foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ35
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Euro 2021 Φινλανδία: Ρόστερ - Προγνωστικά - Αποδόσεις

EURO | 06 Απρ 2021 16:29
Euro 2021 Φινλανδία.jpg

Είναι η «σταχτοπούτα» του Euro καθώς θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελική φάση της διοργάνωσης. Έκανε την υπέρβαση στον προκριματικό γύρο, κατέλαβε τη 2η θέση πίσω από την Ιταλία, αφήνοντας εκτός συνέχειας την Ελλάδα και τη Βοσνία / Ερζεγοβίνη. Ως «πρωτάρα», πηγαίνει με άγνοια κινδύνου, δεν υπάρχει άγχος για διάκριση, στόχος είναι αποκτήσει εμπειρίες και παραστάσεις από μία τόσο μεγάλη διοργάνωση. Τεράστια επιτυχία και για τον τεχνικό Κανέρβα, ο οποίος βρίσκεται πέντε χρόνια στην Εθνική, αλλά στηριζόμενος σε παίκτες με εμπειρία από τα διεθνή πρωταθλήματα μπόρεσε να κάνει την υπέρβαση.

Αναμενόμενα, η Φινλανδία συγκαταλέγεται στα αουτσάιντερ του Euro, συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να καταλάβει την τελευταία θέση στον όμιλό της. Ζόρικη είναι η αποστολή της, καλείται να βάλει «φρένο» σε ποιοτικά ανώτερες ομάδες όπως το Βέλγιο, η Δανία και η Ρωσία. Για να προκριθεί από το γκρουπ δίνει 3.50, διπλάσια απόδοση από τις υπόλοιπες ομάδες που δίνονται κάτω από 2.00.

Euro 2021 Φινλανδία αποδόσεις

Ως... νεοφώτιστη στη διοργάνωση θα φροντίσει να κάνει μία αξιοπρεπή παρουσία, να δικαιολογήσει το «εισιτήριο» που πήρε από τα προκριματικά, κάνοντας περήφανο ολόκληρο το Έθνος. Πάντως, η ικανοποιητική και σταθερή εικόνα της τα τελευταία δυο χρόνια δεν έχει δείξει πως θα κινδυνεύσει με διασυρμούς από τους ανώτερους αντιπάλους.

Μοιάζει δύσκολο να περάσει από τον όμιλο, θα πρέπει να πραγματοποιήσει μεγάλες εκπλήξεις, υπερβαίνοντας τις δυνατότητές της. Θα θέσει ως στόχο την 3η θέση, μοιάζει ο πιο εφικτός, αλλά μπορεί να τα καταφέρει; Με βάση τα παραπάνω και τις αποδόσεις, η ομάδα του Foxbet.gr συγκέντρωσε τις αγορές που αφορούν την πορεία της στο Euro 2021. Όπως θα δείτε κι εσείς, κάθε ποντάρισμα υπέρ των Φινλανδών αποτελεί τον ορισμό του funbet.

Αγορά Απόδοση Στοιχηματική
Να προκριθεί από τον όμιλο 3.50 Bwin
Φάση αποκλεισμού: Ημιτελικά 41.00 Bwin
Να φτάσει στον τελικό της διοργάνωσης 150.00 Stoiximan

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Euro 2021 Φινλανδία πρόγραμμα

Έχει τοποθετηθεί στο 2ο όμιλο, είναι το ξεκάθαρο αουτσάιντερ, δύσκολα θα αποφύγει την τελευταία θέση. Μπροστά της θα βρει το Βέλγιο, ένα εκ των πρώτων φαβορί για την κατάκτηση της διοργάνωσης και τις παραδοσιακές δυνάμεις Δανία, Ρωσία, οι οποίες διαθέτουν μεγάλη εμπειρία από τέτοιους θεσμούς.

Αν γίνει το «θαύμα» και κατακτήσει την 1η θέση, θα αντιμετωπίσει την 3η καλύτερη ομάδα από τα γκρουπ 1ο ή 4ο ή 5ο ή 6ο. Σε περίπτωση που τερματίσει στη 2η θέση, θα αναμετρηθεί με την ομάδα που θα πάρει τη 2η θέση από το 1ο όμιλο (Ιταλία, Ουαλία, Ελβετία, Τουρκία). Αν βγει 3η, μπορεί να παίξει ή με την ομάδα του 6ου ομίλου (Ουγγαρία, Πορτογαλία, Γερμανία, Γαλλία) ή τον νικητή του 5ου γκρουπ (Ισπανία, Σουηδία, Πολωνία, Σλοβακία) 👇

Αγώνας Ημ/νια & Ώρα Γήπεδο & Πόλη
Δανία – Φινλανδία 12/6, 19:00 «Πάρκεν», Κοπεγχάγη
Φινλανδία – Ρωσία 16/6, 16:00 «Κρεστόφσκι», Αγία Πετρούπολη
Φινλανδία – Βέλγιο 21/6, 22:00 «Κρεστόφσκι», Αγία Πετρούπολη

Μπορεί η Φινλανδία να προκριθεί από τον όμιλο;

Μοιάζει εξαιρετικά απίθανο να πάρει την 1η θέση, θεωρείται ο «σάκος του μποξ» του γκρουπ. Διαπιστώνεται και από τις αποδόσεις, για νικήτρια του ομίλου δίνει 15.00, ενώ να πάρει την 4η θέση προσφέρεται μόλις 1.35.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ

Να τερματίσει στην 1η θέση 19.00 (Bwin)
Να τερματίσει στην 2η θέση 10.00 (Stoiximan)
Να προκριθεί από τον όμιλο 3.50 (Bwin)

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να βρείτε συγκεντρωμένες όλες τις διασταυρώσεις που μπορεί να έχει η Φινλανδία στη φάση των νοκ άουτ και με δεδομένο πάντα ότι θα προκριθεί από τη φάση των ομίλων.

Θέση Διασταυρώνεται με...
3η του Α' Ομίλου (Τουρκία, Ιταλία, Ουαλία, Ελβετία), ή την 3η του Δ' Ομίλου (Αγγλία, Κροατία, Σκωτία, Τσεχία), ή 3η του Ε' Ομίλου (Ισπανία, Σουηδία, Πολωνία, Σλοβακία), ή 3η του ΣΤ' Ομίλου (Ουγγαρία, Πορτογαλία, Γαλλία, Γερμανία)
2η του Α' Ομίλου (Τουρκία, Ιταλία, Ουαλία, Ελβετία)
3η* 1η του Α' Ομίλου (Τουρκία, Ιταλία, Ουαλία, Ελβετία), ή 1η του Ε' Ομίλου (Ισπανία, Σουηδία, Πολωνία, Σλοβακία)

*Στη νοκ άουτ φάση των «16» θα προκριθούν οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου και οι τέσσερις καλύτεροι τρίτοι

Euro 2021 προγνωστικά Φινλανδία

Πορεία στον ΌμιλοΕίναι σαφές και από τις αποδόσεις ότι είναι το νούμερο ένα φαβορί για την τελευταία θέση στον όμιλο. Κάνει ντεμπούτο σε τελική φάση Euro, μπαίνοντας κατευθείαν στα βαθιά. Θα αντιμετωπίσει ηχηρά ονόματα του ευρωπαϊκού στερεώματος, όλα είναι εναντίον της, θα στοχεύσει να βάλει τα πρώτα της γκολ μήπως και πανηγυρίσει κάποια νίκη.

Πορεία στην διοργάνωση: Το αναφέραμε προηγουμένως ότι δεν υπάρχει πίεση για διάκριση στη διοργάνωση, η επιτυχία είναι που πέρασε από τα προκριματικά. Θα συμμετάσχει για πρώτη φορά σε τελική φάση και θα φροντίσει πρώτα να το απολαύσει. Δεν μπορεί να κάνει και μεγάλα «όνειρα», ο όμιλος θεωρείται δύσκολος, θα προσπαθήσει να γλιτώσει τα χειρότερα. Η 4η θέση είναι η επικρατέστερη κατάληξή της.

Πρώτος σκόρερ: Ο 31χρονος Τίμου Πούκι είναι η σταθερή αξία στην κορυφή της επίθεσης τα τελευταία χρόνια στην Εθνική ομάδα, μετράει 30 γκολ σε 90 εμφανίσεις, επιδιώκει να περάσει τον Λιτμάνεν στην κορυφή των πρώτων σκόρερ, ο οποίος έχει 32. Διακρίνεται για την ταχύτητά του, είναι επικίνδυνος εντός περιοχής. Ξεχωρίζει με τη φανέλα της Νόριτς, έχοντας 66 γκολ σε 120 ματς.

 

 ΤΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ:

Δύσκολα θα γλιτώσει την τελευταία θέση στον όμιλο. Eίναι η πιο αδύναμη ομάδα και δεν έχει παραστάσεις από μεγάλη διοργάνωση. Το να τερματίσει 4η στον όμιλο, προσφέρεται σε απόδοση 1.45 στην Sportingbet.

Vistabet
Βαθμολογία
8.9/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
24/7 support στα ελληνικά 
check_3c
Auto Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φινλανδία Euro 2021: Ρόστερ, Ενδεκάδα & Τακτική

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει όλα εκείνα τα απαραίτητα στοιχεία, ώστε να σας δώσουμε μια σε βάθος ανάλυση του υλικού και των τακτικών της Φινλανδίας ενόψει της συμμετοχής της στο Euro.

Παίκτης (Θέση, Ηλικία) Συμμ./Γκολ Ομάδα
Λ. Χραντέτσκι (Τ, 31) 65/0 Λεβερκούζεν
Γ. Γιόρονεν (Τ, 28) 14/0 Μπρέσια
Α. Γιάκολα (Τ, 33) 3/0 Μπρίστολ Ροβ.
Ρ. Τέιλορ (Α, 26) 19/1 Μπραν
Π. Αρατζούρι (Α, 33) 51/3 Πάφος
Γ. Ούρονεν (Α, 26) 49/1 Γκενκ
Γ. Τοΐβιο (Α, 33) 73/3 Χάκεν
Τ. Λαμ (Α, 27) 26/0 Τσβόλε
Γ. Ραϊτάλα (Α, 32) 52/0 Μινεσότα
Ν. Άλχο (Α, 28) 12/0 ΜΤΚ Βουδ.
Ντ. Ο' Σόνεσι (Α, 26) 11/0 Ελσίνκι
Ν. Χαμαλάινεν (Α, 24) 7/0 ΚΠΡ Ρέιντζερς
Λ. Βαϊσάνεν (Α, 23) 8/0 Έλφσμποργκ
Ρ. Ιβάνοφ (Α, 36) 4/0 Βάρτα Πόζναν
Ρ. Λουντ (Μ, 28) 43/4 Μινεσότα
Τ. Σπαρβ (Μ, 34) 81/1 Λάρισα
Ρ. Σούλερ (Μ, 30) 49/0 Τζουργκάρντεν
Γκ. Καμάρα (Α, 25) 31/1 Ρέιντζερς
Π. Σοΐρι (Μ, 26) 31/5 Έσμπιεργκ
Γ. Κάουκο (Μ, 30) 25/0 Έσμπιεργκ
Φ. Γένσεν (Μ, 23) 18/7 Άουγκσμπουργκ
Ο. Βαλακάρι (Μ, 21) 5/1 Πάφος
Τ. Πούκι (Ε, 31) 91/30 Νόριτς
Γ. Πονγιάνπαλο (Ε, 26) 42/9 Ουνιόν Βερ.
Λ. Λαπαλάινεν (Ε, 22) 8/0 Μόντρεαλ Καν.
Μ. Φορς (Ε, 22) 5/1 Μπρέντφορντ


Παίκτες-κλειδιά & στρατηγική

Ο Πούκι συνεχίζει να παραμένει το βασικό «όπλο» της, η ομάδα θα στηριχτεί στις επιθετικές ικανότητές του, στοχεύοντας στα πρώτα γκολ σε τελική φάση Euro. Επίσης, φημίζεται για την ανασταλτική λειτουργία της, με τον αρχηγό Σπαρβ (έπαιξε στη Λάρισα) να είναι ο ηγέτης της μεσαίας γραμμής, με τον πιο ποιοτικό Λουντ (πρώην Παναθηναϊκού) να ακολουθεί. Συνηθίζει να αγωνίζεται με τρεις στόπερ, γεμίζοντας παίκτες το χώρο του κέντρου. Το ρόστερ αποτελείται κυρίως από έμπειρους παίκτες, οι περισσότεροι έχουν ηλικία πάνω από τα 25 έτη.  

Η πιθανή 11-άδα

Με σχήμα 3-6-1, κάτω από τα γκολπόστ θα βρίσκεται ο αξιόπιστος κίπερ της Λεβερκούζεν, Χραντέσκι, ο οποίος έλειπε από τις τελευταίες κλήσεις, λόγω σοβαρού τραυματισμού. Μπροστά του αναμένεται να βρίσκεται η τριάδα των στόπερ Τοΐβιο, Αρατζούρι και Ο’ Σογνέσκι, ενώ μπακ-χαφ πρόκειται να είναι οι Γκράνλουντ (δεξιά) και Ραϊτάλα (αριστερά). Στο κέντρο υπάρχουν αρκετές επιλογές, οι επικρατέστεροι είναι οι Σπαρβ, Σούλερ, Καμάρα, ενώ λίγο πιο μπροστά τους, οι Λουντ και Πονγιάπαλο θα παλέψουν για μία θέση βασικού πίσω από τον φορ Πούκι.

Ο προπονητής

Μάρκου Κανέρβα (57 ετών). Έχει γίνει «ένα» με την εθνική Φινλανδίας, από το 2004 έως το 2010 βρισκόταν στην Κ21, έπειτα ήταν βοηθός προπονητή στην ανδρική ομάδα για μία πενταετία (2011-16) και τον Δεκέμβριο του 2016 ανέλαβε καθήκοντα πρώτου κόουτς, συνεχίζοντας μέχρι και τώρα. Γράφτηκε στην ιστορία ως πρώτος τεχνικός που οδήγησε τη χώρα σε τελική φάση Euro. Υπήρξε κορυφαίος αμυντικός της χώρας, ξεχώρισε με τη φανέλα της Ελσίνκι, ενώ είχε 59 εμφανίσεις και 1 γκολ με το Εθνόσημο.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Στοιχηματικές για το EURO 2021

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
GR
Stoiximan Master
Δύο και... ταμείο
Λευκή Επιστροφή
Cash out* Android App iOS App
+6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
Cash Out*
Φιλικό mobile site
Boost νίκης
Cash out* Υψηλά όρια
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
GR
Φτιάξτε Αγορά
Υπηρεσία Live Streaming*
Μερικό, Ολικό & Αυτόματο Cash Out*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+8
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
GR
Build A Bet
Auto Cash Out*
Υπηρεσία Edit My Bet*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Αυτόματο Cash out*
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Auto & Partial Cash Out*
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΣΤΟ ΠΑΡΑ1 & Boost Νίκης
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Sportingbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Sportingbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Build A Bet*
Live Μεταδόσεις*
Cash Out* & Auto Cash Out*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Vistabet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Vistabet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.9
GR
Cash Out*
Build A Bet*
Live Streaming*
Cash out* Αυτόματο Cash out* Bet builder*
+4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ