Εθισμένος στον τζόγο έκλεψε τράπεζα για να... σταματήσει το στοίχημα

Εθισμένος στον τζόγο έκλεψε τράπεζα για να… σταματήσει το στοίχημα

Ένα πολύ περίεργο περιστατικό συνέβη στην Αγγλία. Ο εθισμένος στον τζόγο, Ντίλαν Σμόλεϊ, εισήλθε σε τράπεζα στο Πόρτσμουθ με μαχαίρι με απώτερο σκοπό την ληστεία για να εξασφαλίσει ένα σεβαστό οικονομικό ποσό.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο αρχικός του στόχος ήταν υποκατάστημα στοιχηματικής πλατφόρμας κάτι που τελικά δεν ήταν εφικτό, με αποτέλεσμα να θέσει σε ισχύ το δεύτερο πλάνο του.

Συγκεκριμένα ο νεαρός Άγγλος όταν πλησίασε ένα από τα ταμεία της τράπεζας ζήτησε από την υπάλληλο να του δώσει όλα τα χρήματα και εκείνη του αποκρίθηκε πως θα έπρεπε να είχε μαζί του κάποια πιστωτική κάρτα με τον ίδιο να απαντάει πως δεν έχει κάρτα αλλά έχει μαχαίρι.

Έτσι δεν πτοήθηκε και απέσπασε από τα ταμεία 450 λίρες προκαλώντας σοκ στις 3 γυναίκες που εργάζονταν εκείνη τη στιγμή με τον δικαστή της υπόθεσης να αναφέρει πως το συγκεκριμένο υποκατάστημα έχει ελλειπή μέτρα ασφαλείας.

Πάντως, το συμπέρασμα της περίεργης αυτής υπόθεσης είναι πως ο Ντίλαν Σμόλεϊ έφτασε στην κατάσταση να αποφασίσει τη ληστεία ώστε να συλληφθεί-φυλακιστεί για να μπορέσει να σταματήσει το στοίχημα!

Για την ιστορία ο 25χρονος καταδικάστηκε με 40 μήνες κάθειρξη έχοντας κατηγορηθεί μεταξύ άλλων και για φθορά περιπολικού.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα του Foxbet στο email σας

Περισσότερα

Comments