foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ117
PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Το ταγάρι, ο loser, το 72άρι σερί και το αήττητο…

Μποζιονέλος | 23 Οκτ 2019 12:23
EHgnE7jW4AIX117-1.jpg

Ως κλασικός γκρινιάρης υδροχόος, ας ξεκινήσω με τη δυάδα που μισοπλήρωσε. Διότι ο Μάουρος ο Ικάρντης, με ψυχή ελληνική, θα είναι πάντα ένας Interista στην καρδιά μου. Πήγε το παιδί στην πόλη του Φωτός, σκοράρει κατά ριπάς πλέον, το έβαλε και νωρίς στο Μπρούχε (κατά κόσμον, Μπριζ), 2.35, πέρασε το πρώτο. Και τι ήθελες; Να βάλει ένα ο Αζάρ, το πρώτο του με τη μαδριλένικη φανέλα εις το Τσου και Λου: 2.65 πλέρωνε, άρα και 6.227 η δυάδα, αφού τα έβαλες και μονά, και δυάδα.

Το βέλγικο ταγάρι λοιπόν, στη φάση που βλέπετε εις τη φωτόν, κατόρθωσε και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, κυρίες, δεσποινίδες και κύριοι. Ας όψεται που είχα καλή διάθεση όταν ξεκίνησα να γράφω τη στήλη, σήμερις.

Και είχα καλή διάθεση διότι το 2-2 του Χάρκοβου ανάμεσα σε Ντονατσκαίους και Ζαγκρεμπαίους πλήρωσε με 3.05 (combo X2 με over 1,5) ενώ το (μ)πέναλτι της Ατάλαντης στο Μάντσεστερ έφερε 2.65, η έμπνευση να σκοράρουν οι «μπεργκαμάνσκι» στο πρώτο ημιχρόνιον αποδείχθηκε του δε πόιντ, που λένε και στο χωριό μου, το γραφικό Στράτφορντ, κάτι μίλια κοντά στον Νιαγάρα.

Θα πέρναγε και τέταρτο, το draw no bet στο ημίχρονο του Θρυλέοντος αν οι… σηκωμάρες του Λεβαντόφσκι άρχιζαν πιο μετά, αλλά ας είναι. Ας μη τα θέλουμε και όλα.

Στα χαμένα, ο Κόκκινος Αστήρ εις το άντρον των Σπυρουναίων, στο Λόντον, βρήκε βραδιά να ξεσπάσει η Τότεναμ χθες.

Οσο για το funbetάκι του 15αριού, ήτοι το Μπόκα – Ρίβερ να πάει στα πέναλτι και να περάσει η Μπόκα; 1-0 έληξε, 2-0 το θέλαμε, υπάρχει μια φάση στο πρώτο ημίχρονο με ακυρωθέν γκολ ελέω χεριού, μάλλον ήταν, στο 80’ το έβαλε, δεν προλάβαινε άλλο, δεν κινδύνεψε και τόσο η ομάδα του Μαρσέλο Γκαγιάρδο, end of story. Σε ένα ματς με ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ατμόσφαιρα…




«Εμφύλιος» στη χώρα, αντιπαλότητα στους πάγκους


🇧🇷🇧🇷 H Ρίβερ Πλέιτ είναι λοιπόν στον (μονό, για πρώτη φορά από φέτος) τελικό, που θα διεξαχθεί στο Σαντιάγο, αναμένοντας Φλαμένγκο ή Γκρέμιο. Και με στόχο το 5ο τρόπαιο, για να… πιάσει την ουρουανή Πενιαρόλ στην 3η θέση, η Μπόκα έχει 6 και η Ιντεπεντιέντε 7.

Ο βραζιλιάνικος «εμφύλιος» δεν έχει βέβαια κάποια τοπική αντιπαλότητα, Ρίο εναντίον Πόρτο Αλέγρε είναι άλλωστε. Ωστόσο την ένταση δημιούργησαν (με δηλώσεις εκατέρωθεν) οι δύο προπονητές, εκ των οποίων ο ένας δεν είναι καν Βραζιλιάνος. Είναι ο Ζόρζε Ζέσους, ο Πορτογάλος που έκανε μεγάλη πορεία με την Μπενφίκα, έκλεισε τον κύκλο του και δίχασε τη Λισσαβώνα πηγαίνοντας στη Σπόρτινγκ. Από τον Ιούνιο αποδέχθηκε την πρόκληση ονόματι Φλαμένγκο και, όντως, παρουσιάζει μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα η οποία έχει ξεφύγει με 10 βαθμούς από την Παλμέιρας και είναι… αγκαλιά με το πρώτο της –εθνικό- πρώτάθλημα από το 2009 και, συνολικά, το έκτο, όσα έχει και η Σάο Πάουλο. Της λίστας ηγούνται η Παλμέιρας με 10, η Σάντος με 8 και η Κορίνθιανς με 7.


Ο άλλος είναι ο καλύτερος, μέχρι να εμφανιστεί ο Ζέσους στο Brasileirao, προπονητής της χώρας, ο Ρενάτο «Γκαούσο» Πορταλούπι, χάρη στην ευφυΐα του η Γκρέμιο παίζει εδώ και 2-3 χρόνια καταπληκτικό ποδόσφαιρο. Μεγάλο εξτρέμ στα ντουζένια του, έκανε σπουδαία καριέρα (εν αντιθέσει με την ανύπαρκτη του Ζέσους) στα γήπεδα, πέρασε και από τη Φλαμένγκο το 1987-77, το 1989-90, το ’93 και το 1997-98 κατακτώντας το Brasileirao του ’97 και το Copa do Brasil του ’90. Ωστόσο η μεγαλύτερή του διάκριση ως παίκτη ήταν το Libertadores του ’83 ενάντια στην Πενιαρόλ ενώ πήρε με τη «Φλα» και το Διηπειρωτικό, σκοράροντας μάλιστα ενάντια στο Αμβούργο. Από το ’16 είναι στην «τρικολόρ», πέρυσι δεν πήγαν στον τελικό (με την Μπόκα) δεχόμενοι γκολ από τη Ρίβερ, από αμφισβητούμενο πέναλτι, στο 94’ της ρεβάνς στην «Αρένα ντο Γκρέμιο» ενώ το ’17, στην κορυφαία προπονητική σεζόν του Γκαούσο, το είχαν κατακτήσει με δύο νίκες επί της Λανούς.

Ο πρώτος ημιτελικός, στο Πόρτο Αλέγρε, έληξε 1-1 με τη Φλαμένγκο να έχει τρία γκολ ακυρωθέντα μέσω του VAR, και τα τρία σωστά δεν μέτρησαν, προηγήθηκε στο 68’ με τον Μπρούνο Ενρίκε και δέχθηκε την ισοφάριση, αφού πιέστηκε, στο 88’ από τον Πέπε. Ευλόγως κατάμεστο απόψε το «Μαρακανά» για τον πρώτο ημιτελικό, με το τρέχον format, στην ιστορία της «Φλα», τη δεκαετία του ’90 δεν υπήρχαν ημιτελικά παρά δύο όμιλοι των τριών (και οι πρώτοι πήγαιναν στους τελικούς).

Το ρεπορτάζ τους είναι «καθαρό», χωρίς πολύ σημαντικές απουσίες, ο εξτρέμ Αρασκαέτα της «Φλα» και ο μέσος Λούνα της Γκρέμιο, μόνες αναφορές.

Στα της παράδοσης: 28-32-34 σε όλα και, επιμέρους, 24-15-12 στο Ρίο. Δεν υπάρχει μεταξύ τους ισοπαλία στο «Μαρκανά» από το 1-1, για το Brasileirao, του 2012, έκτοτε 6-0-3, έξι άσοι στα τελευταία επτά και under 2,5 τα 10 από τα τελευταία 12 εκεί. Συνολικά σε Libertadores ο απολογισμός είναι 2-4-1 για την Γκρέμιο και, επιμέρους, 1-0-1 στο Ρίο.


🦊 Ναι μεν η Φλαμένγκο είναι εξαιρετική φέτος αλλά, επαναληπτικός ημιτελικός Copa Libertadores δεν είναι για 1.62 στον άσο, μην τρελαθούμε. Η Γκρέμιο σφυρίζει εδώ και καιρό αδιάφορα στο πρωτάθλημα έχοντας ρίξει το βάρος στο Κύπελλο και στο CL, αμφότερες έχουν ευχέρεια στο γκολ, πρώτη επιλογή το ασιατικό over 2,25 με πληρωμή στα 3+ γκολ και επιστροφή μισού πονταρίσματος σε ακριβώς 2 γκολ.

🦊 Ετερη επιλογή, funbetικη, η πρόκριση της Γκρέμιο. Είναι γνωστός… loser ο Ζέσους, όσο καλός προπονητής κι αν είναι, να θυμίσω πρόχειρα εκείνη τη σεζόν (2012-13) με την Μπενφίκα που έχασε από την Τσέλσι (στο Europa League με γκολ του Ιβάνοβιτς στο 93’), την Πόρτο (το πρωτάθλημα με εντός έδρας ήττα σε κομβικό ματς) και το Λιγκ Καπ από την Γκιμαράες… μέσα σε δύο εβδομάδες;

72 σερί ματς!


🇦🇹🇮🇹 Αμφίρροπο, ως δείχνουν και οι αποδόσεις, το ματς στη «Red Bull Arena» ανάμεσα σε Ζάλτσμπουργκ και Νάπολι, συμπτωματικά αναμετρήθηκαν και πέρυσι, στους «16» του Europa και πέρασαν οι «παρτενοπέι» αλλά δύσκολα (3-0, 1-3).

Netbet
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Δωρεάν συναλλαγές 
check_3c
Ειδικά & Ασιατικά Χάντικαπ
check_3c
Φιλικό mobile
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Οι Αυστριακοί «τρέχουν» ένα απίθανό εντός έδρας αήττητο… 72 αγώνων σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, ήτοι από τον Νοέμβρη του ’16 και το 1-0 από την Αντμίρα. Αν αντέξει απόψε, θα… τεσταριστεί στο τελευταίο, με τη Λίβερπουλ.

🦊 Επιλογή το ασιατικό over 1,25 ημιχρόνου, ήτοι με πληρωμή σε 2+ γκολ ως την ανάπαυλα και χαμένη η μισή μίζα σε ένα γκολ…

Η μόνη της ήττα επί βελγικού εδάφους


🇧🇪🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 «Εφυγε» από τη ζωή, αθόρυβα, πριν δύο χρόνια, μόλις 62 ετών και μέσω social media η Λίβερπουλ τον αποχαιρέτισε, θυμίζοντας έναν από τους χαμένους τίτλους των «reds». Το ’78 στα διπλά, ως ίσχυε τότε, ματς για το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ ο Φρανσουά Φαν ντερ Ελστ είχε σκοράρει και στο «Ανφιλντ», στην ήττα της Αντερλεχτ με 2-1, μα και στο 3-1 των Βρυξελλών χαρίζοντας στην ομάδα του Ρεϊμόν Γκέτελς άλλο ένα τρόπαιο. Πανίσχυροι εκείνη την εποχή οι Βέλγοι με Μπρος, Κεκ, Βερκότερεν, Τίσεν αλλά και τους Ολλανδούς Χάαν, Χέελς και Ρένσενμπρικ. Συμπτωματικά οι Αρι Χάαν (ΠΑΟΚ) και Χιούγκο Μπρος (Πανσερραϊκός) εργάστηκαν παλιότερα σε ελληνικές ομάδες.


Η εν λόγω ήττα είναι και η μόνη της Λίβερπουλ επί βελγικού εδάφους, έχει συνολικά 3-2-1 και απόψε παίζει στην Γκενκ, χωρίς Σακίρι, με τον Σαλάχ στην αποστολή αλλά στον πάγκο και με τον Γιούργκεν Κλοπ να εξετάζει το εύρος του rotation, εκτός οι Αρνολντ και Μάτιπ, στον πάγκο και οι Βαϊνάλντουμ, Χέντερσον για να παίξουν Μίλνερ και Τσάμπερλεϊν.

🦊 Θαρρώ ότι παίρνει για… κόντρα. Εστω και με (καλή) κάλυψη, μιλάμε για διπλό του 1.30. Το πήρα… ως την ανάπαυλα με ασιατικό +0,75 της Γκενκ, ήτοι να μη χάνει στο ημίχρονο κι αν χάνει με ένα ακριβώς γκολ, επιστρέφεται το μισό ποντάρισμα.

Αήττητη με Γάλλους στο «Λουζ»


🇵🇹🇫🇷 Η παραπαίουσα Λιόν, στο ντεμπούτο του Ρούντι Γκαρσιά, έμεινε στο 0-0 με την Ντιζόν και το σερί των οκτώ αγώνων χωρίς νίκη στη Ligue 1 είναι το χειρότερό της από το 1977 (!), μεσολάβησε όμως το… διπλό στη Λειψία. Απόψε δοκιμάζεται στο «Λουζ» ενάντια στην Μπενφίκα η οποία έχει ήδη 2/2 ήττες, μια Μπενφίκα αγνώριστη στη διοργάνωση αλλά σαφώς αντλεί δυναμική από το «Λουζ» ενώ ο Βινίσιους, που σκόραρε δις στο Κύπελλο, θα πλαισιώσει μπροστά τον Σεφέρεοβιτς αντί του Ραούλ ντε Τομάς.

Betshop
Βαθμολογία
8.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Καταθέσεις από 1€
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
Αναλήψεις εντός 24ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Οι δύο τους έπαιξαν σε όμιλο το 2010-11, 4-3 στο «Λουζ» οι «αετοί» με γκολ των Καρντρέκ, Χάβι Γκαρσία και δύο του Κοεντράο, 2-0 η Ολιμπίκ στο «Ζερλάν» με Μπριάντ και Λισάνδρο Λόπεζ. Η Μπενφίκα μετρά 20-10-10 συνολικά με Γάλλους και, επιμέρους, 10-4-0 στη Λισσαβώνα όπου είναι αήττητη! Η δε Λιόν έχει 2-16 επί πορτογαλικού εδάφους αλλά νίκησε μόνο Σετούμπαλ (το ’68) και Γκιμαράες (το ’13).

🦊 Ματς-γρίφος αλλά η έδρα παίζει καταλυτικό ρόλο, όπως και η πολύ θετική παράδοση της Μπενφίκα με γαλλικές ομάδες. Να κάνει δεύτερο σερί διπλό αυτή η Λιόν στη διοργάνωση, κομμάτι απίθανο. Combo και εδώ.

Με Ματσόλα και Μανικόνε…

🇮🇹🇩🇪 Ιντερ και Ντόρτμουντ έχουν συναντηθεί άλλες δύο φορές. Το ’64 στα ημιτελικά του Πρωταθλητριών και οι Λομβαρδοί προκρίθηκαν με 2-2 στη Βεστφαλία και 2-0 στο Μιλάνο, και στα δύο ματς είχε σκοράρει ο Σάντρο Ματσόλα.

Και, το ’84 στα προημιτελικά του UEFA με τους «νερατζούρι» να προκρίνονται με 3-1 στο «Βεστφάλεν» (δύο γκολ ο Φιμ Γιονγκ και ένα ο Ιγκόρ Σαλίμοφ – Χριστέ μου με τι παρτάλια έπαιζα τότε…) και ήττα 2-1 στο «Τζιουζέπε Μεάτσα» με… χρυσό γκολ, μείωσης, του Μανικόνε (κεσκεσέ;) στο 81’ για την ομάδα του Τζιαμπιέρο Μαρίνι, είχε μάλιστα δοκάρι στο τέλος ο Ιταλός «Τότο» Σκιλάτσι για τους Βεστφαλούς του Οτμαρ Χίτζφελντ. Ανούσια τα H2H τους ενάντια στις ομάδες της αντίπαλης χώρας, πλην ότι η Ιντερ έχει από το 4-0 με τη Βέρντερ, σε όμιλο το 2010, να νικήσει υποδεχόμενη Γερμανούς, έκτοτε πέντε σερί ήττες: δύο από Μπάγερν και από μία από Σάλκε, Βόλφσμπουργκ και Αϊντραχτ!

🦊 Χωρίς Ντ’Αμπρόσιο, Σένσι και Αλέξις Σάντσες (σ.σ. ευτυχώς) η Ιντερ, αμφίβολος ο Γοδίν, εκτός ο ηγέτης Ρόις και ο φορ Αλκάθερ με αμφίβολο τον Γκέτσε η Μπορούσια, εξ ου και ο άσος έπεσε από το 2.45 στο 2.28. Γκολ λογικά θα έχει, ένα χαλαρό combo 1Χ με over 1,5 αγοράζεται.

 

Picks

 

 Δυάδα ημιχρόνων (απόδοσης 3.199) ➗ ⚽⚽ 🇧🇪🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 🇦🇹🇮🇹

➡️ 22:00 Γκενκ – Λίβερπουλ: 1 +0,75 ΑΗ ημιχρόνου (1.86, Netbet)
➡️ 22:00 Σάλτσμπουργκ – Νάπολι: Over 1,25 AH ημιχρόνου (1.72, Netbet)

 Δυάδα (απόδοσης 3.02) ⚽⚽ 🇮🇹🇩🇪 🇵🇹🇫🇷

➡️ 22:00 Ιντερ – Ντόρτμουντ: 1Χ & over 1,5 (1.75, Stoiximan)
➡️ 22:00 Μπενφίκα – Λιόν: 1Χ & over 1,5 (1.73, Stoiximan)

Αξία, ασιατικό 🔝🇧🇷🇧🇷

➡️ 03:30 Φλαμένγκο – Γκρέμιο: Over 2,25 AH (2.01, Betshop)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ