Αλμωπός
Σούπερ Λιγκ 2
Κωδικός Κουπονιού: 1123
Αλμωπός

ΑΛΜΩΠΟΣ - ΑΕΛ NOVIBET

ΑΕΛ Novibet
0 - 2
Τέλος Αγώνα
Top αποδόσεις
referee
Μέγας (Πιερίας)
field
Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας (700)
weather
Καιρός: Βροχή
distance
206 χλμ. (απόσταση)
Αλμωπός - ΑΕΛ Novibet
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αλμωπός - ΑΕΛ Novibet Προγνωστικά

Κωνσταντίνος Λάππας
Εκτίμηση από Κωνσταντίνος Λάππας
Δυσκολεύεται πολύ ο Αλμωπός στο σκοράρισμα, γι' αυτό τα ματς της τα οδηγεί σε χαμηλό τέμπο και αγνοεί το τρίποντο. Η ΑΕΛ είναι σε καλή κατάσταση, δείχνει συνέπεια, ωστόσο μένει να φανεί πόσο θα αντέξει χωρίς τον πρώτο της σκόρερ. Το N/G μοιάζει δύσκολο να σπάσει, το διπλό εμπεριέχει μικρούς κινδύνους.

Σχόλια αγώνα:

Βόρειος όμιλος.

6 Goal/Goal 12
12 Over 1.5 22
3 Over 2.5 16

Σύγκριση αποδόσεων

Bookmaker 1 X 2 Γκανιοτα U O Γκανιοτα GG NG Γκανιοτα
6.00 3.60 1.65 4.81% 1.40 2.88 5.79%
5.50 3.00 1.78 7.15% 1.33 3.10 6.93% 2.80 1.40 6.67%
5.90 3.25 1.65 7.68% 1.39 2.80 7.11% 2.72 1.40 7.57%
1.37 2.85 7.48% 6.70 1.07 7.73%
Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
6.00
X
3.60
2
1.78

Αναλύσεις Ομάδων

Αλμωπός
?
Η
Ι
Ι
Η
Ι
Η
Φόρμα ομάδας
  • Πέρσι ηττήθηκε με 1-0 εντός από την ΑΕΛ
  • 5/7 N/G σε πρωτάθλημα και κύπελλο
  • Μία νίκη στα τελευταία 12 (1-4-7)

Ανάλυση

Γνώρισε ακόμα μία ήττα στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά από τη Βέροια με 1-0 και παραμένει χωρίς νίκη, με τον κόουτς Γιώργο Τυριακίδη να είναι πολύ προβληματισμένος από το ξεκίνημα της ομάδας. Αν και μπήκε πολύ καλά στο ματς και είχε τρεις κλασικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ με Μανωλάκη (7'), Γιουκούδη (8') και Πέττα (9'), εντούτοις δεν τα κατάφερε. Σταδιακά έχασε την συνοχή του, ένιωσε απειλή στο 12' και στο 32', τέσσερα λεπτά μετά η πρώτη φορά που χρειάστηκε ο Ντόκιτς, στο 39' η τελευταία του καλή στιγμή με τον Παρασκευά. Η εικόνα του στο δεύτερο μέρος δεν ήταν εξίσου καλή, περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, στο 64' ο Ντόκιτς είχε σωτήρια επέμβαση, ανησύχησε σε δύο ακόμα περιπτώσεις (66', 73'), τελικά λύγισε στο 84' με πέναλτι, στο οποίο υπέπεσε ο Τσιμπούκας. Στις καθυστερήσεις είχε μία καλή προσπάθεια με τον Πέττα.

Αγωνιστικά νέα

Δεν αναφέρονται ιδιαίτερα ζητήματα για τον κόουτς Γιώργο Τυριακίδη. Ο Πόποβιτς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και δεν βρίσκεται στα αγωνιστικά του πλάνα από την αρχή της σεζόν. Διαθέσιμοι όλοι οι υπόλοιποι, αν και δεν έχει ανακοινωθεί η αποστολή.    
ΑΕΛ Novibet
?
Ν
Ν
Ν
Η
Ν
Ν
Φόρμα ομάδας
  • 3-0-0 συνολικά με Αλμωπό
  • 5/5 N/G στη SL2
  • Χωρίς ισοπαλία στα τελευταία 10 (7-0-3)

Ανάλυση

Ασταμάτητη στην έδρα της, πήρε ένα ακόμα ματς με θεωρητικά βατό αντίπαλο, επικράτησε του Θεσπρωτού με 2-0 και ξεπέρασε τον πρώτο σκόπελο χωρίς τον τραυματία αρχισκόρερ της Μάριο Όγκμποε. Από τα πρώτα λεπτά μάλιστα, έδειξε διάθεση να μην αφήσει τον αντίπαλο να πάρει ανάσα, απείλησε με Κώστα Παπαγεωργίου (13', 24'), Πλέγα (16') και Νίνο (32'), ο τελευταίος έλυσε τον γόρδιο δεσμό και άνοιξε το σκορ από ασίστ του Πλέγα. Άγγιξε το δεύτερο γκολ με τον Κώστα Παπαγεωργίου και πάλι σε δύο περιπτώσεις (36', 41'), αλλά μέχρι εκεί. Με το πόδι πατημένο στο γκάζι είχε σημαντική ευκαιρία στις αρχές της επανάληψης με τον Νίνο (55'), στο 60' γλίτωσε την ισοφάριση ελέω δοκαριού, δύο λεπτά μετά «κλείδωσε» το τρίποντο με τον Νικολιά από πάσα του Νίνο. Πλέγας στο 76' και Ηλιάδης στο 79' σπατάλησαν τις δικές τους καλές προσπάθειες, στις καθυστερήσεις ο Γκοτζαμανίδης έχασε τεράστια ευκαιρία για το τρίτο γκολ.

Αγωνιστικά νέα

Χωρίς περαιτέρω προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των Θεσσαλών. Ο τεχνικός Παναγιώτης Γκουτσίδης απέκλεισε από την αποστολή τους Όγκμποε, Ραμίρεζ, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και τους Γαρουφαλιά και Γλυνό για αγωνιστικούς λόγους.   

Πιθανές ενδεκάδες

Betting Facts
Αλμωπός
Η ομάδα Αλμωπός έχει φέρει 6 φορές το αποτέλεσμα ισοπαλία στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αλμωπός
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας Αλμωπός, έχει επαληθευτεί 8 φορές το σημείο Under 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΑΕΛ Novibet
Η ομάδα ΑΕΛ Novibet έχει φέρει 4 φορές το αποτέλεσμα ισοπαλία στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΑΕΛ Novibet
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας ΑΕΛ Novibet, έχει επαληθευτεί 5 φορές το σημείο Under 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      9.2
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 9.5
check_3c
Κριτικές παικτών:        8.1
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ