foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ53
PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Πως να κερδίσω στο στοίχημα μπάσκετ

basketball__stoixima__1200 x 600.jpg

Αν σας λέγαμε ότι έχουμε τρόπο για να κερδίσετε 100% όταν ποντάρετε στο μπάσκετ… μάλλον θα σας κοροϊδεύαμε.

Όχι μόνο εμείς. Όποιος σας πει κάτι τέτοιο. Αυτό όμως που 110% μπορούμε να σας δώσουμε και θα διαβάσετε στον παρακάτω οδηγό, είναι κάποια για στοίχημα μπάσκετ κόλπα που θα σας κάνουν πιο “δυνατούς” απέναντι στον book. 

Οι 10 καλύτερες στρατηγικές για στοιχηματισμό μπάσκετ

Πάμε να δούμε τα 10 κορυφαία “μυστικά στο στοίχημα μπάσκετ”, όπως τα προτείνει η έμπειρη ομάδα του foxbet.gr. Στρατηγικές, συμβουλές και τρόποι παιχνιδιού που απορρέουν από τα χρόνια ενασχόλησής μας με το stoixima basket. 

#10 → “Ακολούθησε” tipsters που γνωρίζουν πολύ καλά ένα πρωτάθλημα

Μια συμβουλή που απευθύνεται κυρίως σε πιο “αρχάριους παίκτες” του στοίχηματος μπάσκετ. Λογικό να θέλεις να διαβάσεις και να “ακολουθήσεις” κάποιον tipster, όταν ξεκινάς. Φρόντισε όμως να το κάνεις με τον σωστό τρόπο. Ψάξου λίγο, διάβασε τις αναλύσεις τους και σιγουρέψου ότι και κατέχουν καλά το αντικείμενο και κυρίως ότι έχουν “εξειδίκευση” πάνω σε δύο το πολύ τρία πρωταθλήματα.

Για πιο “expert παίκτες” στοιχήματος, θα λέγαμε ότι καλό είναι αν μπορείς να διακρίνεις και τις αγορές στις οποίες είναι καλός ο κάθε tipster που ακολουθείς. Το στοίχημα μπάσκετ είναι δύσκολο και ως προς τις αγορές του. Κάποιος tipster μπορεί να πιάνει πολύ εύκολα τα όρια (over/under) και να μην τα καταφέρνει καλά στα ειδικά παικτών.

#9 → Πόνταρε στα πρωταθλήματα που έχεις καλή γνώση

Και όταν ξεκινάς να παίζεις στοίχημα στο μπάσκετ, αλλά ακόμα κι αν είσαι πιο έμπειρος με το αντικείμενο, ασχολήσου με πρωταθλήματα και διοργανώσεις που γνωρίζεις καλά. Υπάρχει η άποψη ότι όταν ποντάρεις σε άγνωστα πρωταθλήματα, μπορείς πιο εύκολα να βρεις τα λάθη που κάνει ο book. Είσαι σίγουρος ότι θα τα βρεις όμως; Όσο είναι δύσκολο για τον book να βρει info για το πρωτάθλημα μπάσκετ στο Πακιστάν, άλλο τόσο δύσκολο είναι και για σένα. 

Το NBA και η Ευρωλίγκα είναι δύο διοργανώσεις που μπορείς να ξεκινήσεις το ποντάρισμά σου. Θα βρεις πολλές πληροφορίες εύκολα κι έχουν πολλές αγορές. O Fox προτείνει τη bwin, που είναι χορηγός στην Turkish Euroleague κι εκεί θα βρεις τις περισσότερες επιλογές για τη συγκεκριμένη διοργάνωση για να μπεις κι εσύ στο παιχνίδι.

#8 → Μάθε να κερδίζεις ποντάροντας σε συγκεκριμένες αγορές

Όσο σημαντικό είναι να ποντάρεις σε λίγα πρωταθλήματα, το ίδιο σπουδαίο είναι και να μην ανοίγεις το “παιχνίδι” σου σε πολλές αγορές. Οι βασικές αγορές (στοίχημα νίκης, στοίχημα χάντικαπ μπάσκετ, over/under) σε καλύπτουν απόλυτα, αν θες να ασχοληθείς με το στιχιμα μπασκετ. Από κει και πέρα, αν θες να ασχοληθείς με ειδικά στοιχήματα, όπως παικτών ή ομάδων, αντιλαμβάνεσαι ότι θα πρέπει να ανοίξει και το πεδίο “μελέτης” σου. Αν θες να ποντάρεις και σε παίκτες, θα πρέπει εκτός από το να διαβάζεις στατιστική για ομάδες, να κάνεις το ίδιο και για τους παίκτες. Οπότε αντιλαμβάνεσαι πόσο πιο δύσκολο είναι. Αν θες να το κάνεις σωστά φυσικά και να μην γίνεται το ποντάρισμα στο μπάσκετ, τζόγος.

#7 → Μάθε να μελετά τις αποδόσεις και κράτα λογαριασμό σε περισσότερες από μια εταιρίες

Μάθε να “μελετάς” τις αποδόσεις και να βρίσκεις που υπάρχει αξία. Πάρε ένα ματς, δες τα στατιστικά των ομάδων και βγάλε μόνος σου την απόδοση για το σημείο που θες να ποντάρεις. Έπειτα δες τι απόδοση δίνει η πλατφόρμα για το σημείο που επέλεξες για να ποντάρεις κι αν αξίζει να το “παίξεις”.

Προς αυτή την κατεύθυνση, σημαντικό όταν παίζεις στοίχημα μπάσκετ είναι και το να διατηρείς λογαριασμό σε περισσότερες από μια στοιχηματικές. Για παράδειγμα, εσύ μπορεί να έχεις υπολογίσει ένα σημείο σε απόδοση 1.85 και να το βρεις σε μια πλατφόρμα στο 1.87 και σε άλλη στο 1.93. Οπότε, αξίζει να δεις τι αποδόσεις δίνουν όλες οι ιστοσελίδες.

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
GR
Stoiximan Master
Δύο και... ταμείο
Λευκή Επιστροφή
Cash out* Android App iOS App
+6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Auto & Partial Cash Out*
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΣΤΟ ΠΑΡΑ1 & Boost Νίκης
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Ενισχυμένες* Αποδόσεις
Επιστροφή στο 0-0
Cash Out* (Partial, Auto & Stop Loss)
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+11
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
GR
Build A Bet
Auto Cash Out*
Υπηρεσία Edit My Bet*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Αυτόματο Cash out*
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
Ασιατικά
Bet Builder*
Cash Out*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Android App
+10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

#6 Αξιοποίησε κατάλληλα το ρεπορτάζ πριν παίξεις στοίχημα

Στο μπάσκετ το ρεπορτάζ επηρεάζει άμεσα τις αποδόσεις και τα χάντικαπ/όρια. Κι ακόμα και δύο ή τρεις πόντοι διαφοράς σε ένα βασικό χάντικαπ ή βασικό line, μπορεί να είναι καθοριστικοί.

Για παράδειγμα σε ένα ματς, δίνεται ένα σετ με χάντικαπ → “1” + 3.5 @ 1.85 / “2” -3.5 @ 1.85. Αν εντοπίσουμε στο ρεπορτάζ κάποια σημαντική απουσία του γηπεδούχου, πριν την αλλαγή των αποδόσεων και ποντάρουμε στο διπλό “2” -3.5 @ 1.85 θα έχουμε κερδίσει πριν καν ξεκινήσει το ματς. Γιατί όταν θα αλλάξουν σταδιακά τα χάντικαπ, λόγω της απουσίας, θα δούμε ότι στο 1.85 πλέον θα προσφέρεται το “2” -5.5 (ή και -6.5). Και πιστέψτε μας, αυτή η διαφορά των δύο-τριών πόντων είναι αρκετή για έναν αγώνα μπάσκετ στο στοίχημα.

#5 → Πόνταρε στο Live στο μομέντουμ της έδρας ή την ανατροπή του φαβορί

Το Live Betting ⌚ στο μπάσκετ έχει δύο “αξίες” που δεν θα τις βρεις εύκολα σε άλλο άθλημα (τουλάχιστον από τα δημοφιλή).

Το ένα αφορά το μομέντουμ που δίνει ή έδρα σε μια αναμέτρηση, όταν η γηπεδούχος ομάδα βρίσκεται πίσω στο σκορ κι επιχειρεί μια ανατροπή πολλών πόντων. Σε ένα σχετικά “μοιρασμένο” ματς (βάση αποδόσεων πριν το τζάμπολ), αν η γηπεδούχος ομάδα χάνει στο ημίχρονο με 15-20 πόντους, η νίκη της θα προσφέρεται σε μεγάλη απόδοση και το χάντικαπ της θα είναι στους +14.5 με +18.5 πόντους. Αν στην τρίτη ή και στις αρχές της τέταρτης περιόδου πραγματοποιήσει ένα σερί 5-10 πόντων, τότε έχει αξία να ποντάρουμε στην ανατροπή (ή τουλάχιστον στο “+” χάντικαπ που θα έχει εκείνη τη στιγμή). Η ώθηση που δίνει η έδρα, το “μομέντουμ”, είναι ικανά να ανατρέψουν το σκορ.

Παρόμοια συνθήκη μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει και όταν θελήσουμε να ποντάρουμε στην ανατροπή ενός δυνατου φαβορί (ανεξαρτήτου έδρας) που χάνει με πολλούς πόντους στο ημίχρονο. Σε αντίθεση με τα όσα ισχύουν στο ποδόσφαιρο, στο μπάσκετ ο καλύτερος μέσα στο γήπεδο, οκτώ στις 10 θα κερδίσεις. Κι από αυτές τις οκτώ, τις πέντε, αυτός που παίζει καλύτερα στο παρκέ θα είναι κι ο πιο δυνατός. Οπότε, αν το φαβορί στο ημίχρονο βρεθεί να χάνει με 15-20 πόντους, αξίζει να “ρισκάρουμε” με ένα ποντάρισμα στην ανατροπή. Και βάση στατιστική στις πέντε από τις οκτώ φορές που θα το κάνουμε, το φαβορί θα το γυρίσει το ματς.

#4 → Εκμεταλλεύσου το “λάθος” του Book στο Live

Στρατηγική που έχει καλή εφαρμογή κυρίως στο ποντάρισμα σε όρια (over/under) κι έχει να κάνει με την μεγάλη απόκλιση που έχει ένα όριο σε απόδοση 1.85-1.90 (βασικό όριο) στο live, σε σχέση με το pre-game.

Για παράδειγμα, σε ένα παιχνίδι ο book έχει τοποθετήσει το αρχικό line στους 160.5 πόντους (Over160.5 @ 1.85 / Under160.5 @ 1.85). Το παιχνίδι ξεκινάει κι οι δύο ομάδες στο πρώτο μέρος είναι εξαιρετικά άστοχες, έχοντας σκοράρει μόλις 60 πόντους. Ως είναι φυσικό, ο book κατά την εξέλιξη του ματς είναι “αναγκασμένος” να ρίχνει το Line και έτσι να έχουμε ένα όριο στο ημίχρονο στους 140.5 πόντους (Over140.5 @ 1.85 / Under140.5 @ 1.85). 

Σε εκείνο το σημείο λοιπόν εμείς, μπορούμε να ποντάρουμε ανάποδα στην τάση που έχει το line να πέφτει, οπότε επιλέγουμε το over140.5 σε απόδοση στο 1.85 - 1.90. Η ομάδα του foxbet προτείνει τον Stoiximan, που έχει μεγάλη γκάμα αγορών και στο live σε κορυφαίες αποδόσεις.

Γιατί αυτό; Γιατί συνήθως ο book, όταν βγάζει μια απόδοση pre-game, πολύ απλά δύσκολα θα κάνει λάθος. Το γεγονός ότι στο live έχει ρίξει το όριο, είναι γιατί αυτό πρέπει να κάνει βάση της εικόνας του αγώνα. Όμως, βάση της στατιστικής, πριν το ματς, έχει εκτιμήσει ότι οι δύο αντίπαλοι είναι ικανοί για να σκοράρουν αρκετά. Απλά ως το πρώτο μέρος, δεν του “βγαίνει” η εκτίμηση. Εμείς λοιπόν εκεί, “κοντράρουμε” και ποντάρουμε ανάποδα για να εκμεταλλευτούμε το “λάθος” που κάνει στη διάρκεια του live.

#3 → Παίξε “Περιθώριο Νίκης” αντί για “Χάντικαπ Φαβορί”

Ένα πολύ καλό στοίχημα στο μπάσκετ με ικανοποιητικές αποδόσεις, είναι το “Περιθώριο Νίκης Ομάδας”. Προφανώς, εφόσον έχει μεγαλύτερες αποδόσεις, υπάρχει και μεγαλύτερο ρίσκο, όμως… Υπάρχει μια περίπτωση να το χρησιμοποιήσουμε και να “μικρύνουμε” λίγο το ρίσκο. Όταν ποντάρουμε στη νίκη ενός φαβορί, του οποίου το χάντικαπ είναι από -3.5 έως -6.5 πόντους.

Όταν ο book δίνει σε ένα φαβορί ένα τέτοιο χάντικαπ, υπολογίζει ότι ούτε θα χάσει, ούτε και θα κάνει εύκολα μια νίκη με 15-20 πόντους. Το χάντικαπ αυτό (πχ -4.5) θα γίνεται σε απόδοση 1.85-1.90. Εμείς λοιπόν εδώ, αντί να κρατήσουμε το “-4.5”, ποντάρουμε στο περιθώριο νίκης του φαβορί “1-10 πόντους”. Που στην ουσία, καλύπτει τη λογική με την οποία ο Book όρισε το -4.5. Ότι δηλαδή η συγκεκριμένη ομάδα και θα κερδίσει, αλλά όχι εύκολα ή με μεγάλη διαφορά. Και η απόδοση που θα πάρουμε για το “Περιθώριο Νίκης, 1-10 πόντους” είναι από 2.20 - 2.50. Οπότε κερδίζουμε 0.40 μονάδες απόδοσης στο Bet, χωρίς το ρίσκο να είναι μεγάλο.

#2 → Πόνταρε KAI στην παράταση όταν παίζεις “Under”

Θα μιλήσουμε απευθείας σε όσους ήδη γνωρίζουν τι λέμε και θα τους ρωτήσουμε, “Πόσες φορές έχασες ένα under σε πόντους, επειδή μετράει η παράταση στο στοίχημα μπάσκετ;” Και για όσους δεν κατάλαβαν. Ποντάρεις under165.5 πόντους σε ένα παιχνίδι, αυτό λήγει 80-80 στην κανονική διάρκεια (160 πόντοι), αλλά στην παράταση λήγει 90-92 κι έτσι εσύ έχεις χάσει το στοίχημα. Τι μπορείς να κάνεις για αυτό;

Κρατάς ένα 10% του bet που είχες υπολογίσει για το under και το ποντάρεις στο να πάει το ματς στην παράταση. Με αυτόν τον τρόπο θα καλύψεις το αρχικό ποντάρισμα στο under, σε περίπτωση που το παιχνίδι πάει στην παράταση.

Προφανώς ένα bet στο under μπορεί να χαθεί και χωρίς την παράταση. Δεν σε πειράζει όμως. Εσύ είτε έτσι, είτε αλλιώς, το ίδιο ποσό θα χάσεις. Αν όμως το ματς πάει στην παράταση; Έχεις την κάλυψη του ότι θα κερδίσεις μέρος του bet, με το ποντάρισμα που έκανες. Εναλλακτικά εδώ, προκειμένου να μην ποντάρουμε πριν το ματς αυτό το 10% στην παράταση (και τελικά να αποδειχθεί ότι δεν χρειαζόταν), το κρατάμε για να κάνουμε το ποντάρισμα στο live εαν το ματς είναι “κλειστό”.

#1 → Παίξε το -1.5 αντί για την απλή νίκη μιας ομάδας

Για κάθε απλή νίκη ομάδας που θες να ποντάρεις, επίλεξε αντί αυτού το χάντικαπ -1.5. Γιατί; Για να κερδίζεις κατά μέσο όρο 0.12μονάδες απόδοσης/bet. Τι σημαίνει πρακτικά αυτό. Ότι αντί να κερδίσει η ομάδα που πόνταρες με οποιαδήποτε διαφορά, θες να κερδίζει με τουλάχιστον δύο πόντους. Χάνεις στο στοίχημα, αν η ομάδα σου κερδίσει με έναν πόντο.

Συμφέρει 🤔 η στρατηγική αυτή;

Για κάθε ένα bet που θα χάνεις, αν το πόνταρες με απλή νίκη αντί του “-1.5”, θες κατά μέσο όρο οχτώ κερδισμένα bet (με -1.5) για να καλύψεις τη χασούρα. Στο ένατο είσαι κερδισμένος. Οπότε, στα 100 ματς που θα ποντάρεις έτσι, πρέπει το 90% να καλύπτει τη συνθήκη της νίκης με δύο πόντους διαφορά και άνω.

Μια στατιστική μελέτη που κάναμε, με δείγμα μια σεζόν του ΝΒΑ, μας έδειξε ότι το 97.5% των αγώνων έληξε με διαφορά δύο πόντων και άνω. Οπότε, βάση στατιστικής, αξίζει μια δοκιμή. Συν το ότι φυσικά πρέπει και μόνοι σας να κρατάτε στατιστική για την εξέλιξη της συγκεκριμένης στρατηγικής.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
GR
Stoiximan Master
Δύο και... ταμείο
Λευκή Επιστροφή
Cash out* Android App iOS App
+6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Auto & Partial Cash Out*
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΣΤΟ ΠΑΡΑ1 & Boost Νίκης
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Ενισχυμένες* Αποδόσεις
Επιστροφή στο 0-0
Cash Out* (Partial, Auto & Stop Loss)
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+11
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
GR
Build A Bet
Auto Cash Out*
Υπηρεσία Edit My Bet*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Αυτόματο Cash out*
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
Ασιατικά
Bet Builder*
Cash Out*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Android App
+10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Άμεσο cash out*
Ικανοποιητικές αποδόσεις
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
GR
Φτιάξτε Αγορά
Υπηρεσία Live Streaming*
Μερικό, Ολικό & Αυτόματο Cash Out*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+8
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
Cash Out*
Φιλικό mobile site
Boost νίκης
Cash out* Υψηλά όρια
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
GR
Cash Out*
VAR Cashback
Αποδόσεις κάτω του 2.00
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betshop
☆☆☆☆☆
★★★★★
Betshop
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.2
GR
ΠΑΡΑ1
Πριμ 200
Cash Out*
Cash out* Μερικό Cash Out* Mobile Streaming
+5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Sportingbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Sportingbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Build A Bet*
Live Μεταδόσεις*
Cash Out* & Auto Cash Out*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Vistabet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Vistabet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.9
GR
Cash Out*
Build A Bet*
Live Streaming*
Cash out* Αυτόματο Cash out* Bet builder*
+4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ