foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ72
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Το clasico του… ξενοδοχείου και ο ημιτελικός του «ποτέ» (της Λίβερπουλ)

Μποζιονέλος | 18 Δεκ 2019 12:44
1-EMAjRpSXYAUHwP-.jpg

Ημέρα χασούρας χθες, έστω και οριακά. Πιο πολύ με… εξέθεσε η Ρεάλ. Με την μπασκετική δυάδα του 2.88 να έχει ξεκινήσει καλά, χάρη στη νίκη (με χάντικαπ) της Εφές στο Κάουνας, έκλεινε ωραία αρκεί οι Μαδριλένοι να έφταναν τους 87 πόντους, με μέσο όρο 93 φέτος στη Μαδρίτη, έδειχνε πιθανή. Και έβαλαν, άκουσον άκουσον, 30 στο ημίχρονο με την Αρμάνι (και άλλους 46 στο β’ μέρος).

Στα υπόλοιπα χαμένα, η Μπασκόνια στο τέλος κατέρρευσε και έφαγε 100άρι από τη Βαλένθια, η Λειψία πήγε να κάνει μεγάλη ανατροπή στο Ντόρτμουντ με το που ισοφάρισε, γενικώς το ματς έληγε… και από εδώ, και από εκεί. Στο 3-3 έκατσε. Για άσος δεν ήταν όμως. Η Αλ Χιλάλ προηγήθηκε, το πάλεψε, κατέρρευσε στο τέλος με τη Φλαμένγκο και τα αμούστακα της Λίβερπουλ συνετρίβησαν στο «Βίλα Παρκ».

Από την άλλη όμως, κι ας έχουν χαθεί κάμποσα, όταν περνάει η «αξία», ήτοι (ως έχω αναφέρει πλειστάκις και πολλάκις) ωσάν το σημείο της ημέρας, είμαστε καλά. Και ήταν το combo του Παναθηναϊκού με τη Φενερμπαχτσέ, στο 2.75 και έως 160 πόντους, μπήκαν 159. Επρεπε…

Στη φωτό, ένα ιδεατό σενάριο σε λίγα χρόνια στον μπασκετικό Παναθηναϊκό. Θεωρήστε το ως #κάτιδικάμου

Α, σκόραρε και ο Βέρνερ, στο 2.15 τον είχαμε βρει (ενώ αλλού έπαιζε στο 1.80), να ‘ναι καλά ο παλίκαρος της Λειψίας.

Ντερμπάρες και ματσάρες σήμερα, βγήκαν ορισμένες μεγάλες αποδόσεις, απέχω από Euroleague καθώς το πρόγραμμα είναι αντιστοιχηματικό (μόνο Αλμπα βλέπω, στο 1.70, και τίποτε άλλο…).



Το μόνο τρόπαιο που η Λίβερπουλ… δεν έχει


🇲🇽 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Συχνά, στην καταμέτρηση, υπάρχουν τρόπαια που λείπουν, και θα λείπουν για πάντα, από μεγάλες ομάδες επειδή ο θεσμός… καταργήθηκε. Το Διηπειρωτικό Κύπελλο ξεκίνησε δειλά δειλά από τα ματς της πανίσχυρης, τότε, Ρεάλ και της ουρουγουανής Πενιαρόλ το 1960, από το 1981 διεξαγόταν σε μονό τελικό στην Ιαπωνία και «έσβησε» οριστικά το 2004, δίνοντας τη θέση του στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Το οποίο, επίσης, μαράζωσε και από το 2021 θα διεξάγεται ανά 4ετία, ωσάν πραγματικό Μουντιάλ Συλλόγων.

Από μια παράξενη συγκυρία που θυμίζει… αστρική, η Λίβερπουλ, που έχει πάρει τα… πάντα, ουδέποτε κατέκτησε το Διηπειρωτικό. Τρεις φορές της έλαχε, δύο φορές μετέχει, μηδέν εις το πηλίκον.


Το 1978 Λίβερπουλ και Μπόκα Τζούνιορς δεν κατόρθωσαν να τα βρουν στις ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων και εντέλει ακυρώθηκε το τουρνουά για εκείνη τη χρονιά, με τη FIFA να αρνείται να καλέσει τις φιναλίστ Πρωταθλητριών και Copa Libertadores, όπως φερ’ ειπείν τον Παναθηναϊκό που το 1971 είχε αντικαταστήσει τον Αγιαξ. Το 1981, στο Τόκυο και σε μονό ματς, πια, η Φλαμένγκο διέλυσε με 3-0 τους «κόκκινους» του Μπομπ Πέισλι με δύο γκολ του Νούνιες, ένα του Αντίλιο και καλύτερο παίκτη στο γήπεδο τον Ζίκο (στη φωτό τον καταδιώκει, από εκείνο το ματς, ο Κένι Νταλγκλίς). Και, το 1984, ξανά στην ιαπωνική πρωτεύουσα, η Λίβερπουλ (του Τζο Φάγκαν, πια) έχασε με 1-0 από την Ιντεπεντιέντε του Χοσέ Παστορίτσα και των Μπουρουσάγα, Μποτσίνι και Χιούστι.

Στην εποχή της νέας μορφής, του Παγκοσμίου Συλλόγων, η Λίβερπουλ… απέτυχε και πάλι. Το 2005, στη Γιοκοχάμα, η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ ηττήθηκε με 1-0 από τη Σάο Πάουλο του Πάουλο Αουτοόρι και με σταρ τον Μάρσιο Αμορόσο, το γκολ είχε βάλει ο Κάρλος Μινέιρο. Σήμερα η Λίβερπουλ ρίχνεται στη… μάχη του Μουντιάλ Συλλόγων, αυτή τη φορά στην Ντόχα του Κατάρ και αντιμετωπίζοντας τη μεξικάνικη Μοντερέι του εξαιρετικού Αργεντινού Αντόνιο Μοάμεντ. Μια Μοντερέι που το 2011 από την ιαπωνική Κασίβα, το 2012 από την Τσέλσι και το 2014 από τη Ραζά Καζαμπλάνκα, αποκλείστηκε προ των τελικών. Σήμερα;

Η Μοντερέι είναι μια… πολυσυλλεκτική ομάδα με αρκετούς ξένους, κυρίως latin: ενδεικτικά παίζει με φορ τον Αργεντίνο Φούνες Μόρι και τρεις πίσω του, τον Κολομβιανό Παμπόν και τους Μεξιανό Πισάρο και Γκαγιάρδο. Εκτός για τη Λίβερπουλ ο Βαϊνάλντουμ, εκτός αποστολής φυσικά οι Λόβρεν, Φαμπίνιο, Μάτιπ, ενδέχεται να προφυλαχθεί ο Σαλάχ και να παίξει ο Σακίρι.

🦊 Περίεργο ματς, πρώτη φορά στην ιστορία της αντιμετωπίζει μεξικάνικη ομάδα η Λίβερπουλ, ανοιχτό αναμένεται αλλά το goalbetting πληρώνει ψίχουλα. Καθαρά από έμπνευση, και ελέω απόδοσης, κράτησα να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο δεύτερο 45λεπτο, εικασία ότι θα είναι καλύτερο μετά το… αναγνωριστικό, πρώτο.

⚽ Goalbetting special

⏩ 19:30 Μοντερέι – Λίβερπουλ: Goal/goal στο β’ ημίχρονο (3.33, Betshop)

Betting bullets 💣


🦊 🇬🇷 Ο Παναθηναϊκός δεν έχει κάνει νίκη ακόμη στο πρωτάθλημα εκτός Αττικής, μόνα διπλά του σε Νέα Σμύρνη και Περιστέρι και σήμερα παίζει στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ, ενάντια στον οποίο σκοράρει επί 28 σερί αγώνες ανεξαρτήτως έδρας (!), ήτοι από το 0-0 του «Γεντί Κουλέ» το 2000!

Netbet
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Δωρεάν συναλλαγές 
check_3c
Ειδικά & Ασιατικά Χάντικαπ
check_3c
Φιλικό mobile
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

8-12-21 η παράδοσή τους στην Κρήτη, 12-19-52 συνολικά. Ασο βλέπω, λίγη ισοπαλία ίσως, διπλό δεν βλέπω, γκολ βλέπω, τίμιο combo βγαίνει.

🦊 🇬🇷 Ο Ολυμπιακός υποδέχεται κεκλεισμένων των θυρών την ΑΕΛ (aka Λάρισα), λίγες αλλαγές στο αρχικό σχήμα από τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Μασούρας ήταν εξαιρετικός στην Τρίπολη και καλοπληρώνει για να συνεχίσει σε momentum σκοραρίσματος. Για τους λάτρεις της στατιστικής (sic) ο Ολυμπιακός έχει 26-1-2 υποδεχόμενος του Θεσσαλούς. Η μόνη ισοπαλία το ’88, όταν η Λάρισα πήρε το πρωτάθλημα, οι νίκες το ’83 (όταν βγήκε 2η) και το ’90 (όταν, χάρη σε αυτή, βγήκε στα play offs).

Σκόρερ

⏩ 17:15 Ολυμπιακός – ΑΕΛ: Γκολ Μασούρας (3.15, Stoiximan)

🦊 🇮🇹 H Σαμπντόρια νίκησε τη Γιουβέντους την τελευταία διετία στη Γένοβα, 3-2 και 2-0 αντίστοιχα, δεν είναι τόσο εύκολο το αποψινό, εξ αναβολής, ματς για τους «μπιανκονέρι» που αντιμετωπίζουν μάλιστα τον άλλοτε προπονητή τους (2007-09) Κλάουντιο Ρανιέρι.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε δις με την Ουντινέζε και, δη, χωρίς πέναλτι, θα ξεκινήσει δίπλα στον Ντιμπάλα και τον Ιγουαΐν για δεύτερο σερί ματς. Επιλογή το διπλό, φυσικά, συνδυαζόμενο όμως με γκολ του Πορτογάλου.

Matchcombo

⏩ 19:55 Σαμπντόρια – Γιουβέντους: 2 & γκολ Ρονάλντο (2.45, Stoiximan)

🦊 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Προημιτελικός για το Carabao Cup το Εβερτον - Λέστερ, χωρίς παράταση σε ισοπαλία αλλά απευθείας πέναλτι (έχει κι αυτό τη σημασία του…). Η Εβερτον δεν κέρδισε στο «Ολντ Τράφορντ» (1-1 με τη Γιουνάιτεντ) αλλά έβγαλε πείσμα και ο Ντάνκαν Φέργκιουσον κέρδισε πόντους για τον πάγκο, αν δεν κλείσει ο Κάρλο Αντσελότι ή ο Μικέλ Αρτέτα. Ερώτημα η ενδεκάδα της Λέστερ που έχει Σίτι στο Μάντσεστερ το Σάββατο και τη Λίβερπουλ στη Boxing Day. Μου άρεσε η Εβερτον στο τελευταίο, μια funbetιά να πάει… παράτα και να περάσει στα πέναλτι. Λίγα βάζεις, πολλά παίρνεις.

Fun bet

⏩ 21:45 Εβερτον – Λέστερ: Πρόκριση Εβερτον στα πέναλτι (6.00, Novibet)

🦊 🇫🇷 Νοκ άουτ χωρίς παράταση και τα ματς του Coupe de la Ligue στη Γαλλία. Το οποίο Λιγκ Καπ κατέκτησε πέρυσι στο Στρασβούργο κι απόψε παίζει στη Νάντη.

Betshop
Βαθμολογία
8.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Καταθέσεις από 1€
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
Αναλήψεις εντός 24ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Μια Ναντ που δεν είναι σε φόρμα, από ματς του 1-0 έρχεται (όπως με τη Νιμ), έχασε για απόψε με τιμωρία τον κάπτεν στόπερ Παλουά, από καρέ νικών στα τελευταία έξι στη Ligue 1 οι Αλσατοί. Κακώς τέτοια απόκλιση στις τιμές.

To qualify

⏩ 22:05 Ναντ – Στρασβούργο: Πρόκριση Στρασβούργου (2.45, Netbet)

🦊 🇩🇪 Τέσσερα χρόνια (2-0-2 έκτοτε) έχουν να φέρουν ισοπαλία στο Βόλφσμπουργκ οι «λύκοι» με τη Σάλκε, νίκησαν την πρωτοπόρο Γκλάντμπαχ στο τελευταίο με γκολ στο τέλος αλλά δίχως να ενθουσιάσουν. Ακόμη πιο μέτρια ήταν η Σάλκε στο 1-0 επί της Αϊντραχτ αλλά κρατιέται ψηλά στην κατάταξη, απόντες όμως για τους «κένιχσμπλαουεν» απόψε ο κίπερ Νίμπερ και ο χαφ ΜακΚένι. Από το 1-1 ξεκινάει, θαρρώ, και ίσως μείνει και εκεί… 

Special bet

⏩ 21:30 Βόλφσμπουργκ – Σάλκε: Any time σκορ 1-1 (2.40, Stoiximan)

Το clasico των… Χριστουγέννων


📰🗞️  Με πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας, που περιλαμβάνουν ακόμη και τη διαμονή στο ίδιο ξενοδοχείο (!) το «Princess Sofia» που απέχει μόλις 800 μέτρα απ’ το «Καμπ Νου», διεξάγεται απόψε το πρώτο clasico της χρονιάς. Η διεξαγωγή του ντέρμπι, που αρχικά ήταν ορισμένο για τις 26 Οκτωβρίου, αναβλήθηκε για σήμερα μετά από απόφαση της La Liga καθώς εκείνη την περίοδο υπήρχε μεγάλη ένταση και καθημερινά επεισόδια στην ευρύτερη περιοχή μετά τη φυλάκιση εννιά αυτονομιστών ηγετών της Καταλωνίας. Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα σε συνεργασία με τις αρχές έχει πάρει απίστευτα μέτρα ασφαλείας. Eνα απ’ αυτά ήταν η επιλογή του «Princess Sofia» απ’ όπου θα αναχωρήσουν μαζί οι ομάδες συνοδεία μεγάλης αστυνομικής δύναμης για να είναι τα δύο πούλμαν έγκαιρα στο γήπεδο όπου, βάσει προγράμματος, θα πρέπει να είναι δύο ώρες πριν απ’ τη σέντρα.


Φυσικά τα δωμάτια είναι σε διαφορετικούς ορόφους όπου δεν μένει κανένας άλλος ένοικος του πολυτελούς ξενοδοχείου, ενώ η κάθε ομάδα είχε χωριστή τραπεζαρία για πρωινό, γεύμα και δείπνο αλλά και για τις ομιλίες των προπονητών. Α, στο «Princess Sofia» μένουν και οι διαιτητές!

🇪🇸 Ντέρμπι υπ’ αριθμόν 179 για την Primera Division το αποψινό, το 90ό στη Βαρκελώνη και το 244ο στο σύνολο σε όλες τις διοργανώσεις. Στα προηγούμενα 89 με γηπεδούχο την Μπαρτσελόνα, οι Καταλανοί έχουν σαφές προβάδισμα στις νίκες (50-20) με 178-105 τα γκολ ενώ είναι εντυπωσιακή η ισορροπία στο σύνολο με 72 νίκες η κάθε μία, με τους Καταλανούς να έχουν ελαφρύ προβάδισμα στα γκολ (288-286).

Ωστόσο, η Ρεάλ έχει να νικήσει την Μπάρτσα στο πρωτάθλημα, ανεξαρτήτως έδρας, από τον Απρίλη του ’16, με το 2-1 της Βαρκελώνης χάρη στα γκολ των Μπενζεμά και Ρονάλντο, παρά την αποβολή του Ράμος στο 83’. Εκτοτε, 5-3-0 για την Μπαρτσελόνα, πάντα στην Primera. Η τελευταία νίκη της Ρεάλ σε επίσημο ήταν στα διπλά Supercopa του ’17, 3-1 στο «Καμπ Νου» και 2-0 στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».


Και, ως είθισται εδώ και χρόνια, αναφέρω το τελευταίο… 0-0 μεταξύ τους: 23 Νοεμβρίου 2002, «Καμπ Νου». Η Ρεάλ ήταν πρωταθλήτρια Ευρώπης, με τον Βιθέντε ντελ Μπόσκε στον πάγκο και έπαιζε με Λουίς Φίγκο και Ραούλ μπροστά, και τους Γκούτι, Καμπιάσο, Μακελελέ και Σολάρι στο κέντρο, ως αλλαγή στο 60’ πήγε ο Ραούλ Μπράβο αντί του Σολάρι και ο ΜακΜάναμαν αντί του Μακελελέ για να πιέσει, χάνοντας δύο ευκαιρίες. Η Μπάρτσα του Λουίς φαν Χάαλ είχε κορυφή τον Κλάιφερτ και ψευτοεννιάρι τον Ρικέλμε, ο Μεντιέτα ήταν στα χαφ (αλλά ποτέ δεν απέδωσε τα αναμενόμενα στην Καταλωνία), ο Οφερμαρς μπήκε στο τέλος αντί του Τιάγκο Μότα. Οσο για τις άμυνες; Ράιτσιχερ, Ντε Μπουρ, Πουγιόλ οι Καταλανοί, που έπαιζαν με τρεις πίσω, Σαλγάδο, Ελγέρα, Παβόν και Ρομπέρτο Κάρλος η Ρεάλ. Ωραίες εποχές. Στο τέλος, τότε, η Ρεάλ πήρε τον τίτλο οριακά από την τρομερή Σοσιεδάδ ενώ η Μπαρτσελόνα τερμάτισε 6η και βγήκε Ευρώπη για ένα βαθμό στη μάχη με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Στα του σήμερα, οι δυο τους είναι ισόβαθμες, δεν είναι σταθερές σε απόδοση όμως, συμπτωματικά έρχονται από ισοπαλίες με Σοσιεδάδ και Βαλένθια, με Ράκιτιτς, Μπουσκέτς, Ντε Γιονγκ στα χαφ και Μέσι, Σουάρες, Γκριζμάν μπροστά η Μπάρτσα που πλην Ντεμπελέ δεν έχει άλλο σημαντικό απόντα. Χωρίς Μαρσέλο, Αζάρ, Ασένσιο και Χάμες και πάλι η Ρεάλ που κατεβαίνει με 4-4-2 (όπως στο «Μεστάγια») και τον  Κασεμίρο αντί του Ισκο στα χαφ, συν τον Ροδρίγο αντί του Μπέιλ δίπλα στον Μπενζεμά.

🦊 Το ότι έχει τρία χρόνια, και οκτώ ματς, να νικήσει στο πρωτάθλημα η Ρεάλ αν μη τι άλλο ιντριγκάρει, αλλά καλά δεν παίζει. Δεν πείθει. Η Μπαρτσελόνα επίσης, ειδικά στα δύσκολα… χωλαίνει. Ακρη εύκολα δεν βγαίνει. Κράτησα, απλά (και με χαμηλή μίζα) το combo της μη νίκη της Ρεάλ και το να μπουν το πολύ τρία γκολ.

🦊 Και, θα μου επιτρέψετε, το κάθε μερικά χρόνια... κλασικό μου fun bet σε clasico. Πού θα πάει, κάποια στιγμή θα μας βγει το σκοράκι! Αν και συνήθως… χάνεται από το ημίωρο, χεχε…

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ