Βέλγιο - Ολλανδία
03/06 - 21:45
ΤΕΛΙΚΟ
1–4 (-)
#2 Η Ν Ι Ι Ν

ΒΕΛΓΙΟ - ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Ν Ι Ν Ν Ι #1
King Baudouin Stadium (50.093) Ζέστη 173 χλμ. Χοσέ Μαρία Σάντσεθ (Ισπανία) Κωδ. 579VAR
Σχόλια αγώνα:
Σχόλια αγώνα:

4ος όμιλος - Α’ κατηγορία (Ντέρμπι των Κάτω Χωρών). Η πρώτη ομάδα κάθε ομίλου προκρίνεται στο Final-4 της διοργάνωσης, ενώ η τελευταία υποβιβάζεται στη Β’ κατηγορία. Κριτήρια ισοβαθμίας: 1. Βαθμοί στα μεταξύ τους, 2. Διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους, 3. Καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους, 4. Καλύτερη διαφορά τερμάτων, 5. Καλύτερη επίθεση, 6. Καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, 7. Περισσότερες νίκες, 8. Περισσότερες εκτός έδρας νίκες, 9. Λιγότεροι βαθμοί ποινής, 10. Κατάταξη (ranking) της ΟΥΕΦΑ.

ΤΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ ΜΑΣ
G/G & Over 2,5 2.02
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ*

Βέλγιο - Ολλανδία Προγνωστικά

Ντίνος Ανδριανόπουλος
Εκτίμηση ειδικού Αναλυτής Foxbet
Οι γειτόνισσες αναμετρήθηκαν για 1η φορά το 1905. Έκτοτε, έχουν «μονομαχήσει σε 127 ματς. Σχεδόν πάντα προσφέρουν μεγάλες συγκινήσεις κι αυτό αναμένεται να συμβεί και τώρα. Αμφότερες θα ψάξουν τη νίκη, θα παίξουν επιθετικά και θα ρισκάρουν. Γκολ εκατέρωθεν, με μεγάλο σκορ.
ΤΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ G/G & Over 2,5
Ποντάρισμα: 15.00 Κέρδος: +15.30
2.02
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βέλγιο - Ολλανδία Ανάλυση

Βέλγιο

  • ⊙ 3 ήττες σε 23 παιχνίδια (φιλικά κι επίσημα)
  • ⊙ 2 Χ σε 15 ματς (φιλικά κι επίσημα)
  • ⊙ 32 ματς εντός χωρίς ήττα (φιλικά κι επίσημα)

Ανάλυση

Μπορεί σε τελικές φάσεις μεγάλων διοργανώσεων δεν καταφέρνει να φτάσει στην κορυφή. Στα προκριματικά όμως, τα πηγαίνει πάντα περίφημα. Αυτό συνέβη και τώρα, στους αγώνες για το Κατάρ. Μετείχε στον 5ο όμιλο. Τερμάτισε 1η και αήττητη (6-2-0), πάνω από την Ουαλία, την Τσεχία, την Εσθονία και τη Λευκορωσία. Στο πρώτο Nations League, το 2018 έχασε την πρωτιά του 2ου ομίλου από την Ελβετία, λόγω χειρότερης διαφοράς τερμάτων. Το 2020 τερμάτισε 1ο στο 2ο γκρουπ (5-0-1, 15 βαθμούς), πάνω από τις Δανία, Αγγλία, Ισλανδία. Στον ημιτελικό του «Final Four» έχασε από τη Γαλλία (3-2) και στο μικρό τελικό από την Ιταλία (2-1). Έτσι, τερμάτισε στην 4η θέση. Απόλυτος… άρχοντας ο Ρομπέρτο Μαρτίνες, βρίσκεται στον πάγκο της από το 2016 (μετράει 70 συμμετοχές κι είναι 2ος, πίσω από τον Γκι Τις). Της λείπει ένας μεγάλος διεθνής τίτλος και φυσικά, το Nations League την ενδιαφέρει. Γι’ αυτό και θα ψάξει με όλες της τις δυνάμεις την πρωτιά.

Αγωνιστικά νέα

Ο «ήρωας» του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Κουρτουά, ένιωσε ενοχλήσεις και «κόπηκε», αν και μάλλον χρειάζεται διακοπές. Τραυματίες είναι και οι Μπεντέκε, Ορίτζι, Ντοκού, που είχαν δώσει το παρών στα παιχνίδια του Μαρτίου. Ο Λουκάκου αποχώρησε από την προπόνηση της Τετάρτης και μάλλον, δεν θα παίξει. Δεν προλαβαίνει ούτε Ντεναγιέρ της Λυών, που ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις. Ο Οπεντά κλήθηκε για 1η φορά, αλλά «κουβαλάει» ποινή από τις «Ελπίδες» και δεν θα παίξει.

Ολλανδία

  • ⊙ 1 ήττα σε 17 ματς (φιλικά κι επίσημα)
  • ⊙ 1 ήττα σε 12 ματς εκτός (φιλικά κι επίσημα)
  • ⊙ 8 ματς με το Βέλγιο χωρίς νίκη (0-2-6)

Ανάλυση

Επιστρέφει σε Μουντιάλ. Έλειψε από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας το 2018, όμως θα δώσει κανονικά το παρών σ’ εκείνο του Κατάρ, τον ερχόμενο Νοέμβριο. Μετείχε στον 7ο όμιλο και πήρε σχετικά άνετα την πρωτιά με 23 βαθμούς (7-2-1), δύο περισσότερους από την Τουρκία. Πιο κάτω βρίσκονταν η Νορβηγία, το Μαυροβούνιο, η Λετονία και το Γιβραλτάρ. Στο Nations League του 2018 πήρε την πρωτιά στον 1ο όμιλο (7 β., 2-1-1), πήγε στο «Final Four», έφτασε ως τον τελικό, αλλά έχασε από την τότε γηπεδούχο, την Πορτογαλία. Το 2020 έμεινε 2η (πάλι στο 1ο γκρουπ), με 11 βαθμούς (3-2-1), ένα λιγότερο από την Ιταλία. Προσπέρασε την Πολωνία και τη Βοσνία. Τον περασμένο Αύγουστο, ο Λουίς Φαν Χάαλ επέστρεψε για 3η φορά στην καριέρα του στον πάγκο της. Ο 70χρονος κόουτς μοιάζει να της έχει δώσει τη χαμένη της αίγλη. Ενδεχόμενη διάκριση τώρα, θα το επιβεβαιώσει. Ταυτόχρονα, θα στείλει κι ένα μήνυμα ενόψει Μουντιάλ, οχτώ χρόνια μετά την παρουσία της σ’ έναν τελικό (στη Βραζιλία).

Αγωνιστικά νέα

Η ομάδα που μετείχε στο EURO του περασμένου καλοκαιριού έχει αλλάξει πολύ. Σε σχέση μ’ εκείνη που έπαιξε με τη Γερμανία (1-1) στο φιλικό της 29ης Μαΐου, υπάρχει μόνο μία, αλλά σημαντικότατη απουσία. Συγκεκριμένα, μένει εκτός ο Βαϊνάλντουμ, που είναι τραυματίας.

Βέλγιο - Ολλανδία Ενδεκάδες

Βέλγιο - Ολλανδία Αποδόσεις

Bookmaker 1 X 2 Γκανιοτα U O Γκανιοτα GG NG Γκανιοτα
2.56 3.56 3.04 0.05% 2.00 1.82 4.71% 1.62 2.22 6.34%
501.00 501.00 1.00 0.40% 3.05 1.35 6.42%
2.50 3.50 2.85 3.53% 1.95 1.88 4.28% 1.70 2.10 6.05%
2.40 3.50 2.75 6.19% 2.00 1.80 5.26% 1.66 2.10 7.29%
Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
501.00
X
501.00
2
3.04

Βέλγιο - Ολλανδία Στατιστικά

Βέλγιο - Ολλανδία Προιστορία

Betting Facts
Βέλγιο
Η ομάδα Βέλγιο έχασε 3 φορές στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βέλγιο
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας Βέλγιο, έχει επαληθευτεί 6 φορές το σημείο Over 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ολλανδία
Η ομάδα Ολλανδία νίκησε 5 φορές στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ολλανδία
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας Ολλανδία, έχει επαληθευτεί 7 φορές το σημείο Over 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Δες τις αναλύσεις της ημέρας για όλα τα πρωταθλήματα 56
Βαθμολογία
8.8/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές: 8.6
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 8.8
check_3c
Κριτικές παικτών: 8.6
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ