Tί θα χρειαστείτε για να παίξετε online στοίχημα

τι χρειαζεστε για να παιξετε Online στοίχημα στο ιντερνετΗ διαδικασία για να παίξετε online στοίχημα σε πολλούς παίκτες φαίνεται αρκετά πολύπλοκη, όμως στην πραγματικότητα είναι πολύ απλή, αρκεί να διαβάσετε με προσοχή και να κατανοήσετε τα 4 παρακάτω βήματα.

1. Εγγραφή σε στοιχηματική εταιρία

Για να παίξετε online στοίχημα θα πρέπει πρώτα να διαλέξετε τη σωστή εταιρία. Συλλέξτε αρκετές πληροφορίες πριν αποφασίσετε που θα παίξετε. Δείτε τα κριτήρια επιλογής της σωστής εταιρίας, ενώ στον πίνακα αξιολόγησης θα βρείτε αναλυτική βαθμολογία για όλες τις εταιρίες στοιχημάτων. Αν δεν γνωρίζετε τη διαδικασία εγγραφής δείτε τον οδηγό μας.

Κατά τη διαδικασία εγγραφής, μην ξεχνάτε ότι τα στοιχεία που θα συμπληρώσετε θα πρέπει να είναι αληθή και ακριβή.

2. Πώς θα κάνετε κατάθεση

Αφού ολοκλήρωσετε το 1ο βήμα και δημιουργήσετε το λογαριασμό σας στην εταιρία, για να παίξετε, πρέπει να καταθέσετε χρήματα στο λογαριασμό σας. Οι εταιρίες στο ίντερνετ δέχονται αρκετές μεθόδους πληρωμής. Οι πιο δημοφιλείς είναι:

1. Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα

2. Paysafecard

3. Ηλεκτρονικό πορτοφόλι Neteller

4. Ηλεκτρονικό πορτοφόλι Skrill

Πατώντας παραπάνω σε κάθε μέθοδο, θα μεταβείτε στο άρθρο για αναλυτικές πληροφορίες, ενώ μπορείτε να δείτε ποιούς τρόπους κατάθεσης δέχεται κάθε εταιρία στον πίνακα μεθόδων πληρωμής.

kyc3. Ταυτοποίηση λογαριασμού

Όπως κάθε επίγεια εταιρία με την οποία συναλλάσεστε, σας ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία, ειδικά όταν υπάρχει και χρηματική συναλλαγή, έτσι και οι εταιρίες στο ίντερνετ θα πρέπει να γνωρίζουν από ποιον δέχονται χρήματα και ποιον πληρώνουν.

Μόλις καταθέσετε χρήματα, θα πρέπει να ταυτοποιήσετε (ή αλλιώς να επιβεβαιώσετε) το λογαριασμό σας, στέλνοντας τα ακόλουθα έγγραφα.

α. Αποδεικτικό ηλικίας με φωτογραφία (ταυτότητα, δίπλωμα οδήγησης, διαβατήριο)

β. Αποδεικτικό μόνιμης κατοικίας. Λογαριασμός κοινής ωφέλειας/ΔΕΚΟ (πχ ΔΕΗ, ΟΤΕ, κινητό τηλέφωνο, ίντερνετ κλπ), το οποίο θα πρέπει να έχει εκδοθεί εντός των τελευταίων 3 μηνών.

γ. Αποδεικτικό μέσου πληρωμής ανάλογα με τον τρόπο που θα καταθέσετε. (πχ εμπρός όψη κάρτας, αντίγραφο λογαριασμού Neteller, Skrill κλπ).

Δείτε αναλυτικές πληροφορίες για τη διαδικασία στην ενότητα ταυτοποίηση λογαριασμού.

4. Ανάληψη κεφαλαίων

Μόλις ολοκληρώσετε τη διαδικασία ταυτοποίησης, θα μπορείτε να κάνετε ανάληψη των χρημάτων σας στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο πραγματοποιήσατε την κατάθεση. Για παράδειγμα, εάν καταθέσατε με κάρτα VISA/Visa Electron, θα μπορείτε να κάνετε ανάληψη με τον ίδιο τρόπο. Εάν, ωστόσο, καταθέσατε μέσω Paysafecard ή χρεωστική/πιστωτική κάρτα Mastercard, θα πρέπει να επιλέξετε μία άλλη μέθοδο για ανάληψη. Συνήθως οι εταρίες σας δίνουν (μόνο) την επιλογή να “τραβήξετε” το ποσό που επιθυμείτε μέσω τραπεζικής μεταφοράς (έμβασμα).

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα του Foxbet στο email σας


Περισσότερα

Comments

Πάντα δίπλα στον παίκτη
Από το ξεκίνημα του site, το μότο μου είναι  ότι το στοίχημα δεν είναι μόνο αναλύσεις και προγνωστικά.  Ο σκοπός που δημιουργήθηκε ξεχωριστή ενότητα για τις στοιχηματικές εταιρίες, είναι για να ενημερώνουμε σωστά και να υποστηρίζουμε τους παίκτες που “ψάχνονται” περισσότερο για τους μπουκ, τη σοβαρή στοιχηματική θεωρία και την ειδησεογραφία. Στα reviews θα βρείτε την κριτική μου για κάθε εταιρία και μέσα από την προσωπική μου στήλη θα μαθαίνετε πρώτοι inside info για τις εταιρίες και τα δρώμενα του χώρου.
Στοιχηματικές εταιρίες με αξιολόγηση
Η έμπειρη ομάδα του Foxbet αξιολογεί και βαθμολογεί τις υπηρεσίες των στοιχηματικών εταιριών σε 8 διαφορετικές κατηγορίες. Δείτε όλες τις σημαντικές πληροφορίες για κάθε εταιρία συγκεντρωμένες σε ένα πίνακα.
Υποστήριξη παικτών και επικοινωνία
Το Foxbet team βρίσκεται καθημερινά δίπλα στους παίκτες. Επικοινωνήστε μαζί μας 7 ημέρες την εβδομάδα μέσω live chat, email ή social media για τυχόν απορίες ή αν προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα με τις στοιχηματικές εταιρίες.
Betting Guide
Οδηγοί για το στοίχημα
Έχετε απορίες για το πώς παίζετε στοίχημα στο ίντερνετ, για το σύστημα Fibonacci ή δεν ξέρετε τι είναι η γκανιότα; Το Betting School θα λύσει όλες τις απορίες σας και θα εμπλουτίσει τις στοιχηματικές γνώσεις σας.
Αποκλειστικές ειδήσεις και νέα
Ποιά εταιρία έρχεται στην Ελλάδα και τι αλλάζει στις στοιχηματικές εταιρίες; Μάθετε τα πάντα πρώτοι για το διαδικτυακό στοίχημα στην Ελλάδα και το εξωτερικό με πολλές αποκλειστικές ειδήσεις.
Σύγκριση εταιριών και εργαλεία
Βρείτε εύκολα την εταιρία που σας ταιριάζει με το Bookie Finder, συγκρίνετε τις υπηρεσίες των στοιχηματικών εταιρίων με τη H2H σύγκριση ή δείτε όλους τους τρόπους συναλλαγών κάθε εταιρίας με ένα κλικ.
Bonus και προσφορές
Όλα τα προγράμματα των στοιχηματικών εταιρειών συγκεντρωμένα στη σελίδα Bet Bonus. Ποιές εταιρίες δίνουν πριμ εγγραφής με ηλεκτρονικά πορτοφόλια και ποιές διαθέτουν Loyalty πρόγραμμα, 0% γκανιότα ή προσφορές moneyback.