Ντιζόν - Τουλούζ
21/08 - 16:00
ΤΕΛΙΚΟ
2–4 (-)
#11 Η Η Η Ι Η

ΝΤΙΖΟΝ - ΤΟΥΛΟΥΖ

Ν Ι Ν Ν Ν #1
Stade Gaston Gerard (16.099) Αίθριος 498 χλμ. Κωδ. 212

Ντιζόν - Τουλούζ Προγνωστικά

Λογικό φαβορί βάσει εικόνας τις πρώτες αγωνιστικές η Τουλούζ. Ωστόσο περιμέναμε αποδόσεις άνω του 2.10 και όχι αυτές που βλέπουμε. Επομένως δεν θα πάμε στο 2. Πιο πιθανό το Over 2,25 με δεδομένο πως αμφότερες θέλουν το ματς και θα ρισκάρουν, εφόσον χρειαστεί.

Ντιζόν - Τουλούζ Ανάλυση

Ντιζόν

Η Η Η Ι Η
  • ⊙ 5 νίκες στα 10 πιο πρόσφατα vs Τουλούζ
  • ⊙ 8 G/G στα 10 πιο πρόσφατα επίσημα & φιλικά
  • ⊙ 9 σερί επίσημα & φιλικά χωρίς νίκη

Ανάλυση

Μένει μέχρι να φύγει ο κόουτς, Νταβίντ Λιναρέ. Η διοίκηση της Ντιζόν επιβεβαίωσε πως υπάρχει θέμα προπονητή και παραδέχθηκε πως υπήρξε επαφή με τον πρώην τεχνικό της Ρεμς, Νταβίντ Γκιόν, ο οποίος αρνήθηκε. Έτσι λέγεται και γράφεται πως τώρα συζητά με τον πρώην προπονητή της Τουλούζ, Πατρίς Γκαράντ. Η ήττα από την Κεβιγί με 2-1 σε συνδυασμό με τη μέτρια εμφάνιση ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι με τον πρόεδρο, Ντελκούρ να είναι αποφασισμένος να πάρει δραστικά μέτρα. Και δεν είναι μόνο ο προπονητής που κινδυνεύει . Υπάρχουν και αρκετοι παίκτες που δεν νιώθουν ασφαλείς, με τον πρόεδρο Ντελκούρ να είναι αποφασισμένος να πάρει κεφάλια.

Αγωνιστικά νέα

Νοκ άουτ για δύο εβδομάδες ο βασικός μέσος Πι που τραυματίστηκε με την Κεβιγί. Πρόβλημα και με τον ενδεκαδάτο Κουλιμπαλί (Α) που είναι τιμωρημένος. Επίσης αμφίβολος είναι ο σκόρερ Ασαλέ (Ε). Δεν υπολογίζονται από τον προπονητή οι Ντονγκ (Μ), Σουιάρ (ΜΕ), Κονατέ (Ε) και Εκουέλε-Μανγκά (Α). Επίσης εκτός είναι ο λογιζόμενος για 11άδα Πάντσο (Α), ο βασικός Τσελίνα (ΜΕ), ο έμπειρος Μαριέ (Μ), αλλά και οι χρήσιμοι Γιουνούσα, και Φιλίπ.

Τουλούζ

Ν Ι Ν Ν Ν
  • ⊙ 9 σερί αήττητη στη Ligue 2 από πέρσι
  • ⊙ «8 στα 12» Under 2,5 vs Ντιζόν
  • ⊙ 4-3-5 vs Ντιζόν

Ανάλυση

Παίζοντας σε συνθήκες καύσωνα επικράτησε εντός με 1-0 της Μπαστιά και πανηγύρισε την 3η σερί νίκη της. Προηγήθηκε στο 23' με τον φαν ντεν Μπόμεν και μέχρι το 60' κυριάρχησε. Είχε φάσεις και για ένα δεύτερο γκολ έχοντας και δοκάρι. Στη συνέχεια φάνηκε κουρασμένη. Έδωσε χώρο, δέχθηκε πίεση από τους Κορσικανούς, «έφαγε» φάσεις, αλλά κατάφερε να κρατήσει το σκορ και να πάρει τη νίκη. «Οφείλω να βγάλω το καπέλο στους παίκτες μου που έπαιξαν σ' αυτές τις συνθήκες και τα κατάφεραν», δήλωσε ο προπονητής, Μοντανιέρ. Προχώρησε σε δύο μεταγραφές μέσα στην εβδομάδα. Πήρε τον νεαρό στόπερ Λόγκαν Κόστα από τη Ρεμς, αλλά και τον Νορβηγό αμυντικό της Μίντιλαντ, Νικολάισεν ενισχύοντας την άμυνα.

Αγωνιστικά νέα

Ξεπέρασε τον τραυματισμό του ο βασικός Σιλά που έλειψε στο ματς με την Μπαστιά. Ο Μοντανιέρ φαίνεται να είναι ικανοποιημένος από τη λειτουργία του 4-3-3 και έχει διάθεση να κρατήσει το ίδιο σύστημα και να μην επιστρέψει σε διάταξη 3-4-3 που χρησιμοποιούσε τις 3 πρώτες αγωνιστικές.

Ντιζόν - Τουλούζ Στατιστικά

Ντιζόν - Τουλούζ Προιστορία

Δες τις αναλύσεις της ημέρας για όλα τα πρωταθλήματα 77
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές: 9.3
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 9.3
check_3c
Κριτικές παικτών: 8.3
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ