foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ75
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Το… ταμπού «Γιαντ Ελιάου» και το αστείο, τούρκικο 1.30

Μποζιονέλος | 19 Δεκ 2019 13:49
9127.jpg

Δεν ήταν χθες η κορυφαία ημέρα της σεζόν (βάσει προσωπική μου μίζας, ήταν ΕΚΕΙΝΟ το Σάββατο). Βγήκε όμως η κορυφαία απόδοση ever, το 20.08 με το ακριβές σκορ 0-0 στο clasico, δεν ήταν απλά έμπνευση, εξήγησα στη στήλη επακριβώς γιατί. Γενικώς ΚΑΙ τα fun bets έχουν… επιχειρήματα, δεν είναι απλά «μου κ@&λωσε και το έριξα», θυμάστε το διπλό της Γουέστ Χαμ στην Τσέλσι του 13.50; Επόμενος στόχος, να βγάλουμε 25άρι…!
Πέρα από την πλάκα, 7/9 και… τσαντίστηκα! Γιατί; Διότι ΟΝΤΩΣ το Εβερτον – Λέστερ πήγε πέναλτι (σημειώστε το, το γράφω συνέχεια στη στήλη, όταν δεν έχει παράταση ένα ματς και είναι νοκ άουτ, αξίζουν τέτοιες ζαριές) και… πέρασε η Λέστερ, όχι η Εβερτον (στο 6.00 ήταν!). Και στο Μοντερέι – Λίβερπουλ (άθλιο ματς,
by the way) μπήκαν… στο πρώτο και όχι στο δεύτερο ημιχρόνιον.
Κατά τα λοιπά, άρχισε νέο σερί με τις «αξίες» (το
combo στο ΟΦΗ – Παναθηναϊκός, έστω και στο 2.01), ο Μασούρας κακώς (για τους μπουκ) πλήρωνε τόσο, όπως και το combo Κριστιάνο και Γιούβε (και έχει βάλει ΜΥΘΙΚΗ κεφαλιά, ψάξτε να τη βρείτε), 3.15 και 2.45 έκαστος.
Στο Βόλφσμπουργκ, όπως και σε πολλά ανάλογα αμφίρροπα γερμανικά ματς το
any time σκορ 1-1 με έχει πληρώσει φέτος αρκετά (2.40 ήταν και το… απλό goal/goal στο 1.47, φανταστείτε), όπως και η Στρασβουργάρα (στο 2.45) «φώναζε», μωρή αδυναμία μου φέτος…
Οσο για το
clasico το είδατε, κάποια στιγμή θα έβγαινε και το 0-0. Πλήρωσε και το combo του 2.21, το 1Χ με under 3,5. Στο τελευταίο 0-0 ήμουν… φαντάρος (2002), να είναι καλά ο υπναράς Βαλβέρδε που κοίμισε και την ομάδα του, αν και Ρεάλ… έτρεμα μη το βάλουμε, γιατί ήμασταν καλύτεροι (χεχε).


🦊 Συνεχίζουμε. Στήλη διημέρου σήμερα, ελέω Euroleague, ξανά Σ/Κ κανονικά (πρώτο ο Θεός) και την παραμονή των Χριστουγέννων η στήλη για την Boxing Day.

Netbet
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Δωρεάν συναλλαγές 
check_3c
Ειδικά & Ασιατικά Χάντικαπ
check_3c
Φιλικό mobile
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ




All time classic ευρωπαϊκό ντέρμπι: 40 ματς, τρεις τελικοί


⏳📜🏆 Νταλαβέρι έχουν ανοίξει εδώ και 48 χρόνια ο Παναθηναϊκός και η Μακάμπι, σε ένα από τα all time classic ντέρμπι του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Στο 21-19 η μεταξύ τους παράδοση με οριακή, «πράσινη» υπεροχή, επιμέρους είναι 13-11 στην εποχή της Euroleague, τρεις νίκες στις τελευταίες έξι επισκέψεις για τον «εξάστερο» στο Τελ Αβίβ.

Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται το 1971-72 όταν αντάμωσαν στο Πρωταθλητριών, με τον ΠΑΟ να νικά 81-73 στον «Τάφο του Ινδού», σε ένα από τα τελευταία ματς της καριέρας του Γιώργου Κολοκυθά που τραυματίσθηκε σοβαρά λίγες μετά, και ηττήθηκε με 81-80 σε ένα… διπλά ιστορικό ματς. Αφενός διότι ήταν το πρώτο στο ανακαινισμένο «Γιαντ Ελιάου», που ήταν κλειστό επί δύο χρόνια, αφετέρου διότι… άλλαξε τον κανονισμό. Τρία δευτερόλεπτα πριν τη λήξη ο Κέφαλος αστόχησε επίτηδες στις βολές, παρουσία στο γήπεδο του τότε γενικού γραμματέα της FIBA, Γουίλιαμ Τζόουνς. Ο οποίος συνεχάρη τον Κώστα Μουρούζη για την πονηριά της ομάδας και, από την επόμενη σεζόν, καταργήθηκε η παράταση σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος (σε διπλά ματς).


Εκτοτε; Πολλά ιστορικά, μεταξύ τους, παιχνίδια. Αλλά πέρασαν 25 χρόνια για να γευτεί ο Παναθηναϊκός την πρώτη… άλωση του γηπέδου-ταμπού καθώς στις 15 Φεβρουαρίου 1996 νίκησε στο «Γιαντ Ελιάου» με 86-79 με 35 πόντους του Νίκου Οικονόμου (είχε 6/7 τρίποντα) κι άλλους 28 π. του Ντόμικικλ Γουίλκινς. Το 2000 αντάμωσαν στον τελικό της 20ής Απριλίου στο νεότευκτο γήπεδο της Πυλαίας, με τον άλλοτε «Μακκαβαίο» Οντέτ Κάτας να οδηγεί τον Παναθηναϊκό στο 73-67 και να αποθεώνεται εν μέσω δακρύων. Μια χρονιά αργότερα, στο Παρίσι, οι Ισραηλινοί του Πίνι Γκέρσον πήραν το τρόπαιο με 81-67 σε ματς όπου ο Ισπανός Σάντσα και ο Γάλλος Ντοριζόν έπαιξαν… Μακάμπι.

Μετά τους «back to back» τελικούς, ξαναβρέθηκαν αντιμέτωπες στον ημιτελικό του Final 4 του 2002 στην Μπολόνια, που εξελίχθηκε σε μια ραψωδία του Ντέγιαν Μποντιρόγκα (26 π.), αλλά κυρίως σε ένα ρεσιτάλ επιλογών του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος ξεπέρασε τον εαυτό του στον τελικό με την οικοδέσποινα Κίντερ. Η Μακάμπι πήρε το αίμα της πίσω στον ημιτελικό του 2004 στη Μόσχα (91-82) και το 2011, στη Βαρκελώνη, ο «εξάστερος» κατέκτησε το τελευταία του, ως σήμερα, τρόπαιο με 78-70 ενώ η Μακάμπι έφτασε, κι αυτή, τα έξι το ’14 ενάντια στη Ρεάλ.

Συνολικά, από το 1958, η Ρεάλ έχει 10 τρόπαια (σε 18 τελικούς), η ΤΣΣΚΑ 8/14, η Μακάμπι 6/15, ο Παναθηναϊκός 6/5, η Βαρέζε… 5/5, ο Ολυμπιακός 3/8 και το Μιλάνο (νυν Αρμάνι) 3/5. Αυτές είναι οι βαριές φανέλες του ευρωπαϊκού μπάσκετ, η Μπαρτσελόνα έχει 2/7 τρόπαια. Ενδιαφέρον… για φέτος!


🇮🇱🇬🇷 Επί των αποψινών, η Μακάμπι (10-4) έφτασε τις τέσσερις σερί νίκες επικρατώντας της Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη, όχι και τόσο εύκολα πάντως, πιο σημαντικό ότι πλην των μόνιμων Κάσπι και Ουόλτερς λείπουν εκ νέου ο Μπλακ και ο Ντιμπαρτολομέο, όλοι μαζί έχουν μέσο όρο 38 πόντους και 13 ριμπάουντ! Πήρε τον Τζάκσον αλλά δεν προλαβαίνει. Βέβαια, εντός έδρας ματς είναι, μη δούμε κάνα Μπλακ στην αποστολή τελευταία στιγμή… Ο «εξάστερος» (9-5) έχει 3/6 νίκες φέτος εκτός ΟΑΚΑ, δίνει το πιο δύσκολο ματς ως τώρα εκτός έδρας μετά τη Βαρκελώνη, όπου όμως… έπεσε όρθιος. Δεν παίζει στρωτό μπάσκετ ακόμη, πέρασε στα… ψιλά η προχθεσινή ατάκα του Ρικ Πιτίνο, ότι «πρέπει να βγάλουμε αυτό το τρομερά δύσκολο πρόγραμμα και μετά να κάνουμε τις αλλαγές που θέλουμε». Και δεν εννοούσε μεταγραφικά, αλλά στο… παρκέ. Ο Παναθηναϊκός έχει, μετά το Τελ Αβίβ, τη Ρεάλ μέσα (στην… Boxing Day) και σερί έξω ΤΣΣΚΑ (3/1), Αρμάνι (9/1). Τρομερά δύσκολο πρόγραμμα.

🦊 Στοιχηματικά πάντως, δεν είναι για τέτοια απόκλιση το σετ, ενόσω η Μακάμπι έχει τις απουσιούλες της και ο Παναθηναϊκός σκοράρει σε υψηλό level. Είναι, όπως είπε και ο Πιτίνο, η πιο αθλητική ομάδα της διοργάνωσης αυτή του Γιάννη Σφαιρόπουλου, ο οποίος κάνει εξαιρετική δουλειά. Μιλάμε για στοίχημα όμως και όχι για… διδακτικές ήττες (ε, Γιάννη μου;). Πρώτη επιλογή… ξερό διπλό ο Παναθηναϊκός, δεύτερη πονταρισμένος με αβάτζο, για να μπει σε δυάδα, άλλωστε (ως αναφέρει και ο σερ Τζον Ψαράκης στην ανάλυσή του) ο «εξάστερος» έχει οκτώ φορές κάνει το 2/2 σε «διαβολοβδομάδες», ήτοι διπλές αγωνιστικές (τρεις φορές 0/2 και μια 1/2).

🏀 Ρίσκο

⏩ 21:05 Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός: 2 (3.48, Stoiximan)

Οι «εμφύλιοι» έχουν τους δικούς τους κανόνες


🇮🇹🇪🇸 Κατά τα λοιπά, άλλα τρία ματς για απόψε με ισάριθμα γκραν φαβορί, αλλά όχι (όπως και στο Τελ Αβίβ) δικαιολογημένα). Φερ’ ειπείν η Βαλένθια (6-8) έχει κάνει πέντε νίκες στα τελευταία επτά, διέλυσε την Μπασκόνια προχθές, έχει βρει ρυθμό αλλά εκτός νίκησε μόνο στο Κάουνας, κι εκεί μια εβδομάδα πριν, στ όλα τα άλλα είχε χάσει από το… 35’ πλην Βελιγραδίου, όπου η διαιτησία έσπρωξε τον Ερυθρό Αστέρα. Και η οποία Βαλένθια νίκησε και στις δύο τελευταίες επισκέψεις της (το ’10 και το ’17) στο Μιλάνο, με την Αρμάνι (7-7) να έρχεται από τέσσερις σερί ήττες, πλέον.

🦊 Εννοείται, διπλό με βαλενθιάνικο αβάτζο, ελέω momentum.

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

🇪🇸🇪🇸 Το ματς της Φενερμπαχτσέ (5-9) με τη Ζενίτ (3-11) είναι αντιστοιχηματικό ενώ η Μπασκόνια (6-8) υποδέχεται τη Ρεάλ (11-3) που στη βραδιά της είναι ικανή να μοιράζει 100άρες, δεν ήταν όμως έτσι προχθές καθώς τη δυσκόλεψε η Αρμάνι και την κράτησε χαμηλά σε σκορ. Κακό σημάδι. Αφήστε που οι «εμφύλιοι» έχουν τους δικούς τους κανόνες. Οκτώ σερί νίκες έχει η Ρεάλ αλλά οι έξι ήρθαν εντός Μαδρίτης, στο εν λόγω σερί πέρασε από Βελιγράδι και Αγία Πετρούπολη (ΟΚ, βατά ήταν), νωρίτερα είχε, τον Οκτώβριο, κάνει τρεις σερί ήττες σε Κάουνας, Εφές και Μόναχο. Συν ότι στη Βιτόρια ηττήθηκε, για την Euroleague, την τελευταία διετία.

🦊 Ωσάν funbetιά της βραδιάς, προς τα… αριστερά και με –μικρό- χάντικαπ για τους Βάσκους.

🏀🏀 Δυάδα (απόδοση 2.92)

⏩ 21:05 Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός (+7,5): 2 (1.74, Novibet)
⏩ 21:45 Αρμάνι Μιλάνο – Βαλένθια (+7,5): 2 (1.68, Novibet)

Τα σερί του ΠΑΟΚ και οι ισοπαλίες του Αρη

🇬🇷 Πανιώνιος και ΠΑΟΚ συναντιούνται σήμερα για πέμπτη φορά μέσα στο 2019, αφού βρέθηκαν και στο Κύπελλο αντίπαλοι τον περασμένο Φεβρουάριο (2-1 και 2-4 στην παράταση). Ο ΠΑΟΚ έχει κερδίσει τα τέσσερα τελευταία για το πρωτάθλημα μεταξύ τους, μετά το ισόπαλο 2-2 στη Νέα Σμύρνη στις 26 Νοεμβρίου 2017. Είναι το μοναδικό που δεν έχει ο Πανιώνιος στα οκτώ τελευταία, αφού έχει χάσει τα άλλα επτά. Για τελευταία φορά νίκησε τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα στις 6 Νοεμβρίου 2016, 1-0 με γκολ του Ανσαριφάρντ.

Ο νταμπλούχος πάει για το 50ό παιχνίδι στο πρωτάθλημα αήττητος και 25ο εκτός έδρας σερί αλλά και να σκοράρει για 33ο διαδοχικό παιχνίδι εκτός έδρας, έχοντας ήδη κάνει ρεκόρ στην ιστορία της κατηγορίας.

🦊 Ο ΠΑΟΚ είναι συνεχώς… σοβαρός στο γήπεδο, ξέρει τι έχει να αντιμετωπίσει σήμερα, ένα γήπεδο όπου ο Ολυμπιακός έχασε βαθμούς. Και με… 1-0 να φύγει, μια χαρά του κάνει. Επιλογή το διπλό συνδυαζόμενο με το no goal.

🇬🇷 Ο Αρης δεν μπόρεσε να διατηρήσει το αήττητο στο Ηράκλειο και έτσι το σερί του Μίκαελ Ενιγκ χωρίς ήττα σταμάτησε στους επτά αγώνες. Βέβαια οι τρεις ισοπαλίες πριν από το Ηράκλειο, σημαίνει ότι ο Αρης δεν έχει νίκη στα τελευταία τέσσερα και υποδέχεται τον Βόλο, με τη νίκη να του είναι απαραίτητη, καθώς ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

🦊 Εχει απουσίες ο Βόλος πάντως για σήμερα (δείτε το ρεπορτάζ του Λάμπρου Γκαραγκάνη), o Αρης είναι σε must win κατάσταση, επιλογή ο άσος έως τρία γκολ στο ματς.

⚽⚽ Δυάδα (απόδοσης 3.74)

⏩ 17:15 Αρης – Βόλος: 1 & under 3,5 (1.94, Betshop)
⏩ 19:30 Πανιώνιος – ΠΑΟΚ: 2 & no goal (1.93, Betshop)

Εχει παράδοση η Βίσλα

🇵🇱 Από τις 22 Σεπτεμβρίου είχε να κάνει νίκη η ουραγός Βίσλα, κάνοντας δέκα σερί ήττες σε επίσημα και τα κατάφερε απέναντι στη μέχρι πρότινος πρωτοπόρο Πόγκο. Εβγαλε πάθος η ιστορική πολωνική ομάδα που έχει όμως πολύ δρόμο μπροστά της. Παίζει εκτός με τη νεοφώτιστη Λοντζ η οποία υπέστη έκτη ήττα στα τελευταία επτά επίσημα, μετά το 2-1 από την Πιάστ στο Γκλίβιτσε.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Βίσλα έχει υπέρ της την παράδοση, ούσα αήττητη από τη Λοντζ από τον Νοέμβρη του 2006 με 6-2-0 και τέσσερις σερί νίκες έκτοτε, ανεξαρτήτως έδρας.

🦊 Σε τιμή διπλασιασμού το ασιατικό +0,25 της Βίσλα, με μισή πληρωμή σε ισοπαλία. Μια χαρά…

Ασιατικό, αξία

⏩ 19:00 Λοντζ – Βίσλα Κρακωβίας: 2 +0,25 ΑΗ (2.02, Netbet)

Επ’ ουδενί και με καμία κυβέρνηση δεν ποντάρεται στο 1.30

🦊 🇷🇺🇱🇹 Στα… ευρωλιγκίστικα της Παρασκευής, πέντε ματς, το καθένα με το δικό του ενδιαφέρον. Αλλά…

Το Χίμκι (7-7) – Ζάλγκιρις (3-11) δεν πιάνεται από πουθενά, είναι τόσο απρόβλεπτες φέτος που μπορεί να σκάσει διπλό και… εύκολα. Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη σε μια ομάδα που κάνει ματσάρα για 39,5 λεπτά και βάζει δύο πόντους στην παράταση (!), όπως έπραξε χθες η Χίμκι στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό.

🦊 🇷🇸🇬🇷 Ο οποίος Ολυμπιακός ανέβηκε στο 6-8, είχε πάντως καλό πρόγραμμα (εν συγκρίσει με τον Παναθηναϊκό, ας πούμε) και πάει στο… αδελφοποιημένο Βελιγράδι ενάντια στον Ερυθρό Αστέρα (5-9), όπου για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό είναι φαβορί στις αποδόσεις. Όχι και άδικα, ο Κεζμούρα κάνει καλή δουλειά ο άνθρωπος και πρέπει να του πιστωθεί. Με μικρή αβάτζο, ποντάρεται.

🦊 🇹🇷🇷🇺 Η Εφές (12-2), τρομερή και φέτος, δεν ήταν καλή ούτε την προηγούμενη εβδομάδα με τη Φενέρ ούτε προχθές στο Κάουνας με τη Ζάλγκιρις, ο Λάρκιν βγάζει κούραση, λογικό. Υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (9-5) και φαβοριτίζεται στο… 1.30. Σοβαρά, τώρα; Με την πρωταθλήτρια Ευρώπης ΤΣΣΚΑ παίζει, όχι με τη Βιλερμπάν (με σέβας εις το γαλλικόν σωματείον). Η παράδοση σε επίπεδο Euroleague είναι 18-3 για τους Μοσχοβίτες (!) που έχουν εννέα σερί νίκες επί της Εφές, έσχατη στον περσινό τελικό και τελευταία ήττα τον Φλεβάρη του ’13 στο Top-16. Σε όποια κατάσταση κι αν είναι οι δύο ομάδες, επ’ ουδενί και με καμία κυβέρνηση δεν ποντάρεται η Εφές στο 1.30. Διπλή επιλογή, και… ξερό και με χάντικαπ (σε δυάδα).

🏀 Ρίσκο

⏩ 20/12, 19:30 Εφές – ΤΣΣΚΑ Μόσχας: 2 (3.22, Stoiximan)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ