Άστον Βίλα
Πρέμιερ Λιγκ
Κωδικός Κουπονιού: 216
Άστον Βίλα

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ - ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ

Μπρέντφορντ
1 - 1
Τέλος Αγώνα
referee
Πίτερ Μπανκς
field
Villa Park (42.749)
weather
Καιρός: Αίθριος
distance
184 χλμ (απόσταση)

Άστον Βίλα - Μπρέντφορντ Προγνωστικά

Λ. Γκαραγκάνης
Εκτίμηση από Λ. Γκαραγκάνης
Η Μπρέντφορντ έχει άγνοια κινδύνου, παίζει ελεύθερο ποδόσφαιρο δίχως πολλές σκοπιμότητες στην αρχή της σεζόν και σαφέστατα είναι υπολογίσιμος αντίπαλος για την Άστον Βίλα. Οι γηπεδούχοι διαθέτουν την ποιότητα και τον χαρακτήρα, όπως φάνηκε και με τη Νιούκαστλ, αυτά τα ματς να τα παίρνουν. Κοντά στον διπλασιασμό, ποντάρονται.
Τελικό Αποτέλεσμα - Άστον Βίλα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άστον Βίλα

Κατάταξη: 2η

?
Ν Ν Η Ν Η Ν

Μπρέντφορντ

Κατάταξη: 20η

?
Ν Ι Ν Ι Ν Ν
22 Goal/Goal 20
29 Over 1.5 31
21 Over 2.5 20
Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
0
X
0
2
0

Αναλύσεις Ομάδων

Άστον Βίλα
Κατάταξη: 2η
?
Ν
Ν
Η
Ν
Η
Ν
Φόρμα ομάδας
  • Μετράει 4 γκολ σε 4 σουτ στον στόχο στη φετινή PL
  • Σκόραρε 10 γκολ σε 3 επίσημα ματς φέτος (3,33 μ.ό.)
  • Τελευταία νίκη εντός στο ζευγάρι: 5-2 (28/9/1946)

Ανάλυση

Η Άστον Βίλα πέτυχε την πρώτη νίκη της σεζόν στην PL, επικρατώντας με 2-0 της Νιούκαστλ εντός. Στάθηκε τυχερή στο χαμένο τετ α τετ του Γουίλσον (5'), συστήθηκε στο κοινό της νέας του ομάδας με φοβερό ανάποδο ψαλίδι ο Ινγκς (45'+3'). Ο Ελ Γκάζι (62') διαμόρφωσε το αποτέλεσμα, με πέναλτι που δόθηκε από τον VAR. Με 10 αλλαγές, μεσοβδόμαδα, απέκλεισε την Μπάροου με 6-0 εκτός για το EFL Cup με πρωταγωνιστή τον 19χρονο Άρτσερ που σημείωσε χατ τρικ (10', 62', 88'). Mόνο ο Ελ Γκάζι άρχισε από τους βασικούς, σημειώνοντας 2 γκολ (24' πέναλτι, 45'+2') με τον Γάλλο Γκιλμπέρ (75') να συμπληρώνει το σκοράρισμα. Μεταγραφικά δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη την εβδομάδα που πέρασε.

Αγωνιστικά νέα

Τα ίδια αγωνιστικά προβλήματα ταλαιπωρούν τον κόουτς Σμιθ από την αρχή της σεζόν. Όλα έχουν τη σημασία τους, αφού πρόκειται για παίκτες εν δυνάμει βασικούς (Τρεζεγκέ, Τραορέ, Ντέιβις ενδεικτικά). Προπονήθηκε κανονικά, αλλά δίνεται ξανά αμφίβολος ο Γουάτκινς (Ε) που θα περάσει από τεστ ετοιμότητας. Οι πιθανότητες να μπει στην αποστολή είναι υπέρ του.
Μπρέντφορντ
Κατάταξη: 20η
?
Ν
Ι
Ν
Ι
Ν
Ν
Φόρμα ομάδας
  • 3-3-0 στα τελευταία ματς στο ζευγάρι (όλα για την CHA)
  • Δεν έχει νικήσει ποτέ στο Μπέρμιγχαμ την Άστον Βίλα (5-2-0)
  • Τα 3 τελευταία ματς στο ζευγάρι, εκτός, έληξαν ισόπαλα

Ανάλυση

Η Μπρέντφορντ συνεχίζει αήττητη στην PL, μετά το 0-0 στο λονδρέζικο ντερμπάκι με την Κρίσταλ Πάλας όπου θα μπορούσε να είχε πάρει ακόμα και τη νίκη. Στάθηκε τυχερή στο δοκάρι των γηπεδούχων (7'), ο Εμπεουμό (40') απάντησε με δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ, την έσωσε ο γκολκίπερ Ράια στο σουτ του ΜακΆρθουρ (69'). Γενικά, όμως, αυτή είχε τον ρυθμό και τον έλεγχο του ματς. Στο EFL Cup απέκλεισε, εντός, τη Φόρεστ Γκριν νικώντας 3-1 με ανατροπή. Βρέθηκε να χάνει (8'), αντέδρασε στο 2ο ημίχρονο με τα γκολ των Γουισά (60', λίγο πριν είχαν δοκάρι οι φιλοξενούμενοι για το 0-2), Εμπεουμό (75'), Φορς (86'). Από το 80' αγωνίστηκε με παίκτη παραπάνω, ο κόουτς Φρανκ έκανε 9 αλλαγές στην 11άδα σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι Πρωταθλήματος.

Αγωνιστικά νέα

Ο Πίνοκ (Α) αγωνίστηκε βασικός και στο EFL Cup, αποκόμισε μικροτραυματισμό, αλλά θα είναι κανονικά διαθέσιμος με την Άστον Βίλα αφού τον ξεπέρασε. Αμφίβολος δίνεται ο Γένσεν (Μ) που θα περάσει τεστ ετοιμότητας, χτύπησε και θα απουσιάσει ο Σόρενσεν (Α).
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      8.4
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 8.2
check_3c
Κριτικές παικτών:        7.4
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ