foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ116
PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Picks τριημέρου με σκόρερ, πόντους και fun bet του 6.80!

Μποζιονέλος | 09 Οκτ 2019 17:16
ferrari.jpg

Ηταν από τις καλές, πολύ καλές ημέρες η Κυριακή. Κι ας μην ξεκίνησε καλά (αρχίζω με τα… χαμένα): η Καλαμάτα πέρασε, ήταν σε δυάδα με τον Ασπρόπυργο, εικόνα δεν έχω, μόνο σκορ είδα. Πάπαλα.

Η Ατλέτικο, στο Βαγιαδολίδ, όχι δύο, ούτε ένα δεν έβαλε. Αξια, δίκαια της μοίρα της. Ο Βαλμπουενά στο «Βικελίδης» δεν ήταν, εντέλει, τόσο κοντά στο να σκοράρει ενώ, σε fun bet βέβαια, η Μπαρτσελόνα γλέντησε και τη Σεβίλλη και… εμένα.

Τα ωραία άρχισαν με την επάνοδο, στα ταμεία, της «αξίας»: σε ασιατικό η Ροστοφάρα στη Μόσχα με την ΤΣΣΚΑ, περίπατο έκανε (2.18 πλέρωσε) και σε πρωτάθλημα όπου, πια, στην κορυφή ισοβαθμούν τέσσερις ομάδες και μια ακολουθεί ένα βαθμό πιο πίσω!

Ακολούθησε το πουλέν μου, ο Σβιντέρσκι, στην Τρίπολη, 2.45 ήταν αυτό! Η δε Βέρντερ δε νίκησε στη Φρανκφούρτη αλλά με το κεφάλι (και κάτι άλλο…) όρθιο τους πήρα 2-2. Μπαλάρα παίζουμε, κύριοι, θα σέβεστε.

Και η βραδιά έκλεισε με πάθος, έρωτα και ταμείο από δυάδες: 2.88 πλήρωσε αυτή με ασιατικό over στο Ιντερ – Γιούβε (κι ας χάσαμε, δεν το βάζουμε κάτω…) με το 1Χ της Σεντ Ετιέν στο ντέρμπι με τη Λιόν.

Και 2.695 το Χ2 της Ροσάριο με τη Λανούς, μαζί με τη Φλουμινένσε σε ασιατικό, με την  Μποταφόγκ0.

Ωραιότατα!

Στήλη… τριημέρου σήμερις, Πέμπτης – Σαββάτου και τα ξαναλέμε από Τρίτη (με κάτι σπέσιαλ, που ήδη ετοιμάζω…), το πρωί της Πέμπτης αναχώρηση για Ρώμη, για ένα ωραίο break αναψυχής, αλλά και μπαλίτσας.

Και στήλη… χωρίς την «αξία» στα picks, με ρέγουλο πάμε. Δεν βοηθά ούτε το ευρωλιγκίστικο πρόγραμμα, ούτε τα ματς των εθνικών ομάδων, τα οποία τααπεχθάνομαι (στοιχηματικώς, πάντα).

Με line πόντων


🏀🇪🇸🇮🇱 Μετά το Final 4 του ’14 η Ρεάλ… την πήρε και τη σήκωσε τη Μακάμπι με έξι νίκες σε οκτώ ματς, ανεξαρτήτως έδρας. Οκτώ σερί νίκες έχει στα μεταξύ τους η Ρεάλ στη Μαδρίτη, μετά το 64-66 τον Μάρτη του ’10, με Πίνι Γκέρσον τότε και τρομερό ματς από τους Ντορ Φίσερ και Στέφαν Λάσμε.

Μια Ρεάλ που, παρά την κούραση κομβικών παικτών από το Παγκόσμιο, υπέταξε με 81-77 τη Φενερμπαχτσέ στην πρεμιέρα ενώ ο Σαλάχ Μεζρί γεμίζει ακόμη περισσότερο την ισχυρή front line των «μπλάνκος». Η Μακάμπι δεν ήταν τόσο καλή στη Μόσχα, κυρίως ανασταλτικά εξ ου και λύγισε με 89-83 ωστόσο έβγαλε, ως συνηθίζει πια επί ημερών Γιάννη Σφαιρόπουλου, ανταγωνιστικότητα. Ερώτημα η μέτρια απόδοση των Ντόρσεϊ και Εϊσι, προφανώς θέλουν χρόνο.

🦊 Οι Ισραηλιν0ί έβαλαν 83 πόντους στη Ρωσία, στην πρεμιέρα, αλλά στη Μαδρίτη θα είναι αλλιώς και είναι ματς που άνετα η Ρεάλ το… τελειώνει από το 25’. Μέχρι 166 πόντους βλέπω…

 Και… με Σημίτη, και με Καραμανλή


🏀🇫🇷🇬🇷 Αλλες δύο φορές επισκέφτηκε το «Αστρομπάλ» ο Παναθηναϊκός, μία επί… Σημίτη και μια επί Καραμανλή! Για την Euroleague 1996-97 είχε νικήσει με 80-76 στη Γαλλία και ηττηθεί με 66-72 στο ΟΑΚΑ, σε όμιλο όπου πρώτευσε και τον οποίο συμπλήρωνα η Μπαρτσελόνα (με το… τραπεζικό επώνυμο Banca Catalana εκείνη την εποχή), η κροατική Οσιγκουράνιε, η Λέβερκουζεν και η σλοβένικη Σμελτ. Στο Top-16 οι «πράσινοι» του Μπόζα Μάλκοβιτς απέκλεισαν με δύο νίκες τη Λιμόζ αλλά δεν πήγαν στο Final 4 ελέω των δύο ηττών από τον Ολυμπιακό στα προημιτελικά.


Και, στην εποχή της αλήστου μνήμης Suproleague το 2000-01, ο Παναθηναϊκός (με Ζοτς στον πάγκο, πια) νίκησε 86-82 τους Γάλλους στο ΟΑΚΑ και 92-86 στο «Αστρομπάλ» και με 13-5 πήρε την πρώτη θέση σε όμιλο δέκα ομάδων, όπου μεταξύ άλλων μετείχαν η Μακάμπι Ρα’ Ανανά, η πολωνική Σλασκ, η Σπλιτ και η Σιένα. Οι «πράσινοι» έφτασαν τότε ως τον τελικό, χάνοντας όμως από τη Μακάμπι στο «Παλέ ντε Μπερσί».

Στα… του σήμερα η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη, χωρίς να εντυπωσιάσει ή να ενθουσιάσει, έκανε το αναμενόμενο υποδεχόμενη τον Ερυθρό Αστέρα, εμφανώς όμως θέλει δουλειά ακόμη για να πιάσει το 100%. Το οποίο 100% έπιασε η Βιλερμπάν, όχι τόσο επειδή νίκησε το φετινό… φάντασμα του Ολυμπιακού όσο επειδή ήταν πιο «μπροστά» σε φυσική και τεχνική κατάσταση.

🦊 Υποψιασμένος πάει στο «Αστρομπάλ» ο «εξάστερος», unfair πάντως να είναι κάτω του 1.50 το διπλό. Επιλογή οι «πράσινοι» πόντοι, να ξεπεράσουν τους 80…

Ψάχνει απαντήσεις ο Σάρας


🏀🇮🇹🇱🇹 Η Αρμάνι σαν να… παράτησε το ματς στο Μόναχο, ήταν κακή στην πρεμιέρα ενάντια στην Μπάγερν και είναι ενδεικτικό ότι μόνος διασωθέντας στο 78-64 ήταν ο γερόλυκος Λουίς Σκόλα που δεν είχε κλείσει ούτε διβδόμαδο στους Λομβαρδούς. Απέναντί τους, στο «Μεντιολάνουμ», η Ζάλγκιρις η οποία είδε την «Αρένα» του Κάουνας να… παγώνει από την κακή εμφάνιση και ήττα από την Μπασκόνια. Προφανώς η ομάδα του ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δύναται να ανακάμψει, τι τον περιμένει όμως στο… άντρο του Ετόρε Μεσίνα, ο οποίος εξακολουθεί να στερείται Νέντοβιτς και Γκουντάιτις;

🦊 8-5 η παράδοση συνολικά για τους Λιθουανούς, επιμέρους 3-3 στο Μιλάνο. Πιο ισορροπημένο από ό,τι δείχνουν οι αποδόσεις, είναι επιλογή ρίσκου η νίκη της Ζάλγκιρις.

Σερί ισοπαλιών με γκολ


⚽🇲🇪🇧🇬 Μαυροβούνιοι και Βούλγαροι έχουν παίξει άλλες δύο φορές (σε επίσημα) στην Ποντγκόριτσα, αμφότερα ισόπαλα και με γκολ εκατέρωθεν, όπως ακριβώς έληξε και το ματς του α’ γύρου στη Σόφια (1-1). Δεύτερο ματς στον πάγκο για τον Φαρούκ Χατζιμπέγκιτς στο Μαυροβούνιο, πέμπτο για τον Κράσιμιρ Μπαλάκοφ στους Βούλγαρους οι οποίοι δεν έχουν νίκη εδώ κι ένα χρόνο (0-4-5).

🦊 Δεν αποκλείω δα και να την πάρουν (τη νίκη) οι Βούλγαροι αλλά σε ματς με υψηλή… τιμολόγηση στο goalbetting έχει αξία το ασιατικό over 2 (με επιστροφή μίζας σα ακριβώς δύο γκολ).

Το… πουλέν


⚽🇳🇱🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿  Η Ολλανδία υποδέχεται, σχεδόν πλήρης, τη Βόρεια Ιρλανδία στο «Ντε Κάιπ» (ή «Ντε Κάουπ», όπως διάολο το λένε) του Ρότερνταμ με στόχο όχι μόνο τη νίκη αλλά με διαφορά τερμάτων που ίσως αποδειχθεί κομβική στο τέλος του ομίλου. Ξανά στην αποστολή ο αμούστακος Ντόλιεν Μάλεν που κάνει… όργια με την PSV Αϊντχόφεν φέτος ενώ είχε σκοράρει και στο 4-2 επί της Γερμανίας.

🦊 Να τον βάλει βασικό ο Ρόναλντ Κούμαν, δεν το αποκλείω… Για σκόρερ, κάνει πάντως. Μάλεν, λοιπόν.

Ποτέ διπλό, αήττητη φέτος


⚽🇩🇰🇨🇭 Αν… έχει να πει κάτι, η Ελβετία δεν έχει νικήσει ποτέ στη Δανία σε επίσημο Από ένα φιλικό το μακρινό 1923 έως τα προκριματικά του Euro 2000, οπότε και αντάμωσαν για τελευταία φορά, οι Ελβετοί τους… έχουν με παράδοση 1-2-0 στα επίσημα και 2-1-1 στα φιλικά, μόνο διπλό το 1953.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Εχουν πέσει βέβαια σε αμφίρροπο όμιλο, παρουσία της πρωτοπόρου Ιρλανδίας που έχει 10 βαθμούς, η Δανία έχει 9 και η Ελβετία 8 αλλά με ματς λιγότερο. Αήττητη μάλιστα μετά από τέσσερις αγωνιστικές στα προκριματικά η Ελβετία, παραμένει όμως εκτός κλήσεων ο σταρ Σακίρι, επάνοδος για Ανκερσεν και Κορνέλιους στους Δανούς του Νορβηγού Αγκε Χαρέιντε.

🦊 Δεν είναι για 2.30 ο άσος, πιο ισορροπημένο έπρεπε να ήταν το σετ. Αν και βλέπω Ελβετία (έστω και σε dnb ή ασιατικό), έριξα να σκοράρει ο Αντρέας Κορνέλιους που και βρίσκει πατήματα στην Πάρμα, και με την εθνική του βάζει γκολ συχνά.

Με αλλαγές οι «μπλε»



🇮🇸🇫🇷 Η Ισλανδία φιλοξενεί τη Γαλλία στο «Λαουγκαρντσβέλουρ» του Ρέικιαβικ, ιντριγκάρει λίγο ότι δεν τους έχουν νικήσει ποτέ τους «μπλε» αλλά… και πάλι, δύσκολο. Όχι απίθανο. Οι τρεις σερί νίκες που ακολούθησαν μετά το «βαρύ» 4-0 στο Παρίσι τόνωσαν την αυτοπεποίθηση των Ισλανδών, έως και την ήττα στην Αλβανία. Οι σοβαροί Γάλλοι, δύσκολα ή εύκολα θα το πάρουν αν και δεν έχουν Λορίς (θα παίξει, επιτέλους, ο Μανταντά), Πογκμπά και αμφίβολους τους Εμπαπέ και Ντιμπουά.

🦊 Κι εδώ σκόρερ η επιλογή, ο Βισάμ Μπεν Γεντέρ που κάνει τρομερή εκκίνηση με τη Μονακό (6 γκολ σε 7 ματς) και είναι σε φουλ φόρμα. Αρκεί να παίξει, μη τον βάλει αλλαγή στο 75’ και τρέχουμε…

Παίζουν καλή μπάλα οι γείτονες


⚽🇹🇷🇦🇱 Τουρκία εναντίον Αλβανίας στην «Vodafone Αρίνα» της Κωνσταντινούπολης, έδρα της Μπεσίκτας. Με 5-0-1 και μόνη ήττα, οριακά όμως, από την παγκόσμια πρωταθλήτρια Γαλλία οι γείτονες του Σενιόλ Γκιουνιές παίζουν εξαιρετικά ενώ η αποστολή είναι, σχεδόν, η καλύτερη δυνατή. Οι Αλβανοί έχουν ελπίδες πρόκρισης ακόμη, θέλουν αποτέλεσμα, κλειστά δεν πολυπαίζουν, η αλήθεια είναι, θα τα… δώσουν όλα. Μπορούν;

🦊 Επιλογή το ασιατικό over 2, μονάδα σε ακριβώς δύο γκολ, πληρωμή σε 3+.

Tο σκάνδαλο του ‘34

⚽🇮🇹🇬🇷 Η Εθνική μας παίζει το βράδυ στο «Ολίμπικο» με την Ιταλία και οι ξυπνούν οι αναμνήσεις από το… σκάνδαλο του 1934 και της ματαίωσης του δεύτερου αγώνα της Ελλάδας με τους Ιταλία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του ‘34. Η ΕΠΟ λοιπόν… δωροδοκήθηκε από τους Ιταλούς για να μη διεξαχθεί η ρεβάνς του προκριματικού της 25ης Μαρτίου 1934 και, με τα χρήματα αυτά, η ελληνική ομοσπονδία αγόρασε το κτίριο όπου στέγασε τα πρώτα γραφεία της, στην οδό Φυλής!

Τι ανάγκη είχαν οι (μελλοντικοί πρωταθλητές Κόσμου) Ιταλοί; Απλώς ήθελαν να αποφύγουν το επίπονο ταξίδι με το πλοίο για τον Πειραιά και να μπουν απερίσπαστοι στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους για την τελική φάση, που διεξαγόταν στο έδαφός τους, αφού τότε έδινε προκριματικά και ο διοργανωτής.

Την αποκάλυψη έκαναν τότε τα «Αθλητικά Χρονικά», η εφημερίδα που κάλυπτε τα περιορισμένα αθλητικά γεγονότα της εποχής. Είχαν κυκλοφορήσει στις 16 Μαρτίου 1934 με πρωτοσέλιδο τίτλο «Οταν η τιμή του ελληνικού αθλητισμού αγοράζεται με λιρέττες» και αναλυτικό ρεπορτάζ για τη συμφωνία, η οποία είχε κλειστεί ορισμένους μήνες νωρίτερα! Μάλιστα το ταξίδι δεν είχε γίνει στα κρυφά αλλά επίσημα από μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΟ, ονόματι Κωνσταντάρας, με την επίσημη αιτιολογία της διευθέτησης οικονομικών και οργανωτικών ζητημάτων που αφορούσαν τους αγώνες με τους Ιταλούς.

Αγωνιστικά, ο Τζον Φαν’τ Σιπ άφησε εκτός αποστολής (και καλά έκανε…) Μανωλά, Παπασταθόπουλο, Τοροσίδη, Σάμαρη, Μήτρογλου αφού το βαρέλι δεν έχει πάτο πια, ούτε το Λιχτενστάιν δεν νικήσαμε. Ας γίνει μια ανανέωση. Επανήλθαν στις κλήσεις Ρέτσος, Μπακασέτας, Δώνης, Λαμπρόπουλος, Γαλανόπουλος, πρώτες κλήσεις για Διούδη, Χατζηδιάκο. Οι «ατζούρι» έχουν κάνει ήδη το 6/6 στον όμιλο με το διπλό στο Τάμπερε, 2-1 τη Φινλανδία, με νίκη επί της Εθνικής μας εξασφαλίζουν και μαθηματικά την πρόκριση στην τελική φάση.

🦊 Μήπως, με την κίνηση του Ολλανδού μας εκλέκτορα θα αφήσει έξω τις παλιοσειρές και τους… κλικαδόρους, βγει κάτι καλό; Εχω μια αισιοδοξία που τη μοιράζομαι μαζί σας. Και το fun bet… έφυγε. Αφήστε που σε ταξίδια στο εξωτερικό, όποια ομάδα βλέπω από κοντά, δεν… χάνει.

 

Picks 10/10 

 

Εuroleague, δυάδα (απόδοσης 2.97) 🏀 🇫🇷🇬🇷🇪🇸🇮🇱

➡️ 21:45 Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός: ΠΑΟ over 80,5 (1.75, Stoiximan)
➡️ 22:00 Ρεάλ Μαδρίτης – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Under 166,5 (1.70, Stoiximan)

Σκόρερ 🥅 🇳🇱🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

➡️ 21:45 Ολλανδία – Βόρεια Ιρλανδία: Γκολ Μάλεν (2.05, Interwetten) 

Picks 11/10 

 

Euroleague, fun bet 💣 🏀 🇮🇹🇱🇹

➡️ 21:45 Αρμάνι ΜιλάνοΖάλγκιρις (-1,5): 2 (2.95, Novibet)

Σκόρερ 🥅 🇮🇸🇫🇷

➡️ 21:45 ΙσλανδίαΓαλλία: Γκολ Μπεν Γεντέρ (2.40, Sportingbet)

Δυάδα (απόδοσης 2.83) ⚽ 🔝 🇲🇪🇧🇬🇹🇷🇱🇹

➡️ 21:45 ΜαυροβούνιοΒουλγαρία: Over 2 (1.71, Betshop)
➡️ 21:45 ΤουρκίαΑλβανία: Over 2 (1.66, Betshop)

Picks 12/10 

 

Σκόρερ 🥅 🇩🇰🇨🇭

➡️ 19:00 ΔανίαΕλβετία: Γκολ Κορνέλιους (3.75, Bwin)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ