foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ117
PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

ΠΑΟΚ με σήμα... τριφύλλι, ξενοδοχεία και χλοοτάπητες…

Μποζιονέλος | 29 Σεπ 2019 11:27
29214329_10215544379785220_1290351185244454912_n-400x244.jpg

Ψιλο…σκατόκαλα κύλησε χθες, με την «αξία» να περνάει εκ νέου, κι αυτό έχει τη σημασία του. Διότι μιλάμε για κόντρα σε φαβορί που πλήρωνε 1.75, τη Λέγκια Βαρσωβίας, και υπέρ της Λέχια Γκντανσκ. Τώρα που το σκέφτομαι, διότι από πέρυσι οι… Γκντανσκαίοι μια χαρά μας πληρώνουν, φορά και πράσινα (σημαντικό, χεχε), βρήκα ομάδα που θα υποστηρίζω και οπαδικώς στην Ekstraklasa. Λέχια… από το νηπιαγωγείο λοιπόν.

Άλλη μια κόντρα που απέδωσε, κόντρα… σε όλους και σε όλα θα έλεγα, ήταν η ΑΕΛ με Χ2 στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ποντάρισμα με… επιχειρήματα χθες στη στήλη, συν λίγο έμπνευση, έδεσε το γλυκό.

Κατά τα λοιπά, δύο… κρίματα. Πρώτον, το combo στο Νις – Λιλ, να το περιμένεις Χ2 με over 2,5, να είναι 1-1 από το 24’ και… να σβήνει εκεί (σε ματς με καλό ρυθμό και φάσεις πάντως). Δεύτερον, η Μάιντζ που ήταν σε draw no bet με τη Βόλφσμπουργκ, ηττήθηκε (στιγμιότυπα είδα, δεν έχω εικόνα) και ήταν σε δυάδα με το dnb της Μπέρνλι.

Οσο για τα fun bets, special bets κλπ. Δύο φάσεις για πέναλτι έγιναν στο Γαλατά – Φενέρ, δεν το σφύριξε ο Τσακίρ ο κόραξ. Το Ατλέτικο – Ρεάλ ήταν θεάματος ανάλογο του «ύπνε που παίρνεις τα παιδιά», και δεν βγήκαν κάρτες ενώ Χαντάνοβιτς της Ιντερ έπνιξε γκολάκι, με τη Σαμπντόρια, και χάλασε το multiscore.

Ωραία ημέρα χθες, αναλογιζόμενος τι έκαναν οι ομάδες μου: 7/7 η Λιβερπουλάρα, 6/6 η Ιντεράρα, δεν έχασε η Ρεάλ, η Βερντεράρα τσίμπησε 2-2 στο Ντόρτμουντ (θα σέβεστε τη Βρέμη, θα σέβεστε), η Φενέρ το ίδιο με τη Γαλατά, αήττητος. Ε, θα χάσει ο ΠΑΟ σήμερα και δεν θα έχω το απόλυτο!

Αλλο το… ΠΡΟ-ΠΟ, άλλο το στοίχημα


🇬🇷 2-7-4 η συνολική παράδοση για ΟΦΗ και Αστέρα, επιμέρους 2-3-2 στο Ηράκλειο όπου σημειώθηκαν οι μόνες νίκες των Κρητικών επί των Αρκάδων. Η εμφάνιση του Αστέρα με τον Ατρόμητο, στην πρώτη του φετινή νίκη, ήταν εξαιρετικός σε απόδοση και δεν έχει ήττα από τον ΟΦΗ εκτός από το 2-0 του Δεκεμβρίου του ’12 (με γκολ Παπάζογλου και Κουτσιανικούλη), έκτοτε 1-2-0 εκεί και 3-4-0 ανεξαρτήτως έδρας για τον Αστέρα που κατεβαίνει με ίδια ενδεκάδα ενώ στον ΟΦΗ γύρισαν εγκαίρως και ο κομβικός μέσος Ναμπί και ο γκολτζής φορ Μάνος.

🦊 Αν έπαιζα… ΠΡΟ-ΠΟ θα έριχνα άσο, αλλά μιλάμε για στοίχημα. Για αποδόσεις. Δεν… βγαίνει, από όπου κι αν το πιάσεις, να τιμάται ο ΟΦΗ στο 2.10 – 2.15, σε ματς που κατά την ταπεινή μου άποψη έχει πάνω από 50% πιθανότητες για ισοπαλία. Επιλογή το ασιατικό +0,25 των Αρκάδων με μισή πληρωμή σε ισοπαλία…

Ο ΠΑΟΚ… γεννήθηκε από την ΑΕΚ και κάποτε είχε σήμα το τριφύλλι!


🦅🦅 Derbi della… dikefalo ή clasico… Βορρά Νότου σήμερα στο ΟΑΚΑ. Σύμφωνοι, δεν είναι ντέρμπι υπό το πρίσμα της γεωγραφικής ή γειτονικής αντιπαλότητας αλλά αναμετρώνται δύο σωματεία (σ.σ. που έλεγε και ο Χουάν Ραμόν Ρότσα) που τους χωρίζουν πολλά, ειδικά τα τελευταία χρόνια, και τους ενώνουν… ακόμη περισσότερα. Άλλωστε ο ΠΑΟΚ, στα… μικράτα του, ονομαζόταν ΑΕΚ;

Μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή του ’22 και τη Συνθήκη της Λωζάννης, ακολούθησε -ως γνωστόν- η ανταλλαγή πληθυσμών και ένας μεγάλος αριθμός από Κωνσταντινουπολίτες πρόσφυγες εγκαταστάθηκε στη Θεσσαλονίκη (όπως και στα νησιά, στη Θεσσαλία αλλά και στην Αττική). Από τους πρόσφυγες ιδρύθηκε στη συμπρωτεύουσα η Ενωση Κωνσταντινουπολιτών, κυρίως από μέλη των ελληνικών συλλόγων της Πόλης «Ερμής» και «Πέρα Κλουμπ». Ειρήσθω εν παρόδω, ο αθλητικός και πολιτιστικός Σύλλογος «Ερμής» ιδρύθηκε στην Κωνσταντινούπολη το 1875 και αποτέλεσε τον αρχαιότερο ποδοσφαιρικό σύλλογο που ιδρύθηκε στην τουρκική επικράτεια (!)

Από την ένωση των εν λόγω συλλόγων, προέκυψε τον Δεκέμβριο του 1925 η ΑΕΚ Θεσσαλονίκης και αποτέλεσε το αθλητικό τμήμα της Ενωσης Κωνσταντινουπολιτών Θεσσαλονίκης. Τότε μάλιστα η ΑΕΚΘ κατάφερε να εντάξει στο δυναμικό της ποδοσφαιριστές προερχόμενους από τον Αρη (Βεντουρέλης, Μαλτέζος κλπ.) και από τον Ηρακλή (Γεωργιάδης κλπ.), εν τούτοις είχε ως βασικό άξονα της ύπαρξής της την ένταξη σ’ αυτήν μόνο Κωνσταντινουπολιτών και, γενικά, προσφύγων. Τούτο όμως προκάλεσε την αντίδραση αρκετών στελεχών της κι το 1926, μέσα από τις τάξεις της ΑΕΚ Θεσσαλονίκης δημιουργήθηκε ο ΠΑΟΚ ο οποίος, εφαρμόζοντας τον προσδιορισμό «Πανθεσσαλονίκειος» στην ονομασία του, άνοιξε τις πόρτες του σε όλους τους Θεσσαλονικείς.

Η ΑΕΚ Θεσσαλονίκης διέθετε τμήματα σε αρκετά σπορ, ειδικά του μπάσκετ υπήρξε αξιόλογο και ένα από τα πρωτοπόρα στην ιστορία του αθλήματος. Ωστόσο ως club δεν κατάφερε να ευδοκιμήσει και το φθινόπωρο του 1927 η ΑΕΚΘ πρακτικά διαλύθηκε στα περισσότερα σπορ και αποσύρθηκε από το τοπικό πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης της. Συμμετείχε σε έναν αγώνα στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα και μάλιστα απέναντι στον ΠΑΟΚ από τον οποίο ηττήθηκε με 4-0 στις 6 Μαρτίου του 1927. Αυτός υπήρξε ο πρώτος επίσημος αγώνας… του ΠΑΟΚ. Το κοινό της πόλης τάχθηκε με το μέρος του ΠΑΟΚ και αποφασίστηκε πως δεν ήταν εφικτό να υπάρχουν δύο ομάδες Κωνσταντινουπολιτών στη Θεσσαλονίκη.

Η τελευταία παρουσία της ΑΕΚΘ στα αθλητικά δρώμενα έλαβε χώρα τον Φεβρουάριο του 1929 όταν και συμμετείχε στους επίσημους αγώνες ανώμαλου δρόμου που διοργάνωσε η ΧΑΝΘ. Ενα μήνα αργότερα η ΑΕΚΘ απορροφήθηκε από τον ΠΑΟΚ, που μέχρι τότε είχε ως έμβλημα το τετράφυλλο πράσινο τριφύλλι (!), σήμα που είχε εμπνευστεί ο Κώστας Κοεμτζόπουλος από το πακέτο τσιγάρων που κάπνιζε. Όμως, μετά τη συγχώνευση, υιοθέτησε τον δικέφαλο αετό και άρχισε να παίζει στο γήπεδο της ΑΕΚ που βρισκόταν στο σημείο που σήμερα στεγάζεται η Θεολογική Σχολή.


Η… κανονική ΑΕΚ είχε ιδρυθεί από τις 30 Μαΐου 1924 στην Αθήνα, το κίτρινο υποδηλώνει την ελπίδα των ξεριζωμένων προσφύγων για επιστροφή στις πατρίδες τους και το μαύρο τον πόνο της γενιάς που αναγκάστηκε να πάρει το δρόμο της προσφυγιάς και να έλθει στην Ελλάδα. Ο δικέφαλος αετός συνδέεται με τη Βυζαντινή Αυτοκρατορία και τη δυναστεία των Παλαιολόγων, ανάλογης… λογικής είναι και ο δικέφαλος αετός του ΠΑΟΚ, με το άσπρο να συμβολίζει την ελπίδα για αναγέννηση του Ελληνισμού της Ανατολής. Αρκετά χρόνια αργότερα το έμβλημα του ΠΑΟΚ τροποποιήθηκε, καθώς τα φτερά του αετού δεν εμφανίζονταν ανοιχτά αλλά –πένθιμα- κλειστά.

🇬🇷 Στα… του σήμερα, στην αναμέτρηση των τελευταίων δύο πρωταθλητών Ελλάδος, η «Ενωση» μετρά τέσσερις σερί νίκες στα επίσημα μετά το στραπάτσο από την Ξάνθη και την άφιξη του Νίκου Κωστένογλου ενώ ο ΠΑΟΚ υπέστη την πρώτη του βαθμολογική απώλεια από τον Άρη στην Τούμπα, από τον Μάρτιο του 2018 έχει να μη νικήσει σε δύο διαδοχικά ματς πρωταθλήματος ενώ και «τρέχει» το μεγαλύτερο αήττητο σερί στην ιστορία του (39 ματς, σκοράροντας σε όλα), και δεν έχει ήττα εκτός Τούμπας επί 18 σερί αγωνιστικές… φλερτάροντας με το ρεκόρ του συλλόγου (20 ματς, 1975-77).

Υπολογίζοντας και τους τρεις συνεχόμενους τελικούς Κυπέλλων το περσινό 1-1 στο ΟΑΚΑ ήταν η μόνη ισοπαλία στα τελευταία έντεκα μεταξύ τους ενώ ο ΠΑΟΚ, καίτοι έφυγε νικηφόρα από το ΟΑΚΑ σε δύο τελικούς, για το πρωτάθλημα δεν έχει… διπλό επί της την ΑΕΚ από τον Ιανουάριο του 2012, τότε 2-0 με γκολ των Γεωργιάδη και Αθανασιάδης (έκτοτε 0-3-5).

🦊 Στοιχηματικά, η ΑΕΚ προβάλει φαβορί του 2.45 έναντι 3.40 του ΠΑΟΚ, απόκλιση που δεν εξηγείται… ρεαλιστικά. Δεν με έχει πείσει το η «Ενωση» για να την ποντάρω σε τιμές φαβοριτισμού, δεν είναι φερέγγυος ο ΠΑΟΚ που εμφανώς κάνει δεύτερες σκέψεις για τον προπονητή του (κακώς, κατ’ εμέ), μόνη σκέψη το ασιατικό over 2, και μονάδα σε ακριβώς δύο γκολ, να είναι στο 1.75 χωρίς πάντως να με… ψήνει. Σε ματς που περιμένεις φάουλ και κάρτες, πήγα… κόντρα στην παράδοση καθώς τα πέντε από τα τελευταία επτά μεταξύ τους είχαν πολύ «ξύλο» και over 6,5 κάρτες. Παρουσία Ελβετού ρέφερι απόψε όμως, ίσως επιβεβαιωθεί η… αουτσάιντερ σκέψη, άντε το πολύ μέχρι επτά.

Με δύο άσους


🇬🇷 🦊 Από τις χαμηλότερες ελληνικές κατηγορίες, στη Super League 2 σηκώνει… κουβέντα αν ο ΠΑΣ είναι τόσο φαβορί (του 2.15) στην Πάτρα με την Παναχαϊκή, δεν με ψήνει. Και ο Απόλλωνας προβάλει πρώτο φαβορί για άνοδο αλλά τον Εργοτέλη δεν τον υποτιμάς… Στα της Football League, τέως Γ’ Εθνική, μια δυάδα έριξα, στο… χαλαρό ίσα ίσα για το ενδιαφέρον. Τον άσο της εξαιρετικής Καβάλας του Παύλου Δερμιτζάκη με την πρωτάρα σε επαγγελματικές κατηγορίες Τρίγλια και τον άσο της Βέροιας, που πρόσφατα έριξε… τρίμπαλο στον Λεβαδειακό στο Κύπελλο, με τον Διαγόρα, οι δυο τους έπαιξαν πρόσφατα (18/9) εκεί για το Κύπελλο, 2-0 νίκησαν οι Ημαθιώτες.

Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
check_3c
Κορυφαίες αποδόσεις
check_3c
Αναλήψεις εντός 24 ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Για τη φετινή… παρθενιά


🇪🇸 Η Εΐμπαρ έκανε… επική ανατροπή την Πέμπτη, 3-2 τη Σεβίλλη με όλα τα γκολ της από το 66’ ως το 81’ (!) στην πρώτη της φετινή νίκη στην Primera. Εδειξε χαρακτήρα, είχα πυγμή, το ερώτημα είναι αν θα δώσει συνέχεια η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος ίσως κάνει μερικές αλλαγές στην ενδεκάδα ελέω καταπόνησης. Και η Θέλτα πήρε αποτέλεσμα, ψυχολογίας πιο πολύ, 1-1 υποδεχόμενη την Εσπανιόλ με γκολ του Σάντι Μίνα στο 94’ και σε ένα ματς όπου δεν… τράβηξαν οι Γαλιθιάνοι σε απόδοση. Καρέ αγωνιστικών χωρίς νίκη η ομάδα Φραν Εσκριμπά, που δεν έχει κάνει νίκη εκτός Βίγο μέσα στο 2019 (0-6-8) αλλά φέτος πήρε βαθμούς από Σεβίλλη και Ατλέτικο, την ώρα που Ιάγο Ασπας δεν έχει σκοράρει ακόμη.

Betshop
Βαθμολογία
8.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Καταθέσεις από 1€
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
Αναλήψεις εντός 24ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


9-2-7 η μεταξύ τους παράδοση σε όλα, 4-2-2 στο πρωτάθλημα στο «Ιπουρούα».

🦊 Θα έπρεπε το σετ να ήταν πιο ισορροπημένο, αν η Θέλτα πιάσει ρυθμό, θα φύγει με αποτέλεσμα.

Ξενοδοχείο «Το Βελοντρόμ». Bienvenue…


🇫🇷 Η Ρεν δεν έχει ηττηθεί στις έξι από τις τελευταίες εννέα επισκέψεις της στο «Βελοντρόμ» (4-2-3) από τη Μαρσέιγ. Εχουν ανέβει επίπεδο οι Βρετόνοι (σ.σ. κάτοικοι της ιστορικής γαλλικής περιοχής, απέναντι από την Αγγλία) από πέρυσι, από συγκυρία ηττήθηκαν από την (πιο ξεκούραστη) Ναντ μεσοβδόμαδα έχοντας και χαμένο πέναλτι για να προηγηθούν. Εξι σερί ματς αήττητη (3-3-0) η Ολιμπίκ αλλά το 0-0 στην Ντιζόν το πήρε χάρη στις επεμβάσεις του Μανταντά ενώ ο Αντρέ Μπόας στερείται εκ νέου τους τιμωρημένους Καμαρά (στόπερ), Παγέτ (6/2), λείπει ξανά ο τραυματίας στόπερ Γκονζάλες και μακροχρόνια ο Τοβέν. Ως διαβάζω και στο ρεπορτάζ, με Ζερμέν, Σαρ, Μπενεντέτο η τριάδα μπροστά, με τον Αργεντινό να έχει… σιγήσει.

🦊 Η Ρεν έχει θετική παράδοση στη Μασσαλία κι αντιμετωπίζει μια ομάδα που και ελλείψεις έχει, και κούραση βγάζει. Τίμιο το ασιατικό +025 της Ρεν, πληρώνεσαι τα μισά σε τυχόν ισοπαλία, εναλλακτική το combo X2 με τουλάχιστον δύο γκολ στο ματσάκιον.

Ξέρει από… χλοοτάπητες


🇳🇱 Από τότε που κατέρρευσε μέρος του στεγάστρου του γηπέδου της, η ΑΖ Αλκμααρ χρησιμοποιεί το γήπεδο της γειτονικής Ντεν Χάαγκ για τα εντός έδρας παιχνίδια της, το «Καρς Τζινς» και σε απόσταση 85 χλμ., το οποίο διαθέτει συνθετικό χλοοτάπητα. Όπως και της Χέρακλες! Η ΑΖ έχει παίξει τρεις φορές εκεί ήδη, μια για το Europa και δύο για την Eredivisie (2-1-0), την Πέμπτη διέλυσε με 3-0 τη Φέγενορντ στο Ρότερνταμ αλλά επιβάλλεται… rotation αφού την Πέμπτη υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο… Ηρακλής νίκησε 3-2 στο τοπικό ντέρμπι την Τβέντε με δύο γκολ του Βραζιλιάνου Μάουρο, μετρά τρεις σερί νίκες, δεν έχει ήττα ακόμη εκτός αλλά όχι μόνο δεν έχει νικήσει ποτέ εκτός έδρας την ΑΖ για την Eredivisie, μόνο μια φορά απέφυγε την ήττα (2-2 τον Νοέμβριο του 2005), συνολικά… 0-1-14 με γκολ 11-45!

🦊 Ως γράφει και («νονός» τούτης της στήλης) Κώστας Φίλιος στην ανάλυση του ματς, «αν δεν την κερδίσει και σε ουδέτερο, δε θα την κερδίσει ποτέ...». Το fun bet της ημέρας… 

Βάλτο, αγόρι μου

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 6-11-12 η συνολική παράδοση στο Μπάρνσλι – Μπρέντφορντ, 3-6-5 στο νότιο Γιόρκσαϊρ αλλά μόνο ένα διπλό στα τελευταία επτά. Οκτώ σερί ματς χωρίς νίκη η γηπεδούχος του Ντάνιελ Στέντελ (0-2-6) αλλά το… παλεύει σταδιακά ενώ η ομάδα του Τόμας Φρανκ παραμένει δύστοκη στο γκολ, εξ ου και πήρε τον Νίκο Καρέλη που έκανε ντεμπούτο ως αλλαγή στο 0-0 στο Στόουκ.

🦊 Στο 2.60 να σκοράρει για πρώτη φορά με τη νέα του ομάδα ο Καρέλης, σε ματς που πάντως δεν είναι για τόσο χαμηλά στο διπλό, σε 1 dnb θα πήγαινα…

Γύρισε φαβορί


🇦🇷 Αήττητη παραμένει η Ροσάριο Σεντράλ αλλά οι δύο αρχικές νίκες έδωσαν τη θέση τους σε πέντε συνεχόμενες ισοπαλίες, έσχατη το 0-0 με την Ουνιόν. Σαν να… παίζει με τη φλόγα ενώ παλεύει για την αποφυγή του υποβιβασμού. Υποδέχεται μια ανεβασμένη, και ερχόμενη από τρεις σερί νίκες, Ράσινγκ, βέβαια με την Αρσεναλ Σαραντί έπαιζε από το 30’ με παίκτη παραπάνω.


Κεντρικό πρόσωπο του ματς ο Εδουάρδο Κουντέτ με 150 εμφανίσεις ως παίκτης (ήταν τρομερός μέσος) με τη φανέλα της Ροσάριο, προπονητής της το 2015-16 και από το ’17 κόουτς της Ράσινγκ. Στα της παράδοσης, μόνο μια ισοπαλία στα τελευταία εννέα μεταξύ τους, επίσημα εκεί, συν τρία διπλά.

Netbet
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Δωρεάν συναλλαγές 
check_3c
Ειδικά & Ασιατικά Χάντικαπ
check_3c
Φιλικό mobile
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


🦊 Γύρισε οριακά φαβορί η Ράσινγκ αλλά ήταν λογικό, και παραμένει σε ανταγωνιστικές τιμές.

Betting bullets 💣 σε… σκέψεις


🦊 🇬🇷 Εννοείται ότι δεν είναι για τιμή φαβοριτισμού ο Παναθηναϊκός, αυτή την περίοδο, όχι μόνο στη Νέα Σμύρνη αλλά σχεδόν σε κάθε αντίπαλη έδρα της κατηγορίας. Ματς με… πολύ ισοπαλία, ομολογώ (3.05 στην Interwetten).

🦊 🇪🇸 35-12-13 η συνολική παράδοση στην Ανδαλουσία για Σεβίλλη και Σοσιεδάδ, μόλις δύο διπλά στα τελευταία 13 τους εκεί, από δύο σερί νίκες έρχονται οι «ρόχος» (σ.σ. Χουλιέν Λοπετέγι θέλατε, λουστείτε τον) που στερούνται για σήμερα τον στόπερ Καρίσο, από τρεις σερί νίκες οι Βάσκοι που παίζουν… μπαλάρα. Ιντριγκάρει το 4.20 (Bwin) του διπλού αλλά θέλει και κάλυψη για όποιον το επιλέξει (στο 2.90 το dnb).


🦊 🇹🇷 Başkent Derbisi ονομάζεται το ντέρμπι της Αγκυρας ανάμεσα σε Ανκαραγκουτσού και Γκεντσλερμπιρλιγκί. Αμφότερες τα τελευταία χρόνια πέρασαν δύσκολα, ειδικά η AG. Μόνο μια ήττα στα τελευταία 11 μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας, έχει η Γκεντσλέρ (3-7-1), χωρίς… άσο από το 2004 (1-0) με απολογισμό 0-3-4 έκτοτε, τα διπλά στα ισάριθμα τελευταία τους με έσχατο όμως τον Γενάρη του 2012. Ακου 4άρι ο άσος… Προτιμότερη η διπλή ευκαιρία (1.92, Interwetten).

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

🦊 🇫🇷 Χωρίς νίκη σε επτά σερί επίσημα ματς η Σεντ Ετιέν, κρίμα διότι σε τέτοιες αποδόσεις (π.χ. σήμερα 3.20 στη Νιμ) δεν τη συναντάς συχνά. Οι «στεφανουά»… σέρνονται παρά τη συσπείρωση, που έμεινε στα λόγια, των παικτών για να σώσουν τον προπονητή, λογικά ο Ζισλέν Πρεντάν θα πάει ΟΑΕΔ αύριο το πρωί

🦊 🇮🇹 Σε τιμές φαβορί, πέριξ του 2.50, η Μπολόνια στο Ούντινε; Σόρι αλλά, σε όσα χάλια κι αν είναι οι «φριουλάνι» (που δεν έχουν εκ νέου τον τιμωρημένο ηγέτη Ντε Πάουλ), δεν ποντάρονται οι «ροσομπλού» σε τέτοιες τιμές.

🦊 🇩🇪 Τις Κολωνία και Χέρτα χωρίζει μόνος ένας βαθμός ως τώρα, χαμηλά αμφότερες, χωρίς νίκη εντός… από πέρυσι οι γηπεδούχοι, 18-2-9 η συνολική τους παράδοση σε πρωτάθλημα εκεί με τη Χέρτα να έχει επτά νίκες στα τελευταία δέκα και την τελευταία τους ισοπαλία (3.70 στη Netbet, για σήμερα) να ανάγεται τον Μάρτιο του ’02. Χμ..

Picks 

 

Ασιατικό, δυάδα (απόδοσης 3.889) 🇬🇷 🇪🇸

➡️ 15:00 ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης: 2 +0,25 ΑΗ (2.08, Betshop)
➡️ 15:00 Εΐμπαρ – Θέλτα: 2 +0,25 ΑΗ (1.87, Betshop) 

Σκόρερ 🥅 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

➡️ 15:30 Μπάρνσλι – Μπρέντφορντ: Γκολ Καρέλης (2.60, Stoiximan) 

Δυάδα (απόδοσης 2.35) ⚽⚽ 🇬🇷

➡️ 16:00 Βέροια – Διαγόρας: 1 (1.56, Novibet)
➡️ 16:00 Καβάλα – Τριγλία: 1 (1.51, Novibet)

Fun bet 💣 🇳🇱

17:45 ΑΖ Αλκμααρ – Χέρακλες: 2 (6.25, Sportingbet)

Κάρτες 🟨⚽ 🇬🇷

➡️ 19:30 ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Under 7,5 κίτρινες (2.65, Stoiximan)

Combo 🔢 🇫🇷

➡️ 22:00 Μαρσέιγ – Ρεν: Χ2 & over 1,5 (2.65, Stoiximan)

Αξία 🔝 🇦🇷

➡️ 23:45 Ροσάριο Σεντράλ – Ράσινγκ: 2 (2.60, Netbet)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ