foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ233
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Το γαλλικό βαρίδι, η αποχώρηση και οι… στεκιές

Μποζιονέλος | 31 Ιουλ 2020 11:41
JS29803876.jpg

Τελευταία ημέρα του πιο παράξενου Ιουλίου, που θυμάμαι προσωπικά, ως και γενικώς ενός καλοκαιριού, από μπαλίτσα… κάτι γίνεται. Τούτο το Σ/Κ τελειώνουν και οι Ιταλοί, αλλά, πριν καν το καταλάβουμε, επανέρχονται οι Βέλγοι, οι Γάλλοι όπως και τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, με ό,τι απέμεινε από ρεβάνς των «16» και κατόπιν τα Final 8 σε Λισσαβώνα και Γερμανία για Champions και Europa League.

Εν μέσω τούτης της μετάβασης, όρεξη να έχουμε, θα διαβάζετε αναλύσεις για το Παγκόσμιο του σνούκερ (από χθες η πρώτη ανάλυση) που ξεκινά από σήμερα στο Σέφιλντ, δυστυχώς με ευτράπελα.

Ο Άντονι Χάμιλτον είναι 49 ετών και υπάγεται στις ευπαθείς ομάδες, έχοντας χρόνιο άσθμα. Παρά την παρουσία του στο Παγκόσμιο από το 2008, αποφάσισε να στείλει ένα μήνυμα: στον εαυτό του, στους διοργανωτές, στον Μπόρις Τζόνσον, στην αγγλική Κυβέρνηση μα, κυρίως, στον κόσμο όλο. Αποσύρθηκε, λιγότερο από 24 ώρες πριν την έναρξη του τουρνουά, εις ένδειξη διαμαρτυρίας για την απόφαση να επιτραπεί η παρουσία θεατών στις κερκίδες του θεάτρου «Crucible».

Μα κυρίως, επειδή δεν θα γίνεται θερμομέτρηση στους θεατές που θα εισέλθουν στο κλειστό, ούτε θα είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας! Το δίκιο του, βουνό.

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Το οποίο όμως χάνει, ως επικρίθηκε από άλλους παίκτες, διότι γνώριζε τους κανονισμούς του τουρνουά αλλά, παρ’ όλ’ αυτά, κατέβηκε κανονικά στα προκριματικά. Ούτως ή άλλως, η εν λόγω εξέλιξη… αμαύρωσε το Παγκόσμιο του σνούκερ, το πρώτο αθλητικό event παγκοσμίως που διοργανώνεται παρουσία κόσμου σε κλειστό χώρο, σε χώρα με περιοριστικά μέτρα, έστω και με μειωμένο αριθμό θεατών.


▶️ Previews και προγνωστικά για τα σημερινά ματς Τζαντ Τραμπ - Τομ Φορντ (12:00), Στιούαρτ Μπίνγκχαμ - Άσλεϊ Κάρτι (12:00) και Ντινγκ Ζουνχούι - Μαρκ Κινγκ (16:30) θα βρείτε στο σχετικό, χθεσινό άρθρο.



🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿 Μαρκ Γουίλιαμς 🆚 Άλαν ΜακΜάνους 🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿

🗓️ Sessions: Παρασκευή 31/7 στις 21:00 και Σάββατο 1/8 στις 21:00.

🎱 Best of 19 frames (ο νικητής στα 10).

«Πατημένα» 45 πλέον ο Ουαλός Μαρκ Γουίλιαμς (No 3 στο world ranking, ανέλπιστα έκανε το 2018 τη μεγάλη έκπληξη κατακτώντας το Παγκόσμιο για τρίτη φορά στην καριέρα του και πρώτη από το 2003, αλλά έκτοτε επέστρεψε στα γνωστά, μέτρια επίπεδα, των τελευταίων ετών. Είναι παντελώς ασταθής και απρόβλεπτος, βέβαια ως και τη διακοπή είχε καιρό να κάνει τέτοια καλή σεζόν ενώ συμμετέχει για 22η φορά στο… σνουκερικό Μουντιάλ.


Ο 49χρονος Σκωτσέζος Άλαν ΜακΜάνους (Νο 53) μπήκε στους «32» από τα προκριματικά και την τελευταία τριετία στα κατά τόπους τουρνουά κάνει το πολύ μια νίκη. Είναι για 21η φορά στο Παγκόσμιο, peak η παρουσία σε τρεις ημιτελικούς, με τελευταία το 2016 (αποκλείστηκε από τον Ντινγκ) και προηγούμενη το… 1993, είχε μείνει εκτός από τα τελευταία δύο.

⏳   Άλλες 17 φορές έχουν συναντηθεί σε διάφορους αγώνες, 10-7 μπροστά ο Γουίλιαμς σε νίκες. Συμπτωματικά έχουν να ανταμώσουν από το 2014, ξανά σε Παγκόσμιο, στον προκριματικό τότε και με τον ΜακΜάνους να επικρατεί με 10-8 σε ματς που μόνο στην αρχή, και στη λήξη, υπήρξε διαφορά άνω του ενός frame.

🦊 Αγώνας… βετεράνων, και οι δύο μαζί είναι 94 ετών. Και συχνά το σπορ κρύβει εκπλήξεις, ήτοι… διαψεύσεις το φαβορί. Περισσότερο… κρύο αίμα έχει ο ΜακΜάνους, αλλά σε ματς δύο ημερών, με best of 19 frames και μεγάλη διάρκεια, ίσως οι ελπίδες του μειώνονται. Προσωπικά, έχοντας δει τον ΜακΜάνους να κάνει νίκες εκεί που δεν το περιμένεις, και ένα fun bet πήρα αλλά και σύνολο frames, σε ματς με φαβορί του 1.15. Ρίσκο.

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Ντέιβιντ Γκίλμπερτ 🆚 Κερτ Μάφλιν 🇳🇴

🗓️ Sessions: Σάββατο 1/8 στις 12:00 και Κυριακή 2/8 στις 21:00.

🎱 Best of 19 frames (ο νικητής στα 10).

Ο 39χρονος Ντέιβιντ Γκίλμπερτ (No 12 στο world ranking) έκανε πέρυσι τη… σεζόν της ζωής του, ως την επόμενη βέβαια, φτάνοντας ως τα ημιτελικά του Παγκοσμίου (κι ενώ σε καρέ προηγούμενων εμφανίσεων είχε κάνει μόνο… μια νίκη), ενώ δεν έχει κατακτήσει ποτέ κάποιο επίσημο τουρνουά σνούκερ. Ανέβασε τον πήχη, σε μερικά Open έφτασε κοντά στον τελικό φέτος, γενικώς είναι πια ένας υπολογίσιμος παίκτης. Ο 36χρονος, γεννημένος στο Λονδίνο, Νορβηγός Κερτ Μάφλιν (Νο 43), λαμβάνει μέρος μόλις για δεύτερη φορά σε Παγκόσμιο (το 2015 η άλλη, αποκλείστηκε οριακά από τον Μαρκ Σέλμπι, μετέπειτα θριαμβευτή), κάνοντας εμφατική νίκη με 10-1 επί του Μάθιου Σελτ στον τελευταίο προκριματικό.

⏳   Σε άλλες 4 αναμετρήσεις τους, ο Γκίμπερτ μετρά ισάριθμες νίκες.

🦊 Απίθανο, αλλά… σνούκερ είναι, ο Γκίλμπερτ να επαναλάβει την περσινή πορεία μέχρι τα ημιτελικά (αλλά ίσως ξαναβρεί στον δρόμο του τον Τζον Χίγκινς), ο Μάφλιν μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα γνωστός αλλά είναι επικίνδυνος για κάθε αντίπαλο. Ωστόσο, ο Γκίλμπερτ είναι σοβαρός, προσγειωμένος παίκτης. Θα μου κάνει εντύπωση να φτάσει τα 17 frames.

🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿 Τζον Χίγκινς 🆚 Μάθιου Στίβενς 🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿

🗓️ Sessions: Σάββατο 1/8 στις 16:30 και Κυριακή 2/8 στις 16:30.

🎱 Best of 19 frames (ο νικητής στα 10).

Ένας από τους κορυφαίους εν ενεργεία παίκτες του σνούκερ είναι ο 45χρονος Σκωτσέζος Τζον Χίγκινς (No 5 στο world ranking). Ο «μάγος» έχει κατακτήσει 4 φορές το Παγκόσμιο, θα μπορούσε και παραπάνω αλλά έχει άλλους τόσους χαμένους τελικούς, τους τρεις τα ισάριθμα τελευταία χρόνια! Ε, και ηλικιακά να το πάρεις, πόσα περιθώρια να έχει ακόμη; Φέτος, άντε και του χρόνου.


Σε άλλες 25 φορές που μετείχε σε Παγκόσμιο, ανελλιπώς από το 1995, τις 15 ήταν τουλάχιστον στην 8άδα! Ο 42χρονος Ουαλός Μάθιου Στίβενς (Νο 31) μετρά 26 χρόνια καριέρας, αλλά δίχως τίτλους την τελευταία δεκαετία. Σε Παγκόσμιο θα βρεθεί για 17η φορά, έχει από το 2012 να διακριθεί (στα ημιτελικά, τότε), το 2000 και το 2005 ήταν φιναλίστ. Στα προκριματικά απέκλεισε τους Ιαν Πρις και Ρίκι Γουάλντεν, εύκολα.

⏳   Σε άλλα 27 ματς μεταξύ τους, ο Χίγκινς έκανε 18 νίκες, ο Στίβενς 8 κι ένα έληξε ισόπαλο. Σε Παγκόσμιο ήταν τα τρία εξ αυτών: 17-15 ο Χίγκινς στον ημιτελικό του 2001, 13-7 ο Στίβενς στον προημιτελικό του 2002 και 10-5 ο Χίγκινς στους «32», όπως φέτος, το 2008.

🦊 Αν και δεν του… φαίνεται, στο «μονοπάτι» του Χίγκινς είναι πιο δύσκολος αντίπαλος ο Στίβενς, στους «32», παρά (προβλέπω) ο Γκίλμπερτ στους «16» ή Μαρκ Αλεν ή ο Τζακ Λισάουσκι στους «8». Παραδόξως έχουν να συναντηθούν από το UK Championship το 2014. Κι αν βλέπω Χίγκινς για… κούπα, σε αυτό το σπορ είναι όντως «αγώνα με τον αγώνα». Funbetική σκέψη να κριθεί στο τελευταίο frame, το λεγόμενο decider (δηλαδή, για να το κάνω λιανά, να λήξει 10-9 ή 9-10), πιο ρεαλιστική να έχει τουλάχιστον 16 frames (pick δυάδας).



Fun bet


🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿 🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿 31/7, 21:00 Γουίλιαμς 🆚 ΜακΜάνους ⏩ 2 🦊 4.45. (Pamestoixima.gr)

Μονό


🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿 🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿 31/7, 21:00 Γουίλιαμς 🆚 ΜακΜάνους ⏩ Over 16,5 frames 🦊 2.20. (Pamestoixima.gr)

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ




Δυάδα (απόδοσης 2.90)


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 🇳🇴 1/8, 12:00 Γκίλμπερτ 🆚 Μάφλιν ⏩ Under 16,5 frames 🦊 1.76. (Netbet)
🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿 🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿 1/8, 16:30 Χίγκινς 🆚 Στίβενς ⏩ Over 15,5 frames 🦊 1.65. (Netbet)

Fun bet


🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿 🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿 1/8, 16:30 Χίγκινς 🆚 Στίβενς ⏩ Να κριθεί σε decider 🦊 6.05. (Netbet)

Ευτυχώς… τέλος το Λιγκ Καπ


Και δεν είναι υπερβολή. Βαρίδι είναι, ειδικά για τις γαλλικές ομάδες. Μόνο οι Άγγλοι, από τα μεγάλα πρωταθλήματα, απέμειναν με Λιγκ Καπ αλλά πιθανώς όχι για πολύ…


Παρί Σεν Ζερμέν εναντίον Λυών απόψε στο «Σταντ ντε Φρανς» του Παρισιού, παρουσία (με εισιτήρια και προσκλήσεις) 5.000 φιλάθλων στο αχανές στάδιο των 80.698 θέσεων. Στο τελευταίο ματς της ιστορίας του γαλλικού Coupe de la Ligue, που δημιουργήθηκε το 1994 και καταργείται. Ευρωπαϊκό κίνητρο έχει η Λυών, αν το πάρει θα μετάσχει στο Europa League, αν όχι τη θέση παίρνει η Ρεμς – όπως… βολεύτηκε η Νις επειδή, επτά βράδια πριν, η Παρί πήρε το Κύπελλο στον τελικό με τη Σεντ Ετιέν.

Η οποία Παρί μετρά 8/9 κατακτήσεις, ούσα πολυνίκης του θεσμού, ενώ η Λυών έχει μονάχα 1/4, κι αυτή το 2001 επί της Μονακό στην παράταση και έσχατη παρουσία το 2014, χάνοντας με 2-1… από την Παρί.

Τη διαφορά κάνει βέβαια ότι μια εβδομάδα πριν η Παρί έδωσε επίσημο αγώνα, ενώ η Λυών έχει… από τις αρχές Μαρτίου. Όπως και ότι οι Παριζιάνοι έχασαν τον Κιλιάν Εμπαπέ με τραυματισμό (και είναι αμφίβολος ενόψει Αταλάντα), κάτι που ίσως φέρει τον Τόμας Τούχελ σε θέση να αλλάξει τη διάταξη του άκρως επιθετικογενούς 4-4-2, ενώ στους απόντες Ντιαλό, Μπερνάτ, Κιρζαβά προστέθηκαν οι μπακ Νταγκμπά και Κερέρ.

Η Λυών έχει, λοιπόν, να δώσει σχεδόν πέντε μήνες επίσημο αγώνα, καλό crash test το αποψινό ενόψει της ρεβάνς με τη Γιουβέντους στο Champions League, αλλά αν δεν πάρει το τρόπαιο, δεν θα βγει στην Ευρώπη τη νέα σεζόν. Σημαντικό, εν συγκρίσει με τότε, για τον Ρούντι Γκαρσιά ότι επανήλθε ο Ολλανδός σταρ Μέμφις Ντεπάι, αποχώρησαν οι μέσοι Τουσάρ (Χέρτα) και Τεριέ (Ρεν), τραυματίες οι μπακ Τετέ και Κονέ.

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Παρί ήταν εμφανώς ανέτοιμη με τη Σεντ Ετιέν, αλλά έχει ρόστερ-βουνό για κάθε αντίπαλο, η Λιόν σπάνια τη… ζορίζει αλλά, τέλη Ιουλίου και μετά από όλα αυτά που ζούμε, δύσκολα θα πάει ξανά… πολλά με λίγα. Pick ανάλογο και με τον τελικό του Κυπέλλου με τη Σεντ Ετιέν: αουτσάιντερ, σε ασιατικό.

Ποιο όμως; κράτησα το +1 με πληρωμή σε μη ήττα της Λυών και επιστροφή πονταρίσματος αν ηττηθεί με ακριβώς ένα γκολ διαφορά. Και, επειδή… μπάλα είναι και η Λυών έχει τη δική της ιστορία στη χώρα (και κρίνεται η ευρωπαϊκή της παρουσία), μια funbetιά για την κατάκτηση από τους «λιονέ», έτσι για το ονόρε. Μπορεί να πάει και στα… μπενάλτι, πού ξέρεις…

 

Ασιατικό

 

🇫🇷 22:10 Παρί Σεν Ζερμέν 🆚 Λυών: 2 +1 Α.Η. 🦊 2.10. (Betshop)

Fun bet

 

🇫🇷 22:10 Παρί Σεν Ζερμέν 🆚 Λυών: Κατάκτηση, Λυών 🦊 4.05. (Pamestoixima.gr)

Και για να δείτε τι έρχεται…


https://twitter.com/FutbolBible/status/1288836750765424647

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ