foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ292
PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Euroleague ως 5.80, Boxing Day ως… 9.40!

Μποζιονέλος | 26 Δεκ 2019 02:29
8973e9a8e61e35e313b7e9ac053097c5.jpg

Κάπως περίεργα, επί προσωπικού, τούτα τα Χριστούγεννα. Και εξηγούμαι, «απολογούμαι» για την απουσία της Κυριακής καθότι κάτι που, λίγο ως πολύ, περίμενα τα τελευταία 24ωρα, έγινε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου. Για όσους, τέλος πάντως, δεν πολύασχολείστε με τα social media – και καλά κάνετε, μεταξύ μας.
Ο Βαγγέλης δεν άντεξε να παλεύει άλλο με την ύπουλη ασθένεια ονόματι άνοια, «έφυγε» λίγο πριν τα 89 του, όντας σε κλινική έξι ημέρες πριν. Από τον Απρίλη τον είχαμε στο σπίτι, πάντα συνοδεία γηροκόμων αλλά συχνά δεν αρκούσε. Αν αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση, το ποτάμι δεν γυρίζει. Επιδεινώθηκε, ένιωσα ότι και ο ίδιος δεν είχε κουράγιο άλλο να παλέψει και, απλά, έσβησε.
Δεν νιώθω τύψεις που αισθάνομαι περισσότερο ανακούφιση παρά πίκρα ή στεναχώρια, ανακούφιση κυρίως για τον ίδιο. Αλλοι υποφέρουν για χρόνια, ο πεθερός μου έφυγε –τελικά- γρήγορα αφού επιδεινώθηκε η υγεία του. Και η ζωή προχωρά, όπως ο ίδιος θα ήθελε. Οσο ψυχρό ή κυνικό κι αν είναι.

Είχα σκοπό να ανεβάσω στήλη από την Τρίτη, παραμονή Χριστουγέννων αλλά για πρώτη φορά στη ζωή μου δεν κατόρθωσα να γράψω, κόλλησαν μυαλό και χέρι μαζί.
Θα βόλευε, η αλήθεια είναι, γιορτινές ημέρες είναι αλλά, είπαμε.
Μιξ στήλη σήμερις, με Νησί και
Euroleague. Ο,τι βγήκε…

Betshop
Βαθμολογία
8.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Καταθέσεις από 1€
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
Αναλήψεις εντός 24ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Κεσκεσέ... Boxing Day;


⏳📜📦 Σήμερα, 26 Δεκεμβρίου γιορτάζεται στη Μεγάλη Βρετανία και σε άλλες περιοχές του κόσμου η Boxing Day, ήτοι η επομένη των Χριστουγέννων. Αν και αργία, τα πρωταθλήματα Αγγλίας και Σκωτίας έχουν κάθε χρόνο πλήρη αγωνιστική δράση, διατηρώντας την παράδοση. Είναι γνωστό άλλωστε πως «παράδοση» και «Αγγλία» είναι δύο λέξεις… ταυτόσημες.


Είναι μια χώρα που λατρεύει (και ζει) το χθες. Τις παραδόσεις. Το παρελθόν. Τους νόμους και τις δοξασίες και τις αντιλήψεις παρελθόντων καιρών. Γι’ αυτό, άλλωστε, πέραν του οικονομικού ζητήματος, κρατάνε ακόμα τη Βασίλισσά στον θώκο (παρ’ ό,τι έχουν Κοινοβούλιο, όπως σχεδόν όλος ο κόσμος). Εξ ου και τιμούν με κάθε επισημότητα όλων των ειδών τις παλαιές γιορτές και παραδόσεις τους  και παράλληλα την εισαγωγή νέων, καινοτόμων ιδεών στα συστήματά τους Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα η επιμονή στη χρησιμοποίηση της λίρας (αντί του ευρώ).

Στα παραδείγματα και η Boxing Day, μία αργία που εορτάζεται συνήθως με την οικογένεια να μένει σπίτι συγκεντρωμένη, όπως συμβαίνει και τα Χριστούγεννα. Ουσιαστικά, αποτελεί επέκταση των Χριστουγέννων και ο λόγος ύπαρξης αυτής της γιορτής χάνεται στα βάθη των αιώνων στη Βρετανία.

Ο σύγχρονος συμβολισμός της μέρας όμως είναι κάτι διαφορετικό, αφού στις 26 Δεκεμβρίου ξεκινούν οι χειμερινές εκπτώσεις, που είναι οι μεγαλύτερες του χρόνου. Σημαίνει «Ημέρα του Κουτιού» στην ελληνική μετάφραση και στη σύγχρονη εποχή, η ονομασία μπορεί να αποδοθεί στο άνοιγμα των δώρων των Χριστουγέννων τη συγκεκριμένη ημέρα (εάν αυτό δεν έχει συμβεί ήδη στις 25 Δεκεμβρίου).


Στις, δε, 26 Δεκεμβρίου 1963, στην αγωνιστική της πρώτης κατηγορίας του αγγλικού πρωταθλήματος σημειώθηκαν 66 γκολ! Στο ματς με τη μικρότερη παραγωγικότητα σημειώθηκαν δύο γκολ (Λέστερ – Εβερτον 2-0), ενώ σε αυτό με τη μεγαλύτερη έντεκα (Φούλαμ-Ιπσουιτς 10-1). Και… γ@μώ τις ημέρες ήταν, η Λιβερπουλάρα έριχνε 6άρα και η Γιουνάιτεντ έτρωγε 6άρα ενώ δεν υπήρχε Σίτι.

Περί... ρεφαρίσματος


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Να’ ναι καλά η Βίλα, με τη Σαουθάμπτον το Σάββατο που μας πλήρωσε καλά (σε μια κακή ημέρα στοιχηματικά για τη στήλη, πάντως). Συμπλήρωσε καρέ ηττών και είναι εν κινδύνω υποβιβασμού, έχει χάσει τη ρέντα που είχε η αλήθεια είναι, έχασε και για καιρό τον μέσο ΜακΓκιν. Και υποδέχεται μια Νόριτς που έχει ανάλογο κακό σερί (0-2-3) αλλά στο τελευταίο, για μια ώρα αγώνα, ήταν εξαιρετική με τη Γουλβς: προηγήθηκε, είχε άλλες τρεις κλασικές φάσεις αλλά κατέρρευσε μετά την ισοφάριση (60’ και 81’).

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

4-3-0 η παράδοσή τους επιμέρους σε επίπεδο Premier League από τον Νοέμβρη του ’92 και το 3-1 για τη Νόριτς με Φίλιπς. Μπέκφορντ και Σατς τότε. Σε όλα, η Νόριτς νίκησε πέρυσι για την Championship στο Μπέρμιγχαμ και για πρώτη φορά μετά από 17 χρόνια, 5-1 η Βίλα που είχε κάτι… χρόνια να κάνει διπλό στην κατηγορία, και τα κατάφερε στις 10 Οκτωβρίου εκμεταλλευόμενη την αποδεκατισμένη, τότε, Νόριτς.

🦊 Ευκαιρία για… ρεφάρισμα; Ναι, τραβηγμένο να χάσει και πέμπτο στη σειρά η Βίλα αλλά και η Νόριτς έχει ένα μήνα να κάνει νίκη ενώ στα τελευταία παίζει πιο αποτελεσματικά. Το ρίσκο της ημέρας για όποιον το πάρει στο 3.40, το «αγόρασα» χαμηλότερα μεν, σε ασιατικό δε και με μισή πληρωμή σε ισοπαλία.

Ασιατικό, αξία

⏩ 17:00 Αστον Βίλα – Νόριτς: 2 +0,25 ΑΗ (2.06, Betshop)

Ας μη στρουθοκαμηλίζουμε

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 48-21-8 η συνολική παράδοση για Γιουνάιτεντ και Νιούκαστλ στο Μάντσεστερ, μόλις δύο διπλά από το 1972, το τελευταίο τον Δεκέμβρη του ’13, 1-0 με τέρμα του Καμπάιγ με τεχνικό, τότε, τον Αλαν Πάρντιου και τη Νιούκαστλ να έχει άλλους τέσσερις Γάλλους στην ενδεκάδα (Ντεμπουσί, Σισοκό, Ρεμίν και Γκουφράν) ενάντια στην ομάδα του Ντέιβιντ Μόγες, τότε. Γενικώς η Νιούκαστλ τα τελευταία χρόνια δυσκολεύει τη Γιουνάιτεντ, 2-2-3 στα τελευταία επτά ανεξαρτήτως έδρας.

Και η Γιουνάιτεντ, ας μη στρουθοκαμηλίζουμε, δεν βλέπεται τελευταία, εδώ… ανέστησε τη Γουότφορντ έχοντας ελάχιστες φάσεις που στάθηκε απειλητική ενάντια σε μια κακή μεν, παθιασμένη δε, ομάδα. Ακόμη και ότι στο «Ολντ Τράφορντ» έχει να ηττηθεί, για το πρωτάθλημα, από τον Αύγουστο και την Πάλας (1-2 τότε, έκτοτε 3-4-0) δείχνει… too much.

Απέναντί της η Νιούκαστλ του Στιβ Μπρους, ο οποίος έκανε τεράστια καριέρα με τη φανέλα της ManUtd (1986-96, 309 συμμετοχές και 36 γκολ) υπό τον σερ Αλεξ Φέργκιουσον και ενάντια στη Γιουνάιτεντ έχει 1-4-17 στην προπονητική του καριέρα, η νίκη ήταν το 1-0 του Οκτωβρίου στο «Σεντ Τζέιμσις Παρκ». Και μια Νιούκαστλ που είδε τον ξεχασμένο Αλμιρόν να σκοράρει για πρώτη φορά, στο 1-0 επί της Πάλας και σε ματς όπου έβγαλε αποφασιστικότητα. Αμφίβολοι ο μπακ Βίλεμς και ο στόπερ Ντάμετ, πάγιες οι άλλες απουσίες της.

🦊 Θέλει και τύχη, θέλει και… κώλο τούτο αλλά η Γιουνάιτεντ εδώ και καιρό, ακόμη κι όταν νικά, είναι συγκυριακό. Η Νιούκαστλ θα περιμένει να της βγει γκολ σε καμιά κόντρα ή σε στημένη φάση, καθαρά funbetικα έριξα το διπλό και (κλισέ μεν), αν βγει, βγήκε.

Τη γυροφέρνει την ήττα…

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Οκτώ σερί νίκες, μόλις μια ήττα στα τελευταία 56 και αήττητο 34 αγώνων (29-5-0) «τρέχει» η Λίβερπουλ, σερί που κρατά εδώ και σχεδόν ένα χρόνο, ήτοι από το 2-1 από τη Σίτι στις 3 Ιανουαρίου. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έχασε μεν το περσινό πρωτάθλημα στην ισοβαθμία αλλά πλήρωσε την «κοιλιά» που έκανε τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο (ισοπαλίες με Λέστερ, Γουέστ Χαμ, Γιουνάιτεντ και Εβερτον), και Εβερτον), και δεν ήταν η πρώτη φορά επί Κλοπ. Συν ότι έχει απόψε τη Λέστερ, κατόπιν εντός Γουλβς και Γιουνάιτεντ (την καλή, του… Σέφιλντ δηλαδή), εκτός Τότεναμ, εντός Γιουνάιτεντ και εκτός Γουλβς ως τις 23/1 σε έναν πολύ δύσκολο πρόγραμμα.


Εύκολο δεν είναι το αποψινό, στο Λέστερ με την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς ο οποίος… άγγιξε τον τίτλο με τη Λίβερπουλ την άνοιξη του ’14. Αλλά απέτυχε και στο πρώτο δύσκολο φετινό, στο 3-1 από τη Σίτι όπου έδειξε αρκετά υποδεέστερη στο γήπεδο.

Η δε Λίβερπουλ γύρισε από το Κατάρ, όπου κατέκτησε το Παγκόσμιο Συλλόγων επικρατώντας 1-0 της Φλαμένγκο στην παράταση, σε ένα μέτριο ματς από πλευράς «κόκκινων», όπως ήταν και με τη Μοντερέι. Και έχασε τον Τσάμπερλεϊν ενώ παραμένουν εκτός Ματίπ, Φαμπίνιο, Λόβρεν.


Από τον Μάρτη του 2004 έχουν να φέρουν ισοπαλία στο Λέστερ, 3-0-3 έκτοτε σε όλα, 0-0 τότε με Μπάρος, Χέσκι στο επιθετικό δίδυμο του Ζεράρ Ουγιέ, έπαιζα με Τραορέ και Σεϊρού στην άμυνα, στην άμυνα, Μπίσκαν, Τζέραρντ, Χάμαν, Κιούελ στα χαφ (Θεέ μου), ο δε Μίκι Ανταμς είχε βασικό τον Νταμπίζα στην άμυνα των «αλεπούδων».

🦊 Οι δυο τους έχουν τις καλύτερες άμυνες στην κατηγορία, ερώτημα η αντίδραση της Λίβερπουλ μετά το ταξίδι στο Κατάρ, κράτησα τη μη νίκη των «κόκκινων», εκδοχή συνδυαζόμενη με το πολύ τρία γκολ στον αγώνα.

Combo

⏩ 22:00 Λέστερ – Λίβερπουλ: 1Χ & under 3,5 (2.56, Betshop)

Προτελευταία αγωνιστική του α’ γύρου στην Euroleague.
Εκεί όπου οι ανακατατάξεις στα τελευταία δεν μη λείπουν, κυρίως από την κορυφή.
Κι εκεί όπου η Εφές απέκτησε… συγκατοίκους Ρεάλ και Μπάρτσα, μια νίκη πίσω είναι η Μακάμπι και δύο η ΤΣΣΚΑ.

Στον ρωσικό… θύλακα η ΤΣΣΚΑ


🇷🇺🇮🇹 Η οποία ΤΣΣΚΑ (10-5) υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο (8-7) που τερμάτισε το σερί των πέντε ετών νικώντας δύσκολα τη Βαλένθια. Δεν είναι καλά οι Λομβαρδοί πάντως, συν ότι μετρούν οκτώ σερί ήττες από τους Μοσχοβίτες, ήτοι από το top-16 το ’15. Το ματς διεξάγεται, όπως και το επόμενο με τον Παναθηναϊκό, στο Καλίνινγκραντ.

Οταν Αμερικανοί και Βρετανοί σχεδίαζαν την απόβαση στην κατεχόμενη από τους ναζί ήπειρο, το 1944, ο Ουίνστον Τσόρτσιλ διαφωνούσε με τη Νορμανδία και επέμενε για την Ιταλία, χαρακτηρίζοντάς τη ως «το μαλακό υπογάστριο της Ευρώπης». Οταν ο Τζον Κένεντι επισκέφτηκε το (διχοτομημένο, ακόμη) Βερολίνο ο Νικολάι Χρουστσόφ του είχε ζητήσει να μιλήσουν για το «κόκκαλο που του είχε κάτσει στο λαιμό», ήτοι το αμερικανοκρατούμενο μέρος της πόλης.

Τέτοιοι γεωγραφικοί θύλακες υπάρχουν και σήμερα. Οπως το Καλίνινγκραντ, περιοχή που ανήκει στη Ρωσία από το 1945 αλλά είναι γεωγραφικά αποκομμένη από την υπόλοιπη χώρα, ούσα ανάμεσα σε Πολωνία και Λιθουανία, στις όχθες της Βαλτικής.


Η πρώτη ονομασία της (ιδρυμένης το 1255 από Τεύτονες Ιππότες) πόλης ήταν Κένιγκσμπεργκ (ή Κενιξβέργη), προς τιμή του βασιλιά Οτακαρ Β’ της Βοημίας και μέχρι το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου αποτελούσε (το βόρειο) τμήμα της πρώην Ανατολικής Πρωσίας. Η πόλη καταστράφηκε σε μεγάλο βαθμό κατά τη διάρκεια του πολέμου, κατελήφθη από τον Κόκκινο Στρατό στην προέλασή του το ’44, ύστερα από μάχες τριών μηνών και απώλειες μισού εκατομμυρίου ανδρών και ο γερμανικός πληθυσμός διέφυγε ή εκδιώχθηκε. Εντέλει αναγνωρίστηκε το 1945 ως κτήση της ΕΣΣΔ με τη Συμφωνία του Πότσνταμ και μετονομάστηκε σε Καλίνινγκραντ στις 4 Ιουλίου 1946, προς τιμήν του καλού συνεργάτη του Ιωσήφ Στάλιν, Μιχαήλ Καλίνιν που είχε τελέσει πρόεδρος του Ανωτάτου Σοβιέτ της ΕΣΣΔ, ήταν ένας από τους πρώτους Μπολσεβίκους.

Η πόλη ανοικοδομήθηκε, η γερμανική γλώσσα αντικαταστάθηκε από τη ρωσική, η πόλη αποτέλεσε περιοχή μείζονος στρατηγικής σημασίας στη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου και το 1991, με την κατάρρευση της Σοβιετικής Ενωσης, η περιφέρεια του Καλίνινγκραντ μετατράπηκε σε θύλακα, γεωγραφικά αποκομμένο από το υπόλοιπο τμήμα της Ρωσίας. Κάτι που ισχύει μέχρι σήμερα…

Δεν είναι εύκολο πάντως το ματς για την ΤΣΣΚΑ, κι ας δείχνει να ρολάρει εσχάτως. Η Αρμάνι είναι επικίνδυνη αν υποτιμηθεί, απλώς εδώ κι ένα μήνα απώλεσε την καλή της φόρμα. Νομοτελειακά θα την ανακτήσει, αν «χτίσει» ένα σερί νικών.

🦊 Στοιχηματικά όμως, εκεί που το χάντικαπ 5,5 πόντων σου έδινε άσο στο 1.91 πλέον έπεσε στο 1.67. Ασχέτως lines, σε ματς που περιμένω την ΤΣΣΚΑ πιο αμυντική από ό,τι άλλες φορές, κράτησα funbetικα το να νικήσει σε όλες τις περιόδους…

🏀 Fun bet

⏩ 19:00 ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Αρμάνι Μιλάνο: Νίκες ΤΣΣΚΑ και στις 4 περιόδους (5.80, Stoiximan)

Πόσο θα αντέξουν οι Μακκαβαίοι;


🇹🇷🇮🇱 Η Εφές (12-3), που ηττήθηκε οριακά από την ΤΣΣΚΑ αν και είχε διαφορά 11 πόντων που είχε κάποια στιγμή, υποδέχεται τη σταθερά φορμαρισμένη Μακάμπι (11-4), η οποία «γύρισε» διαφορά 18 πόντων στο Τελ Αβίβ με τον Παναθηναϊκό. Ο Ντάνστον παραμένει εκτός για τους Τούρκους ενώ ο Μοερμάν δίνεται αμφίβολος. Στους Ισραηλινούς του Γιάννη Σφαιρόπουλου το κέρδος με τον Παναθηναϊκό ήταν και ψυχολογικό καθώς είχε ελλείψεις: οι Ουόλτερς, ΝτιΜπαρτολομέο, Κάσπι και Μπλακ παραμένουν εκτός και για το αποψινό.

Μοιρασμένη (8-8) η παράδοσή τους σε επίπεδο Euroleague με απόλυτη ισορροπία και στις δύο έδρες (από 4-4!), 15-12 συνολικά η παράδοση για την Εφές από το 1979-80.

🦊 Η Μακάμπι στερείται εναλλακτικών και απόψε δεν θα έχει το «Γιαντ Ελιάου» για να… τη σπρώξει. Είναι και λογικό να βγάλει φθορά παίζοντας με σχεδόν άδειο πάγκο, όπως και να επηρεάσει το σκοράρισμά της. Combo επιλογή ο άσος σε συνδυασμό με το under 163,5 με τη σκέψη ότι ίσως δεν έχει απόψε ρέντα… μπροστά.

🏀 Combo

⏩ 19:30 Εφές – Μακάμπι Τελ Αβίβ: 1 & under 163,5 (2.50, Novibet)

Οκτώ σερί νίκες επί του Παναθηναϊκού

🇬🇷🇪🇸 Η Ρεάλ (12-3) έφτασε τις δέκα συνεχόμενες νίκες στη διοργάνωση, εκ των οποίων όμως οι επτά ήταν εντός Μαδρίτης και, στα τρία διπλά, επικράτησε σε Βελιγράδι, Αγία Πετρούπολη και Βιτόρια, ήτοι ματς του… χεριού της. Το ΟΑΚΑ βέβαια δεν είναι τέτοιο, ασχέτως αν ο Παναθηναϊκός (9-6) αριθμεί οκτώ σερί ήττες από τους «μπλάνκος», ήτοι από τον Μάρτη του ’18 και το πρώτο παιχνίδι για τα play offs.

Εννοείται πως αν βελτιωθεί στα ριμπάουντ, έχει τύχη, θετικό ότι ο Μήτογλου θα είναι τελικά διαθέσιμος για τον Ρικ Πιτίνο, επανέρχεται και ο Παππάς που πρέπει να παίξει περισσότερο. Αιφνιδίως χωρίς Κάρολ απόψε οι Μαδριλένοι, σταθερά εκτός Ρέγες και Γιουλ.

🦊 Οι αποδόσεις… χόρεψαν λίγο, από εκεί που η Ρεάλ ήταν γκραν φαβορί πλέον ανά μπουκ τη βλέπεις οριακά φαβορί ή αουτσάιντερ. Εχω την αίσθηση ότι οι οκτώ σερί νίκες της επί του «εξάστερου» και οι δέκα σερί στη φετινή διοργάνωση είναι too much για να συνεχιστούν.

🏀 Μονό, αξία


⏩ 21:00 Παναθηναϊκός (-1,5) – Ρεάλ Μαδρίτης: 1 (2.02, Bwin)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ