Πόνταρε το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης στο στοίχημα

Πόνταρε το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης στο στοίχημα

Δικαιούχος του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης πόνταρε στο διαδικτυακό στοίχημα μέρος του ποσού που έλαβε από το Κράτος!

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε το δελτίο ειδήσεων του Alpha, ο εν λόγω δικαιούχος πραγματοποίησε 10 συνολικά συναλλαγές με διαδικτυακή στοιχηματική εταιρία για να παίξει στοίχημα.

Το ποσό φτάνει τα 120 ευρώ και είναι μέρος του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) που του πιστώθηκε.

Σημειώνεται πως το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης δίνεται σε όσους έχουν ελάχιστα (δηλωμένα) εισοδήματα και ότι προορίζεται για να καλύψει τις βασικές ανάγκες των δικαιούχων και των οικογενειών τους. Ωστόσο, φαίνεται πως ο συγκεκριμένος δικαιούχος προτίμησε να το τζογάρει.

Όπως αναφέρθηκε στο δελτίο ειδήσεων, για την περίπτωση αυτή ενημερώθηκε το Υπουργείο Εργασίας και αναμένεται με πολύ ενδιαφέρον η έρευνα της υπόθεσης και η απάντησή του.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα του Foxbet στο email σας

Περισσότερα

Comments

Πάντα δίπλα στον παίκτη

Από το ξεκίνημα του site, το μότο μου είναι  ότι το στοίχημα δεν είναι μόνο αναλύσεις και προγνωστικά.  Ο σκοπός που δημιουργήθηκε ξεχωριστή ενότητα για τις στοιχηματικές εταιρίες, είναι για να ενημερώνουμε σωστά και να υποστηρίζουμε τους παίκτες που “ψάχνονται” περισσότερο για τους μπουκ, τη σοβαρή στοιχηματική θεωρία και την ειδησεογραφία. Στα reviews θα βρείτε την κριτική μου για κάθε εταιρία και μέσα από την προσωπική μου στήλη θα μαθαίνετε πρώτοι inside info για τις εταιρίες και τα δρώμενα του χώρου.

Στοιχηματικές εταιρίες με αξιολόγηση

Η έμπειρη ομάδα του Foxbet αξιολογεί και βαθμολογεί τις υπηρεσίες των στοιχηματικών εταιριών σε 8 διαφορετικές κατηγορίες. Δείτε όλες τις σημαντικές πληροφορίες για κάθε εταιρία συγκεντρωμένες σε ένα πίνακα.

Υποστήριξη παικτών και επικοινωνία

Το Foxbet team βρίσκεται καθημερινά δίπλα στους παίκτες. Επικοινωνήστε μαζί μας 7 ημέρες την εβδομάδα μέσω live chat, email ή social media για τυχόν απορίες ή αν προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα με τις στοιχηματικές εταιρίες.
Betting Guide

Οδηγοί για το στοίχημα

Έχετε απορίες για το πώς παίζετε στοίχημα στο ίντερνετ, για το σύστημα Fibonacci ή δεν ξέρετε τι είναι η γκανιότα; Το Betting School θα λύσει όλες τις απορίες σας και θα εμπλουτίσει τις στοιχηματικές γνώσεις σας.

Αποκλειστικές ειδήσεις και νέα

Ποιά εταιρία έρχεται στην Ελλάδα και τι αλλάζει στις στοιχηματικές εταιρίες; Μάθετε τα πάντα πρώτοι για το διαδικτυακό στοίχημα στην Ελλάδα και το εξωτερικό με πολλές αποκλειστικές ειδήσεις.

Σύγκριση εταιριών και εργαλεία

Βρείτε εύκολα την εταιρία που σας ταιριάζει με το Bookie Finder, συγκρίνετε τις υπηρεσίες των στοιχηματικών εταιρίων με τη H2H σύγκριση ή δείτε όλους τους τρόπους συναλλαγών κάθε εταιρίας με ένα κλικ.

Bonus και προσφορές

Όλα τα προγράμματα των στοιχηματικών εταιρειών συγκεντρωμένα στη σελίδα Bet Bonus. Ποιές εταιρίες δίνουν πριμ εγγραφής με ηλεκτρονικά πορτοφόλια και ποιές διαθέτουν Loyalty πρόγραμμα, 0% γκανιότα ή προσφορές moneyback.
hot7mob