foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ75
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Κύπελλο Γερμανίας Μπάσκετ: Final-4 με ξεκάθαρο φαβορί

Previews Πρωταθλημάτων | 17 Φεβ 2022 11:43
bblpokal.JPG

Το Σαββατοκύριακο (19-20/02) διεξάγεται στη Γερμανία το Final-4 του Κυπέλλου. Οι 16 ομάδες της περασμένης σεζόν της BBL (εκτός δηλαδή των δύο που υποβιβάστηκαν κι αντίστοιχα προβιβάστηκαν) ρίχτηκαν στη μάχη των «16» και των προημιτελικών, απ’ όπου προέκυψαν οι τέσσερις φιναλίστ. Ο λόγος για τις Άλμπα Βερολίνου, Νάινερς Κέμνιτς, Μπράουνσβαϊγκ και Κράιλσχαϊμ. Η Άλμπα, κάτοχος και πολυνίκης του θεσμού με 10 κατακτήσεις, έχει την τύχη να είναι και διοργανώτρια του F4 καθώς διαθέτει το μεγαλύτερο γήπεδο, το Mercedes Benz Arena. Το στάδιο κανονικά φιλοξενεί μέχρι και 14.500 θεατές, αλλά με τα μέτρα που ισχύουν στη Γερμανία η διοργάνωση θα διεξαχθεί με πλαφόν τους 4.000 σε κάθε παιχνίδι.

Το Foxbet.gr σάς παρουσιάζει τις 4 ομάδες, που συμμετέχουν στην τελική φάση του Κυπέλλου, αναλύοντας τη φετινή τους πορεία, την ιστορία τους στον θεσμό, την εμπειρία του ρόστερ και του προπονητή, αλλά και τα ενδεχόμενα προβλήματα τραυματισμών ενόψει του F4.

To πρόγραμμα των ημιτελικών:

Ημερομηνία - Ώρα Αγώνας
19 Φεβρουαρίου - 17:00 Μπράουνσβαϊγκ - Κράιλσχαϊμ
19 Φεβρουαρίου - 20:30 Άλμπα - Κέμνιτς
Αγώνες Γερμανία Κύπελλο Σήμερα (Αναλύσεις)
Αποδόσεις
1
2
ΧΑΝΤΙΚΑΠ
ΟΠΑΠ
ΑΠ.
1
1.87
2
1.93
-1.5
-1.5 1.94
+1.5
+1.5 1.86
5051
-
1
2.10
2
1.74
+2.5
+2.5 1.90
-2.5
-2.5 1.88
5063
-

TI ΠΑΙΖΟΥΜΕ

Ελλείψει Μπάγερν, η Άλμπα Βερολίνου είναι το μεγάλο φαβορί, αλλά το 1,30 της κατάκτησης δεν το λες κι ευκαιρία. H Μπράουνσβαϊγκ αδικεί τον εαυτό της. Έχει μία ευκαιρία κόντρα στην Κράιλσχαϊμ να κάνει το κάτι παραπάνω για φέτος. Έχει αποδείξει πως στα μεγάλα παιχνίδια δεν τα φοβάται καθώς προετοιμάζεται σωστά. Θεωρούμε, λοιπόν, πως θα κάνει την έκπληξη και θα πάρει την πρόκριση στον τελικό, όπου θα βρει την Άλμπα σ' ένα συνδυασμό ζευγαριού, που πληρώνει 3,10. Μάλιστα αν μείνουμε πιστοί και στην πεποίθηση πως η πρωταθλήτρια θα πάρει το Kύπελλο τότε η απόδοση ανεβαίνει στο 3,60.

Ζευγάρι τελικού & Νικητής: Άλμπα - Μπράουνσβαϊγκ & Άλμπα (3.60)

 

*Η αγορά και η απόδοση της πρότασης ίσχυε στις 16/2 & ώρα 20:00.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι ομάδες που συμμετέχουν στο Final-4

Άλμπα Βερολίνου

Τι κάνει στο πρωτάθλημα: Είναι η περσινή πρωταθλήτρια ωστόσο οι αλλαγές σε τεχνική ηγεσία και ρόστερ σε συνδυασμό με την Euroleague την έχουν οδηγήσει με 5 ήττες (13-5) στην πέμπτη θέση με δύο όμως παιχνίδια λιγότερα. Όλα βέβαια κρίνονται στα Playoffs, ενώ σιγά σιγά θα “χαλαρώσει” και στην Euroleague.

Τι κάνει στην Ευρώπη: Δεν τα πηγαίνει καλά αλλά δεν μπορούμε να πούμε πως ήταν και κάτι πολύ παραπάνω. Με ρεκόρ 8-16 είναι στην 15η θέση της κατάταξης στην Euroleague, απέχοντας 4 νίκες από την οκτάδα. Όσο διατηρεί μαθηματικές ελπίδες θα παλεύει.

Ιστορία στο θεσμό: Είναι η ομάδα πολυνίκης του θεσμού με 10 κατακτήσεις και 4 χαμένους τελικούς από όταν και κατέκτησε το πρώτο τρόπαιο το 1997. Πέρυσι βρέθηκε στον τελικό με την Μπάγερν από την οποία όμως ηττήθηκε με 85-79. Τελευταία της κατάκτηση το 2020 με 89-56 επί της Όλντενμπουργκ με τον τελικό να είναι και πάλι στην έδρα της. Τέσσερις συνεχόμενες παρουσίες σε τελικούς, όπου μετρά μόνο μία κατάκτηση.

Προπονητής: O Ίσραελ Γκονζάλεζ θα βρεθεί πρώτη φορά σε τελική φάση ως πρώτος προπονητής. Στο πλευρό του Ρενέσες ως βοηθός του πανηγύρισε το κύπελλο το 2020 ενώ είχε και τρεις χαμένους τελικούς (18/19/21).

Απουσίες: Εκτός για περίπου δύο μήνες θα μείνει ο φόργουορντ Ολίντε (8,5π., 4ρ.) καθώς έσπασε τον αντίχειρά του και θα χειρουργηθεί. Παραμένει εκτός ο αξιόπιστος σουτέρ και πρώτος σκόρερ της, Έρικσον (13,5π.,2ρ.), που κλείνει μήνα εκτός και μάλλον θα επιστρέψει στις αρχές Μαρτίου.

VS Kέμνιτς: Επικράτησε των Κέμνιτς με 83-62 για την 9η αγωνιστική της BBL στις 05/12. Δεν έχει ηττηθεί ποτέ στη «φτωχή» τους προϊστορία (3-0).

Νάινερς Κέμνιτς

Τι κάνει στο πρωτάθλημα: Αποτελεί ίσως τη μεγαλύτερη έκπληξη στο πρωτάθλημα, ούσα στην τέταρτη θέση με ρεκόρ 14-6 και σε ισοβαθμία με την Ουλμ. Ξεκίνησε με στόχο την παραμονή στην κατηγορία και μετά από 22 αγωνιστικές έχει βάλει πλώρη για τετράδα κι Ευρώπη. Εκμεταλλεύεται την έδρα της (9-1) με μεγάλες νίκες κόντρα σε Λούντβιγκσμπουργκ, Γκέτινγκεν, Όλντενμπουργκ και Μπάγερν κι Ουλμ (στο κύπελλο).

Τι κάνει στην Ευρώπη: Δεν συμμετέχει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση

Ιστορία στο θεσμό: Πρώτη της παρουσία σε τελική φάση Κυπέλλου

Προπονητής: Ο Ροντρίγκο Παστόρε θα λάβει μέρος για πρώτη φορά σε Final-4 Κυπέλλου, όπως κι η ομάδα του. Ωστόσο υπάρχει το ενδεχόμενο να μην παρουσιαστεί στον πάγκο της ομάδας καθώς σύμφωνα με ενημέρωση των Κέμνιτς (15/02) είναι άρρωστος. Μάλιστα το κρύωμα, που τον ταλαιπωρεί έφερε την ξαφνική αντικατάστασή του από τον βοηθό του, Βίρτζιλ Μάθιους, στην αναμέτρηση με την Μπάγερν για το πρωτάθλημα.

Απουσίες: Πλήγμα με τον βασικό της ψηλό κι ίσως κορυφαίο παίκτη της ομάδας, Άτκινς (13π.7ρ.3α. - πρώην ΑΕΚ), που την Κυριακή βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Εφόσον την Παρασκευή βρεθεί αρνητικός μπορεί να συμμετάσχει κανονικά.

Vs Άλμπα Βερολίνου: Ηττήθηκε εύκολα με 83-62 σ’ ένα διάστημα, που είχε χτυπηθεί από τον κορωνοϊό. Μικρή η προϊστορία τους στην οποία αγνοεί τη νίκη (0-3).

Κράιλσχαϊμ

Τι κάνει στο πρωτάθλημα: Παρά την περσινή της τεράστια επιτυχία, όπου μπήκε για πρώτη φορά σε Playoffs και μάλιστα ως 5η, η Κράιλσχαϊμ με νέο προπονητή τον κόουτς, Γκλέιμ συνεχίζει να είναι ανταγωνιστική, παίζοντας μάλιστα και στην Ευρώπη. Με ρεκόρ 11-7 είναι στην όγδοη θέση και με δύο παιχνίδια λιγότερα κοιτάει με βάσιμες ελπίδες την εξάδα της BBL.

Τι κάνει στην Ευρώπη: Αγωνίζεται στην τέταρτη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση. Στο Fiba Europe Cup, η Κράιλσχαϊμ έχει καταφέρει να φτάσει στα προημιτελικά μετά από προκρίσεις στους ομίλους της φάσης των «32» και των «16».

Ιστορία στο θεσμό: Πέρυσι για πρώτη φορά σε Playoffs πρωταθλήματος, φέτος για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και Final-4 κυπέλλου.

Προπονητής: Ο Σεμπάστιαν Γκλέιμ άφησε τη Φρανκφούρτη για την Κράιλσχαϊμ και στην πρώτη του σεζόν συνεχίζει το έργο, που άφησε ο Ισάλο. Δεύτερη παρουσία του σε Final-4 μετά το 2019 όταν κι ως προπονητής της Φρανκφούρτης γνώρισε τη συντριβή με 70-105 από την Άλμπα Βερολίνου στα ημιτελικά.

Απουσίες: Δεν έχει ελλείψεις ενώ σχεδόν όλη η ομάδα έχει περάσει κορωνοϊό προς στα τέλη του Γενάρη.

VS Μπράουνσβαϊγκ: Σε παιχνίδι θρίλερ επικράτησε με 92-90 της Μπράουνσβαϊγκ (79-79 κ.δ.) με τον γκαρντ, Σορτς να είναι πρώτος σκόρερ με 19π. και να στέλνει το παιχνίδι στην παράταση με δικό του καλάθι. Προϊστορία ισορροπημένη με 6-5 νίκες υπέρ της, ωστόσο στα τελευταία 5 παιχνίδια είναι αήττητη (5/5).

Μπράουνσβαϊγκ

Τι κάνει στο πρωτάθλημα: Αδικεί τον εαυτό της και φέτος στην BBL. Με ρόστερ στο οποίο υπάρχει μόλις ένας Αμερικανός, έχει πολύ ταλέντο κυρίως στην επίθεση, ωστόσο αδυνατεί να βρει ρυθμό. Με ρεκόρ 8-12 βρίσκεται τρεις νίκες μακριά από τα Playoffs ενώ έχοντας χάσει τέσσερα παιχνίδια στην παράταση κι ένα με buzzer beater είναι προφανές πως θα μπορούσε να είναι ψηλότερα. Θα παλέψει για την οκτάδα μέχρι τέλους. Καμία σχέση με τις ομάδες της «ουράς».

Τι κάνει στην Ευρώπη: Δεν συμμετέχει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση

Ιστορία στο θεσμό: Τρίτη φορά στην ιστορία της σε Final-4 Κυπέλλου. Μόλις μία παρουσία σε τελικό, όταν το 2011 ηττήθηκε με 69-66 από την Μπάμπεργκ. Η επόμενη χρονιά σήμανε και την τελευταία παρουσία σε τελική τετράδα, όταν κι έχασε στα ημιτελικά με 77-64 από τη Βόννη.

Προπονητής: Ο Χεσούς Ραμίρεζ επανήλθε φέτος στη Γερμανία μετά από τρία χρόνια αποχής. Πρώτη φορά ως πρώτος προπονητής στην BBL, έχει εμπειρία από Final 4 ως βοηθός προπονητή με την Ουλμ (2011-2018). Δύο διαδοχικές παρουσίες σε τελικό και δύο διαδοχικές ήττες από την Άλμπα Βερολίνου. Το 2013 με 85-67 και το 2014 με 86-80.

Απουσίες: Ο πολύτιμος πόιντ γκαρντ Αμέιζ (13,5π.,3α.) χάνει το υπόλοιπο της χρονιάς λόγω ρήξης χιαστών.

Vs Κράιλσχαϊμ: Δεν είναι και η αγαπημένη της αντίπαλος, καθώς στις τελευταίες πέντε συναντήσεις μετρά ισάριθμες ήττες. Κυρίαρχος στις προηγούμενες για να έρθει το συνολικό 5-6. Στο φετινό παιχνίδι στις 30/10 ηττήθηκε στην παράταση με 92-90 (79-79) με γνώριμο γι’ αυτήν τρόπο καθώς ισοφαρίστηκε στη λήξη κι υπέστη την τέταρτη ήττα της στον έξτρα χρόνο στις τέσσερις φορές, που το παιχνίδι κρίθηκε εκεί.

Επιμέλεια: Θωμάς Παπάς

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
GR
Stoiximan Master
Δύο και... ταμείο
Λευκή Επιστροφή
Cash out* Android App iOS App
+6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Auto & Partial Cash Out*
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΣΤΟ ΠΑΡΑ1 & Boost Νίκης
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Ενισχυμένες* Αποδόσεις
Επιστροφή στο 0-0
Cash Out* (Partial, Auto & Stop Loss)
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+11
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
GR
Build A Bet
Auto Cash Out*
Υπηρεσία Edit My Bet*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Αυτόματο Cash out*
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
Ασιατικά
Bet Builder*
Cash Out*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Android App
+10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Άμεσο cash out*
Ικανοποιητικές αποδόσεις
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
GR
Φτιάξτε Αγορά
Υπηρεσία Live Streaming*
Μερικό, Ολικό & Αυτόματο Cash Out*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+8
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
Cash Out*
Φιλικό mobile site
Boost νίκης
Cash out* Υψηλά όρια
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
GR
Cash Out*
VAR Cashback
Αποδόσεις κάτω του 2.00
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet
Απόδοση Stoiximan
Απόδοση Pamestoixima.gr
Απόδοση Novibet
Απόδοση Bwin
Απόδοση Betsson
Απόδοση Fonbet
Απόδοση Bet365
Απόδοση Netbet
Απόδοση Betshop
Απόδοση Sportingbet
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση