Δύο διπλά εισιτήρια για το Ολυμπιακός-Μπάγερν

Ο Olympiacos BC υποδέχεται την Bayern Munich την 19η Μαρτίου στις 21:00 στο «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας» για την 27η αγωνιστική της Turkish Airlines Euroleague.

To Foxbet.gr σε συνεργασία με τη Bwin, μεγάλο χορηγό της ΚΑΕ Ολυμπιακός, δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσετε δύο διπλά εισιτήρια για να παρακολουθήσετε από τις εξέδρες του ΣΕΦ, την κομβική αναμέτρηση.

Για να συμμετάσχετε στην κλήρωση, πρέπει να στείλετε email στο [email protected] μέχρι και την Δευτέρα 18/03/2019 και ώρα 12:00 με θέμα «Ολυμπιακός – Μπάγερν Μονάχου», αναγράφοντας το δικό σας Ονοματεπώνυμο και ΑΜΚΑ καθώς και του ατόμου που θα σας συνοδεύει.

Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται την Δευτέρα 18/03/2019 12:01 και έπειτα από κλήρωση που θα διεξαχθεί την ίδια μέρα, θα ανακοινωθεί ο νικητής στο Foxbet.gr, ενώ θα ενημερωθεί και μέσω e-mail.

Όροι του διαγωνισμού:

– Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται από το foxbet.gr και είναι ο αποκλειστικός υπεύθυνος για αυτόν.

– Τα εισιτήρια παρέχονται από τη bwin, μεγάλο χορηγό της ΚΑΕ Ολυμπιακός και δεν απαιτείται οποιαδήποτε άλλη σχέση με την στοιχηματική πλατφόρμα.

– Για να θεωρηθεί έγκυρη μία συμμετοχή, οφείλει ο συμμετέχων να στείλει ορθά στοιχεία και έγκυρη διεύθυνση email.

– Ο νικητής πρέπει να απαντήσει στο email που θα του αποσταλεί εντός 24 ωρών, διαφορετικά επαναλαμβάνεται η κλήρωση και τα εισιτήρια περνούν στον επόμενο νικητή.

– Οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό συναινούν αυτόματα ότι θα λαμβάνουν ενημερώσεις μέσω Newsletter για νέα, ειδήσεις και αποκλειστικές ενέργειες του foxbet.gr.

Έπειτα από κλήρωση, νικητές αναδείχτηκαν οι:

– Γκ***κας Ιωάννης

– Λ***ππας Αλέξανδρος

Αμφότεροι θα ειδοποιηθούν μέσω e-mail για την παραλαβή των εισιτηρίων τους.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα του Foxbet στο email σας

Περισσότερα

Comments