Ανάλυση: Έχοντας προχωρήσει σε μία σπουδαία νίκη επί της Σάλκε με 1-0, ο τεχνικός της Χάιντενχαϊμ, Φρανκ Σμιντ, παρέταξε την ίδια ενδεκάδα και στην αναμέτρηση που ακολούθησε στην έδρα της Άουε. Μόνο που αυτή τη φορά, το αποτέλεσμα δεν ήταν ανάλογο, αφού αποχώρησε από το «Erzgebirgsstadion» με σκυμμένο το κεφάλι, έχοντας ηττηθεί με σκορ 2-0. Και τα δύο τέρματα τα δέχθηκε στο 1ο ημίχρονο, αρχικά στο 34’ και στη συνέχεια στο 45’. Καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα έπαιξε κάτω των δυνατοτήτων της και δεν θύμισε σε καμία περίπτωση την ομάδα που πριν μερικές ημέρες είχε κερδίσει τους «βασιλικούς μπλε». Είναι πάντως σε κακό «φεγγάρι». Χαρακτηριστικό ότι έχασε για για τέταρτο ματς στα πέντε τελευταία στην Τσβάιτε Λίγκα.
Αγωνιστικά νέα: Το παράδοξο για τη Χάιντενχαϊμ είναι ότι η πτωτική της πορεία έρχεται την ώρα που το ιατρικό της δελτίο είναι σχεδόν «καθαρό». Δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, μοναδική απουσία παραμένει αυτή του μακροχρόνιου τραυματία, Γκιάνι Μολό, που συνεχίζει την αποθεραπεία του.
Ανάλυση: Η Χόλσταϊν Κίελ παρέμεινε αήττητη υπό τις οδηγίες του νέου της προπονητή, Μάρτσελ Ραπ. Μετά από συνολικά τέσσερις αγώνες χωρίς επιτυχία, ήρθε η στιγμή της επιτυχίας, επικρατώντας εντός έδρας της Ντιναμό Δρέσδης με 2-1. Είχε τον απόλυτο έλεγχο της μπάλας, ολοκληρώνοντας το ματς με 67% κατοχή, παρόλα αυτά ήταν αυτή που βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ από το 32’, ενώ έχασε και πέναλτι στο 45'+1'. Τόλμησε περισσότερο στην επανάληψη και επιβραβεύτηκε, με κομβικό αριθμό το 96’. Τόσα ήταν τα δευτερόλεπτα που χρειάστηκε για να κάνει την ανατροπή στο σκορ, ισοφαρίζοντας αρχικά με πέναλτι του Πίχλερ (65’), πριν βρει και δεύτερο τέρμα στην αμέσως επόμενη φάση με τον Ρίζε. Αφού πέτυχε αυτό που ήθελε, στη συνέχεια και μέχρι την ολοκλήρωση του αγώνα, έδωσε έμφαση στα αμυντικά της καθήκοντα, εξασφαλίζοντας έτσι τους τρεις βαθμούς. Έβδομο ματς κόντρα στην Ντιναμό Δρέσδης στην Τσβάιτε Λίγκα, ισάριθμες επιτυχίες.
Αγωνιστικά νέα: Συνεχίζει την αποθεραπεία του μετά τη ρήξη χιαστών ο Αχμέτ Αρσλάν. Αντιμέτωπος με τον ίδιο σοβαρό τραυματισμό έχει έρθει αντιμέτωπος και ο Νόα Αβούκου. Προπονείται μετά το κάταγμα στο μετατάρσιο ο Μάρκο Κομέντα, ωστόσο δεν υπολογίζεται ακόμα. Σοβαρό χτύπημα στο πόδι έχει αποκομίσει ο Σιμόν Λόρεντζ. Τουλάχιστον υπάρχει η επιστροφή του Μις.
1 ήττα στα 5 τελευταία
5 σερί G/G
1 νίκη στα 5 τελευταία εκτός
Χάιντενχαϊμ - Χόλσταϊν Κίελ Προγνωστικά
Ομάδα
Θέση
Goal/Goal
1.5+
2.5+
Τελ. 5
Εκτίμηση
9η
46.2%
69.2%
53.8%
15η
53.8%
100%
69.2%
Πάνω που πήγε να αναστρέψει το αρνητικό κλίμα η Χάιντενχαϊμ, επέστρεψε στην εσωστρέφεια. Έχει θέματα σε άμυνα και επίθεση. Βελτιωμένη υπό της οδηγίες του Ραπ η Χόλσταϊν Κίελ. Εξακολουθεί να δέχεται γκολ. Ικανές να σκοράρουν αμφότερες (G/G).
Εκτίμηση
Πάνω που πήγε να αναστρέψει το αρνητικό κλίμα η Χάιντενχαϊμ, επέστρεψε στην εσωστρέφεια. Έχει θέματα σε άμυνα και επίθεση. Βελτιωμένη υπό της οδηγίες του Ραπ η Χόλσταϊν Κίελ. Εξακολουθεί να δέχεται γκολ. Ικανές να σκοράρουν αμφότερες (G/G).