74χρονος κέρδιζε 12 σερί μέρες και του... έκοψαν το στοίχημα

Στοιχηματική απαγόρευσε το στοίχημα σε παίκτη που κέρδιζε 12 μέρες σερί

Ανά καιρούς πολλοί έχουν αναρωτηθεί για το πως θα μπορούσαν να… προβλέπουν συνεχώς από πριν κάποιο στοίχημα τους με σκοπό το μόνιμο κέρδος. Αυτό είναι κάτι που κατάφερε ένας 74χρονος στο Έσεξ, ο οποίος πάνω που άρχισε να κερδίζει, είδε την στοιχηματική ιστοσελίδα στην οποία έπαιζε, να του αφαιρεί το δικαίωμα για να συνεχίσει να παίζει στοίχημα σε ιπποδρομίες.

Πιο συγκεκριμένα ο Bates στοιχημάτιζε σε άλογα στην βρετανική Coral και κατάφερε να βγάλει κέρδος για 12 συνεχόμενες ημέρες, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο μέσω μιας έρευνας που έκανε διαπίστωσε πως το 80% των νικητών είχε πρώτο αριθμό το 4.

Οι 2.000 λίρες που κέρδισε στους 48 αγώνες που πρόβλεψε σωστά, οδήγησαν τους υπεύθυνους του στοιχηματικού σάιτ να του αφαιρέσουν το δικαίωμα να ποντάρει στη συνέχεια.

Ο ίδιος όντας εξοργισμένος για το συγκεκριμένο γεγονός δήλωσε πως: «Δεν μπορούν να το κάνουν αυτό. Δεν είναι σωστό. Δεν είμαι και κανένας μεγάλος παίκτης που πηγαίνω στο Λας Βέγκας. Μου είπαν πως δεν μπορώ να παίζω άλλο γιατί κερδίζω πολλά. Πως γίνεται να σε προσκαλούν να παίζεις και να σε διώχνουν αν κερδίζεις. Θέλουν για πελάτες μόνο όσους χάνουν».

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα του Foxbet στο email σας

Περισσότερα

Comments