foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ72
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Τουρκία, SuperLig: Restart 2020

Αφιερώματα | 09 Ιουν 2020 15:52
Τουρκία-Süper-Lig-Preview-2019-20.jpg

Επιστροφή για τη SuperLig στην Τουρκία, σε ένα πρωτάθλημα που σταμάτησε από τα τελευταία και ξανά επιστρέφει έπειτα από σχεδόν 55 ημέρες, έχοντας αφήσει πολλές εκκρεμότητες σε όλους τους τομείς. Απομένουν 8 αγωνιστικές πριν από το «φίνις» και αναμένεται σκληρή μάχη τόσο για το τρόπαιο του πρωταθλητή και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια όσο και για το ποιες τελικά ομάδες θα υποβιβαστούν. Την επόμενη εβδομάδα είναι προγραμματισμένοι και οι επαναληπτικοί ημιτελικοί για το Κύπελλο Τουρκίας. Δίχως κόσμο οι αγώνες από εδώ και πέρα, γεγονός που αναμένεται να «παίξει» και αυτό τον ρόλο του, με την τελευταία αγωνιστική να είναι προγραμματισμένη για τις 26 Ιουλίου.

Οι ομάδες της SuperLig Τουρκίας


Τραμπζονσπόρ

Υπέστη... σοκ μετά την απόφαση της ΟΥΕΦΑ για ποινή αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (για ένα έτος με διετή ισχύ), λόγω μη τήρησης του financial fair play. Ουσιαστικά πρέπει να πάρει εισιτήριο για την Ευρώπη φέτος για να σβήσει την τιμωρία. Είναι πολύ κοντά στο να το κάνει, καθώς στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην κορυφή, υπερτερώντας στην ισοβαθμία με την Μπασακσεχίρ. Επίσης, συνεχίζει στα ημιτελικά του κυπέλλου και έχει τον πρώτο λόγο για τον τελικό. Παρελθόν αποτελεί ο χαφ Όμπι Μίκελ (27 συμμ. σε όλες τις διοργανώσεις) που είχε αρνηθεί να αγωνιστεί την τελευταία αγωνιστική λόγω κορωνοϊού. Από το Γενάρη με νέο τεχνικό, τον μέχρι πρότινος βοηθό, Χουσεϊν Τσιμτσίρ, που αποδείχτηκε ικανότατος.

Μπασακσεχίρ

Ομάδα που τα τελευταία χρόνια φτάνει στην «πηγή» αλλά δεν «ξεδιψά», έτσι και φέτος έχει στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Με νέο... καπετάνιο από το ξεκίνημα της σεζόν, τον ικανό και φιλόδοξο Οκάν Μπουρούκ, πέρασε από πολλές «φουρτούνες», ωστόσο δείχνει να βρίσκει τις ισορροπίες μέσα από συνεχές ροτέισον. Η μοναδική ομάδα της χώρας που συνεχίζει στην Ευρώπη, σε ισοβαθμία με την Τραμπζονσπόρ, αλλά υστερεί σε αυτήν. Ίσως να είναι κερδισμένη με την νέα κατάσταση, αφού το γήπεδό της σχεδόν ποτέ δεν ήταν γεμάτο. Αγωνιστικά δεν έχει προβλήματα, ενώ δεν επηρεάστηκε καθόλου από τον κορωνοϊό.

Γαλατασαράι

Πρωταθλήτρια τα δύο προηγούμενα χρόνια, έδειχνε πολύ κακό αγωνιστικό πρόσωπο μέσα στο 2019. Κατάφερε όμως με σπουδαία αποτελέσματα στο Β’ γύρο να «ψαλιδίσει» τη διαφορά από την κορυφή και να συγκαταλέγεται δίκαια στους διεκδικητές του φετινού τίτλου. Στον πάγκο της ο εμπειρότατος Φατίχ Τερίμ, που ξέρει από ειδικές καταστάσεις και δηλώνει έτοιμος για ακόμα ένα πρωτάθλημα. Δεν έχει αλλάξει κάτι στο ρόστερ, ωστόσο μπήκε σε... περιπέτειες αφού τόσο ο 66χρονος τεχνικός όσο και άτομα από το τεχνικό επιτελείο είχαν προσβληθεί από τον κορωνοϊό.

Σίβασπορ

Ο σύλλογος από τη Σεβάστεια φέτος έχει ανέβει πολλά επίπεδα θυμίζοντας την προ δεκαετίας ομάδα που λίγο έλειψε να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Με αρκετούς Τούρκους παίχτες στη βασική της ενδεκάδα και τον εμπειρότατο Ριζά Τσαλιμπάι στον πάγκο της έχει καταφέρει από το ξεκίνημα της σεζόν να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις ακόμα και στην κορυφή. Έχει σχετικά βατό πρόγραμμα τις εναπομείνασες αγωνιστικές, εντός έδρας είναι αρκετά αξιόπιστη και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αποκλειστεί από τους διεκδικητές του φετινού τίτλου. Δίχως κρούσμα κορωνοϊού στις «τάξεις» της, ωστόσο τραυματίστηκε στην επανέναρξη των προπονήσεων ο σημαντικός εξτρέμ Φερνάντο (21/5).


 

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ





 

Μπεσίκτας

Κακή η φετινή χρονιά, ανύπαρκτη σχεδόν στην Ευρώπη και με πολλά προβλήματα στο πρωτάθλημα. Άργησε να αλλάξει τεχνικό με τον κόουτς Γιαλσίν να αναλαμβάνει από τα τέλη Γενάρη. Έκτοτε σε 7 αγωνιστικές είχε μόλις μία ήττα αλλά πλέον στην 5η θέση και στο -5 από την 4άδα βλέπει πως το ευρωπαϊκό εισιτήριο θα το κατακτήσει μόνο αν αυτό «ανοίξει» μέσω του κυπέλλου. Με αρκετά οικονομικά προβλήματα, προσπαθεί να κάνει περικοπές στον προϋπολογισμό. Για το λόγο αυτό τερμάτισε τον δανεισμό του βασικού κίπερ Κάριους, που επέστρεψε στη Λίβερπουλ. «Χτυπήθηκε» από τον κορωνοϊό, αφού 8 συνολικά μέλη της βρέθηκαν θετικά, ένας εκ των οποίων και ποδοσφαιριστής του συλλόγου, με τα ονόματα ωστόσο να μην διαρρέουν. Θετικός ακόμα και ο Πρόεδρος της ομάδας, Αχμέτ Τσεμπί. Όλοι υγιείς πλέον.

Αλάνιασπορ

Ελληνική «παροικία» η Αλάνιασπορ φέτος με 3 Έλληνες ποδοσφαιριστές και αρκετούς παίκτες που έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν στο ελληνικό πρωτάθλημα, έχει καταφέρει από το ξεκίνημα της σεζόν να βρίσκεται ψηλά θέτοντας ως στόχο το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Τεχνικός της, γνωστός και στην Ελλάδα ο Ερόλ Μπουλούτ, με τον οποίο έχει βελτιωθεί σε όλους τους τομείς, διαθέτοντας μία από τις καλύτερες άμυνες της κατηγορίας, ενώ είναι και το φαβορί στον επαναληπτικό κυπέλλου την επόμενη εβδομάδα, ώστε να βρεθεί στον τελικό του θεσμού. Στο -1 από την 5η θέση, δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα, ούτε επηρεάστηκε από τον ιό.

Φενέρμπαχτσε

Ακόμα μία χρονιά που ξεκίνησε με όνειρα τίτλου φαίνεται πως θα καταλήξει σε αποτυχία, αφού μέσα στο 2020 τα «Καναρίνια» έκαναν «κοιλιά» και από την 1η θέση σταδιακά υποχώρησαν στην 7η. Πολύ ασταθής αμυντικά η Φενέρ, έχασε αρκετούς βαθμούς σε εκτός έδρας ματς. Στο κύπελλο συνεχίζει στα ημιτελικά και την επόμενη εβδομάδα θα υποδεχτεί την Τραμπζονσπόρ από την οποία έχει ηττηθεί με 2-1 στο πρώτο ματς. Στόχος ο τελικός και η κατάκτηση του τροπαίου, ώστε να εξασφαλίσει το «καλό» εισιτήριο για το Γιουρόπα. Μόλις σήμερα ανακοίνωσε νέο τεχνικό στον πάγκο, τον Ταχίρ Καραπινάρ (ήταν στις υποδομές του συλλόγου). Ο σύλλογος έλυσε κάποια οικονομικά θέματα, παραμένουν όμως άγνωστες οι προθέσεις του Αλί Κοτς, για το αν θα συνεχίσει στην Προεδρία. Δεν επηρεάστηκε από τον κορωνοϊό.

Γκοζτέπε

Η χρονιά για την ομάδα της Σμύρνης ξεκίνησε άσχημα ωστόσο μετά την έλευση του κόουτς Παλούτ, το Νοέμβριο, βρήκε τον δρόμο της και με συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα «σκαρφάλωσε» στην 8η θέση, εξασφαλίζοντας σχεδόν την παραμονή. Ίσως η μοναδική αρκετά αδιάφορη βαθμολογικά ομάδα, αν και δεν είχε δείξει ολιγωρία. Αγωνίζεται σε καινούριο γήπεδο, με τον κόσμο της να κατακλύζει κάθε φορά το στάδιο και ίσως επηρεαστεί αρκετά από τα άδεια καθίσματα. Τέσσερις βασικοί παίχτες (Μπέτο, Τίτι, Ναπολεόνι, Κάστρο) αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν το καλοκαίρι και ίσως δοθεί χρόνος σε νεαρότερους παίχτες στα επόμενα παιχνίδια.


 

Netbet
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Δωρεάν συναλλαγές 
check_3c
Ειδικά & Ασιατικά Χάντικαπ
check_3c
Φιλικό mobile
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ





 

Γκαζισεχίρ Γκαζιαντέπ

Νεοφώτιστη η ομάδα από το Γκαζιαντέπ, με «σκαμπανεβάσματα» στην απόδοσή της μέσα στη σεζόν, σταθερά όμως εκτός επικίνδυνης ζώνης δείχνοντας πως εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσει την παραμονή της. Απέχει 7 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη, με δυνατό της «όπλο» την έδρα, οπότε η απουσία του κόσμου λογικά θα την επηρεάσει αρνητικά. Συνεχίζει στον πάγκο ο Ρουμανός τεχνικός Σουμούντικα, δεν επηρεάστηκε από τον κορωνοϊό. Πάντως, μετρά μόλις 2 νίκες μέσα στο 2020 σε 9 ματς πρωταθλήματος.

Ντενιζλίσπορ

Νεοφώτιστη η Ντενιζλίσπορ με πρωταρχικό στόχο την παραμονή. Η απόδοσή της έχει διακυμάνσεις, κατάφερε όμως με 3 συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα πριν από τη διακοπή να ξεφύγει 6 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Στα αξιοσημείωτα πως αγωνίζεται καλύτερα εκτός παρά εντός έδρας. Στα τελευταία 4 παιχνίδια πρωταθλήματος έχει στον πάγκο της τον τεχνικό Μπουλέντ Ουγκιούν. Μέχρι τα τέλη Γενάρη είχε ενισχυθεί μεταγραφικά εκεί όπου «πονούσε», ενώ έχει «κλείσει» ήδη 3 παίχτες για τη νέα σεζόν. Δύο φορές εξετάστηκαν οι παίχτες της και δεν παρουσίασαν κάποιο σύμπτωμα κορωνοϊού.

Αντάλιασπορ

Στόχος της δεν είναι άλλος από την παραμονή, παρόλο που πέρσι σχεδόν με το ίδιο ρόστερ έκανε την έκπληξη και τερμάτισε στην 6η θέση. Ωστόσο, φέτος δεν είχε σταθερή απόδοση, άλλαξε τεχνικό τον Γενάρη (υπέγραψε με τον Ταμέρ Τούνα) και κατάφερε αφού ενισχύθηκε, να πετύχει σημαντικές νίκες και να απομακρυνθεί 5 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Μάλιστα, συνεχίζει και στο Κύπελλο και την επόμενη εβδομάδα θα αγωνιστεί για τα ημιτελικά στον επαναληπτικό με τη γειτονική Αλάνιασπορ. Δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα και δεν επηρεάστηκε από την πανδημία.

Γκεντσλερμπιρλίγκι

Ιστορική ομάδα, επέστρεψε φέτος στα «μεγάλα σαλόνια» με στόχο αρχικά την παραμονή της στην κατηγορία. Όλη τη σεζόν την πέρασε στις τελευταίες θέσεις έχοντας «σκαμπανεβάσματα» στην απόδοσή της. «Πληγώνεται» μακριά από την έδρα της, ενώ μάλλον η διακοπή λειτούργησε ευεργετικά αφού είχε 4-5 βασικές απουσίες παιχτών λόγω τραυματισμών. Από το Νοέμβριο στο σύλλογο έχει βρεθεί ο Χαμτζά Χαμτζάογλου, που είδε τον εξτρέμ Τσιφτσί (13/0) να τραυματίζεται στην πρώτη προπόνηση της ομάδας. Κατά τα άλλα δεν επηρεάστηκε από τον κορωνοϊό.


 

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ





 

Κασίμπασα

Ομάδα της Πόλης η Κασίμπασα, που καταφέρνει τα τελευταία χρόνια να σώζεται εύκολα ή δύσκολα. Μια από τα ίδια και φέτος, σταθερά κάτω από τη μέση του βαθμολογικού πίνακα, κατάφερε με ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων πριν από τη διακοπή να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη έστω και οριακά. Αυτό οφείλεται στην αλλαγή τεχνικού και στην έλευση του Φουάτ Κάπα που κατάφερε να «συμμαζέψει» κάπως την άμυνα της ομάδας. Παραμένει σε δύσκολη θέση, ενώ έχει αρκετά «δύσβατο» πρόγραμμα μπροστά της. Τουλάχιστον, δεν επηρεάστηκε από την πανδημία.

Κόνιασπορ

Αρνητική η φετινή εικόνα της, παλεύει από το ξεκίνημα της σεζόν να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις. Μόλις 5 νίκες έχει φέτος, οι δύο εντός έδρας και με μόλις 21 γκολ σε 26 αγωνιστικές διαθέτει τη χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος. Στα τελευταία 5 παιχνίδια στον πάγκο της έχει καθίσει η Μπουλέντ Κορκμάζ, ο οποίος νωρίτερα είχε απολυθεί από την Αντάλιασπορ. Με 6 βαθμούς στις τελευταίες 4 αγωνιστικές διατηρείται οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Παρελθόν από την ομάδα εν μέσω πανδημίας ο εξτρέμ Μακ (4/0). Αρνητικά τα δείγματα των παιχτών για τον κορωνοϊό.

Μαλάτιασπορ

Μία ομάδα που ανέβηκε πριν από τρία χρόνια και κατάφερε πέρσι να τερματίσει στην 5η θέση, κερδίζοντας για πρώτη φορά στην ιστορία της ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Καλή στον πρώτο γύρο, μέσα στην 8άδα, άλλαξε όμως προπονητή αφού ο στόχος ήταν και πάλι το κάτι παραπάνω. Ωστόσο, τον Γενάρη πούλησε αρκετούς παίχτες που δεν αντικατέστησε επάξια με αποτέλεσμα σε 9 ματς στον Β’ γύρο να έχει μόλις έναν βαθμό και πλέον να «φλερτάρει» σοβαρά με τον υποβιβασμό. Πολλές οι αμυντικές αδυναμίες της, ενώ της λείπει και το εύκολο γκολ. Στα τελευταία 3 παιχνίδια πρωταθλήματος στον πάγκο της έκατσε ο 60χρονος Χικμέτ Καραμάν, δίχως όμως να αλλάξει και πολλά. Οι «κιτρινόμαυροι» είναι ομάδα που επηρεάστηκε από τον ιό. Έξι συνολικά άτομα βρέθηκαν θετικά, πέντε από αυτά είναι ποδοσφαιριστές του συλλόγου.

Ρίζεσπορ

Τραγικές εμφανίσεις μέσα στο 2020 για την ομάδα της Ριζούντας, που έχει μπει για τα καλά σε περιπέτειες και δίκαια παραμένει ένα από τα φαβορί για υποβιβασμό. Αναξιόπιστη αμυντικά, κακή εκτός έδρας, πιθανόν θα δυσκολευτεί με τις άδειες κερκίδες αφού το γήπεδό της ήταν σχεδόν πάντα γεμάτο. Τρεις αγωνιστικές πριν από τη διακοπή προσέλαβε τον κόουτς Καραμάν (πρώην Τραμπζονσπόρ), αλλά με μόλις έναν βαθμό κέρδος σε αυτό το διάστημα. Αποτέλεσμα να βρεθεί εντός της επικίνδυνης ζώνης, έστω και οριακά. Ο χρόνος κύλησε υπέρ της, ωστόσο στην επανέναρξη θα έχει κάποιους παίχτες εκτός με ενοχλήσεις. Δεν επηρεάστηκε ωστόσο από τον κορωνοϊό.


 

Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
check_3c
Κορυφαίες αποδόσεις
check_3c
Αναλήψεις εντός 24 ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανκαραγκουτσού

Η ομάδα της Άγκυρας βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις σταθερά από το ξεκίνημα της σεζόν και δύσκολα θα αποφύγει το μοιραίο. Χαμηλό μπάτζετ, ελάχιστοι ποιοτικοί παίχτες, ωστόσο έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα «σκληροτράχηλο» σύνολο που παλεύει κάθε ματς. Μόλις στο -3 από τη σωτηρία τους οι «κιτρινόμαυροι», δεν μπορεί να τους ξεγράψει κανείς. Στα τελευταία 7 ματς πρωταθλήματος στον πάγκο της ομάδας έχει βρεθεί ο Ρεσίτ Ακτσάι και με 10 βαθμούς σε αυτό το διάστημα αναπτέρωσε τις ελπίδες για παραμονή. Πολλά οικονομικά προβλήματα, καθώς έχει χρέη 4 εκατομμυρίων ευρώ σε 3 πρώην παίκτες της κι απειλείται με τιμωρία από την ΟΥΕΦΑ. Θετικός είχε βρεθεί στον κορωνοϊό ο χαφ Φατί (23/0) αλλά πλέον είναι υγιέστατος.

Καϊσέρισπορ

Η ομάδα της Καισάρειας διανύει μία κάκιστη χρονιά και μετά από 26 αγωνιστικές παραμένει στην τελευταία θέση έχοντας με διαφορά τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας. Με μόλις μία ήττα στις 6 πιο πρόσφατες αγωνιστικές έδειξε σημάδια ανάκαμψης και κανείς δεν μπορεί να την «ξεγράψει». Από τον Γενάρη στον πάγκο της βρίσκεται ο κόουτς Προσινέτσκι, που άλλαξε αρκετά το ρόστερ, βελτιώνοντας τις αμυντικές αδυναμίες της ομάδας. Πάντως, οι 17 από τους 22 βαθμούς της προέρχονται από εντός έδρας ματς και οι άδειες κερκίδες είναι αρκετά πιθανό να την επηρεάσουν αρνητικά. Στο αγωνιστικό κομμάτι δεν επηρεάστηκε από τον κορωνοϊό.

Τι παίζουμε

Συναρπαστικές αναμένονται οι 8 τελευταίες αγωνιστικές, με την Τραμπζονσπόρ να «οδηγεί» την κούρσα αφού υπερτερεί στην ισοβαθμία της Μπασακσεχίρ. Στο -3 η πάντα έμπειρη Γαλατά και στο -4 η, εξαιρετική φέτος, Σίβασπορ.

Πρώτο φαβορί για κατάκτηση δίνονται οι «πορτοκαλί» (2.50), τριπλασιάζει τα λεφτά μας η «Τζιμ Μπομ» και οι «βυσσινοί», ωστόσο η αξία κρύβεται στους «Γιγίντολαρ» που η απόδοσή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έχει εκτοξευτεί στο 25.00! Σκληρή μάχη και για τον υποβιβασμό, αφού μόλις έξι βαθμούς χωρίζουν τον 12ο (Γκεντσλέρ) από τον τελευταίο (Καϊσέρισπορ).

➡ Σίβασπορ - Νικητής Διοργάνωσης Süper Lig (25.00) 

Επιμέλεια: Γιάννης Τσιακίρης

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ