Μιλγουόκι Μπακς - Σάρλοτ Χόρνετς
10/02 - 03:00
ΤΕΛΙΚΟ
120–84 (-)
#3 Η Ν Η Η Η

ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ - ΣΑΡΛΟΤ ΧΟΡΝΕΤΣ

Η Η Η Η Η #13
Fiserv Forum (17.432) 1.060 χλμ. Κωδ. 5898

Μιλγουόκι Μπακς - Σάρλοτ Χόρνετς Προγνωστικά

Θα το πάρουν το παιχνίδι απόψε οι Bucks, αλλά στοιχηματικά δεν έχει κάποια αξία και ο άσος και το χάντικαπ. Υπάρχει ένα ενδιαφέρον στο over 231.5. Χαμηλό όριο. Χαλαρές οι άμυνες και των δύο. Αν καταφέρουν οι Hornets να βρουν βοήθεια στο σκοράρισμα από κάποιον ακόμα, πέραν των τριών, μπορεί να πάει ψηλά το σκορ.

Μιλγουόκι Μπακς - Σάρλοτ Χόρνετς Ανάλυση

Μιλγουόκι Μπακς

Ανάλυση

Λογικά εκπέμπουν SOS στο Milwaukee. Τα ξημερώματα οι Bucks γνώρισαν ακόμα μια ήττα. Ήταν η έκτη στα τελευταία 8 ματς. Ναι. Προφανώς και παίζει ρόλο η απουσία των Lillard και Middleton, αλλά η εικόνα της ομάδας ήταν αποκαρδιωτική. Για την ιστορία, έχασαν με 129-105 από τους Timberwolves. Κάπως το "πάλεψαν" στο πρώτο μέρος, όμως ένα επιμέρους 39-22 στην τρίτη περίοδο, τους "τελείωσε". Έπαιξε λίγο κι ο Γιάννης. Δεν τον "έφθειρε" ο Doc. Πρώτος σκόρερ ήταν ο AJ Green. Είχε 27π. Στους 21π. ο Crowder, με 8ριμπ. και 5ασ. Με 17π. και 7ασ. τελείωσε τον αγώνα ο Αντετοκούνμπο. Το ρεκόρ τους έπεσε στο 33-19. Είναι τρίτοι, μαζί με τους Knicks βέβαια. Έδωσαν τον Payne και πήραν τον Beverley. Σε μια προσπάθεια να βελτιώσουν κάπως τα κακώς κείμενα στην περιφερειακή άμυνα. Άγνωστο αν θα μπει σήμερα. Σίγουρα εκτός ο Middleton. Με ερωτηματικό ο Lillard.

Σάρλοτ Χόρνετς

Ανάλυση

Την ένατη διαδοχική τους ήττα έκαναν χθες τα ξημερώματα οι Hornets. Φιλοξένησαν τους Raptors και ηττήθηκαν με 123-117. Θα μπορούσαν να είχαν πάει και διαφορετικά τα πράγματα, αν έβγαζαν λίγη παραπάνω ποιότητα στο τέταρτο δωδεκάλεπτο. Όμως, έχουν απομείνει ελάχιστοι στο ρόστερ, συνεπώς αυτό ήταν αδύνατον. Bridges, Miller και Martin. Οι 3 τους το πάλεψαν. Ο πρώτος έκανε όργια, με 45π,. 8ριμπ. και 7ασ. Στους 20π. ο Miller. Με 19π., 5ριμπ. και 8ασ. τελείωσε το ματς. ο Martin. Και μετά το "χάος". Αρκετά ενεργοί χθες, προχώρησαν βέβαια σε ακατανόητες κινήσεις. Έδιωξαν τον επαγγελματία τραυματία, Hayward, πήραν πίσω το κακό συμβόλαιο του Bertans. Μαζί και τον Tre Mann, Micic από τους Thunder. Άφησαν τον PJ Washington και πήραν από τους Mavericks τους G. Williams και Seth Curry. Δεν θα πάρουν πάρα πολλά από τους συγκεκριμένους. Η λογική λέει ότι δε θα μπει κανείς απόψε. Εκτός και οι Ball και Williams.

Μιλγουόκι Μπακς - Σάρλοτ Χόρνετς Αποδόσεις

Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
1.08
2
10.75

Μιλγουόκι Μπακς - Σάρλοτ Χόρνετς Προιστορία

Δες τις αναλύσεις της ημέρας για όλα τα πρωταθλήματα 26
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές: 8.8
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 9.5
check_3c
Κριτικές παικτών: 7.9
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ