foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ34
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Η Πρέμιερ Λιγκ επιστρέφει... δριμύτερη

Αφιερώματα | 10 Ιουν 2020 17:15
Αγγλία-Premier-League-Preview-σεζόν-2019-20.jpg

Την πορεία των περισσότερων σημαντικών ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων ακολουθεί η Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, η οποία ετοιμάζεται να επανέλθει στη δράση στις 17 Ιουνίου, με δύο παιχνίδια. Εγκαταλείφθηκε η ιδέα να γίνουν οι αγώνες που απομένουν (92 συνολικά) σε ουδέτερα γήπεδα κι έτσι θα διεξαχθούν κανονικά στις έδρες των γηπεδούχων ομάδων, φυσικά χωρίς θεατές. Πάντως, οι Αρχές διατηρούν τη δυνατότητα να ορίσουν κάποιο παιχνίδι σε ουδέτερο γήπεδο, εφόσον κριθεί σκόπιμο για λόγους ασφαλείας. Οι άδειες εξέδρες οδήγησαν στην απόφαση να καλύπτονται όλα τα ματς τηλεοπτικά. Βέβαια, τα πάντα εξαρτώνται από την εξέλιξη της πανδημίας στο Νησί και όλοι ελπίζουν ότι δεν θα... στραβώσει κάτι, που θα απειλήσει την ομαλή ολοκλήρωση της σεζόν, καθώς τα τελευταία τεστ στις ομάδες έγιναν χωρίς να προκύψει κρούσμα κορωνοϊού.

Η επανέναρξη της ποδοσφαιρικής δραστηριότητας έβαλε τέλος στο σενάριο να κηρυχθεί η σεζόν ως μη γενόμενη (η οικονομική ζημιά θα ήταν τεράστια σε αυτή την περίπτωση), επομένως θα υπάρξει πρωταθλητής, τελική κατάταξη μέσω της οποίας θα προκύψουν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, αλλά και υποβιβασμοί, παρά τις αντιρρήσεις που εκφράστηκαν από κάποια κλαμπ. Επίσης, στόχος είναι να ολοκληρωθεί και το Κύπελλο Αγγλίας (βρίσκεται στη φάση των προημιτελικών, συνεχίζουν μόνο ομάδες της Πρέμιερ). Οι ομάδες ανέβασαν ρυθμούς στις προπονήσεις τις τελευταίες ημέρες, ενώ θα έχουν δικαίωμα για 5 αλλαγές σε κάθε αγώνα.

Οι ομάδες της Premier League


Λίβερπουλ

Θα ήταν δίχως αμφιβολία η μεγάλη... χαμένη αν υπήρχε απόφαση για οριστική διακοπή. Για 30 χρόνια, από το 1990, περιμένει να στεφθεί πρωταθλήτρια και τώρα που βρίσκεται μια... ανάσα από τον τίτλο, παραλίγο αυτό να μη συμβεί για λόγους εξωαγωνιστικούς. Οι οπαδοί της περιμένουν με ανυπομονησία την επανέναρξη, ώστε η ομάδα τους να κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα, το οποίο οι «ρεντς» αξίζουν απόλυτα με βάση τη συνολική τους εικόνα. Στο ίδιο μήκος κύματος βρίσκονται τόσο οι παίκτες, όσο και ο προπονητής Γιούργκεν Κλοπ. Στη Λίβερπουλ άλλωστε δεν απομένει άλλος στόχος για φέτος, αφού έχει αποκλειστεί από τη συνέχεια του Κυπελλου, αλλά και του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μάντσεστερ Σίτι

Λογικά θα τερματίσει στη δεύτερη θέση και ετοιμάζεται να παραδώσει τα εγχώρια... σκήπτρα στη Λίβερπουλ, της οποίας τον ξέφρενο ρυθμό δεν μπόρεσε να ακολουθήσει. Πάντως, έχει ήδη κατακτήσει το Λιγκ Καπ και βρίσκεται στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Για τη Σίτι, το βάρος πέφτει στο Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς εκκρεμεί η ρεβάνς με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την πρόκριση στα προημιτελικά (η Σίτι έχει σαφές προβάδισμα μετά από τη νίκη με 2-1 στην Ισπανία). Παράλληλα, ο σύλλογος ελπίζει να ανατραπεί στο CAS η τιμωρία διετούς αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Λέστερ

Η σεζόν εξελισσόταν ιδανικά για τη Λέστερ, μέχρι να διακοπεί η ποδοσφαιρική δραστηριότητα. Οι «αλεπούδες» κατάφεραν να μπουν... σφήνα στους ισχυρούς της Πρέμιερ Λιγκ και το πάγωμα της δράσης βρήκε την ομάδα να φιγουράρει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Για τη Λέστερ είναι μεγάλη υπόθεση να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Τσάμπιονς Λιγκ της νέας σεζόν, αφού δεν παρουσιάζεται συχνά τέτοια ευκαιρία, ενώ το συγκρότημα του Μπρένταν Ρότζερς (προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό τον Μάρτιο) κυνηγάει τη διάκριση και στο Κύπελλο, όπου έχει φτάσει στα προημιτελικά. Επίσης, για λόγους πρεστίζ, η κατάκτηση της τρίτης θέσης στο πρωτάθλημα θεωρείται ιδιαίτερα τιμητική.

Τσέλσι

Η διακοπή βρήκε τους Λονδρέζους τέταρτους στην κατάταξη. Αυτή τη θέση θα προσπαθήσουν να κρατήσουν στα παιχνίδια που απομένουν, ώστε να εξασφαλιστεί η συμμετοχή στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Επιπλέον, η Τσέλσι επιδιώκει να κλείσει τη σεζόν με ένα τρόπαιο, καθώς έχει φτάσει στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Όσο για το τρέχον Τσάμπιονς Λιγκ, μετά την εντός έδρας ήττα με 3-0 από την Μπάγερν και με τη ρεβάνς να διεξάγεται στο Μόναχο, είναι φανερό ότι δεν υπάρχουν ρεαλιστικές ελπίδες για πρόκριση στα προημιτελικά. Οι «μπλε» είχαν ένα επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού, στον οποίο βρέθηκε θετικός ο μεσοεπιθετικός Χάντσον – Οντόι. Υπάρχει πάντως θέμα και με τον μέσο Καντέ, ο οποίος επέστρεψε καθυστερημένα σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Σημαντική επιτυχία για το συγκρότημα του Φρανκ Λάμπαρντ αποτελεί η συμφωνία με τη Λειψία για την απόκτηση του επιθετικού Τίμο Βέρνερ (υπήρχε έντονο ενδιαφέρον και από τη Λίβερπουλ).


 

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ





 

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Με πολλά πάνω – κάτω κύλησε η σεζόν για τη Γιουνάιτεντ μέχρι τη διακοπή, ωστόσο όταν ήρθε το πάγωμα της δράσης, η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ βρισκόταν σε καλή κατάσταση. Οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν πλησιάσει σε απόσταση τριών βαθμών την τέταρτη θέση, που οδηγεί στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Την ίδια στιγμή η Γιουνάιτεντ έχει εξασφαλίσει την παρουσία της στα προημιτελικά του Κυπέλλου, ενώ επί της ουσίας έχει κλειδώσει την πρόκριση στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, αφού έχει νικήσει 5-0 τη Λίντσερ στην Αυστρία και μετέτρεψε σε άνευ σημασίας τη ρεβάνς. Με βάση τα παραπάνω, η διακοπή της δράσης δεν ήταν καλοδεχούμενη. Θετική εξέλιξη αποτελεί η επέκταση του δανεισμού για τον επιθετικό Ιγκάλο από την κινεζική Σανγκάη Σενχούα, οπότε ο παίκτης είναι στη διάθεση του Σόλσκιερ εν όψει της επανέναρξης.

Γουλβς

Όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έτσι και η Γουλβς είδε τη διακοπή της ποδοσφαιρικής δράσης να έρχεται σε μια χρονική συγκυρία όπου βρισκόταν σε καλή κατάσταση. Οι «λύκοι» είναι 5 βαθμούς πίσω από την τέταρτη θέση, που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ διατηρούν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, έχοντας αποσπάσει 1-1 στον Πειραιά από τον Ολυμπιακό και με τη ρεβάνς στην έδρα τους (εκτός και αν το ματς οριστεί να γίνει εκτός Αγγλίας). Η σεζόν έχει μέχρι τώρα θετικό πρόσημο, με τον προπονητή Νούνο Εσπίριτο Σάντο να πιστώνεται την επιτυχία και το μεγάλο στοίχημα είναι να παρουσιάσει η ομάδα το ίδιο πρόσωπο μετά την επανέναρξη.

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Πρόκειται για την ευχάριστη έκπληξη στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ. Αν και νεοφώτιστη, διέψευσε όσους την τοποθετούσαν στα φαβορί για υποβιβασμό και μέχρι την ημέρα που διακόπηκε η δράση, βρισκόταν ανάμεσα στις υποψήφιες για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Βασιζόμενη στην άμυνα, στην αποτελεσματικότητά της και στο δυναμικό στυλ παιχνιδιού, αποδείχτηκε... μπελάς για τους ισχυρούς της κατηγορίας. Ακόμα και αν τελικά η έξοδος στην Ευρώπη δεν έρθει, η πορεία της ομάδας κρίνεται κάτι παραπάνω από επιτυχημένη. Ο προπονητής Κρις Γουάιλντερ, που θεωρείται ο... αρχιτέκτονας της επιτυχίας, δήλωσε ότι θα σεβαστεί κάθε παίκτη που θα ζητήσει να μην αγωνιστεί, φοβούμενος για την υγεία του. Πάντως, σύμφωνα με τον μέσο Νόργουντ, η ομάδα θα επανέλθει «πάνοπλη» και σε καλή φυσική κατάσταση. Η Σέφιλντ τα πηγαίνει καλά και στο Κύπελλο, έχοντας φτάσει στα προημιτελικά της διοργάνωσης (υποδέχεται την Άρσεναλ στις 28/6).

Τότεναμ

Η διακοπή της αγωνιστικής δράσης ήταν μάλλον... καλοδεχούμενη για τους Λονδρέζους, οι οποίοι έχουν μείνει πίσω στη βαθμολογία (προς το παρόν στην όγδοη θέση), ενώ αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ. Δικαιολογίες υπάρχουν, όπως οι τραυματισμοί κομβικών παικτών (Σον, Κέιν κ.ά.), ωστόσο η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο κινδυνεύει να αποτύχει παταγωδώς φέτος, μένοντας εκτός ευρωπαϊκών εισιτηρίων. Ο Πορτογάλος τεχνικός αισιοδοξεί ότι οι «σπερς» θα εμφανιστούν καλύτεροι με την επανέναρξη και θα βελτιώσουν τη θέση τους στην κατάταξη. Στο μεταξύ, η Τότεναμ έλαβε δάνειο 175 εκ. λιρών από την Τράπεζα της Αγγλίας, προκειμένου να αντιμετωπίσει την οικονομική ζημιά που της προξένησε η πανδημία.


 

Netbet
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Δωρεάν συναλλαγές 
check_3c
Ειδικά & Ασιατικά Χάντικαπ
check_3c
Φιλικό mobile
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ





 

Άρσεναλ

Μέχρι και τη διακοπή λόγω της πανδημίας, η σεζόν είχε αρνητικό πρόσημο για την Άρσεναλ. Οι Λονδρέζοι βρίσκονται στην ένατη θέση, κινδυνεύοντας να μείνουν εκτός ευρωπαϊκών θέσεων, ενώ στο Γιουρόπα Λιγκ, όπου φιλοδοξούσαν να φτάσουν... μακριά, υπέστησαν αποκλεισμό – σοκ από τον Ολυμπιακό. Ο προπονητής Μίκελ Αρτέτα προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό, ωστόσο είναι υγιής και περιμένει από την ομάδα του να παρουσιαστεί περισσότερο ανταγωνιστική με την επανέναρξη. Ζητούμενο η βελτίωση της αμυντικής λειτουργίας, αλλά και η καλύτερη «συμπεριφορά» εκτός έδρας. Η τελευταία ευκαιρία της Άρσεναλ να κλείσει τη σεζόν με ένα τρόπαιο είναι το Κύπελλο, όπου οι «κανονιέρηδες» έχουν φτάσει στα προημιτελικά.

Μπέρνλι

Ο βασικός στόχος της Μπέρνλι ήταν και φέτος η εξασφάλιση της παραμονής στην Πρέμιερ Λιγκ. Μέχρι να διακοπεί η ποδοσφαιρική δραστηριότητα, το συγκρότημα του Σον Ντάιτς βρισκόταν σε καλό... δρόμο προκειμένου να τα καταφέρει. Η δέκατη θέση στη βαθμολογία και κυρίως η διαφορά 12 βαθμών από τη ζώνη του υποβιβασμού επιτρέπουν στην Μπέρνλι να επανέλθει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερη πίεση για αποτελέσματα. Η καλή δουλειά που κάνει ο Ντάιτς τα τελευταία χρόνια και μάλιστα χωρίς να διαθέτει μεγάλο μπάτζετ, αποτελεί εχέγγυο ώστε να ολοκληρωθεί η σεζόν χωρίς... απρόοπτα. Θεωρητικά, υπάρχουν ελπίδες για έξοδο στην Ευρώπη, αλλά κάτι τέτοιο δεν αποτελεί αυτοσκοπό.

Κρίσταλ Πάλας

Η κύρια επιδίωξη της Κρίσταλ Πάλας ήταν να μείνει και φέτος μακριά από... περιπέτειες. Μέχρι και τη διακοπή της δράσης, έδειχνε ικανή να πετύχει το στόχο της, καθώς βρίσκεται στην ενδέκατη θέση της κατάταξης και 12 βαθμούς μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού. Υπό την τεχνική ηγεσία του έμπειρου Ρόι Χόντσον και βασιζόμενη στο δυναμικό στυλ παιχνιδιού της, απομένει να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία. Ο Χόντσον ανανέωσε τον Μάρτιο τη συνεργασία του με τον σύλλογο για έναν ακόμη χρόνο και η μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής είναι αυτό που θα κυνηγήσει η Πάλας με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Έβερτον

Να σώσει ό,τι... σώζεται από μία κακή σεζόν θα προσπαθήσει η Έβερτον. Στο μικρό διάστημα που ο Κάρλο Αντσελότι βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία, τα «ζαχαρωτά» εμφάνισαν κάποια σημάδια βελτίωσης, ωστόσο η δωδέκατη θέση στην κατάταξη έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το καλό ρόστερ της ομάδας. Τουλάχιστον, η παρουσία του Ιταλού αποτελεί... υπόσχεση για κάτι καλό στο μέλλον. Προς το παρόν, στην Έβερτον θέλουν με την επανέναρξη να βελτιώσουν τη βαθμολογική θέση τους, με «κρυφή ελπίδα» τη διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Πλήγμα αποτελεί ο τραυματισμός του σέντερ μπακ Γέρι Μίνα, ενώ υπάρχει η πρόθεση να προσφερθεί νέο μονοετές συμβόλαιο στον έμπειρο αριστερό μπακ Λέιτον Μπέινς.


 

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ





 

Νιούκαστλ

Ο βασικός στόχος για τις «καρακάξες» ήταν εξ αρχής η εξασφάλιση της παραμονής. Ο προπονητής Στιβ Μπρους, καίτοι αμφισβήτηθηκε, είχε την ομάδα 8 βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού όταν διακόπηκε το πρωτάθλημα και με εξασφαλισμένη την παρουσία στα προημιτελικά του Κυπέλλου. To μεγάλο θέμα όμως έχει να κάνει με το ιδιοκτησιακό καθεστώς. Παρότι υπάρχει συμφωνία με τον πρίγκιπα Μοχάμεντ Μπιν Σάλμαν της Σαουδικής Αραβίας ώστε να αγοράσει το κλαμπ, παρουσιάζονται προβλήματα στο να συμβεί αυτό. Το σημαντικότερο έχει να κάνει με την εμπλοκή του πρίγκιπα στη δολοφονία του δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι, το 2018. Οι όποιες εξελίξεις αναμένονται μέσα στο επόμενο διάστημα.

Σαουθάμπτον

Μία από τα ίδια και φέτος για τη Σαουθάμπτον. Από νωρίς φάνηκε ότι η παραμονή στην κατηγορία είναι ο μόνος ρεαλιστικός στόχος. Η διακοπή του πρωταθλήματος βρήκε τους «αγίους» 7 βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Παρόλο που δεν πρόκειται για διαφορά ασφαλείας, είναι μια καλή παρακαταθήκη εν όψει της επανέναρξης. Η διοίκηση πάντως εξέφρασε έμπρακτα την εμπιστοσύνη της στον προπονητή Ραλφ Χάζενχουτλ, με τον Αυστριακό να υπογράφει επέκταση συμβολαίου μέχρι το 2024. Η μεσομακροπρόθεσμη στόχευση είναι η ομάδα να αλλάξει στάτους, ώστε να σταματήσει να μάχεται απλά για τη σωτηρία, όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια και να διεκδικήσει κάτι... περισσότερο.

Μπράιτον

Δύσκολη και η φετινή σεζόν για την Μπράιτον, που θα πρέπει να παλέψει για να εξασφαλίσει την παραμονή στην Πρέμιερ Λιγκ. Η διακοπή του πρωταθλήματος την βρήκε στην 15η θέση της κατάταξης, δύο βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ο προπονητής Γκρέιαμ Πότερ έχει ελκυστικές ποδοσφαιρικές ιδέες, όμως επί του παρόντος το ζητούμενο δεν είναι το θέαμα, αλλά η σωτηρία. Μάλιστα, η επανέναρξη επιφυλάσσει δύσκολο πρόγραμμα, καθώς η Μπράιτον αντιμετωπίζει διαδοχικά τις Άρσεναλ (εντός), Λέστερ (εκτός) και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (εντός). Κατά τη διάρκεια της διακοπής ανακοινώθηκε ότι τρεις παίκτες των «γλάρων» βρέθηκαν θετικοί σε τεστ για τον κορωνοϊό, ωστόσο δεν έγιναν γνωστά τα ονόματά τους.

Γουέστ Χαμ

Μία ακόμη σεζόν ξεκίνησε με φιλοδοξίες για τη Γουέστ Χαμ, ωστόσο η πραγματικότητα ήρθε να τις διαψεύσει με ηχηρό τρόπο. Παρά το αξιόλογο ρόστερ, η ομάδα όχι μόνο δεν ξέφυγε από τη μετριότητα, αλλά κινδυνεύει και να... αποχαιρετίσει την Πρέμιερ Λιγκ. Τα «σφυριά» βρίσκονται στην 16η θέση, έχοντας 25 πόντους και υπερτερούν των ισόβαθμων Γουότφορντ και Μπόρνμουθ λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων. Πριν από τη διακοπή, η Γουέστ Χαμ είχε κάνει καλές εμφανίσεις στις ήττες από Λίβερπουλ και Άρσεναλ και ο προπονητής Ντέιβιντ Μόγιες αισιοδοξεί ότι με ανάλογη απόδοση απέναντι σε λιγότερο ισχυρές αντιπάλους, θα έρθουν οι νίκες που τόσο χρειάζονται οι Λονδρέζοι.


 

Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
check_3c
Κορυφαίες αποδόσεις
check_3c
Αναλήψεις εντός 24 ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γουότφορντ

H διακοπή του πρωταθλήματος βρήκε τους «χόρνετς» οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, στην 17η θέση, λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων από την Μπόρνμουθ. Θα χρειαστεί σκληρή μάχη για να αποφευχθεί ο υποβιβασμός, ωστόσο η βελτίωση υπό τον Νάιτζελ Πίρσον στην τεχνική ηγεσία είναι αξιοσημείωτη. Άλλωστε, πριν από την έλευση του Πίρσον, η Γουότφορντ έμοιαζε... καταδικασμένη, ενώ με αυτόν στον πάγκο έγινε η πρώτη ομάδα που έσπασε το φετινό αήττητο της Λίβερπουλ στη φετινή Πρέμιερ. Ο αμυντικός Άντριαν Μαριάπα και δύο άλλα μέλη του κλαμπ βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, ενώ ο επιθετικός Τρόι Ντίνι (αρχηγός) εξέφρασε σοβαρές αντιρρήσεις για την επιστροφή στις προπονήσεις, καίτοι τελικά τέθηκε στη διάθεση του Πίρσον. Ανανεώθηκε έως το 2022 το συμβόλαιο του τερματοφύλακα Φόστερ.

Μπόρνμουθ

Τα «κεράσια» κατάφεραν τα τελευταία χρόνια να εδραιωθούν στην Πρέμιερ Λιγκ, παίζοντας μάλιστα όμορφο ποδόσφαιρο. Φέτος δεν μοιάζει να είναι η χρονιά τους. Η διακοπή βρήκε το συγκρότημα του Έντι Χάουι στη ζώνη του υποβιβασμού, λόγω χειρότερης διαφοράς τερμάτων έναντι των ισόβαθμων Γουέστ Χαμ και Γουότφορντ. Η Μπόρνμουθ ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τους τραυματισμούς, εμφανίστηκε ιδιαίτερα ευάλωτη μακριά από το γήπεδό της, ενώ η επιλογή να παίζει ανοικτά και επιθετικά είχε μεγάλο κόστος σε βαθμούς. Ο Χάουι καλείται να βρει απαντήσεις σε όλα αυτά τώρα που η δράση αρχίζει ξανά. Ο τερματοφύλακας Άαρον Ράμσντεϊλ βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, όμως ανάρρωσε και επέστρεψε στις προπονήσεις.

Άστον Βίλα

Δύσκολα τα πράγματα για την Άστον Βίλα, που ως νεοφώτιστη είχε εξ αρχής ως στόχο την παραμονή. Οι «χωριάτες» βρίσκονται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας (έχοντας πάντως ένα ματς λιγότερο σε σχέση με τους άμεσους ανταγωνιστές τους), με την άμυνα να αποτελεί το αδύνατο σημείο τους, καθώς τα 56 γκολ παθητικό συνιστούν τη χειρότερη επίδοση στην κατηγορία. Η ομάδα του Ντιν Σμιθ έφτασε στον τελικό του Λιγκ Καπ, όπου ηττήθηκε από τη Μάντσεστερ Σίτι και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Ο Σμιθ θεωρεί ότι η κατάσταση είναι αναστρέψιμη, ενώ το ίδιο υποστήριξε ο μέσος ΜακΓκιν, ο οποίος επωφελήθηκε από τη διακοπή ώστε να επιστρέψει από τραυματισμό.

Νόριτς

Δεν προκαλεί απορίες το γεγονός ότι τα «καναρίνια» βρίσκονται στην τελευταία θέση της κατάταξης. Μπορεί πέρσι να εξέπληξαν ευχάριστα στην Τσάμπιονσιπ, όμως με περιορισμένο μπάτζετ και ρόστερ αμφίβολης αξίας, το οποίο «χτυπήθηκε» από τραυματισμούς μέσα στη σεζόν, μοιάζει πολύ δύσκολο να ανατρέψουν τα δεδομένα και να μείνουν στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο προπονητής Ντάνιελ Φάρκε έχει υποσχεθεί ότι οι παίκτες του θα εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα για τη σωτηρία και θα παλέψουν σε όλα τα ματς. Πάντως, η Νόριτς έχει υποχρεώσεις και στο Κύπελλο, καθώς βρίσκεται στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Τα πενιχρά οικονομικά του συλλόγου δέχθηκαν πλήγμα λόγω της πανδημίας, με τη ζημιά να υπολογίζεται γύρω στα 35 εκ. λίρες.

Τι παίζουμε

Η μάχη για την παραμονή στην κατηγορία παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον. Πλην της ουραγού Νόριτς, που θεωρητικά ελπίζει, αλλά δύσκολα θα τα καταφέρει και αν θεωρήσουμε ότι η Σαουθάμπτον των 34 βαθμών λογικά θα σωθεί, προκύπτει ότι 5 ομάδες παλεύουν για να αποφύγουν δύο θέσεις.

Η Μπράιτον τη... σκαπούλαρε πέρσι, ίσως όμως δεν τη.... γλιτώσει φέτος. Αφενός δεν έχει πείσει ότι διαθέτει μεγαλύτερες δυνατότητες από τις άμεσες ανταγωνίστριες, ενώ έχει στον πάγκο της έναν προπονητή, του οποίου οι σκέψεις για το ποδόσφαιρο είναι ενδιαφέρουσες, αλλά όχι απαραίτητα κατάλληλες για μια ομάδα που μάχεται για την παραμονή. Στο 3.75 βρίσκουμε την απόδοση να υποβιβαστούν οι «γλάροι», αν μη τι άλλο η απόδοση είναι ελκυστική!

➡ Μπράιτον - Να υποβιβαστεί από την Premier League (3.75)

Επιμέλεια: Αντώνης Λιάσκος

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ