ΠΑΟΚ - Πανσερραϊκός
25/11 - 19:30
ΤΕΛΙΚΟ
5–0 (-)
#1 Ν Η Ν Ι Ν

ΠΑΟΚ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ

Ν Η Η Ν Ι #9
Τούμπα (29.000) Άστατος 83 χλμ. Αλέξανδρος Κατσικογιάννης (Ηπείρου) Κωδ. 521VAR
Σχόλια αγώνα:
Σχόλια αγώνα:

Εξαιτίας της προσωρινής ανάκλησης του παραχωρητηρίου του Δημοτικού Γηπέδου Σερρών, για λόγους στατικότητας, αποφασίστηκε η αντιστροφή έδρας. Το Πανσερραϊκός - ΠΑΟΚ, που ήταν προγραμματισμένο για την 12η αγωνιστική, ορίστηκε για την 25η.

ΤΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ ΜΑΣ
1 & Over 3,5 2.35
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ*

ΠΑΟΚ - Πανσερραϊκός Προγνωστικά

Λ. Γκαραγκάνης
Εκτίμηση ειδικού Αναλυτής Foxbet
Ο Πανσερραϊκός έχει τη δική του αγωνιστική προσωπικότητα. Χτυπάει όλα τα παιχνίδια με ανοικτό ποδόσφαιρο. Σε έδρες όπως η Τούμπα θα κινδυνεύει πάντα, για αυτό και το ενδεχόμενο αγώνα με γκολ είναι ορατό. Ο ΠΑΟΚ, βέβαια, είναι το φαβορί για την επικράτηση, μια και φέτος αξιοποιεί εξαιρετικά την Τούμπα. Το combo 1 & Over 3,5 αξίζει να πονταριστεί.
ΤΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ 1 & Over 3,5
Ποντάρισμα: 10.00 Κέρδος: +13.50
2.35
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΑΟΚ - Πανσερραϊκός Ανάλυση

ΠΑΟΚ

  • ⊙ Σκόραρε στο 1ο ημίχρονο στα 5 πρόσφατα εντός
  • ⊙ Προέρχεται από 3 σερί G/G & Over 2,5 (SL & UECL)
  • ⊙ 3/4 τελευταία εντός βγήκαν N/G (SL)

Ανάλυση

Μετά την εκτός έδρας ήττα από την ΑΕΚ (2-0), παρέμεινε για 3ο ματς αήττητος σε SL και UECL (2-1-0) μετά το 2-1 επί του Παναιτωλικού στην Τούμπα (12/11). Είναι ξεκάθαρα, βάσει αποτελεσμάτων, η καλύτερη ομάδα εντός έδρας στο Πρωτάθλημα, με 5-1-0 απολογισμό και 16β. συγκομιδή. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 19' (Σίλβα Τορεχόν), ωστόσο γύρισε το παιχνίδι στο 1ο ημίχρονο. Ισοφάρισε με τον Σαμάτα (26') και πήρε το προβάδισμα με τον Α. Ζίβκοβιτς (36'). Φοβερό ματς έκανε ο Σάστρε με 2 ασίστ ενεργητικό και ας ευθύνεται, κατά κάποιο τρόπο, στο 0-1 των Αγρινιωτών (κόντραρε σε αυτόν η μπάλα). Είχε καλή ευκαιρία στο 2' και ακυρωθέν γκολ στο 29', ως οφσάιντ, ο Σαμάτα που αρχίζει να βρίσκει ρυθμό και ρόλο στον ΠΑΟΚ. Στο 14' η εκτέλεση φάουλ του Οζντόεφ σταμάτησε στο δοκάρι. Πλην του γκολ που δέχτηκε, η πίεση από τον αντίπαλο υπήρξε ελάχιστη. Ακολουθεί η έξοδος στη Φρανκφούρτη με την Άιντραχτ (30/11, UECL) και το εντός με τη Λαμία (4/12, SL).

Αγωνιστικά νέα

Τιμωρημένοι είναι οι κομβικοί Κεντζιόρα (Α) και Α. Ζίβκοβιτς (ΜΕ). Ήταν τιμωρημένος και τραυματίας στο προηγούμενο ο Μπάμπα (Α), που συνεχίζει να προπονείται ατομικά και παραμένει εκτός. Εξέτισε τιμωρία ο Τάισον (ΜΕ) και θα είναι διαθέσιμος. Έμειναν για λόγους τακτικής έξω, κόντρα στον Παναιτωλικό, οι Κουλιεράκης (Α) και Λύρατζης (Α). Αμφότεροι επιστρέφουν. Χρειάζεται χρόνο ο Μ. Αντόνιο (Μ), απών είναι ο Νάσμπεργκ (Α) που χάνει έδαφος στο rotation. Ερίζει για βασικός ο Ντεσπόντοφ (ΜΕ).

Πανσερραϊκός

  • ⊙ 5/10 ματς SL είχαν ακριβώς από 2 γκολ
  • ⊙ Δεν σκόραρε σε 2/3 τελευταία εκτός
  • ⊙ 3/5 πρόσφατα, ανεξαρτήτως θεσμού, βγήκαν Under 2,5

Ανάλυση

Έμεινε για 2η αγωνιστική αήττητος (1-1-0). Στο 1-1 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (11/11, το ματς άρχισε με 30λεπτη καθυστέρηση εξαιτίας του Μαραθωνίου) έχασε τον 7ο βαθμό στις καθυστερήσεις, στη φετινή SL. Είχαν προηγηθεί τα παιχνίδια με τον Παναιτωλικό στην ουδέτερη Τούμπα (1-1 στο 90'+1'), με την Κηφισιά εκτός (4-4 στο 90'+11') και τον Άρη στη Θεσσαλονίκη (1-0 στο 90'+6'). Προηγήθηκε στο 40' με τον Χατζηστραβό (ασίστ Μασαρίποφ), ενώ δέχτηκε την ισοφάριση στο 90'+4' από τον Αντζιέλσκι. Δεν μέτρησε γκολ του Μπέργκστρεμ (22’), για χέρι του Χατζηστραβού, φάση που προκάλεσε την οργή των Σερραίων (μάλλον δικαιολογημένα). Στο 54’ έχασε τετ α τετ ο, άστοχος εσχάτως, Άλεκσιτς. Πλην του γκολ δέχτηκε λίγες φάσεις (9' Α. Καμαρά, 45'+2' Ντε Μποκ), ενώ είχε καλή στιγμή με τον Τομάς στο τέλος (90'+3'). Υπάρχει διαβεβαίωση από τη διοίκηση Καζία, ότι το γηπεδικό θέμα θα επιλυθεί μετά τα Χριστούγεννα. Θα έχει την υποστήριξη φιλάθλων του στην Τούμπα. Ακολουθεί το εξ αναβολής με τον Βόλο εκτός (29/11).

Αγωνιστικά νέα

Εξέτισε ο Στάικος (Μ), ενώ τιμωρημένος είναι ο Ουεντραόγκο (Μ). Τραυματίες είναι οι Γούλερι (ΜΕ) και Γκοτζαμανίδης (Α). Έμειναν έξω οι Χατζηστραβός (ΜΕ, πρώην ΠΑΟΚ), Χάγιεκ (Α), Στίνα (ΜΕ) και Κολομπίνο (Μ). Γυρίζει στην προεπιλογή ο Μπαΐροβιτς (Ε). Σε φιλικό στη διακοπή έμεινε στο 0-0 με την Κοζάνη, με τον Σοφιανό (ΜΕ, επέκτεινε έως το 2026) να έχει δοκάρι και τον Π. Γκαρσία (πρώην παίκτης και προπονητής ΠΑΟΚ) να χρησιμοποιεί ρεζέρβες. Είχε 4 διεθνείς (Μασαρίποφ, Πηλέας, Στίνα, Ουεντραόγκο).

ΠΑΟΚ - Πανσερραϊκός Ενδεκάδες

Απουσίες - Επιστροφές

ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ
Παίκτης Αξιολ. Απουσίες Συμ/Γκολ
Α E. Lyratzis Επιστρέφει
2 1
Α A. Baba Τραυματίας
4 1
Α I. Näsberg Άλλοι λόγοι
2 0 13/1
Α T. Kędziora Τιμωρημένος
4 0
Μ Filipe Soares Τραυματίας
– 18
Μ K. Giaxis Άλλοι λόγοι
– 13
Μ Marcos Antonio Άλλοι λόγοι
1 13 17/1
Μ G. Vrakas Άλλοι λόγοι
– 1
Μ Taison Επιστρέφει
4 1 15/2
Μ K. Koulierakis Επιστρέφει
4 1
Ε André Ricardo Άλλοι λόγοι
– 16
Ε A. Živković Τιμωρημένος
5 0
Πανσερραϊκός Πανσερραϊκός
Παίκτης Αξιολ. Απουσίες Συμ/Γκολ
Τ A. Tsompanidis Άλλοι λόγοι
– 11
Τ A. Tsilingiris Επιστρέφει
1 4
Α A. Karasalidis Άλλοι λόγοι
– 11
Α T. Hájek Άλλοι λόγοι
2 2
Α N. Gkotzamanidis Τραυματίας
2 0
Μ A. Oikonomou Επιστρέφει
1 4
Μ D. Anakoglou Άλλοι λόγοι
– 11 24/1
Μ G. Papavasileiou Άλλοι λόγοι
– 11
Μ V. Stînă Άλλοι λόγοι
1 8 32/8
Μ P. Tsagkalidis Επιστρέφει
2 4
Μ P. Staikos Επιστρέφει
4 1
Μ I. Ouédraogo Τιμωρημένος
5 0
Μ Z. Chatzistravos Άλλοι λόγοι
5 0
Μ A. Colombino Άλλοι λόγοι
3 0 28/1
Ε A. Bajrovic Επιστρέφει
2 2 13/2
Ε K. Woolery Τραυματίας
3 1 42/8

ΠΑΟΚ - Πανσερραϊκός Αποδόσεις

Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
1.27
X
6.00
2
12.00

ΠΑΟΚ - Πανσερραϊκός Στατιστικά

ΠΑΟΚ - Πανσερραϊκός Προιστορία

Betting Facts
ΠΑΟΚ
Η ομάδα ΠΑΟΚ νίκησε 5 φορές στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΠΑΟΚ
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας ΠΑΟΚ, έχει επαληθευτεί 6 φορές το σημείο Over 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Πανσερραϊκός
Η ομάδα Πανσερραϊκός έχασε 5 φορές στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Πανσερραϊκός
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας Πανσερραϊκός, έχει επαληθευτεί 6 φορές το σημείο Over 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Δες τις αναλύσεις της ημέρας για όλα τα πρωταθλήματα 68
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές: 9.2
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 9.5
check_3c
Κριτικές παικτών: 8.1
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ