foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ72
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

13άρι σερί, 15άρι (σε) σκόρερ, κόντρες στα… public bets

Μποζιονέλος | 21 Σεπ 2019 04:16
c1200_675_inter-milan-8822511285.jpg

Γύρω στις 23:00, το βράδυ της Πέμπτης, είχα γείρει στον καναπέ με το Europa League και μια σκέψη περνούσε από το μυαλό: «Πότε θα ξεκινήσει η γ@μ@μένη η Euroleague, φέρτε πίσω τις Πέμπτες μας». Η φωτό από το ΟΑΚΑ, ένα βράδυ Πέμπτης, στη γνωστή μου γωνιά…

Ελειπε το μπασκετάκι, καλό, χρυσό και άγιο το Europa αλλά πολλά ματς και χάνεις τον μπούσουλα, καμιά σοβαρή ομάδα βάζεις να δεις και το έχει ρίξει στο rotation.

Και (με) κουράζει και στοιχηματικά, το Europa, το έχω σιχαθεί τα τελευταία χρόνια. Και το λέω μετά από Πέμπτη που η πληρωμή ήταν καλή. Πέρασε ξανά η «αξία» (μωρή Ρέιντζερς, με Τζέραρντ στον πάγκο σε έχω κατασυμπαθήσει), πέρασε η δυάδα με το combo της PSV (σ.σ. Αϊντχόφεν είναι η πόλη, PSV η ομάδα, #να_τα_λέμε_αυτά) μαζί με άλλη μια Σκωτσέζα, τη Σέλτικ και τη μη ήττα της από τη Ρεν στη Βρετάνη, μια χαρά.

«Τζερς» και «Κέλτες» είναι καλοί φέτος, σημειώστε το. Και τη βλέπουν σοβαρά τη διοργάνωση, όχι σαν κάτι άλλες…

To the point ήταν και το pick στο Κίεβο με τη Μάλμε σε draw no bet, το πάλεψε η Σουηδή, λύγισε (άδικα και άδοξα) στο τέλος.

Στήλη και σήμερα ως… γνωστόν πια για ημέρες πρωταθλημάτων, ήτοι ανάλυση στα picks και, στο τέλος, παράθεση σημείων που βλέπω, αλλά δεν πόνταρα. Βοηθητικό. Και πάντα η "αξία", το κύριο picks της ημέρας.


🇹🇷🔴🟢 Από τον Μάη του ’86 έχει να νικήσει την Καισαρεία την Καϊσερίσπορ η Ντενιζλίσπορ, έκτοτε 5-3-0 σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Η ομάδα του Χικμέτ Καραμάν δεν έχει νίκη, στο χειρότερο ξεκίνημά της από το 2004, η δε νεοφώτιστη απώλεσε το αήττητο ούσα μέτρια με την Κόνιασπορ αλλά, μαζί με τα περσινά, «τρέχει» εκτός έδρας αήττητο 11-4-0. Ενδεικτικό ότι η διοίκηση επέβαλλε πρόστιμο, δείγμα των φιλοδοξιών στην ομάδα από το Ντενιζλί.

Betshop
Βαθμολογία
8.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Καταθέσεις από 1€
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
Αναλήψεις εντός 24ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



🦊 Διαφωνώ με τον φαβοριτισμό του άσου, είναι καλοδουλεμένη η Ντενιζλίσπορ.

🇬🇷🔴⚫ Τον Βόλο ίσως να τον αδικεί το 5-0 στο Καραϊσκάκη, αφού ως το 70’ έχανε με ένα γκολ, γενικώς οι νεοφώτιστοι έχουν δείξει καλό πρόσωπο έως τώρα και παίζουν καλό ποδόσφαιρο. Ακόμη καλύτερο παίζει ο ΟΦΗ που έχει μπει πολύ δυναμικά στη σεζόν, στο καλύτερο ξεκίνημά του από το 1995, με τον Παναιτωλικό βέβαια του… έκατσε να παίζει από το 30’ με παίκτη παραπάνω. Στον δε Βόλο ο ΟΦΗ έχει παίξει τέσσερις φορές: τρεις στο ΕΑΚ, όλες με τον τοπικό Ολυμπιακό (με απολογισμό 2-1-0) και μια φορά στο Πανθεσσαλικό, που θα αγωνιστεί σήμερα, και αποκλείστηκε από τη Νίκη στα πέναλτι για το Κύπελλο προ τριετίας.

🦊 Οι αποδόσεις στο goalbetting αδικούν την καλή απόδοση και των δύο έως τώρα, δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα είναι ματς του ενός ή… κανενός γκολ. Το ασιατικό over 2, με μονάδα σε ακριβώς δύο γκολ, «αγοράζεται».

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🔴🔵 Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έχει να νικήσει την Εβερτον από τον Μάιο του ’93, σεζόν που είχε εξασφαλίσει με άνεση την παραμονή. Είχε επιβληθεί 2-0 στο «Γκούντισον Παρκ», έκανε καλή δουλειά εκείνα τα χρόνια ο Ντέιβιντ Μπάσετ με παίκτες όπως ο Πέμπερτον, ο Χοτζ, ο Χάρτφιλντ, ο Μπράντσο και ο Ντιν.


Εκτοτε οι δύο τους συναντήθηκαν (σε όλα) μόνο πέντε φορές, 3-2-0 η Εβερτον. Τότε όμως, στα 90s, η SUFC είχε κάνει τρία σερί διπλά στο λιμάνι. Στο… σήμερα, άσχημα δεν παίζει, ειδικά εκτός μιας και δεν έχασε σε Μπόρνμουθ και Λονδίνο (Τσέλσι), ακριβώς από… τότε έχει να κάνει τέτοιο καλό ξεκίνημα στην κατηγορία, κι από το 1972-73 να μείνει αήττητη στα πρώτα τρία εκτός έδρας. Ομάδα ψυχολογίας αυτή του Μάρκο Σίλβα, όχι τυχαίο ότι δεν έχει νίκη σε 20 ματς (0-4-16) που βρέθηκε πίσω στο σκορ επί ημερών Πορτογάλου στον πάγκο.

🦊 Προς τα… δεξιά, αλλά με κάλυψη. Η Εβερτον στερείται σταθερότητας και συχνά δυσκολεύεται με τις νεοφώτιστες, προφανώς θέλει και κάλυψη.


🇵🇱🔴🟢 Επιασε… 13άρι, μαζί με τα περσινά, σε αήττητο σερί η Σλασκ, είναι η μόνη αήττητη της φετινής Ekstraklasa αλλά έχασε την πρώτη θέση ενώ στο Ζαμπζε έμεινε στο 0-0 με την Γκόρνικ κάνοντας το χειρότερο παιχνίδι της εδώ και καιρό. Υποδέχεται τη Ζαγκλέμπιε η οποία διέλυσε με 5-0 τη Βίσλα Ποκ έχοντας υπηρεσιακό στον πάγκο και με τον περσινό πρωταθλητή Σλοβακίας με τη Σλόβαν, Μάρτιν Σεβέλα, να παρακολουθεί το ματς και να κάνει ντεμπούτο σήμερα. 9-0-3 η παράδοση στο Βρότσλαβ μετά την τελευταία μεταξύ τους ισοπαλία εκεί, 1-1 τον Αύγουστο του… 1995.



🦊 Αρχίζει να κάνει «νερά» η Σλασκ, ο άσος από το 2.20 έπεσε κάτω από το… δίφραγκο, άνευ αξίας είναι φυσικά. Μια… ζαριά, έχει τύχη.

🇮🇹🔴🔵 Derby della Madonnina στο Μιλάνο, με τη Μίλαν των δύο σερί νικών να αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο (σ.σ. ε, ρε μεγαλεία πάλι η αρμάδα) Ιντερ που έκανε 3/3 νίκες στο ξεκίνημα αλλά ήταν απογοητευτική μεσοβδόμαδα, στο 1-1 με τη Σλάβια, ισοφαρίζοντας στο 93’. Στα της παράδοσης, σε Serie A και Coppa Italia η Ιντερ είναι αήττητη από τον Ιανουάριο του ’16, ανεξαρτήτως έδρας, με 3-4-0.

Ως τώρα η Ιντερ «έχτισε» σερί αλλά χωρίς να πείσει απόλυτα, η δε Μίλαν του Μάρκο Τζαμπάολο εμφανώς ακόμη… ψάχνεται αγωνιστικά.

Το πρώτο ντέρμπι ανάμεσα σε Ιντερ και Μίλαν έμελλε να διεξαχθεί σε ουδέτερο έδαφος, στο Τσιρίνο της Ελβετίας στις 18 Οκτωβρίου 1908. Εκτοτε και σε 223 ματς για επτά διαφορετικές διοργανώσεις, η Ιντερ έχει 80 νίκες, η Μίλαν 76 ενώ 67 έληξαν ισόπαλα, τα δε γκολ είναι οριακά… ίσα: 303-299. Και σε συνέχεια της σχεδόν… ισορροπίας, ουδείς Ιταλός κατέχει την πρώτη θέση του σκόρερ στα ντέρμπι του Μιλάνου, παρά ο Ουκρανός Αντρέι Σεφτσένκο με 14 ενώ στα 13 έμεινε ο… προδότης, για τη μισή πόλη, Τζιουζέπε Μεάτσα.

Το όνομά του έδωσε η Ιντερ όποτε χρησιμοποιεί το γήπεδο, ως «Σαν Σίρο» το χρησιμοποιεί η Μίλαν. Η οποία Μίλαν υπερέχει σε τίτλους με συνολικά 48 έναντι 39 των «νερατζούρι», καίτοι έχουν από 30 εντός συνόρων. Τη διαφορά κάνουν τα ευρωπαϊκά και διεθνή τρόπαια…


Προφανώς και υπάρχουν, ή έτσι ξεκίνησαν, ταξικές διαφορές στο ντέρμπι της Λομβαρδίας. Ο μύθος λέει ότι Αγγλοι μετανάστες που εγκαταστάθηκαν στο Μιλάνο, ίδρυσαν το 1889 τη Μίλαν για να μπορούν να παίζουν το παιχνίδι που έμαθαν στην πατρίδα τους και πολύ σύντομα μετέτρεψαν το «soccer» σε «calcio». Στις 9 Μαρτίου 1908 μια ομάδα δυσαρεστημένων μελών της «Milan Cricket and Football Club» αποφάσισε να αποσχιστεί από τον σύλλογο και να ιδρύσει έναν άλλο, ο οποίος θα ήταν περισσότερο ανοιχτός σε ξένους παίκτες και δεν θα περιοριζόταν μόνο στους Ιταλούς. Αυτός ήταν ο βασικός λόγος που 15 μέλη άφησαν τη Μίλαν και δημιούργησαν την «Internazionale», την Ιντερ. Η ονομασία της νέας ομάδας καταδείκνυε και την αιτία του «σχίσματος». Από την πρώτη κιόλας μέρα, ο καινούργιος σύλλογος άνοιξε τις πόρτες του σε όσους μη Ιταλούς παίκτες ήθελαν να αγωνιστούν φορώντας τη φανέλα του.

Το προσωνύμιο «Derby della Madonnina» προέκυψε από το άγαλμα της Παναγίας στον τρούλο του καθεδρικού ναού Ντουόμο, που αποτελεί το σύμβολο της πόλης. Πέραν της αρχικής κόντρας που είχε προσωπικά και εθνικά κίνητρα, εν συνεχεία τη «σκυτάλη» του ποδοσφαιρικού διχασμού του Μιλάνου πήραν τα κοινωνιολογικά κριτήρια. Τα δε χρώματα έχουν τη δική τους σημειολογία από την εποχή του Μεσαίωνα: το κόκκινο είναι συνυφασμένο με τις λαϊκές μάζες και το γαλάζιο με την άρχουσα, αριστοκρατική τάξη. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν το γεγονός ότι τις τάξεις των «ροσονέρι» πύκνωσαν οι... ήρωες της εργατικής τάξης του Μιλάνου ενώ εκείνες των «νερατζούρι» η μπουρζουαζία των Λομβαρδών.

Κοντολογίς, αριστεροί εναντίων δεξιών, εξ ου και κάποτε στις κερκίδες των οπαδών της Μίλαν κυμάτιζαν οι σημαίες με τον Τσε Γκεβάρα, κάτι που πολλά χρόνια μετά δεν… κόλλαγε με την είσοδο του Σίλβιο Μπερλουσκόνι στα διοικητικά ή των νυν, Ασιατών και Αμερικανών αντίστοιχα, ιδιοκτητών τους…


🦊 Στην Ιταλία είμαι Ιντερ αλλά στο στοίχημα… δεν χωρούν οπαδικά (χεχε). Δεν έχει πείσει, δεν παίζει τόσο καλά αλλά η Μίλαν παίζει… αποκρουστικά. Είναι για 3.50 – 3.60 ο άσος; Θα απαντηθεί… στο γήπεδο. Πιο πολύ για να δω το ματς και με στοιχηματικό ενδιαφέρον, και με τη σκέψη ότι ο Ντιέγο Γοδίν… ζει και αναπνέει για τέτοια, μεγάλα ματς, να μια funbetιά για σκόρερ. Μια κεφαλιά, ρε παλίκαρε

🦊 Επίσης, διαιτητής είναι ο Ιταλός Ντανιέλε Ντοβέρι, αν τον θυμάστε ήταν πέρυσι στο Αρης – ΠΑΟΚ 1-2 αφήνοντας και τους δύο με… παράπονα, βγάζοντας 9 κάρτες (!) και δίνοντας το πέναλτι που έχασε ο Γιουνές. Για πεναλτάκια τον έχω κόψει…


🇩🇪🔵⚪ Μικρή η παράδοση για Χέρτα και Πάντερμπορν στο Βερολίνο (2-1-0), στον… πάτο η ομάδα του Αντε Κόβιτς μετά από τέσσερα ματς, το… ψάχνει, στο Μάιντζ άφησε το 4-2-3-1 και πήγε στο 3-5-2 αλλά και πάλι δεν του βγήκε. Η Χέρτα από το 1990-91 είχε να ξεκινήσει με μόλις έναν βαθμό σε τέσσερις αγωνιστικές. Και η Πάντερμπορν δεν… μαζεύτηκε με τη Σάλκε, δεν άλλαξε λογική και δέχθηκε 5άρα.

🦊 Υπό πίεση ο άσος, αλλά σπάνια μπαίνω στο… τριπάκι να ποντάρω ομάδα που «καίγεται», ειδικά τόσο νωρίς στη σεζόν. Public bet έγινε η Χέρτα αλλά, ίσα ισα που η Πάντερμπορν παίζει… παντελονάτα ως τώρα, μπαίνει στο γήπεδο να κάνει το παιχνίδι της και ίσως της βγει. Επιλογή το ασιατικό +0,25 με μισή πληρωμή σε ισοπαλία.

🇫🇷🔵🟠 Γειτονικό ντερμπάκι το Μαρσέιγ – Μονπελιέ, οι Μασσαλοί του Αντρέ Βίλας Μπόας πέρασαν με 4-3 από το Μονακό σε ένα… τρελό ματς, όπου ο Ντάριο Μπενεντέτο με 4 γκολ στα ισάριθμα πρώτα ματς ισοφάρισε την επίδοση, για την ΟΜ, του Ντιμίτρι Παγέτ, από το 2013. Η Μονπελιέ έκανε την ανατροπή με τη Νις, γενικώς φέτος δείχνει εκ νέου ανταγωνιστική. Ένα διπλό στα μεταξύ τους, στα τελευταία επτά στο «Βελοντρόμ».

🦊 Ξανά με το… πουλέν. Είναι σε φουλ φόρμα ο 29χρονος Μπενεντέτο και, συχνά, στο σκοράρισμα παίζει ρόλο και το momentum. Και από απόδοση, πιο κάτω τον περίμενα…

🇫🇷🟣🔴 Η Τουλούζ έπαιξε… μπαλάρα στο τελευταίο και την αδικεί το 2-2 στη Σεντ Ετιέν, όπου προηγήθηκε με δύο γκολ ως το 25λεπτο, είχε δοκάρι, μπορούσε και τρίτο αν ο VAR δεν αδικούσε τον Κουλούρη στο τέλος, είχε ισοφαριστεί από από δύο τυχαίες φάσεις.

Ισως επανέλθει στην ενδεκάδα ο Ελληνας φορ, παραμένει βασικός ο Σαΐντ που αποτελεί την ακριβότερη μεταγραφή της. Απέναντί της μια Νιμ που και στο 0-0 με την Ντιζόν έδειξε λίγα πράγματα, αν και έπαιξε σε μια, κατά γενική ομολογία, δύσκολη έδρα. Στα της παράδοσης, μόλις ένας άσος από το 1983 (1-2-2).

🦊 Δεν στέκει, από όπου κι αν το πιάσεις, τέτοια απόκλιση στις τιμές και φαβοριτισμό πέριξ του 2.20 για τη Νιμ. Η Τουλούζ έχει βρει ρυθμό μπροστά και αξίζει το… κυνήγι.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Betting bullets 💣 σε… σκέψεις

🦊🇬🇷 Παναιτωλικός και ΑΕΚ δεν έχουν ισοπαλία στο Αγρίνιο σε εννέα παιχνίδια, επτά για το πρωτάθλημα (3-0-4) και δύο για το Κύπελλο, ανεξαρτήτως έδρας έχουν φέρει μόνο μία σε 19 αγώνες. Ιντριγκάρει λίγο (3.70, Sportingbet) αλλά οι Αγρινιώτες έχουν μπει άσχημα στη σεζόν…

🦊🇪🇸 O Αλβαρο Μοράτα επιστρέφει από τραυματισμό για την Ατλέτικο, στο ματς της Μαδρίτης με τη Θέλτα. Σε πέντε ματς ενάντια στους Γαλιθιάνους έχει δύο γκολ, ένα με τη Ρεάλ και ένα με την Ατλέτι, πέρυσι (2.20, Stoiximan).

🦊🇫🇷 Είχα «κυκλώσει» το διπλό της Μονακό  στη Ρεμς από τις αρχές της εβδομάδας, λέω μια χαρά το 3άρι. Ωστόσο το επιθετικό δίδυμο των Μπεν Γεντέρ και Σλιμανί τέθηκε νοκ άουτ, έχουν βάλει τα 6 από τα 7 γκολ των Μονεγάσκων και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ σταδιακά παίζει το… κεφάλι του. Ο Ογκουστέν, που αποκτήθηκε πρόσφατα από τη Λειψία, ελλείψει και Γιόβετιτς, θα παίξει μπροστά…

🦊🇳🇱 Η Φένλο δεν ήταν πολύ καλή στο 2-1 με τη Χρόνινχεν αλλά τη… δουλειά της την έκανε ενώ γυρίζει και ο αρχηγός μέσος Ποστ. Παίζει στο Τίλμπουρχ ενάντια σε μια Βίλεμ που ήταν κάκιστη στο Αλμελο με τη Χέρακλες (4-1) και η οποία έχει δεχθεί γκολ και στα έξι φετινά της παιχνίδια. Αξίζει η κόντρα (στο 2.15 το Χ2 στην Bwin).

Picks 

 

Ασιατικό ρίσκο, μονά και δυάδα (απόδοσης 7.53) 💣

➡️ 16:30 Χέρτα Βερολίνου – Πάντερμπορν: 2 +0,25 AH (2.57, Betshop)
➡️ 17:00 Εβερτον – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: 2 +0,25 AH (2.93, Betshop)

Δυάδα (απόδοσης 2.85) ⚽⚽

➡️ 17:15 Βόλος – ΟΦΗ: Over 2 (1.76, Betshop)
➡️ 17:30 Καϊσερίσπορ – Ντενιζλίσπορ: Χ2 (1.62, Betshop)

Σκόρερ 🥅

➡️ 18:30 Μαρσέιγ – Μονπελιέ: Γκολ Μπενεντέτο (2.50, Netbet)

Αξία

➡️ 21:00 Νιμ – Τουλούζ: 2 dnb (2.75, Bwin)

Σκόρερ 🥅 💣

➡️ 21:45 Μίλαν – Ιντερ: Γκολ Γοδίν (15.00, Novibet)

Special bet 🎁

➡️ 21:45 Μίλαν – Ιντερ: Καταλογισμός πέναλτι (2.80, Stoiximan)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ