foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ48
ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΔΩΡΕΑΝ* ΘΕΑΜΑ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Γερμανία, 3. Liga: Preview 2020-21

Previews Πρωταθλημάτων | 16 Σεπ 2020 13:27
Γερμανία-3.-Liga-Preview-2020-21.jpg

Η 3η κατηγορίας της Γερμανίας κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή (18/9) και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Λόγω της πανδημίας, η φετινή σεζόν καθυστέρησε περίπου για δύο μήνες και ολοκληρώνεται στις 22 Μαΐου του 2021. Την περσινή χρονιά έγινε το παράδοξο, καθώς ο πρωταθλητής δεν ανέβηκε στην 2η κατηγορία. Ο λόγος για την Μπάγερν Μονάχου ΙΙ, η οποία έκοψε πρώτη το νήμα, αλλά εξαιτίας των κανονισμών δεν πήρε την άνοδο (oι δεύτερες ομάδες των ομάδων της 1ης-2ης κατηγορίας δεν ανεβαίνουν). Ως εκ τούτου, η 2η Κίκερς Βίρτσμπουργκ και η 3η Μπραουνσβάιγκ ανέβηκαν στην 2η κατηγορία. Η Ίνκολσταντ έπαιξε μπαράζ με τη Νυρεμβέργη και έχασε την άνοδο για ένα γκολ που δέχτηκε στις καθυστερήσεις του 2ου αγώνα. Οι… νέες ομάδες της λίγκας είναι οι Βέχεν και η Ντιναμό Δρέσδης που υποβιβάστηκαν και οι Λούμπεκ, Τουρκγκιουτσού Μονάχου, Βερλ και Ζααρμπρίκεν, που πήραν την άνοδο από τα χαμηλότερα «πατώματα». Αποχαιρέτησαν οι Κεμνίτσερ, Πρόισεν Μίνστερ, Σόνενχοφ και Ιένα.

Σύστημα διεξαγωγής

Στο πρωτάθλημα παίρνουν μέρος 20 ομάδες και κάθε ομάδα παίζει με την άλλη δύο φορές (εντός-εκτός). Με την ολοκλήρωση των 38 αγωνιστικών, οι δύο πρώτες εξασφαλίζουν την άνοδο στην 2η Bundesliga, η 3η παίζει μπαράζ ανόδου με την 16η της 2ης κατηγορίας και οι τέσσερις τελευταίες (17η-18η-19η-20ή) υποβιβάζονται στους ομίλους της Ρεγκιονάλ Λίγκα. Κριτήρια ισοβαθμίας: α) Διαφορά τερμάτων, β) Καλύτερη επίθεση, γ) Περισσότεροι βαθμοί στα μεταξύ τους ματς, δ) Καλύτερη διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους ματς.

Εκτίμηση τελικής κατάταξης

1. Ντινάμο Δρέσδης 2. Ίνγκολσταντ 3. Ντούισμπουργκ 4. Καϊζερσλάουτερν
5. Χάνσα Ρόστοκ 6. Μαγδεμβούργο 7. Μόναχο 1860 8. Βέχεν
9. Ίρντινγκεν 10. Ζααρμπρίκεν 11. Μπάγερν ΙΙ 12. Ουντερχάκινγκ
13. Μέπεν 14. Μάνχαϊμ 15. Βικτόρια Κολωνίας 16. Τουργκουτσού Μονάχου
17. Λούμπεκ 18. Χάλεσερ 19. Τσβίκαου 20. Βερλ

Οι 5 καλύτερες μεταγραφές

Παίκτης Θέση Από Σε
Στεντέρα Μέσος Ανόβερο Ινγκολσταντ
Χλούσεκ Αμυντικός Πλζεν Καϊζερσλάουτερν
Πουριέ Επιθετικός Καρλσρούη Καϊζερσλάουτερν
Ρίσε Μέσος Κολωνία Βικτόρια Κολωνίας
Σλίσκοβιτς Μέσος Βίντερτουρ Μαγδεμβούργο

Τι παίζουμε

 

Περιμένουμε άλλο ένα απρόβλεπτο και αμφίρροπο πρωτάθλημα, όπως συμβαίνει συνήθως στην 3. Liga. Η κατηγορία έχει… βαριά ονόματα και αναμένεται να γίνει μάχη. Περιμένουμε την Ντινάμο να επιβεβαιώσει τα προγνωστικά, να κόψει πρώτη το… νήμα και να πάρει την άνοδο. Στη συνέχεια, βλέπουμε την Ίνγκολσταντ να ακολουθεί την ομάδα της Δρέσδης και να κάνει ότι δεν έκανε πέρυσι για… ένα μόλις λεπτό.

➡ Ντιναμό Δρέσδης: Νικητής πρωταθλήματος (6.50) 

➡ Ίνγκολσταντ: Να πάρει την άνοδο (4.50) 

Οι ομάδες της Γ' Γερμανίας

Βέχεν

Τι έκανε πέρυσι: Ήταν νεοφώτιστη στην 2η κατηγορία και ο στόχος ήταν να αποφύγει τον υποβιβασμό. Σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν βρέθηκε κάτω από την επικίνδυνη ζώνη και δικαιωματικά λοιπόν υποβιβάστηκε.

Προπονητής: Παρά τον υποβιβασμό, ο Ρούντιγκερ Ρεμ διατηρήθηκε στο πόστο του και θα συνεχίσει το έργο του που έχει ξεκινήσει από τον Φεβρουάριο του ’17. Στόχος είναι η άμεση επαναφορά στη 2η κατηγορία και μένει να δούμε αν θα το καταφέρει.

Έδρα: BRITA-Arena (12.566)

Μεταγραφές: Ήταν αρκετά δραστήρια στο μεταγραφικό παζάρι και ουσιαστικά έκανε ολική ανανέωση. Μετά τον υποβιβασμό αποχώρησαν πολλοί παίκτες ελεύθεροι και πλέον ο τεχνικός καλείται να δέσει τους νέους ποδοσφαιριστές. Ξεχωρίζουν η απόκτηση των Μαλόουν (Ε, 18/9 με Άουγκσμπουργκ ΙΙ, πέρυσι), Κορτέ (Μ, 35/10, με Μάνχαϊμ) και Βουρτζ (Ε, 2/0 με Ντάρμσταντ). Πούλησε 800 χιλ. τον φορ Σέφλερ (Ε, 32/19, πέρυσι) και έφυγε ο κίπερ (23 συμμ.) για τη Βασιλεία.

Προετοιμασία: Αρχές Αυγούστου ξεκίνησε τα φιλικά και έδωσε συνολικά τέσσερα. Ξεχώρισαν οι νίκες με Καϊζερσλάουτερν και Ντάρμσταντ, αλλά και η βαριά ήττα με 7-1 από την Χόφενχαϊμ. Στο Κύπελλο κέρδισε με 1-0 την Χάιντενχαϊμ και προκρίθηκε στον 2ο γύρο.

Εκτίμηση: Εξαιτίας του υποβιβασμό άλλαξε σχεδόν όλη την ομάδα και μένει να δούμε αν καταφέρει να εμφανιστεί έτοιμη στην έναρξη της σεζόν. Ο στόχος είναι η άμεση επιστροφή στη 2η κατηγορία, αλλά σε πρώτη φάση φαίνεται δύσκολο να το πετύχει. Ωστόσο, θα είναι έκπληξη αν δεν βρεθεί στην πρώτη δεκάδα.

Ντιναμό Δρέσδης

Τι έκανε πέρυσι: Ξεκίνησε τη χρονιά στη 2η κατηγορία με άλλους στόχους, αλλά από το 2ο μισό και μετά το κακό… φαινόταν. Από την 15η αγωνιστική ήταν κολλημένη στον βυθό της βαθμολογίας και στο τέλος αποχαιρέτησε μετά από 4 διαδοχικές σεζόν στην 2η Bundesliga.

Προπονητής: Ο Μάρκους Καουστσίνσκι ανέλαβε τον περσινό Δεκέμβρη με στόχο να κρατήσει την ομάδα στην κατηγορία, αλλά δεν το κατάφερε. Ωστόσο, διατηρήθηκε στον πάγκο για να ξεκινήσει τη χρονιά και να οδηγήσει ξανά τον σύλλογο στα μεγάλα… σαλόνια.

Έδρα: Rudolf-Harbig-Stadion (32.123)

Μεταγραφές: Ο υποβιβασμός όπως ήταν λογικό έφερε μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ. Πήρε τους Βλαχοδήμο (Μ, 29/5 με Σόνενχοφ), Βέιχραουχ (Μ, 5/0 με Μπίλεφελντ), Σταρκ (Μ, 29/1 με Ντάρμσταντ) και Ντιαβουσιέ (11/0 με Ίνγκολσταντ).Έφυγαν οι Μακιενόκ (Ε, 12/4), Νικολάου (Μ, 32/3), Χαμαλάινεν (Α, 20/0) και Έμπερτ (Μ, 22/2).

Προετοιμασία: Έδωσε αρκετά δυνατά τεστ (6 συνολικά) με στόχο να προετοιμαστεί όσον τον δυνατόν καλύτερα. Στο τελευταία χρονικά κέρδισε με 1-0 την Άουε. Στον αγώνα Κυπέλλου με το Αμβούργο ήταν εντυπωσιακή, επικράτησε 4-1 και πήρε θριαμβευτικά την πρόκριση.

Εκτίμηση: Δεδομένα είναι από τα πιο… βαριά brand name της κατηγορίας και είναι λογικό να βρίσκεται μέσα στα φαβορί για την άνοδο στην 2η Bundesliga. Περιμένουμε να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Μπάγερν Μονάχου ΙΙ

Τι έκανε πέρυσι: Ήταν νεοφώτιστη και άπαντες πίστευαν ότι θα παλέψει για τη σωτηρία. Ωστόσο, ανέτρεψε τα προγνωστικά, ήταν εντυπωσιακή στην τελική… ευθεία της σεζόν και έκοψε πρώτη το νήμα, κατακτώντας το πρωτάθλημα. Οι κανονισμοί στη Γερμανία δεν επιτρέπουν οι εφεδρικές ομάδες των μεγάλων συλλόγων να βρίσκονται στη 2η κατηγορία και πάνω και γι’ αυτό παρέμεινε στην 3η Liga.

Προπονητής: Ο Χόλγερ Σέιτς διαδέχθηκε τον πολύ εξελίξιμο Σεμπάστιαν Χένες, ο οποίος μετά την εξαιρετική δουλειά που έκανε, ανέβηκε… πατώματα, αναλαμβάνοντας την Χόφενχαϊμ. Ο νέος τεχνικός καλείται να επαναλάβει τα εκπληκτικά περσινά επιτεύγματα, αλλά το έργο του θα είναι σαφώς πιο δύσκολο.

Έδρα: Städtisches Stadion an der Grünwalder Straße (15.000)

Μεταγραφές: Άλλη μία ομάδα που κινήθηκε αρκετά στις μεταγραφές. Όπως ήταν λογικό, πολλοί παίκτες προωθήθηκαν από την Μπάγερν U19 και καλούνται να δείξουν αν αντέχουν στις απαιτήσεις της κατηγορίας. Αποχώρησαν οι Κιον (Α, 28/2 – 8 ασίστ), Ζιλά (Μ, 13/3), Βριντ (Ε, 33/24) και ο Σινγκ (Μ, 22/7).

Προετοιμασία: Αγωνίστηκε μόλις σε ένα φιλικό με την αδύναμη Χαϊμστέτεν (νίκη με 7-2). Το δυνατό τεστ με την Σάλτσμπουργκ στις 4/9 ακυρώθηκε και πλέον θα ξεκινήσει τη σεζόν έχοντας δώσει μόλις ένα παιχνίδι.

Εκτίμηση: Είναι από τα μεγάλα ερωτήματα της χρονιάς. Έκανε πολλές αλλαγές στο ρόστερ, αποχώρησαν τα περσινά… βαριά χαρτιά και στον πάγκο θα βρίσκεται νέος τεχνικός. Αν καταφέρει να μπει στην 10άδα η χρονιά θα είναι επιτυχημένη.

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Υψηλά όρια στοιχηματισμού
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Ίνγκολσταντ

Τι έκανε πέρυσι: Ήταν από τα φαβορί για την άνοδο, αλλά δεν τα κατάφερε. Μέχρι την 24η αγωνιστική ήταν στην κορυφή, αλλά στη συνέχεια πλήρωσε ένα μπλακ-άουτ και εν τέλει τερμάτισε 4η. Έδωσε μπαράζ ανόδου με την Νυρεμβέργη και η μάχη ήταν συγκλονιστική. Στο πρώτο ματς έχασε εκτός με 2-0 και στη ρεβάνς κατάφερε να κάνει την ανατροπή, πετυχαίνοντας 3 γκολ μέχρι το 66’. Ωστόσο, στη τελευταία φάση δέχθηκε γκολ και έχασε την άνοδο για το εκτός έδρας τέρμα.

Προπονητής: Ο Τόμας Οράλ ανέλαβε τον περασμένο Μάρτιο με στόχο την άνοδο. Σε πρώτη φάση απέτυχε, αλλά μετά την ηρωική προσπάθεια στα μπαράζ με τη Νυρεμβέργη πήρε το «πράσινο φως» για να συνεχίσει το έργο του.

Έδρα: Audi Sportpark (15.800)

Μεταγραφές: Έκανε λίγες και στοχευμένες κινήσεις, διατηρώντας τον βασικό κορμό. Η μεταγραφή που ξεχώρισε είναι αυτή του Στεντέρα (Μ, 17/0 πέρυσι με Ανόβερο), ο οποίος μετράει 78 παιχνίδια στην Bundesliga και παλιότερα ήταν ένα από τα ταλέντα της Φρανκφούρτης. Αποχώρησε ο βασικός μέσος Ταλχάμερ (35/3, πέρυσι).

Προετοιμασία: Αγωνίστηκε μόλις σε δύο τεστ με αδύναμους αντιπάλους και μέτρησε ισάριθμες ήττες, αφήνοντας κάκιστες εντυπώσεις. Στις 12/9 έχασε με 1-0 από την Φορτούνα Ντίσελντορφ και αποκλείστηκε από το Κύπελλο.

Εκτίμηση: Είναι από τις πιο έμπειρες της κατηγορίας και μαζί με άλλες ομάδες θεωρείται φαβορί για το πρωτάθλημα. Αν αποφύγει τα περσινά λάθη, μπορεί να διεκδικήσει ξανά την άνοδο. ίσως και απευθείας.

Ντούισμπουργκ

Τι έκανε πέρυσι: Αδίκησε τον εαυτό της σε μεγάλο βαθμό και αν ήταν πιο προσεκτική στο τέλος θα μπορούσε να πάρει την άνοδο. Από την 14η μέχρι την 32η αγωνιστική ήταν στην κορυφή, αλλά στις τελευταία έξι «αυτοκτόνησε» κι έχασε το εισιτήριο.

Προπονητής: Ο Τόρστεν Λίμπερκνεχτ ανέλαβε τον Οκτώβριο του '18 και παρά την περσινό μπλακ άουτ στη τελική ευθεία της σεζόν παρέμεινε στον πάγκο. Πλέον, η φετινή χρονιά είναι καθοριστική και μένει να φανεί αν θα καταφέρει να ανεβάσει την ομάδα.

Έδρα: Schauinsland-Reisen-Arena (31.502)

Μεταγραφές: Έκανε αρκετές κινήσεις με στόχο την ενίσχυση. Ξεχώρισαν οι μεταγραφές των Αντέμι (Ε, 13/2 πέρυσι με Μπραουνσβάιγκ), Φλέκσταϊν (Α.) και Σμιντ (Α, 22/0, πέρυσι με Χόλσταϊν Κίελ). Πούλησε 350 χιλ. τον Ντάσνερ (Μ, 38/12-6 ασίστ) στη Σανκτ Πάουλι.

Προετοιμασία: Προτίμησε να δώσει δυνατά φιλικά, για να προετοιμαστεί καλύτερα. Σε έξι ματς νίκησε μόνο το πρώτο χρονικά (3-2 την Πρόισεν Μίνστερ), αλλά ηττήθηκε από Ντόρτμουντ (1-3), Φέγενορντ (1-2), Γκλάντμπαχ (0-4) και Μπίλεφελντ (2-3). Την περασμένη Δευτέρα γνώρισε βαριά ήττα με 5-0 εντός από την Ντόρτμουντ και αποχαιρέτησε το Κύπελλο.

Εκτίμηση: Περιμένουμε να είναι ξανά μία από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν στην κατηγορία. Αν αποφύγει τα περσινά λάθη μπορεί να διεκδικήσει μέχρι το τέλος την άνοδο. Δεδομένα όμως, ο στόχος δεν θα είναι εύκολος.

Χάνσα Ρόστοκ

Τι έκανε πέρυσι: Σεζόν με δύο όψεις πραγματοποίησε η Χάνσα. Στο μεγαλύτερο διάστημα έκανε μέτρια πορεία, αλλά μετά τη διακοπή ήταν άλλη ομάδα και με αήττητο σερί έφτασε στη θέση που οδηγούσε στα μπαράζ ανόδου. Ωστόσο, έχασε κάποια σημαντικά ματς στο τέλος και εν τέλει τερμάτισε 6η.

Προπονητής: O 51χρονος Γιενς Χέρτελ ήρθε στην ομάδα αρχές Γενάρη και κατάφερε να δείξει καλό έργο σε σύντομο χρονικό διάστημα. Δίκαια παρέμεινε στο «τιμόνι» για να ξεκινήσει από την αρχή τη σεζόν.

Έδρα: Ostseestadion (29.000)

Μεταγραφές: Προχώρησε σε αρκετές προσθαφαιρέσεις. Πήρε τους Χέρτζογκ (Μ, 25/2, με Γκλάνταμπχ ΙΙ), Ρότερ (Μ, 25/2 με Μαγδεμβούργο) και Πουλίδο (Μ, 7/0 με Όσναμπρικ). Ολοκληρώθηκε ο δανεισμός και γύρισε στο Αμβούργο ο πολύτιμος Οποκού (Μ, 35/5-6 ασίστ), ενώ «κρέμασε» τα παπούτσια του ο Μπούλοβ (Μ, 23/1).

Προετοιμασία: Αγωνίστηκε μόλις σε τρία φιλικά και μέτρησε δύο νίκες με Τουργκουτσού Μονάχου και Μπραουνσβάιγκ και μία ήττα από την Χόλσταϊν Κίελ. Την περασμένη Κυριακή έχασε με 1-0 εντός από τη Στουτγκάρδη και αποκλείστηκε από τον θεσμό του Κυπέλλου.

Εκτίμηση: Είναι από τις… βαριές φανέλες στην κατηγορία και ο μεγάλος στόχος είναι η επιστροφή στα… σαλόνια. Λογίζεται ως 2ο φαβορί για την άνοδο και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βρίσκεται μέσα στο γκρουπ των ομάδων που θα παλέψουν για τον προβιβασμό. Αποτυχία αν βρεθεί εκτός 5άδας.

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Μέπεν

Τι έκανε πέρυσι: Ήταν από τις ευχάριστες εκπλήξεις της χρονιάς, καθώς τερμάτισε 7η. Πάλεψε κόντρα σε δυνατά ονόματα της κατηγορίας και από το ξεκίνημα της σεζόν ήταν από τις πιο σταθερές ομάδες. Βρέθηκε μόλις στο -5 από τη θέση των μπαράζ, ενώ σε κανένα σημείο της σεζόν δεν κινδύνεψε.

Προπονητής: Ο Κρίστιαν Νάιντχαρτ παρουσίασε πολύ καλό έργο, αλλά μετά το τέλος της σεζόν αποχώρησε. Στη θέση του ήρθε ο παλαίμαχος διεθνής μέσος, Τόρστεν Φρινγκς, ο οποίος καλείται να κάνει καλύτερη ή παρόμοια πορεία με την περσινή.

Έδρα: Hänsch-Arena (13.815)

Μεταγραφές: Δεν έκανε πολλές διαφοροποιήσεις στο ρόστερ και όσοι έφυγαν, άλλοι τόσοι ήρθαν. Οι κινήσεις που ξεχώρισαν ήταν οι Χέμλεϊν (Μ, 13/1 με Καϊζερσλάουτερν) και Μπόζιτς (Ε, 30/6 με Κέμνιτσερ). Αποχώρησε ο βασικός στόπερ Κομέντα (30/0).

Προετοιμασία: Δεν έδωσε πολλά φιλικά (μόλις δύο) και ήρθε ισόπαλη σε αμφότερα, με Λόνε και Σοντερίσκε. Ξεκινάει τη σεζόν με εντός έδρας ματς κόντρα στο Μόναχο 1860.

Εκτίμηση: Κατάφερε να διατηρήσει τον βασικό κορμό και δεδομένα θα έχει συνοχή και ομοιογένεια. Σύμφωνα με τις στοιχηματικές, είναι μία από τις υποψήφιες ομάδες για υποβιβασμό, αλλά περιμένουμε να ανατρέψει τις προβλέψεις. Αν ολοκληρώσει τη σεζόν στη μέση της βαθμολογίας θα είναι επιτυχία.

Μόναχο 1860

Τι έκανε πέρυσι: Η ιστορική ομάδα του Μονάχου δεν μπήκε καλά στο πρώτο μισό και κινήθηκε στην μετριότητα. Τον Νοέμβριο άλλαξε προπονητή, βελτιώθηκε αισθητά, φτάνοντας μέχρι και στη 2η θέση. Ωστόσο, δεν άντεξε και στα τελευταία κρίσιμα ματς είχε σημαντικές απώλειες.

Προπονητής: Με τον Μίχαελ Κέλνερ στο «τιμόνι» η ομάδα βελτιώθηκε και αν στο τέλος ήταν πιο προσεκτική θα μπορούσε να διεκδικήσει πιο πολλά. Ο 50χρονος πήρε το «πράσινο φως» και παρέμεινε για να συνεχίσει το καλό του έργο.

Έδρα: Städtisches Stadion an der Grünwalder Straße (15.000)

Μεταγραφές: Αποδέσμευσε πολλούς παίκτες που προφανώς δεν της έκαναν και προχώρησε σε λίγες αλλά στοχευμένες μεταγραφές. Πήρε τους Τάλιγκ (Μ, 30/6 με Κέμνιτσερ), Σάλγκερ (Α, 17/0 με Μπίλεφελντ) και Νόιντεκερ (Μ, 16/0 με Φένλο). Επέστρεψε στην Μπίλεφελντ ο Οβούσου (Ε, 28/4- 4ασίστ).

Προετοιμασία: Άφησε θετικές εντυπώσεις στα φιλικά και γέμισε αισιοδοξία στον κόσμο. Είχε δύο νίκες με Μπάιροϊτ και Ρέγκενσμπουργκ και δύο ισοπαλίες με ΛΑΣΚ Τζούνιορς και Κίκερς Βίρτσμπουργκ. Στο πρώτο επίσημο της χρονιάς έχασε 2-1 από την ανώτερη Άιντραχτ Φρανκφούρτης και αποκλείστηκε από το Κύπελλο.

Εκτίμηση: Απουσιάζει από τις μεγάλες κατηγορίες από τη σεζόν 16/17 και προσπαθεί να επανέλθει. Φέτος έχει καλό προπονητή κι αν καταφέρει να ξεπεράσεις τις παλιές παθογένειες θα τα καταφέρει. Θα είναι αποτυχία αν τερματίσει κάτω από την 8άδα.

Μάνχαϊμ

Τι έκανε πέρυσι: Ήταν νεοφώτιστη, αλλά αυτό δεν το έδειξε σε κανένα σημείο της σεζόν. Από την αρχή βρέθηκε στα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας και για μεγάλο διάστημα ήταν μέσα στην τριάδα. Στο τέλος όμως, έτρεξε αρνητικό σερί και δεν κατάφερε να κάνει την μεγάλη έκπληξη με την άνοδο.

Προπονητής: Ο «αρχιτέκτονας» αυτής της ομάδας, Μπέρνχαρντ Τράρες, αποχώρησε στο τέλος της σεζόν και αντικαταστάτης του είναι ο Πάτρικ Γκλέκνερ. Ο 43χρονος πρέπει να επαναλάβει τουλάχιστον την περσινή πορεία για να μην αποτύχει.

Έδρα: Carl-Benz-Stadion (25.721)

Μεταγραφές: Ήταν αρκετά δραστήρια στο μεταγραφικό παζάρι και έκανε πολλές προσθαφαιρέσεις. Πήρε τους Βερλάατ (Α, 3/0 με Σάντχαουζεν), Ντόνκορ (Μ, 29/2 με Ιένα), Γκαρσία (Μ, 35/5 – 7 ασίστ με Κέμνιτσερ) και Κόστλι (Μ, 23/2 με Μαγδεμβούργο). Αποχώρησαν οι Κορτέ (Μ, 34/9), Σουλεϊμάνι (Μ, 19/8), Σουλτς (Μ, 36/4) και Κοφί (Ε, 38/3).

Προετοιμασία: Δεν έδωσε φιλικά, αλλά αγωνίστηκε στο Κύπελλο του Κρατιδίου που ανήκει. Σε 4 ματς μέτρησε ισάριθμες νίκες, ωστόσο το επίπεδο των αντιπάλων ήταν αρκετά χαμηλό. Στο Κύπελλο έχασε με 2-1 εντός από την ανώτερη Φράιμπουργκ και αποκλείστηκε.

Εκτίμηση: Πέρυσι «άγγιξε» το ταβάνι και φαίνεται δύσκολο να επαναλάβει την πολύ καλή πορεία. Το καλοκαίρι έχασε πολύτιμους παίκτες και μένει να φανεί αν οι νέες προσθήκες τους αντικαταστήσουν επάξια. Δεν περιμένουμε να βρεθεί ψηλά, αλλά ούτε και να κινδυνέψει.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Καϊζερσλάουτερν

Τι έκανε πέρυσι: Ήταν η μεγαλύτερη απογοήτευση. Η σεζόν ξεκίνησε με όνειρα ανόδου, που γρήγορα έφυγαν. Άλλαξε προπονητή αρκετά νωρίς, αλλά δεν μπόρεσε να βγει από την μετριότητα. Μάλιστα, μπήκε και στα σενάρια υποβιβασμού, ωστόσο απέφυγε το μοιραίο, κάνοντας θετικό σερί στο τέλος.

Προπονητής: Ο Μπόρις Σχόμερς ανέλαβε τον περσινό Σεπτέμβρη, αλλά δεν κατάφερε να δείξει κάτι ιδιαίτερο. Πιστώνεται το καλό τελείωμα και αυτό ήταν το… εισιτήριο για να παραμείνει στον πάγκο.

Έδρα: Fritz-Walter-Stadion (49.850)

Μεταγραφές: Πούλησε 2 εκατ. τον κίπερ Γκριλ (36 συμμ.) και πήρε λίγο «ανάσα» στα οικονομικά που είναι προβληματικά. Γενικά έκανε πολλές προσθαφαιρέσεις, με στόχο φυσικά την καλύτερη πορεία φέτος. Στα πιο σημαντικά, απέκτησε τους Ρίντερ (Μ, 26/3 με Μόναχο 1860), Πουριέ (Ε, 35/6 με Καρλσρούη και Μπραουνσβάιγκ), Βίνγκλερ (Α, 34/2 με Ουντερχάκινγκ) και δανεικό τον Χλούσεκ (Α, 22/1 με Πλζεν). Έφυγαν οι Τίλε (Ε, 36/12), Μπιάρνασον (Ε, 13/1), Πικ (Μ, 41/15) και Κούλβετερ (Μ, 38/16).

Προετοιμασία: Αγωνίστηκε σε τέσσερα φιλικά και μέτρησε 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα. Ξεχώρισε η επικράτηση με 3-0 επί της Σάντχαουζεν. Την Κυριακή έχασε στα πέναλτι (1-1 κ.δ.) από την Ρέγκενσμπουργκ και αποκλείστηκε από το Κύπελλο.

Εκτίμηση: Θέλει να κάνει μια νέα αρχή φέτος, μετά την κάκιστη πορεία πέρυσι και τα πολλά οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε (τον Ιούνιο έκανε αίτημα πτώχευσης). Είναι από τις πιο βαριές φανέλες της κατηγορίας και η θέση της δεν είναι για τον 3. Liga. Αν καταφέρει να διεκδικήσει την άνοδο θα είναι επιτυχημένη η χρονιά. Προσφέρεται ως 6ο φαβορί για τον προβιβασμό.

Ουντερχάκινγκ

Τι έκανε πέρυσι: Αδίκησε πολύ τον εαυτό της κι αν ήταν πιο προσεκτική στη τελική ευθεία θα μπορούσε να διεκδικήσει περισσότερα. Χαρακτηριστικό είναι ότι την 29η αγωνιστική ήταν πρώτη και εν τέλει τερμάτισε 11η, κάνοντας κάκιστο σερί στην επανέναρξη μετά τη διακοπή λόγω της πανδημίας.

Προπονητής: Ο Κλάους Σρομ αποχώρησε από τον πάγκο και θα είναι ο νέος αθλητικός διευθυντής του συλλόγου. Στη θέση του ήρθε ο Άρι φαν Λεντ, ο οποίος καλείται να πάει την ομάδα ένα βήμα παραπάνω.

Έδρα: Sportpark Unterhaching (15.053)

Μεταγραφές: Δεν έκανε πολλές κινήσεις, διατηρώντας σε μεγάλο βαθμό το περσινό ρόστερ. Πήρε τους Ρίχτερ (Ε, 21/2 με Μπούργκχαουζεν) και Χάσενχουτλ (Ε, 23/13 με Τουρκγκιουτσού Μονάχου). Αποχώρησε ο βασικός στόπερ Βίνκλερ (34/2-6 ασίστ).

Προετοιμασία: Άφησε μέτριες εντυπώσεις στα πέντε φιλικά που αγωνίστηκε. Κέρδισε μόλις ένα (3-0 την Βάκερ Ινσμπρουκ) και στην τελευταία πρόβα έχασε με 3-2 από την Χάιντενχαϊμ.

Εκτίμηση: Πέρυσι έφτασε κοντά στην άνοδο και στην επιστροφή της στη 2η κατηγορία, ωστόσο στο τέλος τα έκανε… μαντάρα. Φαίνεται δύσκολο να επαναλάβει την περσινή πρωταθληματική πορεία, αλλά περιμένουμε να είναι ξανά μια καλή ομάδα. Αν τερματίσει εντός 10άδας θα είναι ικανοποιημένη.

Βικτόρια Κολωνίας
Τι έκανε πέρυσι: Ήταν μία από τις νεοφώτιστες και από τη στιγμή που παρέμεινε στην κατηγορία, η χρονιά κρίνεται επιτυχημένη. Ξεκίνησε πολύ δυνατά στις πρώτες αγωνιστικές, αλλά μετά την 16η είχε κάθετη πτώση. Βρέθηκε κοντά στην επικίνδυνη ζώνη, ωστόσο στο τέλος εξασφάλισε το στόχο της.

Προπονητής: Ο Πάβελ Ντότσεφ ανέβασε την ομάδα πέρυσι, την διατήρησε στην κατηγορία και ως εκ τούτου δικαιωματικά παρέμεινε για να συνεχίσει το έργο του.

Έδρα: Stadion im Sportpark Höhenberg (10.001)

Μεταγραφές: Προχώρησε σε αρκετές προσθαφαιρέσεις και μένει να δούμε αν καταφέρει να δέσει η ομάδα. Στα αξιοσημείωτα, πήρε τον καλό φορ Τίλε (36/12 με Καϊζερσλάουτερν) και τους Ρίσε (Μ, 7/0 με Κολωνία), Ρόσμαν (Α, 20/2 με Χέρακλες) και Κλίνγκενμπουργκ (Μ, 26/1 με Δυνάμο Δρέσδης). Έφυγαν οι Σαγκίρι (Μ, 32/1) και Ντιέτζ (Α, 21/0).

Προετοιμασία: Έδωσε αρκετά φιλικά και η εικόνα της ήταν αρκετά καλή. Ηττήθηκε μόνο στο πρώτο χρονικά από την ανώτερη Χέρτα και στην πρόβα τζενεράλε αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Αϊντχόφεν.

Εκτίμηση: Δεν περιμένουμε να κινδυνέψει με υποβιβασμό, αλλά δύσκολα θα μπορέσει να βρεθεί στα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας. Ρεαλιστική θέση κάτω από τη μέση της βαθμολογίας.

Netbet
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Δωρεάν συναλλαγές 
check_3c
Ειδικά & Ασιατικά Χάντικαπ
check_3c
Φιλικό mobile
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Ίρντινγκεν

Τι έκανε πέρυσι: Είχε υψηλούς στόχους, αλλά γρήγορα αυτοί εξανεμίστηκαν. Δεν έκανε καλό ξεκίνημα, ήταν αρκετά χαμηλά. Από τα μέσα της σεζόν, ανέβασε ρυθμούς, χωρίς ωστόσο κάτι το ιδιαίτερο και τερμάτισε 13η και μόλις στο +4 από τη γραμμή του υποβιβασμού.

Προπονητής: Ο Στέφαν Κρέμερ ήρθε στον σύλλογο αρχές Μαρτίου, αλλά δεν κατάφερε να δείξει κάτι. Ωστόσο, παρέμεινε στον πάγκο για να ξεκινήσει τη χρονιά και να κριθεί από την αρχή.

Έδρα: Merkur Spiel-Arena (54.000). Είναι το γήπεδο της Φορτούνα Ντίσελντορφ, σε απόσταση 22 χλμ. από τη φυσική της έδρα.

Μεταγραφές: Η περσινή μέτρια πορεία οδήγησε τη διοίκηση σε πολλές αλλαγές και ουσιαστικά θα είναι νέα ομάδα. Πήρε τους Φέιγκενσπαν (Μ, 26/5 με Μπραουνσβάινγκ), Μορσέλ (Ε, 34/8 με Πρόισεν Μούνστερ), Αλμπουτάτ (Α, 35/3 με Ντούισμπουργκ) και Γκνάασε (Μ, 31/2 με Κίκερς Βίρτσμπουργκ). Αποχώρησαν οι Πφλούκε (Μ, 25/1), Ντάουμπε (Μ, 17/0), Μάτουτσικ (Μ, 25/1) και Εβίνα (Μ, 31/5 – 6 ασίστ).

Προετοιμασία: Έδωσε αρκετά και δυνατά φιλικά για να μετρήσει τις δυνάμεις της. Ξεχώρισε η νίκη με 3-1 επί της Σάλκε και η εμφάνισή της στο τελευταίο τεστ με το Ανόβερο (4-3 ήττα) από Ανόβερο.

Εκτίμηση: Κάθε χρόνο βρίσκεται μέσα στα φαβορί για την άνοδο, αλλά δεν καταφέρνει να επιβεβαιώσει τις προβλέψεις. Έχει καλό ρόστερ, αλλά μένει να φανεί πότε θα δέσει, εξαιτίας των πολλών αλλαγών. Περιμένουμε να είναι μέσα στην πρώτη δεκάδα.

Μαγδεμβούργο

Τι έκανε πέρυσι: Μετά την 3η αγωνιστική, έτρεξε θετικό σερί και μέχρι την 17η ήταν κοντά στην πρώτη τριάδα. Στη συνέχεια ωστόσο, κατρακύλησε και μπήκε σε σενάρια υποβιβασμού. Εν τέλει, τερμάτισε μόλις στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη και παρέμεινε.

Προπονητής: Ο Τόμας Χόσμανγκ ανέλαβε τον Ιούλιο με στόχο να επαναφέρει την ομάδα σε επιτυχημένα μονοπάτια.

Έδρα: MDCC-Arena (28.000)

Μεταγραφές: Πούλησε 1,5 εκατ. τον Μπούτλερ (Μ, 36/7-5 ασίστ) στην Ουνιόν Βερολίνου και γενικά υπήρξαν αρκετές διαφοροποιήσεις στο ρόστερ. Πήρε τους Μπούργκερ (Α, 16/0 με Σόνενχοφ), Γιακούμπιακ (Μ, 20/0 με Χέρακλες) και Μπρούνκερ (Ε, 30/6 με Σόνενχοφ).

Προετοιμασία: Στα τέσσερα φιλικά που έδωσε, κέρδισε μόνο την αδύναμη Στένταλ και ηττήθηκε από Άουε και Βόλφσμπουργκ. Στο Κύπελλο έχασε 3-2 στην παράταση από την Ντάρμσταντ και αποκλείστηκε.

Εκτίμηση: Προσφέρεται ως 5ο φαβορί για την άνοδο και μένει να δούμε αν δικαιώσει τις προβλέψεις. Δύσκολα να επαναλάβει την περσινή κάκιστη σεζόν και περιμένουμε να είναι μια από τις καλές ομάδες της κατηγορίας.

Χάλεσερ

Τι έκανε πέρυσι: Ξεκίνησε πολύ δυνατά και όλα έδειχναν ότι θα πραγματοποιήσει ξανά ανάλογη χρονιά, όπως στη σεζόν 18/19, που είχε τερματίσει 4η. Από τα μέσα της σεζόν είχε κάθετη πτώση και κινδύνεψε σοβαρά με υποβιβασμό. Ωστόσο, κατάφερε να σωθεί, κάνοντας ένα θετικό σερί στο τέλος.

Προπονητής: Ο Φλόριαν Σνόρενμπεργκ ανέλαβε τον Ιούνιο με στόχο να κρατήσει τον σύλλογο στην κατηγορία. Ο 43χρονος Γερμανός τα κατάφερε και πήρε το «οκ» για να ξεκινήσει τη φετινή σεζόν.

Έδρα: Erdgas-Sportpark 15.057)

Μεταγραφές: Άλλη μια ομάδα που έκανε αρκετές κινήσεις και θα παρουσιαστεί αλλαγμένη. Στα πιο σημαντικά, πήρε τους Ρέντεμαν (Α, 35/2 με Κέμνιτσερ), Ντεστρόφ (Μ, 11/0 με Ρέγκενσμπουργκ), Γκιουντούζ (Μ, 11/0 με Ίρντινγκεν), Ριβέρο (Μ, 18/0 με Βέχεν) και Μπόεντε (Α, 36/0 με Ντούισμπουργκ). Έφυγαν οι Μάι (Α, 29/5) και Σομ (Ε, 37/12).

Προετοιμασία: Έδωσε 4 φιλικά και η εικόνα της ήταν μέτρια. Ξεχώρισε η νίκη (1-0) επί της Γκρόιτερ, αλλά στην πρόβα τζενεράλε ηττήθηκε με 3-1 από την Μπραουνσβάιγκ.

Εκτίμηση: Είναι ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο. Με τον νυν προπονητή κατάφερε να δείξει ξανά ανταγωνιστική και να παραμείνει στην κατηγορία. Ανάλογη εικόνα περιμένουμε και φέτος, αλλά δύσκολα να βρίσκεται στα... υψηλά πατώματα.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Τσβίκαου

Τι έκανε πέρυσι: Μπήκε δυνατά, αλλά γρήγορα κινήθηκε στη μετριότητα και στη συνέχεια ήταν στο γκρουπ των ομάδων που έδωσαν μάχη για την παραμονή. Ήταν κάτω από την επικίνδυνη ζώνη λίγο πριν από το τέλος, αλλά στις τελευταίες αγωνιστικές πήρε δύο νίκες και κατάφερε να σωθεί στην ισοβαθμία, έχοντας καλύτερη διαφορά γκολ (μόλις ένα) από την Κέμνιτσερ.

Προπονητής: Ο Τζο Ένοχς κράτησε τη θέση παρά την κακή περσινή πορεία. Ο 49χρονος Αμερικανός τεχνικός καλείται να πετύχει τον ίδιο στόχο (παραμονή) και φέτος.

Έδρα: GGZ-Arena (10.134)

Μεταγραφές: Μικρή ενίσχυση και μένει να φανεί αν ανταποκριθεί στις απαιτήσεις. Ήρθαν οι Ντρίκουθ (Μ, 28/3 με Χάλεσερ), Στάρκε (Μ, 31/2 με Καϊζερσλάουτερν) και -ως δανεικός- ο Στάνιτς (Α.) από την Άουγκσμπουργκ.

Προετοιμασία: Σε πέντε φιλικά τεστ μέτρησε 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα. Προβλημάτισε στο τελευταίο χρονικά, καθώς ήρθε ισόπαλη 0-0 με την αδύναμη Άουερμπακ, ενώ ηττήθηκε με 1-0 από την Καρλσρούη.

Εκτίμηση: Περιμένουμε για ακόμα μια χρονιά να παλέψει για την παραμονή. Μάλιστα, προσφέρεται ως φαβορί, μαζί με τη νεοφώτιστη Βερλ, για να αποχαιρετήσει την κατηγορία.

Λούμπεκ

Τι έκανε πέρυσι: Ήταν η καλύτερη ομάδα στην Ρετζιονάλιγκα του Βορρά και δικαιωματικά πήρε το πρωτάθλημα και επέστρεψε στα… σαλόνια.

Προπονητής: Ο Ρολφ Μάρτιν Λάντερλ βρίσκεται στην ομάδα από το 2016 και πιστώνεται την βελτίωση του συλλόγου και φυσικά την άνοδο στην 3η κατηγορία. Παρέμεινε για να συνεχίσει το καλό του έργο.

Έδρα: Dietmar-Scholze-Stadion an der Lohmühle (10.800)

Μεταγραφές: Η άνοδος έφερε και πολλές αλλαγές στο ρόστερ για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις. Στα πιο σημαντικά είναι η απόκτηση των Μπόλαντ (Μ, 6/0 με Αδελαϊδα), Ρίμπλε (Α, 16/0 με Ρόστοκ), Ραμάι (Ε, 5/0 με Ρόστοκ) και Ρόσερ (Ε, 5/0 με Καρλσρούη).

Προετοιμασία: Έδωσε κάποιους αγώνες με αδύναμους αντιπάλους και αγώνες Κυπέλλου του κρατιδίου που ανήκει. Το δυνατό φιλικό με την Μπόχουμ αναβλήθηκε και η ετοιμότητά της για τα επίσημα είναι ένα ερωτηματικό.

Εκτίμηση: Ως νεοφώτιστη βρίσκεται στο γκρουπ των ομάδων που λογίζονται φαβορί για τον υποβιβασμό. Προέρχεται από σούπερ χρονιά, αλλά η δυναμική των ομάδων φέτος είναι δεδομένα μεγαλύτερη. Αν καταφέρει να σωθεί θα είναι επιτυχημένη η σεζόν.

Ζααρμπρίκεν

Τι έκανε πέρυσι: Πραγματοποίησε ονειρική χρονιά, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο Κύπελλο Γερμανίας. Στη Ρετζιονάλιγκα του Νότου-Δύσης έκανε… περίπατο καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν και πανηγύρισε την άνοδο, επιστρέφοντας στην 3η κατηγορία μετά τη σεζόν 13/14. Ωστόσο, έβγαλε… μάτια στο Κύπελλο, καθώς έφτασε μέχρι τα ημιτελικά (!), αποκλείοντας ομάδες από τις μεγαλύτερες κατηγορίες.

Προπονητής: Ο 39χρονος Λούκας Κβάσνιοκ ήρθε στον σύλλογο τον περσινό Δεκέμβρη και πολύ σύντομα κατάφερε να απασχολήσει τα ΜΜΕ, με την καταπληκτική πορεία στο Κύπελλο. Εξελίξιμος τεχνικός και παρέμεινε για να δείξει τις δυνατότητές του και στην 3η κατηγορία.

Έδρα: Hermann-Neuberger-Stadion (6.800)

Μεταγραφές: Δεν έκανε πολλές κινήσεις, θέλοντας να κρατήσει τη συνοχή και την ομοιογένεια. Πήρε τους Σιπνόσκι (Μ, 13/0 με Βέχεν), Μπόσελ (Μ, 27/0 με Σόνενχοφ) και Ντεβίλ (Ε, 30/4 με Μάνχαϊμ).

Προετοιμασία: Άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στα φιλικά τεστ. Ξεχώρισε η μεγάλη νίκη με 5-1 επί της Βασιλείας και το 2-2 με την Καρλσρούη. Μέτρησε μόλις μία ήττα με 2-1 από την Νανσί.

Εκτίμηση: Ο νεαρός τεχνικός κάνει εξαιρετική δουλειά και περιμένουμε να δούμε τι θα καταφέρει φέτος. Παρότι νεοφώτιστη, δεν βλέπουμε να κινδυνεύει με υποβιβασμό και πιθανόν να βρεθεί στη μέση της βαθμολογίας.

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Τουρκγκιουτσού Μονάχου

Τι έκανε πέρυσι: Ήταν νεοφώτιστη στη Ρετζιονάλιγκα της Βαυαρίας, αλλά ήταν εξαιρετική και δίκαια πήρε την άνοδο στην 3η κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία της. Με απολογισμό 17-3-3 δεν άφησε κανένα περιθώριο στους αντιπάλους.

Προπονητής: Ο γνωστός στην Ελλάδα, Ράινερ Μάουρερ κατάφερε να κάνει μια εκπληκτική ομάδα και να πάρει την άνοδο. Ωστόσο, ο 60χρονος τεχνικός αποχώρησε μετά το τέλος της σεζόν και στη θέση του ήρθε ο Αλεξάντερ Σμιντ.

Έδρα: Olympiastadion München (69.250). Θα ξεκινήσει τη σεζόν στην παλιά έδρα της Μπάγερν Μονάχου και στη συνέχεια θα αγωνιστεί στο γήπεδο της Μονάχο 1860 και στο Grünwalder Stadion (15.000).

Μεταγραφές: Η άνοδος έφερε διαφοροποιήσεις στο ρόστερ με στόχο την ενίσχυση. Στις πιο σημαντικές μεταγραφές πήρε τους Σλίσκοβιτς (Ε, 27/4 με Ντούισμπουργκ), Κουρτ (Α, 15/1 με Ουμραγιένσπορ), Έρχαρντ (Μ, 32/0 με Μάτερμπουργκ), Μπέρτσελ (Α, 28/2 με Μόναχο 1860) και Μπόερε (Ε, 21/9 με Ίρντινγκεν).

Προετοιμασία: Αγωνίστηκε σε οκτώ φιλικά με δυνατούς αντιπάλους για να μπορέσει να προετοιμαστεί καλύτερα ενόψει της νέας σεζόν. Ξεχώρισαν οι νίκες με Σεντ Γκάλεν (3-1), Βαντούζ (2-1) και Γκρασχοπέρς (1-0).

Εκτίμηση: Η… πρωτάρα θα έχει ενθουσιασμό, αλλά περιμένουμε να δυσκολευτεί λόγω της κατηγορίας. Ωστόσο, άφησε καλές εντυπώσεις στα φιλικά και αν εμφανίσει το ίδιο πρόσωπο δεν θα κινδυνέψει. Προβλέπουμε να είναι η ευχάριστη έκπληξη της χρονιάς.

Βερλ

Τι έκανε πέρυσι: Ξεκίνησε μέτρια στη Ρετζιονάλιγκα της Δύσης, αλλά στη συνέχεια πάτησε… γκάζι και τερμάτισε 2η. Έδωσε μπαράζ ανόδου με την Λοκ. Λειψίας και πανηγύρισε τον προβιβασμό χάρη στα εκτός έδρας γκολ. (2-2 εκτός, 1-1 εντός).

Προπονητής: Ο Γκουερίνο Καπρέτι βρίσκεται στον πάγκο από το 2017, πιστώνεται την μεγάλη επιτυχία της ανόδου και δίκαια διατηρήθηκε στο πόστο του και για φέτος.

Έδρα: Benteler-Arena (15.000). Ουδέτερο. Θα αγωνιστεί στο γήπεδο της Πάντεμπορν, 30 χλμ. μακριά από τη φυσική της έδρα.

Μεταγραφές: Ήρθαν πολλοί, έφυγαν πολλοί και μένει να δούμε αν θα καταφέρει να δέσει άμεσα. Στις πιο σημαντικές κινήσεις, ήρθαν οι Λανγκ (Α, 10/0 με Βικτόρια Κολωνίας), Ράμπιχιτς (Ε, 21/11 με Τουρκγκιουτσού Μονάχου) και Σάντερ (Μ, 6/0 με Χόλσταϊν Κίελ).

Προετοιμασία: Έδωσε πολλά και δυνατά φιλικά, με ομάδες από μεγαλύτερες κατηγορίες. Έκανε αίσθηση η νίκη με 5-4 επί της Σάλκε, η δύσκολη ήττα (2-1) από τη Μπίλεφελντ και η ισοπαλία (2-2) στην πρόβα τζενεράλε με την Όσναμπρικ.

Εκτίμηση: Περιμένουμε να δυσκολευτεί αρκετά και να δώσει μάχη για την παραμονή. Στο τέλος πάντως, πιστεύουμε πως θα είναι μία από τις τέσσερις ομάδες που θα... αποχαιρετήσουν.

Επιμέλεια: Δημήτρης Σεραφειμίδης

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ