foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ56
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Η Primera Division επιστρέφει! Ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα;

Αφιερώματα | 07 Ιουν 2020 14:04
Ισπανία-La-Liga-Preview-σεζόν-2019-20.jpg

Η υγειονομική κρίση που έπληξε το πλανήτη έπληξε ως γνωστόν και την Ισπανία, με επώδυνα αποτελέσματα που κόστισε ως τώρα τη ζωή πάρα πολλών ανθρώπων (28.000, όσο ο πληθυσμός στην Εϊμπάρ). Το πρωτάθλημα της Πριμέρα Ντιβιζιόν φυσικά διακόπηκε, μετά τον αγώνα Εϊμπάρ – Ρεάλ Σοσιεδάδ 1-2 στις 10 Μαρτίου. Σε διάφορες ομάδες ακολούθως εμφανίστηκαν κρούσματα (π.χ. Βαλένθια, Εσπανιόλ, Αλαβές) είτε σε παίκτες είτε σε εργαζόμενους στο σύλλογο, αλλά ευτυχώς δίχως άλλες συνέπειες. Όλα ξεπεράστηκαν με ευτυχή κατάληξη.

Στο διάστημα της διακοπής, έγιναν πολλές προσπάθειες για την οργάνωση της επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, κατάληξη υποχρεωτική κυρίως λόγω των οικονομικών μεγεθών που συγκεντρώνει. Ο οικονομικός αντίκτυπος μίας ενδεχόμενης οριστικής διακοπής θα προξενούσε ζημιά της τάξης του ενός δις ευρώ και πλέον. Μία τέτοια εξέλιξη ήταν αδιανόητο να συμβεί διότι σε μία τέτοια περίπτωση το ισπανικό ποδοσφαιρικό οικοδόμημα θα βυθιζόταν στο χάος της χρεωκοπίας. Έτσι λοιπόν οι πιέσεις στα υψηλά κλιμάκια ταυτόχρονα με την βελτίωση των υγειονομικών δεικτών, έδωσαν την άδεια για επανεκκίνηση. Η οικονομική ζημιά θα περιοριστεί στα περίπου 350 εκ. ευρώ, κυρίως λόγω του γεγονότος ότι οι αγώνες θα διεξαχθούν χωρίς θεατές.

⚽ Έντεκα αγωνιστικές σε 39 ημέρες ⚽

Η εκκίνηση θα γίνει με το μέγα ντέρμπι στην Ανδαλουσία ανάμεσα στη Σεβίλλη και την Μπέτις. Η αρχική εκτίμηση είναι ότι οι 11 αγωνιστικές (110 αγώνες) για να ολοκληρωθούν θα διεξαχθούν στο ημερολογιακό όριο των 39 ημερών. Τρομερή δηλαδή η συμπίεση, καθώς το πρόγραμμα τεσσάρων μηνών θα διεξαχθεί σε κάτι παραπάνω από έναν. Πάντως, ως τώρα έχει βγει το πρόγραμμα για τις δύο πρώτες αγωνιστικές. Η επιβάρυνση ωστόσο των παικτών για τις ομάδες που συνεχίζουν σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα θα είναι υπέρμετρη. Αν οι θεσμοί συνεχίσουν τον Αύγουστο και με γνώμονα ότι το νέο πρωτάθλημα θα ξεκινήσει 10 Σεπτεμβρίου αλλά και συνδυασμό με το γεγονός ότι αρχές Σεπτέμβρη ξεκινούν αγώνες Εθνικών ομάδων, κάποιοι αναμενόμενα θα... κλατάρουν.

Η επανένταξη των ποδοσφαιριστών στις προπονήσεις έγινε σταδιακά και μεθοδικά ακολουθώντας πιστά τα αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα που τέθηκαν. Όπως είναι φυσικό τραυματισμοί, κυρίως μυϊκοί, ήδη υπάρχουν αλλά και θα υπάρξουν πολλοί περισσότεροι κατά την διάρκεια των αγώνων. Έχει προβλεφθεί να μεσολαβούν τουλάχιστον 72 ώρες πριν μία ομάδα αγωνιστεί ξανά, ενώ θα ισχύει η διάταξη για τις 5 αλλαγές. Οι αγώνες θα διεξάγονται κυρίως το βράδυ λόγω των κλιματολογικών συνθηκών, καθώς με την πάροδο των ημερών το καλοκαίρι θα κάνει όλο και πιο έντονα την παρουσία του, ανεβάζοντας αισθητά τη θερμοκρασία.

Οι ομάδες της Primera Division


Μπαρτσελόνα

Μπήκε στη διακοπή ούσα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και προφανώς εκεί θέλει να τερματίσει. Η «Μπάρτσα» που είχε πέντε κρούσματα με ίωση στην αρχή της πανδημίας, αγωνιστικά δεν έπειθε. Τα πολλαπλά προβλήματα οδήγησαν σε αλλαγή προπονητή χωρίς όμως να παρουσιάσει σαφή βελτίωση. Στη διακοπή ξέσπασε εμφύλιος μεταξύ των μελών της διοίκησης. Τουλάχιστον ξεπεράστηκαν αρκετοί τραυματισμοί, ωστόσο ο Μέσι μάλλον δεν θα προλάβει την επανέναρξη!

Ρεάλ Μαδρίτης

Ξεκινά από τη 2η θέση με μοναδικό στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Βγαίνει από την διακοπή ήρεμη και ανεπηρέαστη καθώς δεν είχε απρόοπτα. Η πάροδος του χρόνου βοήθησε να ξεπεραστούν τραυματισμοί βασικών, ενώ στις προπονήσεις οι παίκτες έβγαλαν όρεξη, διάθεση, με πρώτο τον Ράμος που δείχνει πανέτοιμος και «γραμμωμένος» όσο ποτέ.

Σεβίλλη

Η διακοπή την βρήκε στη 3η θέση της βαθμολογίας, θέση που αποτελεί και τον τελικό της στόχο. Προβληματάκια με την επανέναρξη των προπονήσεων καθώς οι Μπανέγα, Οκάμπος, Ντε Γιονγκ και Βάθκεθ έσπασαν τη καραντίνα και τιμωρήθηκαν, αλλά η φυσιολογική ζωή στην ομάδα επανήλθε. Το πιο σοβαρό νέο σε αυτό το διάστημα ήταν ίσως η ανανέωση της συνεργασίας με τον κόουτς Λοπετέγκι.

Ρεάλ Σοσιεδάδ

Οι «τσούρι ουρντίν» βρίσκονται στη 4η προνομιούχο θέση και προφανώς ο στόχος τους είναι να παραμείνουν τουλάχιστον εκεί. Ως τη διακοπή έπαιζαν ελκυστικό ποδόσφαιρο, ήταν ουσιαστικοί και θεαματικοί, ενώ ταυτόχρονα έχουν ήδη κερδίσει θέση στον τελικό του κυπέλλου. Μόλις ένα κρούσμα παρουσιάστηκε στην ομάδα (ο πορτιέρε Αλεξ Ρεμίρο) που ξεπεράστηκε. Η επιστροφή στις προπονήσεις έγινε σταδιακά, με 28 παίκτες δίχως ιδιαίτερα απρόοπτα (μόνος τραυματίας ο μέσος Α.Γκεβάρα).


 

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ





 

Χετάφε

Η «Γκέτα» παίρνει εκκίνηση από την 5η θέση. Κρατάει δύο καρπούζια (πρωτάθλημα, Γιουρόπα) έδειξε σκληρή, ατρόμητη, μαχητική, ούσα από τις πλέον άβολες (για τις άλλες) ομάδες της κατηγορίας. Προφανής στόχος η είσοδος στη 4άδα χωρίς να θεωρηθεί αποτυχία η κατάληψη θέσης εκ νέου για Ευρώπη. Η γνωστή υπόθεση «Οίκος» έφερε στη διακοπή μπλεγμένο τον φορ Μολίνα (συμμετείχε σε φερόμενη πληρωμή δύο εκατομμυρίων σε επτά παίκτες της Βιγιαρεάλ).

Ατλέτικο Μαδρίτης

Οι «κολτσονέρος» μπαίνουν στη μάχη από τη 6η θέση. Δεν άρεσε η ομάδα του Σιμεόνε που ως τη διακοπή παρουσίασε αξεπέραστα επιθετικά προβλήματα αλλά και αμυντική αστάθεια. Η πρόκριση επί της Λίβερπουλ κράτησε το σύλλογο σε σχετική ηρεμία. Μόνο ο βασικός αριστερός μπακ Λοντί βρέθηκε θετικός στον ιό αλλά ήταν ασυμπτωματικός. Το απουσιολόγιο σχεδόν άδειασε. Προβληματίζει λίγο ο τραυματισμός του Φέλιξ, που ούτως ή άλλως είναι τιμωρημένος με την Αθλέτικ.

Βαλένθια

Οι «Τσε» ξεκινούν από την 7η θέση μετά από μία προβληματική πορεία ως τη διακοπή. Μοιάζει άθλος η 7η θέση αν συνυπολογίσουμε το πολύ μέτριο ξεκίνημα (3-5-3) και τους δεκάδες τραυματισμούς. Συμμετείχε στο ματς... υγειονομική βόμβα με την Αταλάντα, με συνέπεια να ταλαιπωρηθεί κι αυτή αφάνταστα καθώς το 35% της ομάδας βρέθηκε θετικό. Σοβαρό θέμα στις σχέσεις με την ομάδα (οικονομικό λόγω μειώσεων) έχει προκύψει με τον Γκαράι.

Βιγιαρεάλ

Το «κίτρινο υποβρύχιο» είναι 8ο φτάνοντας στη διακοπή μετά από 3 σερί ήττες. Ασυνεπής και ασυνεχής. Ξαφνικά έπαιρνε μπρος και έκανε 3 σερί νίκες και ξαφνικά έσβηνε κάνοντας 3 σερί ήττες. Προφανής στόχος η είσοδος στην 6άδα. Χωρίς αντιρρήσεις από κανέναν επιβλήθηκε μείωση 20% στα συμβόλαια των παικτών και γενικά η επιστροφή στις προπονήσεις έχει γίνει υπό φυσιολογικές συνθήκες.


 

Netbet
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Δωρεάν συναλλαγές 
check_3c
Ειδικά & Ασιατικά Χάντικαπ
check_3c
Φιλικό mobile
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ





 

Γρανάδα

Οι νεοφώτιστοι «Ναθαρίες» αποτέλεσαν ως τώρα την πιο ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Είναι στην 9η θέση με την παραμονή σχεδόν εξασφαλισμένη (στατιστικά θέλουν μία νίκη). Θα ήταν άδικο να προσάψει κανείς το παραμικρό στην ομάδα του Μαρτίνεθ που έφτασε ακόμα και στη κορυφή της βαθμολογίας. Μπαίνει στο υπόλοιπο της σεζόν χωρίς θέματα, απόλυτα ήρεμη, με κρυφό στόχο να κερδίσει θέση για Ευρώπη (τώρα είναι στο -4). Μόνο κρούσμα ίωσης ο μέσος Ερέρα.

Αθλέτικ Μπιλμπάο

Οι «λεονές» ως τη διακοπή το μόνο που κατάφεραν να επιδείξουν, ήταν η κατάκτηση της μία θέσης στον τελικό του κυπέλλου Ισπανίας που θα γίνει του χρόνου. Πολύ μέτρια από το Δεκέμβρη και μετά, με απολογισμό 2-5-5, λογικά θα ψάξει τις δύο νίκες για τη σωτηρία που είναι βέβαιη. Σημαντικότερο νέο στη διακοπή, η απόφαση του τεράστιου φορ Αρίτς Αδούριθ να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Ξεκινά χωρίς θέματα.

Οσασούνα

Η επιστροφή των «ροχίγιος» στη Πριμέρα, εκτός των ικανοτήτων τους ανέδειξε ταυτόχρονα το απαράμιλλο πείσμα τους, που τους βοήθησε να έχουν βρεθεί στην τιμητική 11η θέση. Η ομάδα που δεν τα παρατά ποτέ και που συνήθως δικαιώνεται. Θεωρείται... σωσμένη. Δεν είχε θέματα να την απασχολούν αλλά αυτά προέκυψαν με την έναρξη των προπονήσεων. Ο ένας μετά τον άλλον οι παίκτες της παθαίνουν μυϊκούς τραυματισμούς (ήδη οι Ρ.Γκαρθία, Μονκαγιόλα, Μπαρχά, Ιμπάνιεθ).

Ρεάλ Μπέτις

Για τους «βερδιμπλάνκος» το πρωτάθλημα ως τη διακοπή κατέγραψε την μέτρια πορεία τους. Επί μακρόν ο κόουτς Ρουμπί βρέθηκε με το ενάμιση πόδι εκτός «Βιγιαμαρίν» αλλά επιβίωσε. Η 12η θέση εν πολλοίς οφείλεται στην «αεράμυνά» της, μία παιδική χαρά σε κάθε ματς. Στόχος η παραμονή. Η υγειονομική κρίση ανέδειξε 3 θετικούς στον ιό (ασυμπτωματικοί οι δύο εκ των τριών). Μπαίνει πρώτη στους αγώνες, χωρίς θέματα στο μέγα τοπικό ντέρμπι με τη Σεβίλλη.


 

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ





 

Λεβάντε

Τα «βατράχια» μετά την πάροδο των 27 αγωνιστικών είναι στη 13η θέση. Επιβιώνουν λόγω έδρας (7-3-3) καθώς εκτός αυτής έχουν σοβαρά προβλήματα (3-0-11, με 5 σερί ήττες). Η υγειονομική κρίση δεν τα άγγιξε, οπότε όλη η ομάδα ξεκίνησε χωρίς προβλήματα τις προπονήσεις, πάντα υπό την εφαρμογή των πρωτοκόλλων. Τα πρώτα θύματα τραυματισμών (Ερνάνι και Βούσκεβιτς) δείχνουν ότι θα προλάβουν το ντέρμπι με τη Βαλένθια. Ζήτησε και θα παίξει τα 6 εντός έδρας ματς στο «Εστάδιο Ολίμπικο Καμίλο Κάνο δε λα Νουθία» στο Αλικάντε, λόγω εργασιών στο «Θιουτάτ».

Αλαβές

Οι «μπαμπαθόρος» θα μπουν ξανά στο πρωτάθλημα από την 14η θέση με μοναδικό στόχο τη σωτηρία. Θα υπερασπιστούν το +7 από τη γραμμή, ενώ με τους 32 πόντους που έχουν ως τώρα, αναζητούν ακόμα 8-10 για να εξασφαλίσουν παραμονή. Επιβιώνει λόγω της σκληρής έδρας όπου χάνει δύσκολα (6-5-3). Χτυπήθηκε από την ίωση καθώς δεκαπέντε μέλη της, εκ των οποίων τρεις παίκτες, επτά μέλη του τεχνικού τιμ και πέντε στελέχη των γραφείων διαγνώστηκαν θετικοί. Όλοι τους ανέκαμψαν. Ξεκίνησε μίνι προετοιμασία χωρίς προβλήματα.

Βαγιαδολίδ

Για τους «βαγισολετάνος» πρέπει να θεωρείτε τιμητική η 15η θέση που είχαν στη βαθμολογία πριν από τη διακοπή. Ομάδα άχρωμη, άοσμη, ποδοσφαιρικά «αντιτουριστική» αλλά επιβιώνει αφού χάνει πολύ δύσκολα στο «Πουθέλα» (3-7-3), ενώ εκτός τσιμπάει πονταλάκια (3-4-7). Φυσικά η μάχη θα γίνει για την παραμονή και μόνον. Τίποτα το αξιόλογο στη διακοπή, ξεκίνησε κι αυτή προπονήσεις χωρίς απρόοπτα.

Εϊμπάρ

Οι «αρμέρος» έφτασαν ασθμαίνοντας στη διακοπή, έχοντας το 2020 μόλις δύο νίκες σε 9 αγώνες. Το 6-1-7 εντός έχει δώσει 19 από τους 27 πόντους. Κακή εκτός έδρας σκόραρε με το στανιό (8), ενώ δεχόταν εύκολα το γκολ (21 σε 13). Προφανώς μόνο η σωτηρία υπάρχει ως στόχος. Μόλις δύο κρούσματα εμφανίστηκαν στην ομάδα που μπήκε στις προπονήσεις με ηρεμία και μεθοδικότητα.


 

Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
check_3c
Κορυφαίες αποδόσεις
check_3c
Αναλήψεις εντός 24 ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θέλτα

Η εκπρόσωπος της Γαλικίας «χαροπαλεύει». Η διακοπή την βρήκε οριακά πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού κι αυτό λόγω της βελτίωσής της το 2020 όπου σε 9 ματς υπέστη μόλις μία ήττα. Οι δυσκολίες στο γκολ πάμπολλες αλλά τουλάχιστον βελτιώθηκε θεαματικά στο αμυντικό σκέλος. Η παρουσία του παικταρά Ιάγκο Άσπας ίσως τη βοηθήσει να γλυτώσει. Μόνο πρόβλημα η απώλεια του αναπληρωματικού πορτιέρε Άλβαρεθ (4-5 μήνες εκτός).

Μαγιόρκα

Οι «μπερμεγιόνες» θα μπουν στην επανέναρξη από την 18η θέση κινδυνεύοντας με υποβιβασμό. Η απόλυτη υπέρβαση της κατάκτησης της ανόδου δύο σερί κατηγοριών θα έχει συνέπειες. Ανύπαρκτοι εκτός έδρας (1-2-10), δύσκολα θα φτάσουν στη σωτηρία μόνο με την έδρα (6-2-6), που κι αυτή τώρα θα είναι χωρίς θεατές. Δεν είχε θέματα στη διακοπή. Μπήκε στις προπονήσεις με πρώτο «θύμα» τραυματισμού τον αμυντικό Λούμορ, που είναι αμφίβολος με την «Μπάρτσα».

Λεγανές

Για τους συμπαθέστατους «πεπινέρος» του Αγκίρε, η χρονιά πάει να χαθεί. Είναι στη 19η θέση, στο -3 από τη Θέλτα, έχοντας ήδη αποψιλωθεί επιθετικά, μετά και τη ρήτρα που κάλυψε η Μπάρτσα και τους πήρε τον Μπρέθγουεϊτ. Πλήγμα το ότι έχασε αναγκαστικά την βοήθεια των φιλάθλων της. Μπήκε στις προπονήσεις χωρίς να την απασχολούν πολλά προβλήματα (μόνο ο Σιμανόφσκι είναι εκτός). Αναμένουμε να είναι σκληρή αμυντικά και μπροστά ότι και όποτε βγει.

Εσπανιόλ

Τα «παπαγαλάκια» κινδυνεύουν να χάσουν τη λαλιά τους. Τελευταία στη βαθμολογία, στο -6 από τη σωτηρία, με αγωνιστικά προβλήματα προ κρίσης, όλων των ειδών. Πανάθλια εντός, έπρεπε να περάσουν 23 αγωνιστικές για να κάνουν την πρώτη εντός έδρας νίκη. Κάπως καλύτεροι εκτός (3-3-8), έχουν πολύ κουπί να τραβήξουν. Στατιστικά για να σωθούν θα πρέπει να κερδίσουν τα 7 από τα 11 ματς που απομένουν. Γίνεται; Μοιάζει ακατόρθωτο. Το θετικό είναι πως ξεκίνησαν προπονήσεις χωρίς θέματα.

Τι παίζουμε

Το πρωτάθλημα στην Ισπανία έχει δρομολογηθεί ως κούρσα της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης. Αν αξίζει κάπου να... εξασκήσω τις «μαντικές» μου ικανότητες είναι στον φετινό πρωταθλητή.

Πρώτη στη βαθμολογία είναι η Μπάρτσα αλλά ποιόν πείθει; Μετρημένες στα δάχτυλα οι καλές της εμφανίσεις κι αυτές μόνον εντός. Ο Μέσι, το «Α και το Ω»... γερνάει. Οι επιδόσεις του φέτος είναι μέτριες. Η έλευση του Κίκε Σετιέν δε τραβάει και προ της διακοπής υπήρξαν γκρίνιες. Όσον αφορά δε στα διοικητικά της, προ καιρού έγραψα σε στήλη για τον εμφύλιο πόλεμο που έχει ξεσπάσει και που είναι πρακτικά αδύνατον να μην επηρεάσει τις βεντέτες (που έχουν συμπάθειες).

Από την άλλη, έχουμε τη Ρεάλ Μαδρίτης. Μπαλίτσα καλή έπαιξε. Εκτιμώ συγκριτικά καλύτερη της Μπάρτσα αλλά ταυτόχρονα φάνηκε και ιδανική αυτόχειρας χάνοντας ματς που δεν έπρεπε. Δεν έχει Μέσι αλλά έχει σύνολο που δείχνει πως έχει το κίνητρο να αναδειχθεί. Έχει «Ζιζού» που έχει άστρο αλλά έχει και διοικητική ηρεμία. Θα... μαντέψω τη Ρεάλ Μαδρίτης για φετινή πρωταθλήτρια, χωρίς να διακατέχομαι από συλλογικές προτιμήσεις.

➡ Ρεάλ Μαδρίτης - Νικητής Διοργάνωσης La Liga (2.15)

Επιμέλεια: Γιώργος Ραπτάκης

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ