foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ34
ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Το ερώτημα αν θα ρίξει την… πρώην, και το αγγλικό σκάνδαλο

Μποζιονέλος | 02 Αυγ 2020 12:58
1article32_612.jpg

Κουβέντα επί των προπονητών. Τυχεροί οι… συνάδελφοι που έγραφαν Serie A φέτος, μπορεί να τους βγήκε η… Παναγία καλοκαιριάτικα με τα απανωτά, μετά το lockdown, ματς, αλλά δεν είχαν να γράψουν... 1.343 σενάρια για την τελευταία αγωνιστική, ως κάθε χρόνο: όλα είχαν τελειώσει, πλην της τρίτης ομάδας που θα υποβιβαστεί και θα ακολουθήσει τις Μπρέσια και ΣΠΑΛ στη Serie B.

Και, αγωνιστικά, θα είναι κρίμα και άδικο αυτή η Τζένοα να μην πέσει και να υποβιβαστεί η Λέτσε που έπαιξε καλή μπαλίτσα φέτος. Αφήστε, δε, που ο Ενρίκο Πρετσιόζι έχει αρχίσει να θυμίζει… Γιάννη Κομπότη: δεν πέφτει ποτέ. Όπως και πέρυσι, όταν σώθηκε με το 0-0 στη Φιορεντίνα, παίζοντας αποκρουστικά για την ισοπαλία, την ίδια ώρα που η Εμπολι άγγιζε την ισοφάριση στο Μιλάνο με την Ιντερ, ένα γκολ να έβρισκε θα έστελνε τους Γενοβέζους στη Serie B.

Απόψε λοιπόν η Τζένοα σώνεται αρκεί να φέρει ίδιο, ή φυσικά καλύτερο, αποτέλεσμα από ό,τι η Λέτσε. Και ποια υποδέχεται; Ή μάλλον… ποιον; Τη Βερόνα του Ιβαν Γιούριτς, ο οποίος ήταν παίκτης της (2006-10) και τρεις φορές προπονητής της τη διετία 20160-18! Και ο Γιούριτς με τον Πρετσιόζι μια χαρά σχέσεις φαίνεται ότι έχουν.


Στον... χορό οι οπαδοί της Βερόνα, με πανό στην τελευταία προπόνηση της ομάδας, άκρως ειρωνικό: «Πάμε στη Γένοβα για να πέσουμε με αξιοπρέπεια!», βάζοντάς τα με τον πρόεδρο Μαουρίτσιο Σέτι, που έλεγε στην αρχή της σεζόν ακριβώς αυτή την ατάκα, και η Βερόνα... σώθηκε από τα Χριστούγεννα. Την εν λόγω ατάκα είχε πει στον Γιούριτς ο Σέτι! Πάντως οι τιφόζι δεν πήραν θέση για το αποψινό...


Πώς θα γίνει το… μαγείρεμα, ουδείς γνωρίζει φυσικά. Ισως να μη χρειαστεί καν να εκτεθούν αν η Λέτσε δεν νικήσει την Πάρμα. Αλλά δεν είναι για να μπλέκεις στοιχηματικά…

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Ετερη αναφορά, επί των πάγκων; Ο Μικέλ Αρτέτα που ανέλαβε μια Άρσεναλ… όχι δική του. Αλλά του Ουνάι Εμερι. Και την έστρωσε, πολύ πιο γρήγορα από όσο περίμενε κανείς, χωρίς το ρόστερ να είναι της επιλογής του. Εδώ… ανέστησε τον Ομπαμεγιάνγκ (τι παστέλι έβαλε στον τελικό…) και οι «gunners» δείχνουν, τουλάχιστον έτοιμοι για το restart. Διότι τερμάτισαν 8οι φέτος και δεν θα έβγαιναν στην Ευρώπη αν δεν νικούσαν χθες την Τσέλσι στον τελικό: τα κατάφεραν, με 2-1 και στο τέλος… παραλίγο να σπάσουν το τρόπαιο!


https://twitter.com/EmiratesFACup/status/1289636053494763525

Ωστόσο, για να τα λέμε όλα, δεν ήταν μόνο η βραδιά του Αρτέτα και των ρεκόρ του: έγινε, στα 38 του, ο πρώτος που κατακτά το Κύπελλο Αγγλίας τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής των «κανονιέρηδων», αλλά και ο πρώτος προπονητής μετά τον Τζορτζ Γκρέιαμ, το 1987, που κατακτά τίτλο στην παρθενική του χρονιά ως προπονητής της Άρσεναλ.

Ηταν και η βραδιά του Άντονι Τέιλορ, του προπονητή που είχε σφυρίξει τον τελικό Κυπέλλου, ξανά με Αρσεναλ και Τσέλσι, το 2017 αποβάλλοντας για θέατρο, με δεύτερη κίτρινη, τον Βίκτορ Μόουζες στο 68’. Και χθες απέβαλε για αδιανόητο λόγο, τον Κόβατσιτς (73’), κρίνοντας το ματς – και στερώντας μας το σενάριο για παράταση… Ε, όχι, αδικία, να τα λέμε αυτά…


🦊 Στοιχηματικά χθες δεν πέρασε λοιπόν το 1.65 για κατάκτηση της Τσέλσι ή το 6.50 να κριθεί στα πέναλτι (από το 2006 το περιμένουμε, του… χρόνου πάλι), πλήρωσε όμως 2.10 το combo της Φάλκενμπεργκ στο Ερεμπρο, ήρθαμε στα ίσα.

Επί των… σνουκερικών, το ρίσκο με τη σκέψη να φορτσάρει ο Ντινγκ επί του Κινγκ (στο 4.50, για σκορ 10-6) δεν πέρασε, ίσα ίσα ο Κινγκ τον κόντραρε στα ίσια και κρίθηκε σε decider frame το ματς (10-6), χάθηκε και η δυάδα μαζί με το ματς του Γουίλσον με τον Χάμιλτον, που αναβλήθηκε ελέω της απόσυρσης του δεύτερου.

Αυτό που… πόνεσε περισσότερο όμως, στοιχηματικά, ήταν το over 16,5 frames (στο 2.20) στο ματς του Γουίλιαμς με τον ΜακΜάνους, είχαν διακόψει στο 4-5 και στο δεύτερο μέρος το επιμέρους σκορ έκλεισε στο… 6-0, και τελικό 10-5. Απίστευτο, αδιανόητο ματς χθες από τον προπέρσινο παγκόσμιο πρωταθλητή Μαρκ Γουίλιαμς, ετών 45 και χθες δήλωσε ευθαρσώς ότι θα συνεχίσει να παίζει ως τουλάχιστον τα 50 του. Θεούλης.


https://twitter.com/WeAreWST/status/1289677338414899200?fbclid=IwAR2u7aDDv7J-9hoEM9H4spaWgv0wh2vaKmytWnZP5omOqPYKDiEPtVipvQk

Αξίζει, αλλά σε combo


Σουηδική… τζούρα και σήμερα, με μια επιλογή από την Allsvenskan. Η Βάρμπεργκς έμεινε για τρίτο σερί ματς μακριά από τη νίκη αλλά κέρδισε σε ψυχολογία στο 3-3 Έλφσμποργκ, ματς όπου ισοφάρισε με κεφαλιά του τερματοφύλακα Στρόμπεργκ στο 95’! Αμφίβολοι ο αμυντικός Μπίρκεφελντ, ο μέσος Λίντνερ και ο επιθετικός Αλίεφ. Η νεοφώτιστη του Γιόακιμ Πέρσον τα πάει καλύτερα από ό,τι αρχικώς αναμενόταν με 15 βαθμούς σε 11 αγώνες.

Τρίτη σερί ισοπαλία και δεύτερo συνεχόμενο 0-0 για την Εστερσουντ, αυτή τη φορά υποδεχόμενη τη Χέλσινγκμποργκ. Αποδεσμεύτηκε και πήγε στη Λόμελ ο βασικός φορ Καντίρι, εξ ου και ανακλήθηκε ο δανεισμός από την Εσκιλστούνα του φορ Μπαπτίστ, αμφίβολοι είναι τρεις μέσοι (Κόκετ, Αμίν και Κρουν).

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Ευκαιρία για τη Βάρμπεργκς να γυρίσει στις νίκες, ο χαμηλός (πέριξ του 1.75), ανεβαίνει αρκετά αν συνδυαστεί με over 1,5 στο ματς.



Combo


🇸🇪18:30 Βάρμπεργκς 🆚 Εστερσουντ ⏩ 1 & over 1,5 🦊 2.32. (Pamestoixima.gr)

World Snooker Championship 2020, day 3, Κυριακή 2 Αυγούστου



  • 🎱 12:00 Γιαν Μπίνγκταο 🆚 Ελιοτ Σλέσορ Preview & picks

  • 🎱 12:00 και 21:00 Νιλ Ρόμπερτσον 🆚 Λιάνγκ ΓουενμπόPreview & picks

  • 🎱 16:30 Ρόνι ΟΣάλιβαν 🆚 Τεπτσάγια Αν ΝουPreview & picks

  • 🎱 16:30 Τζον Χίγκινς 🆚 Μάθιου Στίβενς Συνεχίζουν από το 6-3

  • 🎱 21:00 Ντέιβιντ Γκίλμπερτ 🆚 Κουρτ Μάφλιν Συνεχίζουν από το 4-5


Κλικάρετε στα links για να δείτε τις προτάσεις, σημερινών, από χθες, ως πάντα μια μέρα… μπροστά η στήλη, εξ αυτών το ματς του Ρόμπερτσον με τον Λιάνγκ θα ολοκληρωθεί απόψε, τα άλλα αύριο.

Στα δύο που συνεχίζονται από χθες, ο Χίγκινς μπήκε άσχημα στο ματς με τον Στίβενς, βρέθηκε να ηττάται με 3-2, αλλά πήρε τέσσερα διαδοχικά frames στο τέλος του πρώτου σκέλους, αποκτώντας σαφές προβάδισμα απέναντι στον Ουαλό. Ωστόσο, εμμένω στην αρχική σκέψη (γραμμένη από προχθές), δεν είναι εύκολο το ματς για τον συμπαθέστατο… γερο-Τζον, παρά το εν λόγω σκορ πριν το δεύτερο σκέλος. Είναι ψύχραιμος, και καλός στις μακρινές μπάλες, ο Στίβενς. Ανοιχτά picks το over 15,5 frames (πολύ κοντά) και το fun bet του 6.05 του να κριθεί σε decider, ήτοι να πάει 10-9 ή 9-10. Ποτέ δεν ξέρεις…

Κάτι του χρωστάει η μαύρη…


Βέβαια το εν λόγω over του ματς είναι σε δυάδα με το under 16,5 frames στο ματς του Γκίλμπερτ με τον Μάφλιν και δεν νομίζω να περάσει, εντέλει, καθότι ο Νορβηγός έκανε εξαιρετικό πρώτο μέρος. Αναζητείται βέβαια ακόμη ο πρώτος qualifier που θα αποκλείσει παίκτη 16άδας: στους «32» του Παγκοσμίου πέρασαν οι πρώτοι 16 του world ranking και άλλοι τόσοι από τα προκριματικά. Αν ο Μάφλιν αντέξει, ουδείς το γνωρίζει προκαταβολικά, ενώ παραμένει αουτσάιντερ, έστω και στο 2.10 αντί για 4.05 που ήταν αρχικά. Η λογική λέει ότι ο Γκίλμπερτ θα αντιδράσει αλλά, λογική και σνούκερ, μαζί δεν πάνε…


Με τη σκέψη ότι, αυτό που έκανε ο Γουίλιαμς (ήτοι… μονοστεκιά στο δεύτερο μέρος) δεν θα επαναληφθεί σε τούτο, κράτησα τη νίκη του Μάφλιν ώστε να… διώξει τα φαντάσματα του 2015. Τότε, ξανά στον 1ο γύρο, ενάντια στον ισχυρό Μαρκ Σέλμπι και στην παρθενική του παρουσία σε Παγκόσμιο, είχε ηττηθεί με 10-9 πολύ οριακά αν και είχε γυρίσει το 6-8 σε 9-8! Κάτι του χρωστάει η... μαύρη και ο Νορβηγός είναι ήδη 36 ετών, δεν είναι παιδαρέλι.



Μονό


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 🇳🇴 21:00 Γκίλμπερτ 🆚 Μάφλιν (4-5) ⏩ 2 🦊 2.10. (Netbet)

World Snooker Championship 2020, day 4, Δευτέρα 4 Αυγούστου



  • 🎱 12:00 και 21:00 Τζακ Λισάουσκι 🆚 Αντονι ΜακΓκιλ

  • 🎱 12:00 Ρόνι Ο’Σάλιβαν 🆚 Τεπτσάγια Αν Νου Σήμερα, Κυριακή, το 1ο μέρος

  • 🎱 16:30 Γιαν Μπίνγκταο 🆚 Ελιοτ Σλέσορ ⏩ Σήμερα, Κυριακή, το 1ο μέρος

  • 🎱 16:30 Σον Μέρφι 🆚 Νόπον Σαενγκχάμ

  • 🎱 21:00 Μαρκ Σέλμπι 🆚 Τζόρνταν Μπρόουν


 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Τζακ Λισάουσκι 🆚 Αντονι ΜακΓκιλ 🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿

🗓️ Sessions: Δευτέρα 3/8 στις 12:00 και στις 21:00.

🎱 Best of 19 frames (ο νικητής στα 10).

Για τέταρτη φορά, και τρίτη συνεχόμενη, παρών σε Παγκόσμιο ο 29χρονος Τζακ Λισάουσκι (Νο 13 στο world ranking), μόνο το 2018 έκανε νίκη, και μάλιστα επί του Στιούαρτ Μπίνγκχαμ, για να μείνει εκτός στους «16» από τον Τζον Χίγκινς με το… ντροπιαστικό 13-1. Και πέρυσι έχασε 10-6 στους «32» από τον Αλι Κάρτερ. Του λείπει μια καλή πορεία αλλά είναι ασταθής αρκετά, ως παίκτης δευτεροτρίτης κλάσης, πλην όμως μπήκε απευθείας φέτος στα τελικά. Ο 29χρονος Σκωτσέζος Αντονι ΜακΓκιλ (Νο 39) είχε εντυπωσιάσει, πιτσιρικάς τότε, στην παρθενική του παρουσία σε Παγκόσμιο φτάνοντας ως την 8άδα το 2015 αλλά έκτοτε δεν είχε ανάλογη πορεία.

⏳ Άλλες 4 φορές συναντήθηκαν, 3-1 οι νίκες υπέρ του Λισάουσκι.

🦊 Φαβοριτίζεται ο Λισάουσκι αλλά το ματς έπρεπε να είναι πιο ισορροπημένο σε τιμές, στα μάτια μου φαβορί είναι ο ΜακΓκιλ. Ξερό… διπλό η επιλογή.

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Σον Μέρφι 🆚 Νόπον Σαενγκχάμ 🇹🇭

🗓️ Sessions: Δευτέρα 3/8 στις 16:30 και Τρίτη 4/8 στις 12:00.

🎱 Best of 19 frames (ο νικητής στα 10).

Πάτησε τα 37 πλέον ο Σον Μέρφι (Νο 10 στο world ranking) που στα 22 του, το 2004, είχε κατακτήσει το Παγκόσμιο αφήνοντας ελπίδες για πορεία ενός μεγάλου παίκτη – αλλά εντέλει δεν ήταν ανάλογη, πλην όμως παραμένει ένας από τους top class. Είναι για 18η φορά σε Παγκόσμιο μετρώντας έναν τίτλο, δύο τελικούς, έναν ημιτελικό και καρέ προημιτελικών αλλά, μετά τον τελικό του 2015 (έχασε από τον Στιούαρτ Μπίνγκχαμ) δεν πέρασε από τον 1ο γύρο σε Παγκόσμιο. Το ότι του… έλαχε στην κλήρωση ο 28χρονος Ταϊλανδός Νόπον (Νο 42) ίσως ήταν ένας καλός οιωνός. Επαγγελματίας από το 2010 ο Νόπο, είναι για δεύτερη φορά σε Παγκόσμιο και, ως λέει, απλά χαίρεται την εμπειρία. Ή κάνει mind games.


Πάντως ο Μέρφι για πρώτη φορά στην καριέρα κατέκτησε δύο ranking tournaments στην ίδια σεζόν (China Championship και Welsh Open), ενώ έχασε τον μάνατζέρ του Μπράντον Πάρκερ, που πέθανε πριν από λίγες ημέρες και υποσχέθηκε να παίξει και για τον πρόωρα χαμένο φίλο του.

⏳ Τρίτη φορά ανταμώνουν, σε άλλα δύο ματς, με τελευταίο το 2014 όμως, είχε κάνει ισάριθμες νίκες ο Μέρφι.

🦊 Φαβοριτίζεται στο 1.15 ο Μέρφι, λογικό, κατ’ εκτίμηση ως 10-6 να πάει, άρα ποντάρουμε under σε frames.

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Μαρκ Σέλμπι 🆚 Τζόρνταν Μπρόουν 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

🗓️ Sessions: Δευτέρα 3/8 στις 21:00 και Τρίτη 4/8 στις 16:30.

🎱 Best of 19 frames (ο νικητής στα 10).

Ο 37χρονος Μαρκ Σέλμπι (Νο 7 στο world ranking) είναι ο καλύτερος παίκτης σνούκερ την τελευταία 6ετία, κατακτώντας τρεις φορές το Παγκόσμιο, αλλά καμία στις προηγούμενες δύο σεζόν, μάλιστα αποκλείστηκε πρόωρα. Το 2018 έμεινε εκτός από τον 1ο γύρο κιόλας, από τον Τζο Πέρι, με 10-4, και πέρυσι στον 2ο από τον Γκάρι Γουίλσον, απογοητεύοντας τους οπαδούς του. Ούτε τη φετινή σεζόν, ως και τη διακοπή, ήταν καλός και… ανίκητος, όπως παλιότερα. Πρωτοεμφανιζόμενος σε τελική φάση Παγκοσμίου Σνούκερ ο Βορειοϊρλανδός Τζόρνταν Μπρόουν (Νο 73), στενού φίλου και practice partner του Μάρκ Άλεν αλλά και του Κύπριου Μιχάλη Γεωργίου.


⏳ Πρώτη τους συνάντηση στα χρονικά.

🦊 Γκραν φαβορί ο Σέλμπι, θα είναι βόμβα… μεγατόνων αν μείνει εκτός από τον Μπρόουν, αναλογιστείτε ότι σκορ τύπου 10-3 πληρώνει 6.00 και όχι… 20.00, όπως σε άλλα ζευγάρια. Ωστόσο έχει μεσολαβήσει μεγάλη διακοπή και τα πάντα είναι ρευστά. Πήρα το under 15 frames σε ασιατικό, με επιστροφή μίζας σε ακριβώς 15 frames 



Μονό


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿 3/8, 12:00 Λισάουσκι 🆚 ΜακΓκιλ ⏩ 2 🦊 2.22. (Pamestoixima.gr)

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 

Δυάδα (απόδοσης 2.97)

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 🇹🇭 3/8, 16:30 Μέρφι 🆚 Νόπον ⏩ Under 16,5 frames 🦊 1.65. (Bet365)

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 3/8, 21:00 Σέλμπι 🆚 Μπρόουν ⏩ Under 15 frames Α.Η. 🦊 1.80. (Bet365)

 

Τα… ξαναλέμε από Τρίτη, αν τυχόν τα σημερινά ματς και η εξέλιξή τους «δώσουν» κάποιο pick για αύριο, θα γίνει πρωί πρωί update στη στήλη (και θα ποσταριστεί στα social…)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ