foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ46
ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Από την εποχή του Στίβεν και του Τζιμπρίλ!

Μποζιονέλος | 01 Αυγ 2020 12:26
gerrard-cisse.jpg

Ως και τις 16 Αυγούστου (προειδοποιώ, χεχε) σχεδόν καθημερινά θα πορεύεται -και- με σνούκερ η στήλη, και δεν έχω καλύτερο να βλέπω μηνύματά σας στα social επί τούτου, του Παγκοσμίου δηλαδή, αλλά και των picks.

Και, φυσικά, πάντα με ποδοσφαιρικές τζούρες, όσο έχει… Άλλωστε, σε λίγο ξεκινούν, και πάλι, και τα ευρωπαϊκά.

Χθες ο παγκόσμιος πρωταθλητής, Τζαντ Τραμπ (ευτυχώς, απλή συνωνυμία με το νούμερο ονόματι Ντόναλντ) τα… είδε όλα για να αποκλείσει τον Τομ Φορντ, 10-8 και με πολύ… ιδρώτα. Δείγμα του πόσο απρόβλεπτο είναι το σπορ.

Αγώνες στο Παγκόσμιο του σνούκερ έχει, θυμίζω, κάθε μέρα και οι οποίοι είτε διεξάγονται μεσημέρι και βράδυ είτε τη μια μέρα και... την επόμενη. Σας τα παρουσιάζω όσο πιο αναλυτικά μπορώ.

🦊 Ξανά γαλλικός τελικός, όπως και στο Κύπελλο, ξανά με Παρί, ξανά σε κόντρα αυτής με ασιατικό, ξανά πληρωμή. Όπως με τη Σεντ Ετιέν, έτσι και χθες το 2.10 του +1 των «λιονέ» πλήρωσε - αλλά δεν απέφυγα το βρισίδι με τον τρόπο που το έχασε στα πέναλτι (4.05 ήταν αυτό…).


Χάθηκε και το fun bet (σκοράκι 10-5, του 6.10) στο σνουκερικό Τραμπ – Φορντ, υπάρχουν ανοιχτά στοιχήματα από χθες και προχθές (θα τα βρείτε στο αρχείο της στήλης).

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Τελευταίο «πλούσιο» κουπόνι πριν από την έναρξη των νοκ άουτ ματς του Champions και Europa League σήμερα με τελικούς Κυπέλλων σε Αγγλία, Πορτογαλία, Βέλγιο, Κροατία, αλλά και η τελευταία αγωνιστική της Serie A (όλα εδώ με ένα κλικ).

World Snooker Championship 2020, day 3


Τα ματς των Γκίλμπερτ – Μάφλιν (12:00) και Χίγκινς – Στίβενς (16:30) ξεκινούν σήμερα και αναλύθηκαν εκτενώς από χθες, με τα ανάλογα picks.

Από τις 12:00 ξεκίνησε και συνεχίζεται ο αγώνας του Μπίνγκχαμ με τον Κάρτι, όπου η… κόντρα του φαβορί, τόσο στο διπλό (από τα 8.75 έπεσε στο 5.00), όσο και η κάλυψη με +4,5 frames, μέχρι στιγμής, πάει καλά, διέκοψαν στο 5-4 χθες. Δύσκολο παραμένει, αλλά ίσως βοηθήσει στο live τα εν λόγω pre game picks.

Στις 16:30 (πάντα σε ώρες Ελλάδος, αφαιρέστε ένα δίωρο για να δείτε την τοπική του Σέφιλντ) συνεχίζεται και το ματς του Ντινγκ με τον Μαρκ Κινγκ, ο οποίος έβαλε δύσκολα στον Κινέζο, στο 5-4 ολοκληρώθηκε το χθεσινό session. Και είναι σε κίνδυνο το pick με νίκη του Ντινγκ με χάντικαπ 3,5 frames, ήτοι μέχρι 10-6, στο 1.75 προ… της πρώτης στεκιάς, στο 2.45 πλέον το ανάλογο. Αν και ο Ασιάτης είναι ικανός να τον πάρει… μονοστεκιά τον Κινγκ σήμερα. Και με γνώμονα τούτο, funbetιά σκοράκι, 10-6 (ξεκινούν από το 5-4, θυμίζω…).

Και, στις 21:00 απόψε, συνεχίζεται το ωραιότατο ματς ανάμεσα σε Γουίλιαμς και ΜακΜάνους, 4-5 στο πρώτο μέρος, ανοιχτά picks το 4.45 της νίκης του ΜακΜάνους και το over 16,5 frames. Τίποτε προς αναφορά, ας κρατήσουμε αυτά (για όποιον δεν τα πρόλαβε, ποντάρονται κι από τώρα, αλλά με διαφοροποιημένες αποδόσεις).



Fun bet


🇨🇳 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 16:30 Ντινγκ 🆚 Κινγκ (5-4) ⏩ Ακριβές σκορ 10-6 🦊 4.50. (Bet365)

Συνέχεια, ως πάντα, με τα ματς της επόμενης ημέρας από το Σέφιλντ…
Και, σημαντική αλλαγή από σήμερα: χωρίς κόσμο! Η βρετανική κυβέρνηση και ο Μπόρις Τζόνσον τα… άκουσαν, κυρίως διαδικτυακά, που επέτρεψαν θεατές στο «Crucible» του Σέφιλντ και αποφάσισαν από σήμερα τα ματς να είναι κεκλεισμένων. Ωστόσο στον παίκτη που αποχώρησε διαμαρτυρόμενος για την παρουσία κοινού, Άντονι Χάμιλτον, δεν δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστεί…

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


🇨🇳 Γιαν Μπίνγκταο 🆚 Έλιοτ Σλέσορ 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

🗓️ Sessions: Κυριακή 2/8 στις 12:00 και Δευτέρα 3/8 στις 16:30.

🎱 Best of 19 frames (ο νικητής στα 10).

Ο 20χρονος Γιαν Μπίνγκταο είναι ο νέος… Ντινγκ του σπορ, μόλις 20 ετών ο Κινέζος, ήδη Νο 16 στο world ranking (και οι πρώτοι 16 πέρασαν απευθείας στο Παγκόσμιο ενώ οι άλλοι βγήκαν από τα προκριματικά). Ταλεντάρα ο μικρός, πήρε και το Riga Masters φέτος, ενώ ήταν στα ημιτελικά σε άλλα τέσσερα τουρνουά. Σε Παγκόσμιο εμφανίστηκε, ανήλικος ακόμη, το 2017 και αποκλείστηκε από τον Σον Μέρφι με 10-8, φέτος δείχνει να πηγαίνει για πιο ψηλά.


Κι αυτό διότι ο 25χρονος Άγγλος Έλιοτ Σλέσορ δεν είναι… βουνό, ως αντίπαλος - Νο 69 στο ranking άλλωστε και δίνει πρώτη φορά το «παρών» σε Παγκόσμιο. Στα προκριματικά απέκλεισε Μπεν Γούλαστον και Μάρτιν Ο’Ντόνελ, παίκτες με περισσότερες παραστάσεις από τον ίδιο.

⏳   Ανταμώνουν για πρώτη φορά σε αγώνα.

🦊 Φαβοριτίζεται στο 1.20 – 1.30 ο νεαρός Κινέζος, αλλά το Παγκόσμιο δεν είναι εύκολο. Θέλει υπομονή, θέλει μυαλό και θέλει και εμπειρία και ο Γιαν έχει τα πρώτα δύο, προσώρας. Ο Σλέσορ δεν έχει κάτι να χάσει, μπορεί να νικήσει άλλωστε, επιλογή με αβάτζο υπέρ του.

🇦🇺 Νιλ Ρόμπερτσον 🆚 Λιάνγκ Γουενμπό 🇨🇳

🗓️ Sessions: Κυριακή 2/8 στις 12:00 και στις 21:00.

🎱 Best of 19 frames (ο νικητής στα 10).

Άλλο ένα ματς… Γολιάθ εναντίον Δαυίδ στο Παγκόσμιο του σνούκερ. Ο 38χρονος Αυστραλός Νιλ Ρόμπερτσον (Νο 2 στο world ranking), άλλοτε παγκόσμιος πρωταθλητής (2010) και, γενικώς, ένας από τους κορυφαίους παίκτες του σπορ στην εποχή μας, έκανε ύστερα από καιρό καλή σεζόν και θυμήθηκε τα… νιάτα του, προβάλλοντας ως ένα από τα φαβορί για το τρόπαιο στο Σέφιλντ.


Απέναντί του ο 33χρονος Λιάνγκ, που δεν έχει την πορεία που αναμενόταν προ 10-12 ετών. Στα προκριματικά απέκλεισε με 10-9 τον Ιρλανδό Φέργκαλ Ο’Μπράιεν και μπήκε στην τελική φάση για έβδομη φορά στην καριέρα του, αλλά μόνο σε άλλες δύο πέρασε από τον πρώτο γύρο.

⏳   6-3 η παράδοση σε νίκες, υπέρ του Ρόμπερτσον, με πέντε συνεχόμενες. Κορυφαίο τους, ο τελικός του UK Championship το 2015, με τον Αυστραλό να νικά άνετα με 10-5.

🦊 Ούτε 1.20 δεν πιάνει η νίκη του Ρόμπερτσον, που συχνά μπαίνει… φορτσάτος στα εύκολα ματς, με στόχο να τρομάξει τους επόμενους αντιπάλους. Προ διακοπής ήταν σε ωραιότατο momentum, σε διπλή διπλασιασμού αν λήξει κοντά στο… νταμπλ σκορ το ματς (ρισκαδόρικα).

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Ρόνι Ο’Σάλιβαν 🆚 Τεπτσάγια Αν Νου 🇹🇭

🗓️ Sessions: Κυριακή 2/8 στις 16:30 και Δευτέρα 3/8 στις 12:00.

🎱 Best of 19 frames (ο νικητής στα 10).

Περιττά τα πολλά σχόλια για τον Ρόνι Ο’Σάλιβαν, τον κορυφαίο εν ενεργεία παίκτη του σνούκερ, αλλά τα τελευταία χρόνια έχει σκορπίσει απογοητεύσεις στο Παγκόσμιο, που έχει κατακτήσει 5 φορές, ωστόσο τελευταία φορά ήταν το 2013. Πέρασε ο καιρός για τον 44χρονο, πια, Rocket (No 6 στο world ranking). Οι πιθανότητες να απειλήσει το ρεκόρ των επτά παγκόσμιων τίτλων του Στίβεν Χέντρι μειώνονται αισθητά όσο περνάει ο καιρός ενώ, μετά τον χαμένο τελικό από τον Μαρκ Σέλμπι το 2014, δεν έχει φτάσει ούτε στα ημιτελικά σε Παγκόσμιο, ενώ πέρυσι έφτασε στο ναδίρ, με τον αποκλεισμό από τον Τζέιμς Κέιχιλ από τον πρώτο γύρο, κιόλας!


Φέτος όμως, που δεν είναι πρώτο φαβορί για τον τίτλο, ο Ο’Σάλιβαν ίσως έχει λιγότερο στρες, βέβαια είναι ένας παίκτης που αγωνίζεται για τη χαρά του αθλήματος και με ειλικρίνεια, και χαμόγελο, συγχαίρει τους αντιπάλους όταν ηττάται ή μιλά για τα λάθη του στην press conference. Ποιος, ο Ρόνι που μας έμαθε σνούκερ…

Απέναντί του ο 35χρονος Ταϊλανδός Τεπτσάγια Αν Νου, στην τρίτη του παρουσία σε Παγκόσμιο αλλά τα τελευταία χρόνια έχει ανεβάσει τόσο την απόδοσή του, με σημαντικές διακρίσεις σε τουρνουά, ενώ πρόκειται για τον μοναδικό παίκτη που στεκάρει πιο γρήγορα από τον Ο’Σάλιβαν! Καλό;

⏳  Μόνη τους παρελθούσα αναμέτρηση το 2014 στο German Masters, και μάλιστα ο Ταϊλανδός είχε νικήσει με 5-4!

🦊 Ο Τεπτσάγια το 2018, στο ντεμπούτο του στο «Crucible», έπεσε στον μετέπειτα φιναλίστ Τζον Χίγκινς και το 2019 στον μετέπειτα νικητή Τζαντ Τραμπ. Λέτε να φέρει φέτος γούρι στον (αγαπημένο μας) Ρόνι ή… τρίτη και φαρμακερή; Ο Ρόνι πάντως τα τελευταία χρόνια, μόνο φορτσάτος δεν μπαίνει στο Παγκόσμιο, αλλά το (λογικό) χάντικαπ 3,5 frames έχει τον πρώτο λόγο, ήτοι ως 10-6.



Δυάδα (απόδοσης 3.49)


🇨🇳 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 2/8, 12:00 Μπίνγκταο 🆚 Σλέσορ (+3,5) ⏩ 2 🦊 1.87. (Pamestoixima.gr)
🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 🇹🇭 2/8, 12:00 Ο’Σάλιβαν 🆚 Τεπτσάγια (-3,5) ⏩ 1 🦊 1.87. (Pamestoixima.gr))

Μονό


🇦🇺 🇨🇳 2/8, 12:00 Ρόμπερτσον (-4,5) 🆚 Γουενμπό ⏩ 1 🦊 2.05. (Netbet)

Σηκώνει κόντρα


Και μια… τζούρα από Σουηδία. Έρεμπρο εναντίον Φάλκενμπεργκ στο πρόγραμμα.

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Έρεμπρο έρχεται από το… βαρύ 3-0 σε μια από τις χειρότερες φετινές της εμφανίσεις, σχεδόν δεν πέρασε τη σέντρα την πρώτη ώρα αγώνα. Επανέρχεται ο μέσος Μεχμέτι. Η Φάλκενμπεργκ έκανε… ματσάρα με την πρωτοπόρο Νόρσεπινγκ, και την περιόρισε σε 3-3, δεχόμενη μάλιστα το τελευταίο γκολ από πέναλτι στο 93’. Δεν έχει νίκη στα τελευταία εννέα (0-4-5), αλλά έδειξε χαρακτήρα. Απών ο τιμωρημένος μέσος Γιόχανσον, γυρίζει ο βασικός χαφ Κάρλσον.

Χωρίς διπλό (0-3-4) η Φάλκενμπεργκ εκεί, αλλά το timing σαν να βοηθά για μια μικρή κοντρίτσα, συνδυαζόμενη με τουλάχιστον δύο γκολ στον αγώνα.

 

Combo

 

🇸🇪 16:00 Ερεμπρο 🆚 Φάλκενμπεργκ ⏩ Χ2 & over 1,5 🦊 2.10. (Pamestoixima.gr)

Ευρώπη ή… Νευροκόπι

Η Άρσεναλ, για όσους το ξεχνούν, έχει μια πρωτιά στην Αγγλία: τα περισσότερα Κύπελλα, 13 έναντι 12 της Γιουνάιτεντ και 8 των Τσέλσι και Τότεναμ, ενώ η Λίβερπουλ έχει όσα και η Αστον Βίλα, 6. Και, έχοντας τις περισσότερες παρουσίες σε τελικούς εν συγκρίσει με την Τσέλσι, δεν έχει καλύτερο ποσοστό κατακτήσεων: 13/20 έναντι 8/13 των «μπλε».

Τούτη είναι η σύνθεση του φετινού τελικού του FA Cup, που πλην του τίτλου έχει φυσικά και μέγα ευρωπαϊκό κίνητρο… για μια: την Άρσεναλ. Αν το πάρει, πάει Ευρώπη, αν όχι… Νευροκόπι, σε ματς με παράταση και πέναλτι σε τυχόν ισοπαλία.

Οι δύο Λονδρέζες αντάμωσαν ξανά σε άλλους δύο τελικούς Κυπέλλων. Το 2002 στο Κάρντιφ η Άρσεναλ του Αρσέν Βενγκέρ είχε επιβληθεί με 2-0, με τέρματα από Πάρλουρ και Λιούνγκμπεργκ στο τελευταί0 20λεπτο, με βασικό για τους «μπλε» τον νυν τεχνικό τους, Φρανκ Λάμπαρντ, που είχε τότε προπονητή τον Κλαούντιο Ρανιέρι.

Και το 2017 στο «Γουέμπλεϊ» η Άρσεναλ νίκησε ξανά, αυτή τη φορά με 2-1 με γκολ από Αλέξις Σάντσες και Ράμσεϊ, είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Ντιέγο Κόστα στο 76’. Ξανά με Βενγκέρ οι μεν, αλλά με Αντόνιο Κόντε οι δε. Συνολικά στο Κύπελλο ο απολογισμός είναι 9-6-5 υπέρ της Άρσεναλ, η οποία έχει 7-1-1 στα τελευταία 9 τους, ανεξαρτήτως έδρας στον θεσμό.

Σε άλλους τελικούς, στο Σούπερ Καπ είναι μοιρασμένα: 2-1 η Τσέλσι το 2005 με ισάριθμα γκολ του Ντρογκμπά, 1-0 η Άρσεναλ το 2015 με Τσάμπρερλεϊν (και τον νυν τεχνικό της, Μικέλ Αρτέτα, να μπαίνει αλλαγή στο 77’ αντί του σκόρερ) και 1-1 το 2017, με γκολ από Κολάσινατς και Μόουζες (και 4-1 η Άρσεναλ στα πέναλτι). Έσχατος, χρονικά, μεταξύ τους τελικός, στο Europa League το 2019 στο Μπακού με την Τσέλσι να επικρατεί με 4-1, με γκολ από Ζιρού, Πέδρο και Αζάρ (δύο).

Η μετριότητα και ο τελικός των πάγκων

Η Άρσεναλ κλείνει μια μετριότατη χρονιά (τερμάτισε 8η, χειρότερη θέση της από το 1994-95!), που θα στεφθεί με αποτυχία αν δεν πάρει το τρόπαιο, και το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Παίζει να εμφανιστεί ο Λένο στην αποστολή, πάγια έξω Μουστάφι, Οζίλ, Γκεντουζί, Τσέιμπερς και Μαρτινέλι, λογικά ο Χόλντινγκ παίρνει θέση στην τριάδα των στόπερ δίπλα σε Νταβίντ Λουίζ, Κολάσινατς. Η Τσέλσι εσχάτως έκανε δύο μεστά, αποτελεσματικά ματς: στον ημιτελικό με την αήττητη επί 19 σερί ματς, Γιουνάιτεντ, και στο 2-0 επί της Γουλβς, όπου τσέκαρε την 4άδα. Επιστρέφουν Γουίλιαν και Καντέ, πρακτικά πλήρης η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ.

Ο αγώνα είναι ο τελικός των προπονητών. Ο Μικέλ Αρτέτα έγινε μόλις ο δεύτερος στην ιστορία της Άρσεναλ που έχει φτάσει σε τελικό και ως παίκτης και ως προπονητής, μετά τον Τζορτζ Γκρέιαμ. Ο, δε, Φρανκ Λάμπαρντ θέλει να γίνει ο πρώτος Άγγλος προπονητής της Τσέλσι με τρόπαιο από το 1971 και έγινε ήδη ο πρώτος Άγγλος που την οδήγησε σε τελικό μετά το 1994 και τον Γκλεν Χοντλ.

Στον 21ο αιώνα η Τσέλσι είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα στη διοργάνωση, με έξι τρόπαια σε εννέα τελικούς, φέτος πήρε τον… αέρα της Αρσεναλ (2-1 εκτός, 2-2 εντός) και δίκαια φαβοριτίζεται. Ωστόσο η Άρσεναλ δεν έφτασε τυχαία ως εδώ.

Συν ότι, και ομολογώ το έχω… κυνηγήσει και παλιότερα, έχει να κριθεί τελικός FA Cup στα πέναλτι από το 2006 και το Λίβερπουλ – Γουέστ Χαμ 3-3. Δύο γκολ ο Τζέραρντ κι ένα ο Τζιμπρίλ Σισέ από τη μια για το σύνολο του Ράφα Μπενίτεθ, αυτογκόλ ο Κάραχερ κι από ένα οι Άστον και Κοντσέσκι για τους «χάμερς» του Αλαν Πάρντιου.

Έκτοτε, 3 από τους 13 κρίθηκαν μετά το 90λεπτο, αλλά και οι τρεις στην παράταση! Γιατί… όχι, λοιπόν; Και πέρα από την εν λόγω funbetιά… Τσέλσι. Απλή κατάκτηση, όπου τη βρήκα πιο ψηλά. Πιο σταθερή, πιο διψασμένη. Τώρα, αν κάποιος θέλει το bet «Τσέλσι στα πέναλτι» συνδυάζοντας αυτά τα δύο, είναι στο ωραιότατο 10.75 στο Pamestoixima.gr!

 

Fun bet

 

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 19:30 Άρσεναλ 🆚 Τσέλσι ⏩  Να κριθεί στα πέναλτι 🦊 6.50. (Bet365)

Μονό, αξία

 

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 19:30 Άρσεναλ 🆚 Τσέλσι ⏩ Κατάκτηση, Τσέλσι 🦊 1.65. (Pamestoixima.gr)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Winmasters
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ