foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ116
PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Το στημένο των… 12 γκολ και το fun bet του 6.00

Μποζιονέλος | 15 Νοε 2019 12:14
1521490755_077233_1521495188_sumario_normal-1.jpg
Καλά, πολύ καλά ξεκίνησε χθες, με πίκρα έκλεισε. Αρχικώς με την… Υεμενάρα, σας τα έγραφα, δεν έστεκε τόσο φαβορί η Παλαιστίνη, ακόμη και σε ουδέτερη έδρα. Σε ασιατικό επιλέχθηκε, 2.45 πλέρωσε.

Ακολούθως, η μπασκετική δυάδα. Η Χίμκι έκανε την ανατροπή και πήρε, και με διαφορά, την Αρμάνι, στο 1.84 ήταν και στο 1.83 ήταν το… ατομικό over της Ζενίτ στην Εφές, 3.36 η δυαδούλα, ωραιότατα.

Πάμε και στα στραβά και ανάποδα. Οι αστείες έως ανεξήγητες επιλογές του Αργύρη Πεδουλάκη έκαναν την Αλμπα κάτι μεταξύ… Γουόριορς και Μπακς στο ΟΑΚΑ, με τρομερό ποσοστό ευστοχίας μεν αλλά μια παναθηναϊκή άμυνα για τα πανηγύρια.

☘️ Το ότι το ματς κρίθηκε στην δεύτερη παράταση είναι συμπτωματικό, ο Παναθηναϊκός άξιζε να ηττηθεί από το 40λεπτο. Ο δε κόουτς θύμισε εποχές… Αρη όταν έπαιζαν Γκάλης, Γιαννάκης, Σούμποτιτς, Λυπηρίδης, Ρωμανίδης, Γουίλτζερ και αν τυχόν χτυπούσε κάποιος, γινόταν αλλαγή.

Ζούμε στις εποχές του ευρύ rotation, RG μου, δεν γίνεται σε ματς Euroleague να παίζει με πέντε, εκ των οποίων ο Παππάς να έρχεται από χιαστό. Χάθηκε τελείως η μπασκετική λογική χθες, άλλη μία, μετά τις επιλογές του Ντέιβιντ Μπλατ στον Ολυμπιακό…

Τέσπα. Η βραδιά έκλεισε με την κακή Μπαρτσελόνα να ηττάται, μάλλον εύκολα εντέλει, από τη Ρεάλ αλλά και ένα από τα μεγαλύτερα λάθη μου, στοιχηματικώς, ως τώρα στη σεζόν: τη Μακάμπι. Εκανε περίπατο στη Βιτόρια με την Μπασκόνια, σημείο που «φώναζε» και εγώ πόνταρα Βάσκους… και με χάντικαπ, με τη σκέψη ότι η αρμάδα (σ.σ. διότι τέτοια είναι) του Γιάννη Σφαιρόπουλου θα τα έβρισκε σκούρα…


Στημένο όσο… δεν πάει


⏳📜📰 Προκριματικά Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 1984, Σεβίλλη, 21 Δεκεμβρίου 1983. Η ημέρα που το διεθνές ποδόσφαιρο στιγματίστηκε εκ νέου ή μήπως τελικά ήταν, αν και έληξε… 12-1, ένα ματς καθαρό και η διαφορά δυναμικότητας αποτυπώθηκε και στο γήπεδο; Μεταξύ μας, δεν ήταν.

Η Ισπανία χρειαζόταν νίκη μεν, αλλά με… 11 γκολ διαφορά κόντρα στη Μάλτα για να περάσει στην τελική φάση στη Γαλλία, εις βάρος της Ολλανδίας. Η «ρόχα» είχε 10 βαθμούς, 3 λιγότερους από την Ολλανδία μετά το 5-0 επί των «οράνιε» τέσσερις ημέρες νωρίτερα ενώ, εκείνη την εποχή, δεν ήταν απαραίτητο να διεξάγονται την ίδια μέρα και ώρα, παρά το βαθμολογικό ενδιαφέρον, οι τελευταίοι αγώνες των ομίλων. Δεν πίστευε, πριν το ματς, σχεδόν κανείς στην πρόκριση μιας και το ματς στη Βαλέτα είχε λήξει μεν με ισπανική νίκη, αλλά δύσκολα (με 3-2). «Δεν θα γυρίσω στη χώρα μου αν δεχθώ 11 γκολ», υπερθεμάτιζε ο εκλέκτορας της Μάλτας, Βίκτορ Σέρι. Συν τον κακό καιρό και το βρεγμένο τερέν του γηπέδου της Μπέτις, όλα έδειχναν μια νίκη γοήτρου και μόνο, καίτοι το ρόστερ ήταν από τα καλύτερα: από τους Καμάτσο και Σαντιγιάνα της Ρεάλ, Θουμπιθαρέτα, Γκοϊκοετσέα και Σαράμπια της Αθλέτικ Μπιλμπάο έως τους Βίκτορ Μουνιόθ (ο μετέπειτα προπονητής του Παναθηναϊκού), Γκαγέγο, Καράσκο της Μπάρτσα. Και απέναντί τους είχαν μία ομάδα αποτελούμενη από ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές.



Εληξε, λοιπόν, 12-1, οι Μαλτέζοι ισοφάρισαν με τυχερό γκολ του Ντεμανουέλε στο 20’ αλλά οι Ισπανοί κατόρθωσαν, από το 46’ και το τέρμα του Ρινκόν, έως το 84’ να σημειώσουν εννέα γκολ (!) και τους Μαλτέζους να μοιάζουν… ματιασμένοι. Στο 12ο γκολ δε, ο Ισπανός σχολιαστής Χοσέ Ανχελ ντε λα Κάσα κραύγαζε «Σενιόρ, Σενιόρ, γκοοοοοοοοοοοοοολ του Σενιόρ» σε μία ιστορική περιγραφή που έπαιζε διαρκώς στις εκπομπές όλη τη δεκαετία του ’80. Η «ρόχα» έβαλε μάλιστα και 13ο τέρμα στο 89’ με τον Γκορδίγιο αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

…οι υπόνοιες και η «κατάρα»!

Πριν και μετά το ματς από τους Μαλτέζους ειπώθηκαν διάφορα. Από το ότι χάθηκαν οι βαλίτσες τους στο αεροδρόμιο της Μαδρίτης και ότι δεν υπήρχαν κλειδιά για να μπουν στο προπονητικό κέντρο, έως ότι οι Ισπανοί τους είχαν κλείσει ξενοδοχείο που προοριζόταν για… ημιδιαμονή παράνομων ζευγαριών (και δεν έκλεισαν μάτι από τις φωνές!). Κατόπιν, ότι στο ημίχρονο τους προσφέρθηκαν στα αποδυτήρια λεμόνια κομμένα στη μέση, σε ένα δίσκο, κάτι που θεωρητικά θα πρόσφερε έξτρα ενέργεια αλλά εμφανίστηκαν στη συνέχεια αφύσικα κουρασμένοι. Οι καταγγελίες υποχρέωσαν την UEFA να κάνει έρευνα η οποία όμως κατέληξε στο ότι έφταιγαν η κακή προετοιμασία των Μαλτέζων και τα ακατάλληλα γήπεδα στη Μάλτα που δεν τους επέτρεπαν σωστή εκγύμναση. Το 1996 διεθνείς της εποχής άφησαν υπόνοιες για ντόπινγκ των Ισπανών («βλέπαμε στα στόματά τους λευκά σάλια», υποστήριξαν).



Η Ισπανία ήταν το φαβορί του προκριματικού ομίλου και τελικά πέρασε υπό αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες. Στην τελική φάση του Euro 1984, όμως, έδειξε γιατί δεν ήταν τόσο απίθανο να νικήσει με 12-1 τη Μάλτα. Εφτασε μέχρι τον τελικό, αποκλείοντας στη φάση των ομίλων την (πρωταθλήτρια Ευρώπης και φιναλίστ του Μουντιάλ) Δυτική Γερμανία, καθώς και τις Ρουμανία και Πορτογαλία, στα ημιτελικά πέρασε τη Δανία στα πέναλτι και «λύγισε» στον τελικό κόντρα στους διοργανωτές Γάλλους (2-0) των Πλατινί, Τιγκανά, Ζιρές και Φερναντέζ, με το τραγικό λάθος του Αρκονάδα στο φάουλ του Πλατινί. Σαν να τον είχε καταραστεί κάποιος…

Το rotation της Ισπανίας και ο «αέρας» του Φαν’τ Σχιπ


Ωραία αυτά τα ιστορικά. Απόψε έχει Ισπανία – Μάλτα, όπως και άλλα ματς για τα προκριματικά του Euro 2020. Επαναλαμβάνω, από τα χειρότερά μου στοιχηματικά οι εθνικές στην ευρωπαϊκή προκριματική φάση. Βγαίνει κάτι σήμερα;

⚽🇪🇸🇲🇹 Στα του… ισπανομαλτέζικου, ο Ρόμπερτ Μορένο δεν ανακοίνωσε ενδεκάδα, σίγουρα θα έχει μερικές αλλαγές, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ ο Μοράτα θα είναι βασικός, δίπλα σε Φάμπιαν και Οϊαρθάμπαλ των Νάπολι και Σοσιεδάδ αντίστοιχα, μένει λογικά στον πάγκο ο καταπονημένος Αλκάθερ. Για any time σκόρερ οι αποδόσεις είναι αστείες, για πρώτο, καθαρά από έμπνευση, κράτησα τον Οϊαρθάμπαλ.

Betshop
Βαθμολογία
8.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Καταθέσεις από 1€
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
Αναλήψεις εντός 24ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



⚽🇦🇲🇬🇷 Στο Ερεβάν παίζει η ανανεωμένη μας Εθνική, γουστάρω πολύ τη λογική του Τζον Φαν’τ Σχιπ και τον… νέο αέρα που δίνει. Βαθμολογικό ενδιαφέρον για την πρόκριση δεν υπάρχει, φυσικά και χρειαζόμαστε πόντους για το γόητρο και το ranking. Επονται άλλωστε προκριματικά Μουντιάλ, το δεύτερο Nations League κλπ. Νομίζω δεν θα ηττηθούμε και το ματς, γκολ, θα έχει.

Μπρολίν και Νταλίν εναντίον… Χάτζι και Ποπέσκου


⚽🇷🇴🇸🇪 Η ματσάρα της βραδιάς είναι το Ρουμανία – Σουηδία στο Βουκουρέστι. Πρώτοι οι Ισπανοί με 20 βαθμούς, 15 έχουν οι Σουηδοί και 14 οι Ρουμάνοι. Αλλά οι Σουηδοί στο τελευταίο υποδέχονται τα Νησιά Φερόε ενώ οι Ρουμάνοι παίζουν… στην Ισπανία. Μόνο αν νικήσουν απόψε οι Καρπάθιοι θα έχουν ελπίδες, αλλά και πάλι, θέλουν αποτέλεσμα και στη Μαδρίτη σε τρία βράδια. Δύσκολο, όχι απίθανο. Συν ότι οι Νορβηγοί έχουν 11 βαθμούς και παίζουν με Φερόε και Μάλτα, άρα κατά 99% θα πάνε στους 18.

Οι Σουηδοί έχουν καλύτερη ομάδα μεν αλλά δεν είναι για φαβοριτισμό του 2.55 εκεί.



Πλάκα πλάκα, τι μου ‘ρθε τώρα; Ένα από τα κορυφαία, σε σασπένς, ματς που θυμάμαι: Ρουμανία – Σουηδία 2-2, προημιτελικός Παγκοσμίου Κυπέλλου τον Ιούλη του ’94 στο Στάνφορντ των ΗΠΑ. Ομαδάρες! Οι Σουηδοί του Τόμι Σβένσον με Πάτρικ Αντερσον, Τόμας Μπρολίν, Μάρτιν Νταλίν, Κένετ Αντερσον, ως γνωστόν βγήκαν 3οι στο τέλος. Και με Χένρικ Λάρσον, πιτσιρικά τότε, να μπαίνει αλλαγή. Αν και το κλειδί εκείνης της ομάδας ήταν ο τρομερός Χακάν Μιλντ στα χαφ. Και, από την άλλη, ο Ανχελ Ιορντανέσκου είχε Γκεόργκε Χάτζι αλλά και Μίοντραγκ Μπελοντέντιτσι, Γκεόργκε Ποπέσκου, Ιλιε Ντιμιτρέσκου, Νταν Πετρέσκου, Ντορινέλ Μουντεάνου και Φλορίν Ραντουτσιόιου. Στα πέναλτι είχε κριθεί, ο… Μιντλ αστόχησε στο πρώτο αλλά ο γίγαντας Τόμας Ραβέλι απέκρουσε τα σουτ ων Ντουμιτρέσκου και Μπελοντέντιτσι.

Στα… του σήμερα, το αμφίτερμα κακό δεν το λες, οι Καρπάθιοι του Κόσμιν Κόντρα παίζουν καλή μπάλα, οι Σουηδοί… επίσης.

Το ματς των… κουμπάρων, το «εξοχικό» ΣΕΦ και οι Σέρβοι


🏀🇷🇺🇹🇷 ΤΣΣΚΑ (5-2) εναντίον Φενερμπαχτσέ (2-5) στη Μόσχα, σε πολύ κακό timing πέφτει το ματς για την ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς που πραγματοποιεί χείριστη εκκίνηση. Ακόμη και την Μπάγερν, τη νίκησε δεχόμενη όμως 80 πόντους. Οι Ρώσοι τα βρήκαν… μπαστούνι στο Λιόν, χάνοντας από τη Βιλερμπάν και μετά τη Φενέρ τους αναμένουν τρία σερί, δύσκολα ματς εκτός, όλα (συμπτωματικά) στην Ισπανία: Βιτόρια, Μαδρίτη και Βαρκελώνη!

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Κοντολογίς, δεν είναι για να χάνουν έδαφος απόψε. Στο 23-11 η παράδοσή τους γενικά, στο 10-6 επιμέρους στη Μόσχα. H TΣΣΚΑ έχει μάλιστα αμφίβολο τον Χάκετ απόψε ενώ η Φενέρ ταξίδεψε χωρίς τον Ντε Κολό. Μέχρι 160 πόντους το έβλεπα αλλά το 1.65 έγινε… 1.44, μην τρελαθούμε. Funbetικα πήρα pick ημιχρόνου σε πόντους, μέχρι 75,5 το ματς των… κουμπάρων Ιτούδη και Ομπράντοβιτς, δεν αποκλείω πάντως ούτε το διπλό…

🏀🇷🇸🇫🇷 Ο Ερυθρός Αστέρας (2-5) έχει, ως γνωστόν, «όπλο» το Βελιγράδι όπου νίκησε Φενέρ και Χίμκι, στις μόνες του επιτυχίες ως τώρα. Υποδέχεται τη Βιλερμπάν (4-3) η οποία πραγματοποιεί εκκίνηση πέρα από κάθε προσδοκία αλλά εμφανώς χάνει σε δυναμική εκτός Λιόν. Στο χέρι των Σέρβων το ματς αλλά, και με χάντικαπ, δεν λέει κάτι, ευκαιρία πάντως να σκοράρουν αρκετά απόψε οι Σέρβοι.

🏀🇬🇷🇱🇹 Το ΣΕΦ έχει εξελιχθεί φέτος σε… εξοχικό για σχεδόν κάθε αντίπαλο του Ολυμπιακού (2-5) αφού μόνο τον Αστέρα νίκησε και έχασε από Ζενίτ, Μακάμπι και Εφές έχοντας πολύ χαμηλό line στο σκοράρισμα. Οι Πειραιώτες υποδέχονται μάλιστα τον… κακό τους δαίμονα, τη Ζάλγκιρις (3-4), η οποία έφυγε νικηφόρα τρεις φορές στο τελευταίο καρέ επισκέψεών της στο λιμάνι. 12-10 το ρεκόρ υπέρ του ΟΣΦΠ αλλά οι Λιθουανοί έκαναν επτά νίκες στα τελευταία, μεταξύ τους, δέκα!



Ελέω Σάρας, βεβαίως βεβαίως που, ως βλέπετε στη φωτό, φοράει ερυθρόλευκο κασκόλ! Ενσταντανέ από το καλοκαίρι του 2007 όταν είχε αφιχθεί, με την αποστολή της Λιθουανίας, για το Ακρόπολις ενόψει του Eurobasket της Ισπανίας. Οι Αγγελόπουλοι, μετά τον Ματσιγιάουσκας, τον ήθελαν αλλά εντέλει ο αείμνηστος Θανάσης Γιαννακόπουλος πήγε αργότερα στη Μαδρίτη και τον έκλεισε. Με τα γνωστά, «εξάστερα» αποτελέσματα…

Στα καθ’ ημάς, κακώς οι αποδόσεις φαβοριτίζουν τον Ολυμπιακό, αν και μιλάμε για τρομερά απρόβλεπτη ομάδα. Η Ζάλγκιρις βγάζει τρομερό πάθος, το είδαμε και με τη Φενέρ. Επιλογή η απλή νίκη της.

🏀🇪🇸🇩🇪 Ουραγός στη βαθμολογία είναι η Βαλένθια (1-6) που μόνο τη Βιλερμπάν κατόρθωσε να νικήσει έως τώρα. Οι Λεβαντίνοι υποδέχονται τη σοβαρή και οργανωμένη Μπάγερν (3-4), η οποία εκτός Μονάχου έχει μόνο ήττες (από ΤΣΣΚΑ, Μπασκόνια και Φενέρ). Αδικούν οι αποδόσεις τους Βαυαρούς, ασχέτως αν (και επί δικαίω) αναρωτιέται κανείς αν η Βαλένθια μπορεί να πάει και χειρότερα. Είχα σημειώσει picks με… βαυαρικό αβάτζο, ως ενδεδειγμένη επιλογή αλλά το +4,5 από το 1.92 πήγε στο 1.62! Ισα ίσα για να δω το ματς με παραπάνω ενδιαφέρον, funbetιά ανατροπής στο ημίχρονο. Καθαρά από έμπνευση, το σημειώνω.

Picks ποδοσφαίρου



Σκόρερ, fun bet 🥅 💣 ⚽🇪🇸🇲🇹

⏩ 21:45 Ισπανία – Μάλτα: Πρώτο γκολ, Οϊαρθάμπαλ (4.35, Betshop)

 

Picks μπάσκετ


Special bet 🎁 🏀🇷🇺🇹🇷

⏩ 19:00 ΤΣΣΚΑ ΜόσχαςΦενερμπαχτσέ: Under 75,5 1ου ημιχρόνου (2.02, Stoiximan)

Μονά και δυάδα (απόδοσης 4.34) 🏀🇷🇸🇫🇷 🏀🇬🇷🇱🇹

⏩ 20:00 Ερυθρός ΑστέραςΒιλερμπάν: Ερ. Αστέρας over 78,5 (2.00, Stoiximan)
⏩ 21:30 ΟλυμπιακόςΖάλγκιρις: 2 (2.17, Stoiximan )

 

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ