foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ72
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Σκορ και σκόρερ, ασιατικό, και… tennis combo

Μποζιονέλος | 14 Ιουλ 2019 03:20
nole-fed.jpg

Θυμήθηκα, με το τένις και τη νίκη της Σιμόνα Χάλεπ θες, μια παλιά ιστορία. Διότι όταν ποντάρεις τρία σετ ουσιαστικά κοντράροντας το φαβορί, και σου λήγει με νίκη του αουτσάιντερ στα δύο, κάποιος, κάτι… συνωμοτεί.

Πάνε κάμποσα χρόνια, Σάββατο μεσημέρι, λίγο πριν μπω για εκπομπή στη Nova τότε, ρίχνω μια επτάδα «ξερή» σε ματς, από 1.60 έως 2.20, έτσι για το ονόρε. Περνούν τα έξι και απομένει, αν θυμάμαι καλά, η Τσέλσι εντός με τη Στόουκ. Με no goal έκλεινα, cash out δεν γινόταν εκεί που είχα ποντάρει, το τρώει η Τσέλσιδα νωρίς νωρίς, «τον ήπιαμε» σκέφτομαι. Ασος του 1.20 ήταν.

Σχολάω, οδηγώ προς το σπίτι, δεν δίνω σημασία, το θεωρώ. Χαμένο. Φτάνω, μπαίνω για ντουζ, τρώω, αράζουμε με την κυρά και λίγο πριν τα μεσάνυχτα έρχεται sms από φίλο (μας διαβάζει, ξέρει ποιος είναι): «Ρε μπαγάσα, τι τους κάναμε;». Τα είχα πει on air και είχε ποντάρει τα ίδια. Το ματς είχε λήξει 0-3…

Αν σε θέλει το άτιμο, άμα σε θέλει…

Νόβακ Τζόκοβιτς εναντίον Ρότζερ Φέντερερ


Ο Νόβακ Τζόκοβιτς… ανέβασε ταχύτητα, όταν πιέστηκε από τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ, επικράτησε με 3-1 και διεκδικεί τον πέμπτο τίτλο του στο Wimbledon. Ο 32χρονος Σέρβος πέρασε στον 25ο grand slam τελικό του και θα προσπαθήσει να σηκώσει τον 16ο τίτλο του, που θα τον φέρει δύο κούπες μακριά από τον Ράφα. Σε τελικούς Wimbledon έχει ηττηθεί μάλιστα μόνο μια φορά: το 2013 από τον Άντι Μάρεϊ.

O… αγέραστος Ρότζερ Φέντερερ νίκησε τον Ράφα Ναδάλ στον ημιτελικό με 3-1 σετ κάνοντας ένα εξαιρετικό παιχνίδι και διεκδικεί σήμερα τον 21ο grand slam τίτλο του και φτάνοντας τις 12 προκρίσεις σε τελικούς Wimbledon και 31 συνολικά σε τελικούς grand slam. Και πάει για τον ένατο τίτλο του ενώ είναι η πέμπτη φορά που περνάει σε τελικό του βρετανικού major μετά τα 30 του χρόνια. Η ηλικία για αυτόν είναι όντως μόνο ένας αριθμός… Και έχει την ευκαιρία να διευρύνει το ρεκόρ του σε major τίτλους, αποκτώντας διαφορά ασφαλείας (προς το παρόν), τόσο από τον Ναδάλ (18), όσο και από τον Τζόκοβιτς (15).

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι η τρίτη φορά που αναμετρώνται σε τελικό Wimbledon: τόσο το 2014 (με 3-2) όσο και το 2015 (με 3-1) είχε πάρει το τρόπαιο ο Σέρβος. Συνολικά Τζόκοβιτς και Φέντερερ έχουν αναμετρηθεί άλλες 47 φορές, με αρχή στο Μόντε Κάρλο το 2006, με τον «Νόλε» να έχει 25 νίκες έναντι 22 του Ελβετού. Ωστόσο, την τελευταία πενταετία ο Τζόκοβιτς έχει… πάρει τον αέρα του Φέντερερ με 8-2 νίκες, είναι και η πενταετής διαφορά ηλικίας τους που ίσως παίζει ρόλο. Από το 2015 πάντως έχει να κάνει νίκη ο Ελβετός επί του Σέρβου…


Ο Τζόκοβιτς, στον δρόμο για τον τελικό, πρακτικά δυσκολεύτηκε μόνο ενάντια στον RBA αλλά οι γρήγορες επιφάνειες τον ευνοούν, ενώ ο Φέντερερ στα μισά, από τα έξι ματς, που έδωσε έχασε σετ. Κι αν υπήρχαν αμφιβολίες, ενάντια στον Ναδάλ απλώς… έκλεισε στόματα.

 Ευλόγως φαβοριτίζεται ο Τζόκοβιτς αλλά σε τέτοιο ματς δεν… λέει κάτι το 1.60. Ωστόσο, όσο κι αν ο Φέντερερ είναι… μηχανή στο κορτ, όσο κι αν εμφανίζεται καλύτερος όσο μεγαλώνει, ο «Νόλε» είναι ένας πραγματικά σπουδαίος αθλητής. Να κάνει το 3/3 σε τελικούς ενάντια στον Ελβετό; Προς τα εκεί συγκλίνω, ανεβάζοντας την απόδοση στο 2.50 με… τενιστικό goal/goal (χεχε), ήτοι να πάρει ο καθείς από τουλάχιστον ένα σετ και να νικήσει ο Τζόκοβιτς.

Ο Γάλλος «δάσκαλος» εναντίον του Σενεγαλέζου «μαθητή»

Δεν είναι δα και κλισέ η φράση «δάσκαλος εναντίον μαθητή», διότι… ακριβώς αυτό ισχύει στον ημιτελικό του Copa Africa της Αιγύπτου ανάμεσα σε Τυνησία και Σενεγάλη. Εκλέκτορας των Τυνήσιων είναι από πέρυσι ο παλιός Γάλλος, σταρ των «τρικολόρ» τη δεκαετία του ’80 αλλά και της Μπορντό, Αλέν Ζιρές, που στα 66 του συνεχίζει την… περιοδεία του σε διάφορες αφρικάνικες χώρες. Και, ο… ομόσταυλός του στη Σενεγάλη είναι ο από το 2015 ο 43χρονος Αλιού Σισέ, γεννημένος μεν στη Ζιγκουνσόρ της πατρίδας του, αλλά όταν ήταν 9 ετών, η οικογένειά του μετακόμισε στο Παρίσι.

Ο Σισέ, από τους καλούς χαφ της εποχής του, έπαιξε σε γαλλικές και αγγλικές ομάδες και το 1998, αγωνιζόμενος στη Σεντάν τότε, αποκτήθηκε από την Παρί Σεν Ζερμέν κατόπιν εισήγησης του… Ζιρές. Βεβαίως, το μέλος της «carre magique» (μαζί με Πλατινί, Φερναντέζ και Τιγκανά) της εθνικής Γαλλίας των 80s, δεν είχε μεγάλη πίστωση χρόνου στους Παριζιάνους και απολύθηκε μέσα σε τέσσερις μήνες αλλά ο Σισέ παρέμεινε για λίγο ακόμη. Η μοίρα τους ενώθηκε το 2013… στη Σενεγάλη. Ο Ζιρές ανέλαβε εκλέκτορας της εθνικής ομάδας της χώρας και, κατόπιν εισήγησής του, πήρε βοηθό τον Σισέ και τον έβαλε παράλληλα και τεχνικό της U23. Όταν, δε, δύο χρόνια μετά ο Γάλλος αποχώρησε, πρότεινε στην ομοσπονδία να βάλει τον Αλιού Σισέ αντ’ αυτού, όπως και έγινε. 

Σενεγάλη και Τυνησία αναμετρώνται σήμερα για 19η φορά στην ιστορία τους με απολογισμό, σε όλα, 9-6-3 για τους «αετούς της Καρχηδόνας». Εξ αυτών τα τέσσερα ήταν φιλικά ενώ πέντε φορές έχουν ανταμώσει σε τελική φάση Κυπέλλου Εθνών Αφρικής (με… ισορροπία, 1-3-1 στα αποτελέσματα), ωστόσο μόνο ένα ήταν νοκ άουτ. Ο λόγος για τον προημιτελικό του 2004 στη Ραντές της Τυνησίας, με την οικοδέσποινα να προκρίνεται με 1-0 χάρη σε τέρμα του Τζαχβάρ Μναρί στο 65’, παίκτη της Εσπεράνς τότε.


https://www.youtube.com/watch?v=6vG67RP6qeo

Ήταν ίσως η σπουδαιότερη νίκη για τους Τυνήσιους, που άνοιξε τον δρόμο για την κατάκτηση του τροπαίου τότε, ως οικοδέσποινα, με τον Γάλλο εκλέκτορα Ροζέ Λεμέρ να την οδηγεί στο μοναδικό της τρόπαιο μέχρι σήμερα. Βασικός ήταν, τότε ως παίκτης της Ράσινγκ Σανταντέρ, ο μετέπειτα… Αρειανός (2009-11), Μεχντί Ναφτί, που κυριάρχησε στον χώρο του κέντρου, «σβήνοντας» μάλιστα τον… νυν εκλέκτορα της Σενεγάλης, Αλιού Σισέ, τότε παίκτη της Μπέρμιγχαμ. Οι Τυνήσιοι απέκλεισαν στη συνέχεια τη Νιγηρία στα πέναλτι, από το χαμένο σουτ του Πίτερ Οντεμβιγκί και κατέκτησαν το τρόπαιο με 2-1 επί του Μαρόκου στον τελικό.

Οι άλλες τέσσερις συναντήσεις τους σε Copa Africa ήταν στο πλαίσιο των ομίλων. Τόσο το 1965 (ξανά στην Τυνησία) όσο και το 2002 στο Μάλι, ήρθαν ισόπαλες 0-0, το 2008 στην Γκάνα έφεραν 2-2 και, το 2017, στην Ισημερινή Γουινέα η Σενεγάλη επικράτησε με 2-0 στην πρεμιέρα, με γκολ των Σαντιό Μανέ και Σερίν Μοντζί, όμως αμφότερες πέρασαν στα νοκ άουτ.

Για τη Σενεγάλη ο σημερινός είναι ο τέταρτος ημιτελικός στον θεσμό, το ’90 στην Αλγερία και το ’06 στην Αίγυπτο αποκλείστηκε από τις διοργανώτριες, το 2002 (η μόνη πρόκριση) νίκησε 2-1 τη Νιγηρία στην παράταση - αλλά στον τελικό λύγισε απέναντι στο Καμερούν, στα πέναλτι. Πρακτικά δεν έχει νίκη στο 90λεπτο, σε τρεις ημιτελικούς. Στο δε φετινό τουρνουά η ήττα από την Αλγερία την έβγαλε 2η στον όμιλο και απέκλεισε στα νοκ άουτ Ουγκάντα και Μπενίν και τις δύο με 1-0 (και με την Ουγκάντα είχε χαμένο πέναλτι ο Μανέ).
Αγωνιστικά, ο εξτρέμ/φορ Μ’Μπαγέ Νιανγκ της Ρεν και ο παγκίτης φορ Μ’Μπαγέ Ντιανέ της Γαλατασαράι δίνονται αμφίβολοι, για τη θέση του πρώτου προορίζεται ο Μούσα Κονάτε της Αμιάν.

Τρίτος ημιτελικός και για την Τυνησία: το ’96 είχε αποκλείσει με 4-2 τη Ζάμπα (αλλά στον τελικό έχασε 2-0 από τη διοργανώτρια Νότια Αφρική) και το ’04 (ως οικοδέσποινα) προκρίθηκε στα πέναλτι επί της Νιγηρίας. Μόνος αποκλεισμός σε ημιτελικό το 2000 στη Νιγηρία από το Καμερούν με 3-0. Ο δε δρόμος της ως την 4άδα ήταν μάλλον… μη πειστικός: 3/3 ισοπαλίες στον όμιλο, τέταρτη και πρόκριση στα πέναλτι στους «16» επί της Γκάνας, «ξεμπούκωσε» στον προημιτελικό με τη Μαδαγασκάρη (3-0).
Χωρίς απουσίες ο Ζιρές που… αποθέωσε τους παίκτες του για την εύκολη, ως αποδείχθηκε, νίκη επί της ως τότε αήττητης Μαδαγασκάρης ενώ υπογράμμισε ότι γνωρίζει τους περισσότερους διεθνείς της Σενεγάλης, αφού ήταν εκλέκτοράς της το 2013-15. 

 Επανάληψις: φαβορί για κατάκτηση η Σενεγάλη καίτοι δεν το έχει πάρει ποτέ στο παρελθόν, φαβορί και ενάντια στην Τυνησία καίτοι (όχι Γαρμπή) δεν έχει πείσει με τις εμφανίσεις, ειδικά στα νοκ άουτ ήταν ό,τι χειρότερο για τα μάτια του (τηλε)θεατή το παιχνίδι της. Αν επαναληφθεί το σκηνικό και η ρέντα της, ο ημιτελικός πάει σενεγαλέζικα για 1-0, 2-0. Αν η Τυνησία συνεχίσει τη βελτίωσή της, έχει τύχη. Πόση, θα φανεί στο γήπεδο. Αυθόρμητα, από 1-1 ξεκινά και πάει για extra time, εκτός κι αν μπει δεύτερο. Αλλά με any time score, κάτι παίρνουμε…

 Σημαντικό, σε πιο ειδικά, ότι ο Γουαχμπί Καζρί της Σεντ Ετιέν έβαλε μόνο ένα για την Τυνησία στο αιγυπτιακό τουρνουά και τον συναντάς σε υψηλότατες τιμές για any time σκόρερ. Εχει κλάσει μεγάλου παίχτου, που θα’ λεγε και ο Αλέφας.

Οκτώ ματς, δύο τελικοί, ένα… θρίλερ και αήττητο 29 ετών

Σχεδόν… ισορροπημένη είναι η παράδοση των αναμετρήσεων για Αλγερία και Νιγηρία: 6-3-7 σε όλα. Επιμέρους, σε Κύπελλο Εθνών Αφρικής έχουν… ακόμη μεγαλύτερη καθώς σε οκτώ ματς ο απολογισμός είναι από τρεις νίκες έκαστη και δύο ισοπαλίες. Βεβαίως, σε όλα η Αλγερία έχει να νικήσει από το Copa Africa του ’90, ήτοι 29 χρόνια (και εννέα ματς).

Ξετυλίγοντας το εν λόγω… κουβάρι, από το οκτώ μεταξύ τους ματς σε τελική φάση, τα μισά ήταν σε πλαίσιο ομίλων, με την Αλγερία να έχει κάνει δύο νίκες (2-1 το 1982 και 5-1 το 1990 στο Αλγέρι, συναντήθηκαν κατόπιν και στον τελικό), τη Νιγηρία μία (1-0 το 2002) ενώ το 1984 είχαν έρθει 0-0.

Betshop
Βαθμολογία
8.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Καταθέσεις από 1€
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
Αναλήψεις εντός 24ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα άλλα τέσσερα ήταν νοκ άουτ, εκ των οποίων το 2010 μάλλον… αδιάφορο αφού αντάμωσαν στον μικρό τελικό του τουρνουά της Αγκόλα, παρατάχθηκαν με αλλαγές και οι «σούπερ αετοί» νίκησαν 1-0 με γκολ του Βίκτορ Ομπίνα. Ο δε μόνος άλλος μεταξύ τους ημιτελικός ήταν… θρίλερ το 1988 στο Μαρόκο: 1-1 από γκολ του Μαατάρ, αυτογκόλ του Μπελγκαρμπί και νιγηριανή πρόκριση με 9-8 στα πέναλτι με… μοιραίο τον Μπελουμί.

Τα κορυφαία τους όμως ήταν οι δύο τελικοί. Το 1980 η διοργανώτρια Νιγηρία του άλλοτε τεχνικού της Μπενφίκα, Οτο Γκλόρια (πέθανε ξαφνικά, έξι χρόνια μετά, στα 69 του) επικράτησε 3-0 με γκολ των Οντεγκμπάμι (2’ και 42’) και Λαβάλ (50’).


https://www.youtube.com/watch?v=6vG67RP6qeo

Και, δέκα χρόνια μετά, οι ρόλοι αντιστράφηκαν με την Αλγερία το 1990, ως διοργανώτρια, να επιβάλλεται με 1-0 των «σούπερ αετών» στο Αλγέρι με τέρμα του Ουντζιανί στο 38’ και τον -γνωστό μας, και αείμνηστο- Ρασίντ Γεκινί παρόντα και με χαμένες φάσεις στο τέλος…

Η Αλγερία είναι για έβδομη φορά σε ημιτελικά του AFCON και έχει δύο προκρίσεις και τέσσερις αποκλεισμούς. Τα κατάφερε το 1980 στη Νιγηρία με 4-2 στα πέναλτι επί της Αιγύπτου (κ.α. 2-2) και το 1990, ως διοργανώτρια, με 2-1 επί της Σενεγάλης. Και απέτυχε το 1982 με την Γκάνα στην παράταση (3-2), το 1984 στα πέναλτι από το Καμερούν (4-5, κ.α. 0-0), το 1988 στα πέναλτι από τη Νιγηρία (9-8, κ.α. 1-1) και το 2010 με 4-0 από την Αίγυπτο, στη μόνη της ήττα σε έξι 90λεπτα ημιτελικών (!). Στη φετινή της πορεία έκανε 4/4 νίκες στον όμιλο αλλά και στους «16» με τη Γουινέα (3-0), για να αποκλείσει στα πέναλτι την Ακτή Ελεφαντοστού (κ.α. 1-1) αλλά σε ματς που ανά διαστήματα κυριάρχησε και είχε και χαμένο πέναλτι.
Αμφίβολος ο (σκόρερ, που μας πλήρωσε, στο τελευταίο) χαφ Σοφιάν Φεγκουλί της Γαλατασαράι, εκτός ο μπακ Γιουσέφ Ατάλ της Νις.

Η Νιγηρία μετέχει απόψε στον 14ο ημιτελικό Copa Africa στην ιστορία της επί συνόλω 18 εμφανίσεων (!), έχει 7 προκρίσεις / 6 αποκλεισμούς (εκ των οποίων οι δύο στα πέναλτι). Είχε μάλιστα τέσσερις συνεχόμενους αποκλεισμούς έως το 4-1 επί του Μάλι το 2013 (κι εντέλει κατέκτησε το τρόπαιο). Τρομερό ότι και στις έξι φορές που απέτυχε σε ημιτελικό, νίκησε σε όλους τους μικρούς τελικούς. Η ήττα από τη Μαδαγασκάρη στον όμιλο την έβγαλε σε… δύσκολο μονοπάτι αλλά απέκλεισε και το Καμερούν (3-2), και τη Νότιο Αφρική (2-1 με γκολ στο 89’).
Εκ νέου εκτός ο ξεπερασμένος Τζον Ομπι Μίκελ, αμφίβολος δίνεται πάντως. Ψιλοαμφίβολος και ο εξτρεμοφόρ Αχμέντ Μούσα της Αλ Νασρ.

 Σχεδόν τρεις δεκαετίες χωρίς νίκη επί των «σούπερ αετών» οι Αλγερινοί, μεγάλο το σερί. Γενικώς έχουν δείξει εξαιρετικό σύνολο ως τώρα, καλύτερη επίθεση και καλύτερη άμυνα (10-1), μόνη τους… παραφωνία ορισμένα κακά διαστήματα στο αγχώδες ματς με την Ακτή Ελεφαντοστού. Η Νιγηρία έχει… φανέλα στο τουρνουά, δεν υποτιμάται, ίσως θα έπρεπε το διπλό να ήταν χαμηλότερα και, κακά τα ψέματα, στο 3.40 ιντριγκάρει. Ωστόσο είχα χρόνια να δω με τέτοιο momentum και αυτοπεποίθηση την Αλγερία. 

 Για σκόρερ, αν δεν παίξει ο Φεγκουλί τελικά, ο ταχύτατος 22χρονος Αντάμ Ουνάς της Νάπολι πληρώνει εξαιρετικά. Και αλλαγή να μπει… μπορεί, όπως έκανε και στους «16» με τη Γουινέα.  

Κατά τα λοιπά...

 Ιντριγκάρει η Ατλέτικο Μινέιρο στο Σαπέκο, ως και 3.50 το συναντάς αλλά σαφώς και εμπεριέχει ρίσκο μετά τη διακοπή. Τροφή για σκέψη.

 Πρεμιέρα στη Σαμάρα για την απογοητευτική, στην περσινή σεζόν, ΤΣΣΚΑ, όπου έχει να ηττηθεί από την Κρίλια από τον Ιούνιο του ’07, έκτοτε 8-1-0 (η ισοπαλία το περσινό 0-0). Ο Μίοντραγκ Μπόζοβιτς ανέλαβε πέρυσι στα μισά την Κρίλια, ρόστερ καλό έχει ενώ οι Μοσχοβίτες έχουν ελλείψεις. Η αξία στην κόντρα. Ελα ρε ξάδερφε, προπονηταρά...

 Η Εστερσουντ πετυχαίνει τη Νορσέπινγκ εν μέσω Σεντ Πάτρικς (νίκησε πάντως με 2-0 στο πρώτο) και στερούμενη τους βασικούς αμυντικούς Σούντμπεργκ και Πόπλερ-Ισεργουντ, ούσα επί οκτώ αγωνιστικές άνευ νίκης. Ποιοτικά σαφώς και υπάρχει διαφορά αλλά… τόσο κάτω το διπλό; Ε, όχι. Και σε ασιατικό +0,25 (με μισή πληρωμή σε ισοπαλία) αξίζει.

 

 Picks 


 

Τένις 🎾

 16:00 Τζόκοβιτς – Φέντερερ: 1 & both to win set (2.50, Stoiximan)

Δυάδα (max απόδοσης 3.78) ⚽⚽

 16:00 Εστερσουντ – Νορσέπινγκ: 1 +0,25 (1.97, Betshop)
 16:30 Κρίλια – ΤΣΣΚΑ Μόσχας: 1Χ (1.92, Betshop)

Any time σκορ ⚽

 19:00 Σενεγάλη – Τυνησία: 1-1 (2.90, Stoiximan)

Σκόρερ, μονά (και δυάδα, απόδοσης 13.12) ⚽⚽

 19:00 Σενεγάλη – Τυνησία: Γκολ Καζρί (3.50, Bwin)
 22:00 Αλγερία – Νιγηρία: Γκολ Ουνάς (3.75, Bwin)

Δυάδα (απόδοσης 2.89) ⚽⚽

 19:00 Σενεγάλη – Τυνησία: Χ2 (1.70, Bwin)
 22:00 Αλγερία – Νιγηρία: Πρόκριση Αλγερίας (1.70, Bwin)

Σημείο ⚽

 22:00 Αλγερία – Νιγηρία: 1 (2.60, Stoiximan)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ