Λοκομοτίβ Πλόβντιβ - Μπότεφ Βράτσα
15/08 - 17:45
ΤΕΛΙΚΟ
2–1 (-)
#2 Ν Ι Ι Ν Η

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΠΛΟΒΝΤΙΒ - ΜΠΟΤΕΦ ΒΡΑΤΣΑ

Ι Η Ν Η Ν #12
Stadion Lokomotiv Plovdiv (13.220) Άστατος 154 χλμ. Κωδ. 255

Λοκομοτίβ Πλόβντιβ - Μπότεφ Βράτσα Προγνωστικά

Πολύ μικρή η απόδοση του άσου, με τους «σιδηροδρομικούς» να επιστρέφουν λογικά στις νίκες, αυτή τη φορά κόντρα στην άλλη ομάδα που έχει το όνομα του εθνικού ήρωα της Βουλγαρίας, Χρίστο Μπότεφ. Η ομάδα της Βράτσα είναι μαχητική και δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος. Δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ, τα σύνολο 2-3 γκολ στο 1.97 είναι πιθανό.

Λοκομοτίβ Πλόβντιβ - Μπότεφ Βράτσα Ανάλυση

Λοκομοτίβ Πλόβντιβ

Ν Ι Ι Ν Η
  • ⊙ 4 νίκες στα 5 εντός με Μπότεφ Βράτσα
  • ⊙ N/G & Under 2,5 και τα 2 επίσημα 

Ανάλυση

Έχασε 2-0 στην έδρα της Μπότεφ στο ντέρμπι του Πλόβντιβ, σε ένα ματς που δέχτηκε πίεση από το ξεκίνημα. Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο 6' με την κεφαλιά του Μπανταλόφσκι που απέκρουσε ο γκολκίπερ, Λούκοφ, για να προηγηθούν στο 10' με το γκολ του Νεντέλεφ. Ο Ίλιεφ έκανε το 2-0 στο 56' για την Μπότεφ που διαχειρίστηκε εύκολα στη συνέχεια το προβάδισμα. Λίγα πράγματα από τους Κυπελλούχους Βουλγαρίας, που έφτασαν κοντά στο γκολ στο 85', όμως ο γκολκίπερ της Μπότεφ, Γκεοργκίεφ, σταμάτησε τον Μαλεμπάνα. Απογοητευμένος από την εμφάνιση και το αποτέλεσμα ο Ακράποφ ετοιμάζει αλλαγές. Ο νεοαποκτηθείς Μίντσεφ (Ε, 1/0) αναμένεται να ξεκινήσει μπροστά αντί του Αραλίκα (Ε, 1/0), ενώ θα επιστρέψει στο βασικό σχήμα ο Τσβετάνοφ (Μ, 1/0) παίρνοντας τη θέση του Τομάσεβιτς (Α, 1/0).  

Μπότεφ Βράτσα

Ι Η Ν Η Ν
  • ⊙ Μία νίκη σε 5 εκτός με Λοκομοτίβ Πλόβντιβ
  • ⊙ 5 σερί N/G με Λοκομοτίβ Πλ. (ανεξ. έδρας) 

Ανάλυση

Έκανε εντυπωσιακή πρεμιέρα κερδίζοντας με 3-1 την πρωταθλήτρια Λουντογκόρετς, την ευνόησε η αποβολή του Γιάνκοφ, οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν να παίζουν με 10 παίκτες από το 33'. Η Μπότεφ Βράτσα πήρε το προβάδισμα με το γκολ του Ντομοτσίσκι στο 43' και διπλασίασε τα τέρματα της στο 47' με τον Γκένοφ. Το 3-0 ήρθε από τον Ατανάσοφ στο 82', για να μειώσουν οι πρωταθλητές με πέναλτι του Σόουζα στο 94'. «Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές, η ομάδα δεν μπορεί να παίξει στο Γιουρόπα, στοχεύουμε στην εξασφάλιση της παραμονής όσο γίνεται πιο γρήγορα» οι δηλώσεις του Ζντράβκοφ που εμφανίστηκε αρκετά προσγειωμένος. «Έχω 19 παίκτες στη διάθεση μου και δύο γκολκίπερ, δεν μας παίρνει για παραπάνω, αυτοί που διαθέτουμε όμως παίζουν με πάθος» τόνισε ο τεχνικός της Μπότεφ που περιμένει να λυθεί το θέμα που έχει προκύψει με τον Τόνεφ για να έχει στη διάθεση του και τον 25χρονο επιθετικό.

Λοκομοτίβ Πλόβντιβ - Μπότεφ Βράτσα Στατιστικά

Λοκομοτίβ Πλόβντιβ - Μπότεφ Βράτσα Προιστορία

Δες τις αναλύσεις της ημέρας για όλα τα πρωταθλήματα 75