (σ.σ. χτυπάω ξύλο), με to the point στοιχηματικές επιλογές.

🦊 Πλήρωσε 6.55 το fun bet του να κριθεί στα πέναλτι ο σλοβένικος ημιτελικός Κυπέλλου, Ραντόμλιε – Νάφτα, και με τη Νάφτα να παίζει με δέκα από το 26’, με εννέα από το 56’ και να περνάει! Αμα σε θέλει…

🦊 Πλήρωσε 3.85 το multiscore 2-1, 3-1, 4-1 στο Μπάγερν – Αϊντραχτ, να’ ναι καλά τα κορίτσια.

🦊 Κάσαρα προς το τέλος παίρνοντας πίσω το ποντάρισμα, και ελάχιστα παραπάνω, στη δυάδα του 2.89 με goal/goal στα Βίσλα – Ράκοφ (3-2) και Μλάντα Μπόλεσλαβ - Σίγκμα Ολομουτς (0-2).

🦊 Δεν πλήρωσε το γκολ του Γκορέτσκα στο Μπάγερν – Αϊντραχτ και το over 1,5 στο ημιχρόνιον (sic) του Πόρτο – Μαριτίμο (μπήκε μόνο ένα, με απίστευτη χαμένη ευκαιρία της Μαριτίμο στο 17’ και με το σκορ ήδη 2-0…).

Με ελλείψεις αμφότερες

🇪🇸 Γρανάδα εναντίον Χετάφε στο άδειο, ελέω πανδημίας, «Νουέβο λος Κάρμενες» για την ισπανική Primera Division.

🔴 🆚 🔵 Η Γρανάδα αποχαιρέτισε, προς της διακοπής, το όνειρο του Κυπέλλου, η παραμονή έχει επιτευχθεί και στόχος είναι το… θαύμα: έξοδος στην Ευρώπη. Αήττητο καρέ (2-2-0) είχε ως και το lockdown ενώ νίκησε στα τελευταία 6/10 στο «Κάρμενες». Τιμωρημένος ο μεσοεπιθετικός Πουέρτας, παραμένουν τραυματίες οι μπακ Μαρτίνες, Κίνι και ο ηγετικός χαφ Μοντόρο. Η Χετάφε ύψωσε… ανάστημα εκείνες τις ημέρες αρνούμενη να ταξιδέψει στην Ιταλία για το ματς με την Ιντερ, που εντέλει αναβλήθηκε, είναι πια τόσο… μπροστά ως σύλλογος που και τα 13.500 μέλη της κέρδισαν δωρεάν το διαρκείας της επόμενης σεζόν! Τι να λέμε… Πέντε νίκες στα οκτώ προ της διακοπής μετρούσε, πέντε διπλά στις τελευταίες οκτώ εξορμήσεις. Απόντες ελέω τιμωρίας δύο βασικοί χαφ, Αραμπάρι και Μακσίμοβιτς, όπως και ο βασικός φορ Μάτα.

🏟️ 10-3-6 η παράδοσή τους σε όλα (goal/goal και τα 6 τελευταία), 6-1-2 επιμέρους στη Γρανάδα.

🦊 Κρίμα που δεν έχει κόσμο, δεδομένα θα ήταν θεαματικό. Αλλά ίσως βγει, ανάλογα, κι απόψε. Ωστόσο χαλάνε τη… μαγιά οι δύο σημαντικές απουσίες της Γρανάδα και οι τρεις στη Χετάφε, εξ ου και κακώς φαβοριτίζεται τόσο το διπλό. Από ένστικτο, και μόνο, κράτησα το 1-1 ως σκορ σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα.  

🥅 Goalbetting 🇪🇸

⏩ 20:30 ΓρανάδαΧετάφε: Anytime score 1-1 🦊 2.82. (Stoiximan)

Καραπιναρισμένη η Φενέρ

🇹🇷 Φενέρμπαχτσε εναντίον Καϊσερίσπορ στο άδειο, ελέω πανδημίας, «Σουκρού Σαράτσογλου» της Κωνσταντινούπολης για την τουρκική SuperLig που επανεκκινεί από απόψε.

🔵🟡 🆚 🔴🟡 Η Φενέρ έτρεχε, ως και τη διακοπή, σερί επτά αγωνιστικών δίχως νίκη (0-3-4) με αποτέλεσμα να χαθεί, όχι πως είχε, κάθε ελπίδα για τίτλο ή Champions League και να απομένει η Ευρώπη. Κι όμως, τρεις μήνες μετά την απόλυση του Ερσούν Γιανάλ προπονητή δεν βρήκε και αφέθηκε στα χέρια του υπηρεσιακού Ταχίρ Καραπινάρ.

Τιμωρημένος ο μπακ Καλντιρίμ, τραυματίας ο εξτρέμ Κρούζε, αμφίβολος ο αρχισκόρερ φορ Μουρίκι (13 γκολ) που ίσως προφυλαχθεί ενόψει Τράμπζονσπορ και της ρεβάνς του Κυπέλλου την Τρίτη. Η Καϊσερίσπορ είναι ουραγός αλλά μετά την έλευση του Ρόμπερτ Προσινέτσκι βελτιώθηκε με τρεις νίκες σε πέντε ματς. Με ανάλογη πορεία, θα παλέψει για τη σωτηρία. Τιμωρημένοι ο μέσος Καμπανιάρο και ο εξτρέμ Ενρίκε.
🏟️Στο 25-11-9 η παράδοσή τους συνολικά, σε όλα, στο 14-2-2 στην Κωνσταντινούπολη αλλά χωρίς άσο στα τελευταία τρία (0-2-1), over 3,5 τα τελευταία 5/7 τους εκεί. Αντάμωσαν και στο Κύπελλο φέτος, 0-0 Καισάρεια και 2-0 στην Πόλη.

🦊 Τα 13 από τα 46 φετινά γκολ της Φενέρ σημειώθηκαν στο τελευταίο 15λεπτο των αγώνων της, διάστημα στο οποίο η Καϊσερίσπορ δέχθηκε τα 19 από τα φετινά 62! Εύλογη η επιλογή.

🥅 Goalbetting 🇹🇷

⏩ 21:00 Φενέρμπαχτσε – Καϊσερίσπορ: Over 0,5 στο 75:00 ως λήξη 🦊 1.80. (Netbet)

Περί κινήτρου

🇭🇺 Μεζούκοβεσντ εναντίον Χόνβεντ στο «Βαρόσι» για την ουγγρική OTP Bank Liga. Με περιορισμένη προσέλευση οι αγώνες στη χώρα, στο προηγούμενο εντός με την Πακς η Μεζούκοβεσντ είχε 784 φίλους της…

🔵🟡 🆚 🔴⚫ Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν μόλις προ 9 ημερών στον τελικό του Κυπέλλου (3/6) με τη Χόνβεντ να κατακτά το τρόπαιο με 2-1 και να εξασφαλίζει την έξοδο στην Ευρώπη, για την οποία πασχίζει, ούσα στην 3η θέση, η Μεζούκοβεσντ ερχόμενη από 1-1 στην Κίσβαρντα. Χωρίς νίκη μετά την επανέναρξη στη λίγκα (0-1-2). Η Χόνβεντ παραχώρησε 1-1 (το γκολ ο Ουγκράι, πρώην παίκτης του Ατρόμητου) υποδεχόμενη τη Βίντι, χωρίς νίκη μετά την κυπελλική κατάκτηση αφού είχε προηγηθεί η ήττα από την Ουίπεστ.

6-1-7 η παράδοση συνολικά, goal/goal τα 10/14. Επιμέρους είναι 3-0-5 στη Μεζούκοβεσντ, over 2,5 τα 6/8.

🦊 Η Χόνβεντ σαν να… ξαλάφρωσε μετά το Κύπελλο, στερείται κινήτρου στα τελευταία ματς και η Μεζούκοβεσντ παλεύει με νύχια και με δόντια να κρατήσει την 3η θέση ούσα στο +3 από την Πούσκας Ακαντέμια. Εύλογη η επιλογή.

Της… πάνε οι Παρασκευές

🇩🇪 Χόφενχαϊμ εναντίον Λειψίας στην άδεια, ελέω πανδημίας, «PreZero Arena» για τη γερμανική Bundesliga και στο ματς όπου ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν επιστρέφει για πρώτη φορά ως αντίπαλος στο Σίνσχαϊμ. Για τρία χρόνια (και 116 αγώνες, 2016-19) ήταν τεχνικός της Χόφενχαϊμ.

🔵 Άνω κάτω μεσοβδόμαδα η Χόφενχαϊμ, ο Αλφρεντ Σρόιντερ απολύθηκε ενάντια στις εκτιμήσεις περί «βελούδινου» διαζυγίου άμα τη λήξει της σεζόν, απολύθηκε και ο βοηθός και αδερφός του, Ντικ Σρόιντερ, ανέλαβαν προσωρινά οι Τίμο Γκρος, Μάρσελ Ραπ, Ματίας Κάλτενμπαχ και Μίχαελ Ρέχνερ, εξ αυτών ένας θα… δηλωθεί ως πρώτος. Αφορμή ήταν το 2-2 στο Ντίσελντορφ αν και από το 9’ έπαιζε με δέκα. Τιμωρημένος ο στόπερ Χίμπνερ, αμφίβολος ο στόπερ Πος.

🔴 Η Λειψία «τρέχει» αήττητο σερί 12 επίσημων αγώνων (6-6-0), στο τελευταίο πάντως υποτίμησε άσχημα τη μαχητική, αν και υποβιβασμένη, Πάντερμπορν, μένοντας στο 1-1 και γλιτώνοντας στο τέλος την ήττα αν και μεσολάβησαν ευκαιρίες της. Κομβική απώλεια η στοπεράρα ονόματι Ουπαμεκανό ελέω τιμωρίας.

🏟️ 2-2-4 η συνολική παράδοση, 2-2, 1-2 και 1-1 τα αποτελέσματά τους στο Σίνσχαϊμ.

Vistabet
Βαθμολογία
8.9/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
24/7 support στα ελληνικά 
check_3c
Auto Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

🦊 Οι Παρασκευές… ταιριάζουν στη Λειψία που μετρά 7-2-0 και σκοράροντας τουλάχιστον δις σε καθένα εξ’ αυτών. Και σε 8 επίσημα μεταξύ τους έχουν μπει συνολικά 29 γκολ (μ.ό. 3,62), εξ αυτών όμως τα 21 επιτεύχθησαν στο δεύτερο ημίχρονο! Μιας και το over 1,5 στο β’ μέρος πληρώνει ψίχουλα (1.55) και ως ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ χαμηλά (1.95), κράτησα το αμφίτερμα σε αυτό το διάστημα.

Χωρίς πρόκριση από την εποχή του… «Χέιζελ»

🇮🇹 🏆 Η Γιουβέντους υποδέχεται στο Τορίνο τη Μίλαν στη ρεβάνς του 1-1 του «Σαν Σίρο» που είχε διεξαχθεί 13 Φεβρουαρίου (61΄Ρέμπιτς / 90’ πέν. Ρονάλντο), οι δύο τους είχαν ανταμώσει και στον α’ γύρο της Serie A στο Τορίνο (10/11) με σκορ 1-0 από γκολ του Ντιμπάλα στο 77’.

Οι Ιταλοί επιστρέφουν στη δράση από απόψε, τρεις μήνες μετά τα τελευταία επίσημα παιχνίδια και στη χώρα που επλήγη όσο καμία άλλη από τον κορωνοϊό. Επανέναρξη με τις ρεβάνς του Coppa Italia και την προσεχή Τετάρτη θα διεξαχθεί ο τελικός, με μια αλλαγή: ακυρώθηκε το ενδεχόμενο παράτασης, σε περίπτωση επανάληψης του σκορ του πρώτου αγώνα, οι ομάδες θα πάνε απευθείας στα πέναλτι.

⏳📜 «La rivalità calcistica» αποκαλούν τις αναμετρήσεις τους οι Ιταλοί, ήτοι «η αντιπαλότητα» στο μεγαλύτερο κατά τεκμήριο ματς του Campionato ετησίως, με την κόντρα να συντηρείται από τη διαφορετικότητα των δύο συλλόγων. Μην ξεχνάμε ότι το Μιλάνο είναι η πλέον κοσμοπολίτικη πόλη της Ιταλίας με έντονες επιρροές από τη Δύση. Απόδειξη ότι η δεύτερη ομάδα της πόλης πήρε το όνομα Ιντερνατσιονάλε («Διεθνής»): η Ιντερ. Αντίθετα το Τορίνο είναι η κατεξοχήν βιομηχανική πόλη, περιχαρακωμένη κι απομονωμένη από την Ευρώπη λόγω του φυσικού συνόρου των Αλπεων. Η Γιουβέντους δεν αντιπροσωπεύει το Τορίνο (για το λόγο αυτό υπάρχει εξάλλου η «γκρανάτα») αλλά την εταιρία της οποίας αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι (FIAT). Από τα γεννοφάσκια της έψαξε για ζωτικό χώρο στο ποδοσφαιρικό κοινό της χώρας αλλά τα αποτελέσματα ξεπέρασαν και τις ίδιες τις προσδοκίες των ανθρώπων της αφού είναι μακράν ο λαοφιλέστερος σύλλογος της Ιταλίας.

⚫⚪ Οι «μπιανκονέρι» ορέγονται το νταμπλ, προς τιμήν τους αρνήθηκαν να αποδεχτούν τον τίτλο του scudetto, σε περίπτωση που η σεζόν δεν συνεχιζόταν αν και απέχουν μόλις ένα βαθμό από τη Λάτσιο. Απόντες οι στόπερ Κιελίνι, Ντεμιράλ, ο κομβικότατος χαφ Ράμσεϊ και ο ξεπερασμένος φορ Ιγουαΐν. Ρονάλντο, Ντιμπάλα, Ντόουγκλας Κόστα στην κορυφή του 4-3-3 του Μαουρίτσιο Σάρι.

🔴⚫ Οι «ροσονέρι» πασχίζουν να σώσουν τη σεζόν μέσω του Coppa Italia αλλά χρειάζονται υπέρβαση ενάντια στη Γιούβε ενώ ante portas είναι ο Γερμανός Ραλφ Ράνγκνικ για να αναλάβει από τη νέα σεζόν, όχι μόνο τον πάγκο αντί του Στέφανο Πιόλι αλλά το γενικό μάνατζμεντ του συλλόγου. Απόντες ελέω τιμωρίας ο αριστερός μπακ Ερναντέζ, ο εξτρέμ Καστιγέχο και ο Σουηδός σταρ Ιμπραΐμοβιτς, τραυματίας ο παγκίτης στόπερ Ντουάρτε. Κακό το κλίμα όταν ο τεχνικός διευθυντής Ιβάν Γκαζίδης ανακοίνωσε μεσοβδόμαδα μειώσεις μισθών «αν δεν την αγαπούσα τόσο τη Μίλαν, δεν ξέρω αν θα έμενα» είπε δημόσια ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

🏟️ Στα της παράδοσης, η Γιουβέντους αριθμεί 9 νίκες στα τελευταία 11, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, με τελευταία ήττα τον Οκτώβριο του 2016 για τη Serie A με γκολ του Λοκατέλι (1-0 η Μίλαν για τη Serie A). Οσο για τα ματς στο Τορίνο; Η Μίλαν έχει εννέα χρόνια να φύγει νικηφόρα από εκεί σε επίσημο, 1-0 τον Μάρτιο του 2011 για τη Serie A με γκολ του Τζενάρο Γκατούζο. Εκτοτε 10-2-0 και εννέα σερί νίκες για τη «βέκια σινιόρα».

🏟️🏆 Το… τρομερό είναι βέβαια σε Coppa Italia καθώς η Μίλαν έχει να αποκλείσει τη Γιούβε από τα (διπλά) προημιτελικά του 1985, 0-0 στο Μιλάνο και 1-0 στο Τορίνο με γκολ του Πάολο Βίρντις στο 27’ για την ομάδα, τότε, του Νιλς Λίντχολμ. Στο πρωτάθλημα όμως έμεινε στην 5η θέση (με πρώτη τη Βερόνα) και η Γιούβε του Τζιοβάνι Τραπατόνι στην 6η αλλά ανανέωσε το εισιτήριό της στο Κύπελλο Πρωταθλητριών κατακτώντας το τρόπαιο στον… ματωμένο τελικό του «Χέιζελ» των Βρυξελλών ενάντια στη Λίβερπουλ με το κάλπικο πέναλτι του Μισέλ Πλατινί. Εκτοτε και σε οκτώ περιπτώσεις (νοκ άουτ, διπλά ή τελικό) η Γιουβέντους πανηγύρισε ισάριθμες ενώ είχαν προηγηθεί 6 στις 7 προκρίσεις, ή κατακτήσεις, για τη Μίλαν.

🦊 ΟΚ, σύμφωνοι, φαβορί η Γιούβε αλλά δεν ξεχνώ ότι και στο… κανονικό ξεκίνημα της σεζόν δεν έπαιζε καλά, απόρροια της προετοιμασίας του Μαουρίτσιο Σάρι. Το ότι λείπει ο Ζλάταν από τη Μίλαν δεν είναι αναγκαία κακό, ο Ρέμπιτς είναι επικίνδυνος και περιμένω μεγαλύτερη προσαρμοστικότητα. Δύο picks το λοιπόν, αφενός να σκοράρει ο Κροάτης (από Γιούβε βλέπω Ντιμπάλα…), αφετέρου να μη νικά η Γιουβέντους ως την ανάπαυλα και να μην ηττάται όταν λήξει. Μας… καλύπτει και σε τυχόν 0-0, δεν βρίσκετε;

🥅 Σκόρερ 🇮🇹

⏩ 22:00 Γιουβέντους – Μίλαν: Γκολ Ρέμπιτς 🦊 5.50. (Vistabet)

Special bet 🇮🇹

⏩ 22:00 Γιουβέντους – Μίλαν: Χ2 ημίχ. / 1Χ τελ. 🦊 2.35. (Stoiximan)

Pick από το… σημαιάκι

🇵🇹 Σπόρτινγκ εναντίον Πάσος Φερέιρα στο άδειο, ελέω πανδημίας, «Ζοσέ Αλβαλάδε» της Λισσαβώνας για την πορτογαλική Primeira Liga.

🟢 🆚 🟡 Η Σπόρτινγκ, στο δεύτερο ματς με τον Ρούμπεν Αμορίμ στον πάγκο, πήρε 2-2 στο Γκιμαράες παίζοντας άσχημα στο β’ ημίχρονο – αν και με παίκτη παραπάνω από το 77’. Ο Αμορίμ έκανε αρκετές αλλαγές στην 11άδα, δείχνοντας ότι στοχεύει στην επόμενη σεζόν, πάγια εκτός ο φορ φορ Λουίζ Φελίπε. 7-0-2 στα τελευταία 9 εντός, οι ήττες από Πόρτο και Μπενφίκα. Η Πάσος έκανε μεγάλη νίκη, στην επάνοδο, με 3-2 στη Βίλα ντο Κόντε επί της Ρίο Αβε, μπορούσε και μεγαλύτερο σκορ και διατήρησε το +6 για την παραμονή. Τιμωρημένος ο μπακ Τέγες.

Sportingbet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Ευελιξία στις συναλλαγές
check_3c
24ωρo chat στα Ελληνικά
check_3c
Εξελιγμένο Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

🏟️ 25-7-9 η παράδοση συνολικά στο πρωτάθλημα, 14-2-4 στη Λισσαβώνα. 8-3-0 στα τελευταία 11, και στις δύο έδρες, για τη Σπόρτινγκ με έσχατη ήττα τον Μάιο του ’13 (1-0), τον Γενάρη του ίδιου έτους η έσχατη ήττα στη Λισσαβώνα (0-1 και έκτοτε 3-2-0).

🦊 Χαμηλά, ευλόγως ο άσος, χωρίς αξία. Εναλλακτική τα κόρνερ, σε τέτοια (με ισχυρό φαβορί) ματς πληρώνουν ψίχουλα στο πρώτο αλλά καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο – με το εύλογο ρίσκο. Η Πάσος ως φιλοξενούμενη κερδίζει 1,67 κόρνερ ανά αγώνα στο β’ ημίχρονο (και 3,38 ως γηπεδούχος) και παραχωρεί 3,5 ως φιλοξενούμενη στο β’ μέρος (και 1.62 ως γηπεδούχος). Ητοι, στα 5,17 κόρνερ ο μέρος όρος των β’ ημιχρόνων στα εκτός έδρας της. Αντίστοιχα, η Σπόρτινγκ ως γηπεδούχος στο β’ ημίχρονο κερδίζει 3,17 κόρνερ και παραχωρεί 1,92, ήτοι στη σούμα 5,09. Σε τιμή διπλασιασμού να ξεπεράσουν τα 5 κόρνερ στην επανάληψη, αν βοηθήσει βέβαια η εξέλιξη του αγώνα.  

🏴 Κόρνερ 🇵🇹

⏩ 23:15 Σπόρτινγκ Λ. – Πάσος Φερέιρα: Over 5,5 κόρνερ στο β’ ημίχ. 🦊 1.99 (Novibet)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ