Φιλαδέλφεια
MLS
Κωδικός Κουπονιού: 804
Φιλαδέλφεια

ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ - ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ

Ουάσινγκτον
2 - 1
Τέλος Αγώνα
field
Subaru Park (18.500)
weather
Καιρός: Βροχή
distance
196 χλμ. (απόσταση)

Φιλαδέλφεια - Ουάσινγκτον Προγνωστικά

Η Φιλαδέλφεια δίνει μάχη για να πλησιάσει την κορυφή της Ανατολής. Ομάδα έδρας, με σύμμαχο την παράδοση κόντρα στην Ουάσινγκτον, αλλά και με σημαντικές απουσίες. Η πρωτευουσιάνα «ανεβαίνει» διαρκώς και χτυπάει στα... ίσια όλα τα ματς. Θα το παλέψει, μπορεί να βρει δίχτυα (επιλέγουμε το G/G).

Φιλαδέλφεια

Ουάσινγκτον

10 Goal/Goal 8
11 Over 1.5 10
9 Over 2.5 8
Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
0
X
0
2
0

Αναλύσεις Ομάδων

Φιλαδέλφεια
?
Ι
Η
Ι
Ν
Ι
Ν
Φόρμα ομάδας
  • Μία ήττα στα 9 τελευταία ματς (5-3-1)
  • Δε δέχθηκε γκολ στα 3 πιο πρόσφατα εντός
  • 8-1-0 εις βάρος της Ουάσινγκτον στη λίγκα (εντός - εκτός)

Ανάλυση

Χωρίς να πιάσει καλή απόδοση στη Νέα Υόρκη, κατάφερε να «κλέψει» τον βαθμό (1-1). Με μόλις μία καλή στιγμή στο 1ο ημίχρονο, βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ από το 60', καθώς δέχθηκε γκολ από τα 11 βήματα. Μάλιστα, στην ίδια φάση είχε και την αποβολή του τερματοφύλακα Φρις. Τελικά η ισοφάριση ήρθε στο 85' με κεφαλιά του Σέρχιο Σάντος, σε φάση που δεν προμήνυε πως θα δημιουργηθεί κάτι! Τρίτο σερί ματς που δεν κερδίζει το σύνολο του Τζιμ Κέρτιν, τουλάχιστον δε χάνει την επαφή με την πρώτη θέση της Ανατολής (στόχος, κάτι που πέτυχε και την περσινή σεζόν). Τιμωρημένος ο 2ος γκολκίπερ Φρις, κάτι που σημαίνει πως κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο 32χρονος Μπέντικ (μόλις 9 συνολικά συμμετοχές την τελευταία τριετία). Συμπλήρωσε κάρτες ο ποιοτικός εξτρέμ Μοντέιρο. Διεθνείς ο γκολκίπερ Μπλέικ, ο μπακ Πάουελ και ο φορ Μπουρκ. Τραυματίες ο αμυντικός Ντε Βρι, ο Βραζιλιάνος μέσος Ιλσίνιο και ο εξτρέμ Φοντάνα.
Ουάσινγκτον
?
Ν
Η
Ι
Ν
Ν
Η
Φόρμα ομάδας
  • 3-1-1 στα 5 τελευταία παιχνίδια
  • Μετράει 4/5 Over 2,5 εκτός έδρας
  • 3 γκολ στα 4 τελευταία εκτός ο φορ Καμαρά

Ανάλυση

Ουάσινγκτον από άλλο πλανήτη! Ευρεία νίκη 7-1 (!) εις βάρος του Τορόντο, με τα γκολ να έρχονται από διαφορετικούς παίκτες. Παρέδες και Ρομπέρτο σκόραρε μέχρι το 8', το 3-0 στο 21' με αυτογκόλ. Το μόνο που κατάφεραν οι αντίπαλοι ήταν να μειώσουν στο 39'. Μονόλογος το 2ο ημίχρονο, έπιαναν τα πάντα από το 70' και μετά. Βρήκε και τα έκανε πάντως, καθώς οι Καναδοί είχαν απουσίες, αλλά και πεσμένη ψυχολογία μετά τα πολλά αρνητικά αποτελέσματα. Το σημαντικό για τους πρωτευουσιάνους είναι πως μετρούν μόλις μία ήττα στα πέντε τελευταία παιχνίδια (3-1-1), με συνέπεια να κοιτάζει πολύ πιο ζεστά πλέον την είσοδο της στα πλέι οφ της ανατολικής περιφέρειας. Σουλουπώθηκε με τον Αριόλα στην ενδεκάδα της, βέβαια τώρα δεν θα τον έχει στη σύνθεσή της, καθώς ενσωματώθηκε στην Εθνική ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών. Κάτι αντίστοιχο και για τον ταλαντούχο στόπερ Πάινς. Εκτός λόγω ενοχλήσεων οι αμυντικοί Μπίρνμπαουμ, Οντόι-Ατσέ, Σκούντριχ και ο πολύτιμος μέσος Φλόρες.
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      8.8
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 9.5
check_3c
Κριτικές παικτών:        7.9
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ