foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ213
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Ρουμανία, Liga 1: Restart 2020

Αφιερώματα | 10 Ιουν 2020 16:49
Ρουμανία-Liga-I-Preview-σεζόν-2019-20.jpg

H Liga 1 της Ρουμανίας επανέρχεται σε πλήρη δράση έπειτα από τρεις μήνες λόγω της πανδημίας. Η Λίγκα εισηγήθηκε την επανέναρξη του πρωταθλήματος αρχικά για τις 6 Ιουνίου. Τα υπουργεία Υγείας και Αθλητισμού της χώρας, όμως, δεν έκαναν δεκτό το αίτημα κι έπειτα από συζητήσεις λήφθηκε η απόφαση το πρωτάθλημα ξεκινήσει ξανά από αυτή την Παρασκευή ακολουθώντας μοντέλο... Μπουντεσλίγκα. Αυτό σημαίνει ότι στις εξέδρες δεν θα υπάρχει κόσμος και συνολικά 225 άτομα θα μπορούν να είναι εντός και γύρω από το γήπεδο. Σ' αυτά τα 225 άτομα θα συμπεριλαμβάνονται παίκτες, διαιτητές, εκπρόσωποι ομάδων. Όσοι, τέλος πάντων, χρειάζονται για να γίνει το ματς.

Το πρωτάθλημα, στο οποίο θα επιτρέπονται 5 και όχι 3 αλλαγές, ξεκινά στις 12 Ιουνίου και μαζί με τα μπαράζ θα ολοκληρωθεί στις 9 Αυγούστου. Στις 24 Ιουνίου και στις 8 Ιουλίου θα παιχτούν οι ημιτελικοί του Κυπέλλου και ο τελικός θα διεξαχθεί στις 22 Ιουλίου, στην Κραϊόβα.

Οι ομάδες της Liga I Ρουμανίας


Κλουζ

Μέχρι τη διακοπή έκανε πολύ καλή σεζόν τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων. Παρότι είχε "βαρύ" πρόγραμμα με υποχρεώσεις στο Γιουρόπα Λιγκ, όπου κατάφερε να φθάσει έως τους «32» και να αποκλειστεί με δύο ισοπαλίες από τη Σεβίλλη (1-1 εντός, 0-0 εκτός), ήταν συνεχώς στην κορυφή και ξεκινά με +4 στην επανεκκίνηση των play offs του πρωταθλήματος έναντι της Στεάουα, την οποία υποδέχεται την Κυριακή. Το τελευταίο δεκαήμερο έδωσε δύο φιλικά με Χέρμανσταντ (2-1) και Γκαζ Μετάν (6-1) και έδειξε σε καλή κατάσταση. Δεν είχε κρούσμα του νέου ιού, ενώ στην καραντίνα ανανέωσαν με την ομάδα οι πολύπειροι Οβίδιου Χομπάν (με 86 ματς από το 2017) και Βινίσιους (με 100 ματς από το ίδιο έτος). Επίσης, αποχώρησε από το επιτελείο του Πετρέσκου ο Αλίν Μιντεουάν, που είχε εκτελέσει και χρέη πρώτου προπονητή και στη θέση του ήρθε ο 35χρονος, Κοστίν Κουρελέα ο οποίος εργαζόταν στην Κλιντσένι.

Στεάουα

Έχει διπλό στόχο στην επανεκκίνηση των αγωνιστικών της υποχρεώσεων με το κυριακάτικο ντέρμπι στο Κλουζ να είναι οριακό, καθώς με νίκη μειώνει στον βαθμό από την Κλουζ και μπαίνει γερά στη μάχη του τίτλου. Ταυτόχρονα βρίσκεται στα ημιτελικά του Κυπέλλου έχοντας πολλές πιθανότητες να πάρει το τρόπαιο, με δεδομένο πως οι υπόλοιπες τρεις είναι η Ντινάμο Βουκουρεστίου, η Σέπσι και η Πόλι Ιάσι. Έδωσε 2 φιλικά, όπου δεν είχε καλή εικόνα χάνοντας με 2-0 από τη Βολουντάρι και 3-2 από την Ακαντέμικα Κλιντσένι. Δεν έχει τα τεράστια οικονομικά προβλήματα λόγω της πανδημίας, ωστόσο το καλοκαίρι θα προσπαθήσει να πουλήσει τους Τανάσε και Κομάν για να καλυφτεί πλήρως και να περάσει σε κερδοφορία. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ δεν υπολογίζονται ο Μπαλγκραντεάν (Τ, 20/0) που το καλοκαίρι πάει στην Κλουζ και οι Πόπα (M-E, 15/2) και Σταν (A, 15/2) λόγω κάποιων "περίεργων" δηλώσεων κατά της διοίκησης, ενώ τελείωσε και ο εκ των σταρ της ομάδας, Γκνοχέρε (E, 18/6) που επιτέθηκε στον Μπεκάλι. Επίσης στην καραντίνα, ο εκκεντρικός, Τζίτζι Μπεκάλι ανακοίνωσε πως ο κόουτς, Βιντίλα έχει "συμβόλαιο ζωής" στη Στεάουα και πως ακόμη και αν έρθει άλλος προπονητής, θα συνεχίσει στην ομάδα απ' άλλο πόστο. Το βέβαιο είναι πως τώρα υπέγραψε νέα συνεργασία για την 1η ομάδα έως το καλοκαίρι του 2021 με 60.000 ευρώ αποδοχές, την ώρα που μέχρι πρότινος αμειβόταν με 500 ευρώ!

Ουν. Κραϊόβα

Μέχρι τη διακοπή έκανε καλή πορεία παρά τις αλλαγές προπονητών, σε μία χρονιά, όπου ξεκίνησε με τον Παπούρα, εν συνεχεία ανέλαβε ο Πιτούρτσα μετά ξανά ο Παπούρα και τώρα ανέλαβε ο Ιταλός, Κριστιάν Μπέργκοντι. Στην Κραϊόβα δεν το λένε, αλλά πιστεύουν ότι μπορούν να πάρουν τον τίτλο Το -4 από την πρωτοπόρο, Κλουζ, άλλωστε, τους το επιτρέπει να το πιστεύουν και γι' αυτό έφεραν τον Ιταλό προπονητή. Με την επανέναρξη των προπονήσεων έδωσε δύο φιλικά. Στο πρώτο έχασε με 3-0 από τη Βιτορούλ με το αποτέλεσμα να προκαλεί δυσαρέσκεια στον πρόεδρο της ομάδας, Σορίν Κάρτσου. «Είμαι απογοητευμένος από όσα είδα», είπε χαρακτηριστικά για να ακολουθήσει φιλική νίκη επί της ίδιας ομάδας με 2-1 με την ηρεμία, κάπως, να επανέρχεται. Δεν είχε κρούσμα κορωνοϊού. Προσθέστε πως η Κραϊόβα προβληματίζεται για τα κεκλεισμένων των θυρών ματς, καθώς είναι η ομάδα με το μεγαλύτερο μέσο όρο εισιτηρίων, που αγγίζει τα 13.000.

Άστρα

Μέχρι τη διακοπή έκανε πολύ καλή πορεία παρά τα όποια οικονομικά προβλήματα αντιμετώπιζε. Πλέον δεν μπορεί κανείς να είναι σίγουρος για την εικόνα της στην επανεκκίνηση της Λίγκας, διότι έχει τεράστια προβλήματα στο ταμείο. Υπάρχει κατ' αρχήν θέμα με το "ψαλίδι" του 50% σε αποδοχές που πρότεινε να ισχύουν από τον Γενάρη έως τον Σεπτέμβρη του 2020 ο πρόεδρος, Ιοάν Νικουλάε, με αρκετούς παίκτες και προσωπικό να έχουν πρόβλημα επιβίωσης κι αυτό γιατί μπήκαν στο ειδικό καθεστώς αναστολών συμβάσεων και έπαιρναν κάτι λίγα χρήματα. Όπως αναφέρθηκε σε ρεπορτάζ της GSP ήταν «επί της ουσίας άνεργοι». Επίσης, λόγω των θεμάτων αυτών αποχώρησε ο βασικός Μπεγκέ (Ε, 23/1), ενώ φευγάτος είναι και ο σταρ της ομάδας, Αλιμπέκ (Ε, 21/11). Ο κόουτς, Αντόνε πιέζεται από ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και αν φύγει ίσως καταφθάσει ο Έντι Ιορντανέσκου. Αξίζει να αναφερθεί πως η Άστρα δεν έχει εξασφαλίσει ακόμη το απαραίτητο πιστοποιητικό συμμετοχής για την επόμενη περίοδο. Έτσι, ακόμη κι αν τερματίσει σε ευρωπαϊκές θέσεις ή αν πάρει το πρωτάθλημα, δεν θα παίξει στην Ευρώπη και κινδυνεύει με υποβιβασμό. Λέγεται, ωστόσο, πως ο πρόεδρος της Στεάουα, Τζίτζι Μπεκάλι είναι διατεθειμένος να βάλει «πλάτη» για να σωθεί η Άστρα. Σημειώστε το αυτό για τα μεταξύ τους ματς.


 

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ





 

Μποτοσάνι

Είναι από τις ομάδες που εντυπωσίασαν πριν από την καραντίνα. Βρέθηκε στα play offs, είναι στο -6 από την κορυφή και διεκδικεί με αξιώσεις έξοδο στην Ευρώπη. Αν ποντάραμε στην ομάδα που μπορεί να κάνει την υπέρβαση, θα το κάναμε με την Μποτοσάνι, για συγκεκριμένους λόγους. Κατ' αρχήν ήταν η μοναδική ομάδα που δεν "πείραξε" τις σχέσεις εργασίας σε παίκτες και προσωπικό. Μειώσεις, αναστολές εργασίας και άλλα τέτοια δεν συνέβησαν. Επίσης νοίκιασε χώρο μέσα σε δάσος για να προετοιμαστεί για το ξεκίνημα της Λίγκας. Ο πρόεδρος, Βαλέριου Ιφτίμε, πλήρωσε και έκλεισε το Rediu complex για 14 μέρες προετοιμασίας. Στα συν της η επιστροφή του Αργεντινού σταρ Ροντρίγκες (Μ, 27/2), ωστόσο παραμένει εκτός ο Ρομάν (Μ, 12/3), ενώ μην ξεχνάμε κάτι σημαντικό. Αν η Στεάουα πάρει το Κύπελλο και με δεδομένο ότι τόσο η Άστρα όσο και η Γκαζ Μετάν δεν παίρνουν πιστοποιητικό συμμετοχής για τα Κύπελλα Ευρώπης, θα βγει στην Ευρώπηη Μποτοσάνι, ανεξάρτητα αν θα τερματίσει 1η ή 6η.

Γκαζ Μετάν

Πριν από την καραντίνα και με βάση την εικόνα της θα έλεγε κανείς πως εντυπωσίασε. Έδειχνε ικανή για μία σπουδαία - για τα δεδομένα της - σεζόν. Τώρα η κατάσταση θυμίζει τραγωδία. Δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη, καθώς δεν πληρεί τις προϋποθέσεις που θέλει η UEFA. Συν τοις άλλοις, ο κόουτς Έντι Ιορντανέσκου αρνήθηκε να την προπονήσει λόγω οφειλών και του καθεστώτος αναστολών συμβάσεων και η όποια προετοιμασία έγινε από τους συνεργάτες του. Επίσης, υπάρχουν οφειλές σε ποδοσφαιριστές και πολλοί κάνουν αγώνα για να επιβιώσουν. Ενώ προσθέστε πως τουλάχιστον 7 παίκτες έχουν συμβόλαια έως τις 30/6, η διοίκηση δεν δείχνει διάθεση να τα ανανεώσει και δεν αποκλείεται τον Ιούλιο να χρησιμοποιήσει ποδοσφαιριστές από τα τμήματα υποδομής. Και εν μέσω όλων αυτών, η δημοτική Αρχή αρνήθηκε να τη στηρίξει. Όσο για το ποιος θα αναλάβει στη μετά-Ιορντανέσκου εποχή; Κρατήστε το όνομα του Ντούσαν Ούριν Τζούνιορ, που δήλωσε διατεθειμένος να πάρει στους ώμους του το δύσκολο αυτό βάρος, με δεδομένο πως στην ομάδα χτύπησαν... καμπανάκια μετά τον διασυρμό με 6-1 από την Κλουζ, σε φιλική αναμέτρηση.

Βιτορούλ

Το γεγονός ότι παίζει στα play out συνιστά αρνητική έκπληξη για την ίδια πληρώνοντας το κακό της finish στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και το γεγονός ότι κατάφερε να κάνει μόλις μία νίκη στις έξι τελευταίες αγωνιστικές. Δύσκολα θα κινδυνέψει και γι' αυτό ο τεχνικός της, Γκεόργκι Χάτζι δήλωσε πως θα δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχή σε νέους ποδοσφαιριστές, όπως είναι ο 18χρονος Λουίς Μουντεάνου (Ε, 10/3) και ο συνομήλικός του, Αλέξι Πίτου (Μ, 4/0). Σε ό,τι αφορά στον οικονομικό αντίκτυπο από την πανδημία δεν μπήκε στο καθεστώς αναστολών συμβάσεων και συμβολαίων, αλλά προχώρησε σε ένα "ψαλίδι" από 20 έως 50% στα συμβόλαια έως το καλοκαίρι του 2021, ενώ οι πληρωμές γίνονταν κανονικά μέσα στην πανδημία, με τον Χάτζι να ανακοινώνει επένδυση 2,7 εκ. ευρώ στη Βιτορούλ με 10ετές δάνειο για δημιουργία αθλητικής βάσης στο Οβίδιου για παιδιά. Δεν είχε κρούσμα κορωνοϊού, ενώ σε 2 φιλικά προετοιμασίας με την Ουν. Κραϊόβα έδειξε αρκετά καλή εικόνα. Στο πρώτο νίκησε με 3-0, ενώ στο 2ο ηττήθηκε με 2-1, αλλά και πάλι ικανοποίησε.

Σέπσι

Με την επανεκκίνηση των αγωνιστικών της υποχρεώσεων έχει "διπλό" στόχο. Κατ΄αρχήν να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την παραμονή της στην κατηγορία και ταυτόχρονα να διεκδικήσει το Κύπελλο, όπου βρίσκεται, ήδη, στους "4", αφού στα προημιτελικά του Μαρτίου (4/3) κατάφερε να αποκλείσει την Πετρολούλ, με 1-0 εκτός έδρας. Στην καραντίνα δεν έβαλε τους παίκτες σε ειδικό καθεστώς αναστολής, πληρώνονταν κανονικά, ενώ υπήρξε, απλά, ένα «ψαλίδι» 20% σε συμβόλαια για έναν μήνα. Προετοιμάστηκε για την επανεκκίνηση χωρίς κρούσμα του νέου ιού με όλους τους παίκτες.


 

Netbet
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Δωρεάν συναλλαγές 
check_3c
Ειδικά & Ασιατικά Χάντικαπ
check_3c
Φιλικό mobile
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ





 

Ντινάμο Βουκουρεστίου

Τραγωδία... Αυτή είναι η λέξη που ταιριάζει στην κατάσταση που επικρατεί στη Ντιναμό Βουκουρεστίου των τεράστιων οικονομικών προβλημάτων. Στην επανεκκίνηση θα εμφανιστεί με νέο προπονητή, τον 4ο μέσα στη σεζόν. Ο Ντούσαν Ούριν αποχώρησε και στη θέση του ήρθε ο Άνδριαν Μιχαλτσέα που την προηγούμενη διετία εργαζόταν στην Εθνική ομάδα της χώρας ως βοηθός. Στο οικονομικό επικρατεί χάος... Ο Νεγκόιτσα σταμάτησε να χρηματοδοτεί την ομάδα με τους παίκτες να έχουν πληρωθεί μόλις μία φορά μέσα στο 2020. Είναι σε αναστολή συμβάσεων εδώ και 2 μήνες, ενώ το περασμένο Σαββατοκύριακο έκαναν απεργία. Αρνήθηκαν να κατέβουν να παίξουν στο φιλικό με τη Βολουντάρι. Το μόνο θετικό στην ιστορία είναι πως δεν είχε κρούσμα του νέου ιού, αλλά και το γεγονός ότι με την επανέναρξη των αγωνιστικών της υποχρεώσεων έχει διπλό κίνητρο. Να σωθεί και ταυτόχρονα να διεκδικήσει την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου.

Χέρμανσταντ

Η κατάσταση της είναι τρις χειρότερη απ' αυτή της Ντινάμο. Βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού, αν δεν έχει πέσει ήδη. Οι παίκτες δεν έχουν πάρει... μία μέσα στο 2020 με τους αλλοδαπούς να έχουν αρνηθεί οποιαδήποτε αλλαγή στο πρόγραμμα πληρωμών. Ο φάκελος για το πιστοποιητικό συμμετοχής που κατατέθηκε στην Ομοσπονδία ήταν ελλιπής και δεν πήρε άδεια. Ο μάνατζερ Ιούλιου Μουρεσάν αποχώρησε, και ανέλαβε η Αναμαρία Προντάν. Παλεύει να σώσει την κατάσταση με κίνδυνο να τιμωρηθεί η ομάδα, με δεδομένο πως η ίδια είναι ατζέντης παικτών και ο νόμος απαγορεύει ρητά σε μάνατζερ ποδοσφαιριστών να είναι επενδυτές ή να συμμετέχουν διοικητικά σε κάποιον σύλλογο. Να σημειωθεί πως η Προντάν εκπροσωπεί τον τεχνικό της Σέπσι, Λέο Γκροζάβου, τον οποίο η ομάδα της αντιμετωπίζει το Σάββατο! Ταυτόχρονα είναι πιθανό να αποδυναμωθεί, με δεδομένο πως λήγουν συμβόλαια 7 παικτών στις 30/6 και αυτοί αρνούνται να τα ανανεώσουν.

Ιάσι

Και αυτή ανήκει στην κατηγορία των ομάδων με πολλά οικονομικά προβλήματα. Κατ' αρχήν η δημοτική Αρχή έχει πάψει να τη χρηματοδοτεί, αφού έκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου αποκάλυψε παρατυπίες. Ταυτόχρονα, υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις στις πληρωμές των ποδοσφαιριστών που είναι «τεχνικά άνεργοι», με αναστολές συμβάσεων. Έτσι η κατάσταση είναι άσχημη και ενδεχομένως σ' αυτό να οφείλεται η πρόταση που είχε καταθέσει ο πρόεδρος, Τσίπριαν Παρασίβ για παύση των play out χωρίς να υποβιβαστεί καμία ομάδα. Αρχικά είχε βρει 5 συλλόγους που υποστήριξαν προφορικά την πρωτοβουλία, την οποία, όμως, αργότερα εγκατέλειψαν. Δεν είχε κρούσμα κορωνοϊού με 5 ξένους παίκτες να καθυστερούν λόγω καραντίνας να επιστρέψουν. Ο στόχος της είναι διπλός. Η παραμονή και η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου.

Ακαντέμικα Κλιντσένι

Θα παλέψει για την παραμονή της στην επανεκκίνηση του πρωταθλήματος με τις συνθήκες στο οικονομικό κομμάτι να είναι αρκετά καλές. Λογικό και αναμενόμενο το γεγονός αυτό, με δεδομένο πως βάσει των στοιχείων που προκύπτουν, είναι η ομάδα με το μικρότερο μπάτζετ στην κατηγορία. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν προχώρησε κι αυτή σε κάποιες κινήσεις ή ό,τι δεν υπάρχουν οφειλές. Σίγουρα είναι θετικό πως δεν μπήκε το ειδικό καθεστώς των αναστολών των συμβάσεων. Πάντως, δεν έχει πληρώσει στους παίκτες ακόμα δόσεις συμβολαίων Μαρτίου, ενώ θα υπάρξει σίγουρα κουβέντα για «ψαλίδι» στη δόση του Απριλίου. Τουλάχιστον, η ομάδα του Ίλιε Ποενάρου προετοιμάστηκε πιο ήρεμη εν συγκρίσει με τους βασικούς της αντιπάλους στη μάχη της παραμονής.


 

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


 

Κίντια Ταργκόβιστε

Θα κάνει ό,τι έκανε και προ καραντίνας. Θα παλέψει για την παραμονή της στην κατηγορία έχοντας το μειονέκτημα ότι συνεχίζει να είναι "τσιγγάνα". Να αναγκάζεται, δηλαδή, να παίζει μακριά από τη φυσική της έδρα και δη στο «Stadionul Ilie Oană» του Πλόιεστι. Ένα σημαντικό μείον με δεδομένο πως το πρόγραμμα στα play out θα είναι σχετικά βαρύ. Στο οικονομικό, άπαντες μπήκαν σε καθεστώς αναστολής, με ειδοποιό διαφορά πως η Κίντια ακολούθησε όλες τις νόμιμες οδούς και ειδοποίησε εγκαίρως τους εργαζόμενους της, πράγμα που δεν έκαναν άλλες ομάδες. Στα θετικά συγκαταλέγεται σίγουρα το γεγονός ότι δεν είχε κρούσμα του νέου ιού, ενώ σε φιλικό το περασμένο Σάββατο ηττήθηκε με 2-1 από τη Σέπσι, όμως έδειξε καλά στοιχεία με τον Βιορέλ Μολντοβάν -που είναι ένας από τους πέντε που ξεκίνησαν τη χρονιά και συνεχίζουν- να αισιοδοξεί πως η ομάδα θα τα καταφέρει.

Βολουντάρι

Αν μία ομάδα ζημιώθηκε αγωνιστικά από τη διακοπή, αυτή ήταν σίγουρα η Βολουντάρι. Κι αυτό γιατί προερχόταν από αήττητο σερί πέντε αγώνων με 3 νίκες και έδειχνε ικανή να ανατρέψει ξανά τα δεδομένα, όπως έπραξε και την προηγούμενη σεζόν και να σωθεί. Η ομάδα του Μιχάι Τέχα δεν αντιμετώπισε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα στο οικονομικό κομμάτι. Τουλάχιστον δεν αναφέρθηκε κάτι τέτοιο, αλλά είχε ένα θέμα με τον νέο ιό. Συγκεκριμένα, όταν δόθηκε το "ΟΚ" από τις υγειονομικές αρχές της Ρουμανίας να ξεκινήσουν οι προπονήσεις, άπαντες πάγωσαν, καθώς ο αμυντικός Ρικαρντίνιο είχε συμπτώματα κορωνοϊού. Σήμανε... συναγερμός, ωστόσο διαπιστώθηκε πως δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας. Ταυτόχρονα, υπάρχει πρόβλημα με τον βασικό μεσοεπιθετικό Λαϊντουνί, που καθυστέρησε να επιστρέψει από τη Γαλλία λόγω καραντίνας.

Τι παίζουμε

Τώρα για τις εκτιμήσεις, λογικό φαβορί είναι η Κλουζ με την απόδοση του 1.50, ωστόσο να μην μας ικανοποιεί. Αντίθετα μας αρέσει το 5.50 της Στεάουα που είναι σε καλό mood μετά την ανανέωση του συμβολαίου και του κόουτς, Βιντίλα. Επίσης έχει ενδιαφέρον το 2.25 της Μποτοσάνι για να τερματίσει μέσα στην τετράδα, αλλά και το 2,08 της ουραγού, Βολουντάρι για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

➡ Στεάουα - Νικητής Διοργάνωσης Liga I (5.50)

➡ Μποτοσάνι - Να τερματίσει στους 4 πρώτους της Liga I (2.25)

➡ Βολουντάρι - Να αποφύγει τον υποβιβασμό (2.08) 

Επιμέλεια: Κώστας Τέο

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ