foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ34
ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Snik VS Light: Όταν το Foxbet.gr έδινε προγνωστικά για τον αγώνα μποξ τους

Αφιερώματα | 23 Ιουν 2022 13:59
1-Light-vs-Snik.png

Πρώτο θέμα συζήτησης τόσο στα Μέσα ενημέρωσης όσο και τα social media αποτελεί ο άγριος καυγάς των διάσημων τράπερ, Snik και Light στα MAD VMA 2022 στο γήπεδο στο Tae Kwon Do (22/6). 

Ειδικότερα, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, οι δύο δημοφιλείς καλλιτέχνες που έχουν έντονη κόντρα μεταξύ τους, την ώρα όπου η ποπ σταρ, Τάμτα, βρισκόταν επί σκηνής, πιάστηκαν στα χέρια, δημιουργώντας μια μεγάλη συμπλοκή στην οποία ενεπλάκησαν και οι άνθρωποι της ασφάλειάς τους.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όπως ήταν λοιπόν φυσικό, η εκδήλωση διεκόπη για περίπου 20 λεπτά, ωστόσο τα πνεύματα δεν ηρέμησαν, με τον τράπερ Light -όπως φαίνεται και σε βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου- να κατευθύνεται προς το μέρος του Snik, γρονθοκοπώντας τον.

Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν θύμιζαν πραγματικό ρινγκ, με την τραγουδίστρια Έλενα Παπαρίζου να τραυματίζεται -μεταξύ άλλων- ελαφριά, καρέκλες να εκσφενδονίζονται και τον υπόλοιπο κόσμο να παρακολουθεί πανικόβλητος τα όσα συμβαίνουν. Ταυτόχρονα, τόσο ο παρουσιαστής της βραδιάς, Θέμης Γεωργαντάς όσο και ο Κωνσταντίνος Αργυρός προσπαθούσαν από τη σκηνή να κατευνάσουν την έκρυθμη κατάσταση.

Σύμφωνα με νεότερα ρεπορτάζ βέβαια, το «ξύλο» μεταξύ των δύο μουσικών συνεχίστηκε και κατά την απομάκρυνσή τους από την εξέδρα, όπου πιάστηκαν εκ νέου στα χέρια μέσα στη φυσούνα.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΚΗΝΙΚΑ:

Παρά τις απίστευτες και κατακριτέες σκηνές βίας που έλαβαν χώρα στο μουσικό event, θυμίζουμε πως οι δύο τράπερ είχαν δώσει ραντεβού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους σε έναν φιλανθρωπικό αγώνα μποξ 🥊, με το Foxbet.gr να σας παρουσιάζει ήδη από τις 19 Φεβρουαρίου όλο το χρονικό της κόντρας, καθώς και αποδόσεις για τον πολυαναμενόμενο αγώνα. 

Πώς ξεκίνησε το Story

Όλα ξεκίνησαν όταν οι δύο τράπερ ενημέρωσαν τους ακολούθους τους στο Instagram πως έχουν δώσει ραντεβού για να «λύσουν τις διαφορές» τους το απόγευμα της Κυριακής (30/1), ωστόσο ο Light σύμφωνα με τα λεγόμενα του Snik, εμφανίστηκε με τη συνοδεία 15 ατόμων, με αποτέλεσμα την ακύρωση της αναμέτρησης. Έτσι λοιπόν, ο Light πρότεινε μέσω Story να αναμετρηθούν σε έναν επίσημο αγώνα μποξ με τους όρους όπου αγωνίζονται οι επαγγελματίες πυγμάχοι με φιλανθρωπικό ωστόσο σκοπό. Μια πληροφορία που είχε επιβεβαιώσει και ο ίδιος ο πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματικής Πυγμαχίας και Ολυμπιονίκης, Γιώργος Στεφανόπουλος.

Betsson
Βαθμολογία
8.4/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ προσφορά*
check_3c
Cash Out* & Bet Builder*
check_3c
Εξελιγμένο mobile app
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SNIK VS LIGHT: Πότε θα γινόταν ο αγώνας;

Τη δική του απάντηση στο ερώτημα του πότε θα πραγματοποιηθεί ο πολυαναμενόμενος αγώνας μποξ ανάμεσα στους δύο δημοφιλείς τράπερ είχε δώσει σε ένα live stream ο Σνικ. Συγκεκριμένα, ο 35χρονος ανέφερε: «Πότε θα δούμε ξύλο με Light; Στο ρινγκ μόλις υπογράψουμε τα συμβόλαια. Μόλις δεχθεί τα συμβόλαια που θα του στείλουμε. Τότε, θα το δείτε. Σε λίγους μήνες, αν το παιδί υπογράψει τα συμβόλαια. Τότε θα το δείτε. Μην με ρωτάτε κάτι άλλο... Ξύλο, beef».

Snik Light Kόντρα: Αλήθεια ή Μύθος

Αμφότεροι μετρούν εκατομμύρια views στις μουσικές πλατφόρμες, χιλιάδες πιστούς θαυμαστές αλλά και haters, ενώ αρέσκονται στο να προκαλούν με τα ακριβά τους γούστα, διεκδικώντας φυσικά δάφνες για το ποιος είναι ο Νο1 τράπερ στην Ελλάδα. 

Αν και οι δύο καλλιτέχνες στην αρχή της πορείας τους διατηρούσαν καλές σχέσεις (συνεργάστηκαν το 2016 στο hit Gucci Mane και το 2018 στο Tony Montana), κάπου στα μέσα του 2018, αναπτύχθηκε μια κόντρα, τα αίτια της οποία παραμένουν άγνωστα, με ορισμένους ωστόσο να θεωρούν πως ο πραγματικός λόγος του «beef»,  ήταν οι επαφές του Snik με τον τράπερ Slogan, με τον οποίο ο Light ήταν σε «πόλεμο».

Μάλιστα, στα μουσικά βραβεία MAD του 2019, οι εκκεντρικοί μουσικοί πιάστηκαν στα χέρια όταν ο Light παρέλαβε το βραβείο του καλύτερου Hip Hop Video της χρονιάς. Τον επόμενο χρόνο βέβαια, συνεργάστηκαν απρόσμενα για το τραγούδι Bosses με τον Mad Clip, ενισχύοντας έτσι τις φήμες που έκαναν λόγο για διαφημιστικά τρικ πίσω από την κόντρα τους.

Snik: Ηλικία, καταγωγή & επιτυχίες

Ο Δημήτρης Γιαννούλης ή αλλιώς SNIK, γεννήθηκε στις 4 Μαΐου του 1987 στην Αθήνα. To 2012 έκανε το «μπαμ» στην ελληνική μουσική τραπ σκηνή με το single «Κουνήσου δίπλα μου», το οποίο μέχρι σήμερα μετρά 2,2 εκατ. views στο επίσημο κανάλι της εταιρείας. Έκτοτε, ακολούθησαν συνεργασίες με διάσημους Έλληνες και ξένους τράπερ, ενώ τον περασμένο Απρίλιο το κομμάτι «DIAMANTI» σε παραγωγή Bret Beats, έγινε πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις από την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του.

Mάλιστα, αναδείχθηκε καλλιτέχνης της χρονιάς στην Ελλάδα για το 2020 από τη δημοφιλή πλατφόρμα μουσικής Spotify. Πέρα των μουσικών δρώμενων, ο SNIK απασχόλησε επίσης τα εγχώρια μέσα λόγω της σχέσης του με το μοντέλο Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Αξίζει να σημειωθεί πως, ο δημοφιλής τραγουδιστής, προσκάλεσε και τον τηλεπαρουσιαστή Γιώργο Λιάγκα (με τον οποίο βρίσκονται σε διαμάχη), σε μια αντίστοιχη αναμέτρηση μποξ, με τον τελευταίο να αρνείται την πρό(σ)κληση.

Light: Ηλικία, καταγωγή & επιτυχίες

Ο Υung Light κατά κόσμον Χρήστος Ιωαννίδης, γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 24 Ιανουαρίου 1995 με καταγωγή από την Κένυα από την πλευρά της μητέρας του. Το 2015 κυκλοφόρησε το πρώτο του EP άλμπουμ με τίτλο «Nero Greco», ενώ το 2016 βγήκε το τραγούδι «Ποιος Είμαι», το οποίο μετράει περισσότερες από 29 εκατομμύρια προβολές κι αποτελεί το πιο δημοφιλές single του. Μάλιστα, τον Δεκέμβριο του περασμένου χρόνου ο δίσκος του «Supernova» σε συνεργασία με τον Hawk, κατέκτησε την 3η θέση στα 10 πιο δημοφιλή album παγκοσμίως.

Ο 27χρονος μουσικός μάλιστα διατηρεί και δεσμούς φιλίας με τον Έλληνα πρωταθλητή του NBA, Γιάννη Αντετοκούνμπο προς τιμήν του οποίου έγραψε το 2019 το τραγούδι «MVP».

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SNIK VS LIGHT στο Youtube

Οι δύο τράπερ δεν είναι τυχαία οι «βασιλιάδες» στην ελληνική τραπ σκηνή, σημειώνοντας εκατομμύρια views στο YouTube. Παρακάτω συγκεντρώσαμε το Top5 των δύο «μονομάχων» στη δημοφιλή μουσική πλατφόρμα.

TRAPER ΤΡΑΓΟΥΔΙ VIEWS
SNIK SENIORITA 43 εκ.
SNIK ΜEDUSA 29 εκ.
LIGHT ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ 29 εκ.
LIGHT MOSCA  28 εκ.
LIGHT VOODOO 22 εκ.

Light Snik Αγώνας: Τα χαρακτηριστικά των δύο «μονομάχων»

SNΙΚ ΑΝΑΛΥΣΗ: Αναλύοντας τα σωματικά χαρακτηριστικά των δύο μονομάχων, ο Snik που υπερτερεί σε ύψος καθώς είναι πάνω από 1.85, θα έχει ως πλεονέκτημα του τα μακριά του άκρα. Συγκεκριμένα, τα χέρια του θα φτάνουν πιο κοντά στον στόχο, ενώ το κεφάλι και το υπόλοιπο σώμα του θα βρίσκονται σε μεγαλύτερη απόσταση από τον αντίπαλο. Επιπλέον, ο μεγαλύτερος διασκελισμός του θα λειτουργεί βοηθητικά στο να απομακρύνεται στην άμυνα και να επιτίθεται στην επίθεση, χρησιμοποιώντας σε μεγαλύτερη αναλογία τα ντιρέκτ από τα κροσέ και άπερκατ χτυπήματα. Αυτό που θα πρέπει να προσέξει βέβαια είναι ο συγχρονισμός των χτυπημάτων του, το καλό σημάδι καθώς και το να αποφεύγει να βρίσκεται σε γωνίες και σκοινιά.

LIGHT ΑΝΑΛΥΣΗ: Από την άλλη πλευρά, ο Light που έχει ύψος 1.75 είναι πιο συμπαγής και με χαμηλότερο κέντρο βάρους. Ως εκ τούτου, η μυϊκή του δύναμη θα τον βοηθήσει στο να αντέξει τα χτυπήματα, να εκτελέσει άμυνες με τη μέση και με την κίνηση στα πόδια, με κύριο όπλο του το κροσέ και τα άπερκατ σε κοντινή και μεσαία απόσταση. Αν μάλιστα κανείς συγκρίνει βίντεο που κυκλοφορούν στα σόσιαλ μίντια με τους δύο τράπερ εν ώρα προπόνησης, ο Light φαίνεται πως έχει μεγαλύτερη γνώση και καλύτερη τεχνική, δεδομένου ότι προετοιμάζεται υπό την καθοδήγηση του διάσημου προπονητή kick boxing Γρηγόρη Μάλλιο.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SNIK VS LIGHT Instagram

Οι δύο «μονομάχοι» αναμετρώνται και στα social media, με τον Light να στέφεται νικητής στο Instagram. Εκτός από αυτό, σας παραθέτουμε και τα σωματικά χαρακτηριστικά, που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στο battle.

TRAPER ΚΙΛΑ ΥΨΟΣ ΗΛΙΚΙΑ FOLLOWERS
SNIK 84 1.88 35 412.000
LIGHT 77 1.75 27 570.000 

* Τα κιλά και το ύψος των δύο τράπερ είναι ενδεικτικά. Ενδέχεται να υπάρχει μια μικρή απόκλιση.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ SNIK ΣΕ LIVE ΔΡΑΣΗ

Τα...γάντια του είχε φορέσει ο Snik, προκειμένου να είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τον αντίπαλό του Light. Ο 34χρονος όπως γίνεται αντιληπτό, παρότι ασχολείται με το μποξ, υστερεί αγωνιστικά σε ορισμένα σημεία, καθώς δεν διαθέτει σωστό βηματισμό, ρυθμό και συγχρονισμό στην εκτέλεση των χτυπημάτων.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ LIGHT ΣΕ LIVE ΔΡΑΣΗ

O 27χρονος τράπερ προετοιμαζόταν κι αυτός από την πλευρά του, για το μεγάλο «battle», με τον προπονητή των επωνύμων, Γρηγόρη Μάλλιο. Το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος επικεντρώνεται όπως φαίνεται και στο βίντεο στις ασκήσεις ταχύτητας και την άμυνα.

Snik Light Αποδόσεις: Τι έλεγαν τα προγνωστικά μας

Το δεδομένο είναι, πως εφόσον δεν μιλάμε για επαγγελματίες πυγμάχους κι ο αγώνας είναι για φιλανθρωπικό σκοπό, οι δυο τους θα αγωνιστούν λογικά μέχρι τον τρίτο γύρο, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο τρόπος με τον οποίο θα προκύψει ο νικητής. Όπως για παράδειγμα με νοκ άουτ, τεχνικό νοκ άουτ, αποκλεισμό ή υποταγή. Aν θα έπρεπε βέβαια να ποντάρουμε σε έναν από τους δύο «μονομάχους», αυτός θα ήταν ο Light, λόγω σωματότυπου, ηλικίας, καλύτερης τεχνικής και ετοιμότητας. O 27χρονος άλλωστε προπονείται περισσότερο καιρό και αρκετά σκληρά στο μποξ με τον διάσημο προπονητή Γρηγόρη Μάλλιο.

Αγορά Νίκη Snik/ Νίκη Light
Snik - Light 2.40 / 1.54
Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
GR
Stoiximan Master
Δύο και... ταμείο
Λευκή Επιστροφή
Cash out* Android App iOS App
+6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Auto & Partial Cash Out*
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΣΤΟ ΠΑΡΑ1 & Boost Νίκης
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Ενισχυμένες* Αποδόσεις
Επιστροφή στο 0-0
Cash Out* (Partial, Auto & Stop Loss)
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+11
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
GR
Build A Bet
Auto Cash Out*
Υπηρεσία Edit My Bet*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Αυτόματο Cash out*
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
GR
Ασιατικά
Bet Builder*
Cash Out*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Android App
+10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Άμεσο cash out*
Ικανοποιητικές αποδόσεις
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
GR
Φτιάξτε Αγορά
Υπηρεσία Live Streaming*
Μερικό, Ολικό & Αυτόματο Cash Out*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+8
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
Cash Out*
Φιλικό mobile site
Boost νίκης
Cash out* Υψηλά όρια
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
GR
Cash Out*
VAR Cashback
Αποδόσεις κάτω του 2.00
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ