Πώς ανοίγω λογαριασμό σε στοιχηματική εταιρία

πως ανοιγω λογαριασμο σε στοιχηματική εταιρία εγγραφηΣτα δύο προηγόυμενα άρθρα γράψαμε ποιά πλεονεκτήματα έχει το στοίχημα στο ίντερνετ σε σύγκριση με το επίγειο του ΟΠΑΠ  και τι θα χρειαστείτε για να παίξετε online στοίχημα. Σε αυτό το άρθρο θα διαβάσετε πώς ανοίγετε λογαριασμό σε μία στοιχηματική εταιρία και τι πρέπει να προσέξετε. Εάν γνωρίζετε τη διαδικασία, μπορείτε να προχωρήσετε στο επόμενο άρθρο του οδηγού, τα κριτήρια επιλογής της σωστής στοιχηματικής εταιρίας.

Διαδικασία εγγραφής

Ξεκινώντας, θα πρέπει να επιλέξετε τη στοιχηματική εταιρία που επιθυμείτε να ανοίξετε λογαριασμό. Μεταβαίνοντας στη σχετική λίστα, μπορείτε να δείτε όλες τις εταιρίες. Επιλέγουμε τυχαία το www.stoiximan.gr, μία από τις καλύτερες νόμιμες εταιρίες.

Στην κορυφή της σελίδας και προς τα δεξιά, θα δείτε το πεδίο εγγραφής. Η επιλογή αυτή υπάρχει στην ίδια θέση στις περισσότερες εταιρίες. Επιλέγοντας “Εγγραφή”, θα σας ανοίξει μία καρτέλα, όπου θα πρέπει να συμπληρώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία. Μπορεί να υπάρχουν όλα τα πεδία στην πρώτη καρτέλα ή να εμφανίζονται τμηματικά.

Πώς συμπληρώνετε τη φόρμα εγγραφήςlogariasmos online stoixima

Στο πεδίο email, θα πρέπει να εισάγετε μία έγκυρη ηλεκτρονική διεύθυνση. Προσέξτε όλα τα στοιχεία να είναι σωστά, γιατί συνήθως θα λάβετε ένα email ενεργοποίησης από την εταιρία μετά την ολοκλήρωσης της εγγραφής σας.

Στη συνέχεια συμπληρώνετε το ονοματεπώνυμο σας.Θα πρέπει να το γράψετε όπως ακριβώς εμφανίζεται στην ταυτότητά σας και όχι όπως σας φωνάζουν οι οικείοι σας ή συστήνεστε (πχ Παναγιώτης και όχι Πάνος ή Τάκης).

Στο όνομα χρήστη (username) πρέπει να επιλέξετε ένα ψευδώνυμο με το οποίο θα μπαίνετε στο λογαριασμό σας και θα το αναφέρετε όταν επικοινωνείτε με την εταιρία. Πάντα πρέπει να είναι σε λατινικούς χαρακτήρες.

Ο κωδικός πρόσβασης (password) πρέπει επίσης να είναι στα λατινικά. Συνήθως θα πρέπει να αποτελείται από γράμματα και αριθμούς και να έχει μήκος τουλάχιστον 8 ψηφίων. Επιλέξτε κάτι δύσκολο που θα θυμάστε όμως εύκολα και αντικαταστήστε γράμματα με σύμβολα για μεγαλύτερη ασφάλεια. Για παράδειγμα για το “a” μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το παπάκι “@” για το “s το δολάριο “$” κλπ. Πολλές φορές σας ζητάτε ένα τουλάχιστον γράμμα να είναι κεφαλαίο ή να περιέχει και κάποιον ειδικό χαρακτήρα όπως #, _,- κλπ. Ο κωδικός ασφαλείας είναι αυστηρά προσωπικός και δεν πρέπει να αποκαλύπτεται. Η εταιρία ποτέ δε θα σας ζητήσει τον κωδικό.

Ενδεχομένως να σας ζητηθεί να συμπληρώσετε τον ειδικό κωδικό εγγραφής, μπόνους ή προσφοράς. Μπορείτε να βρείτε όλους τους κωδικούς μπόνους των εταιριών εδώ.

Εάν η καρτέλα εγγραφής αποτελείται από περισσότερες σελίδες, επιλέγετε επόμενο/συνέχεια (ή όπως αναγράφεται). Συμπληρώνετε σωστά όλα τα πεδία και στη συνέχεια κλικάρετε στην αποδοχή όρων.

captchaΣε πολλές εταιρίες θα δείτε και τo  πεδίο captcha. Θα πρέπει να συμπληρώσετε σωστά τους χαρακτήρες. Αν εμφανίζεται κεφαλαίο γράμμα θα πρέπει να συμπληρώσετε κεφαλαίο και στο κενό πεδίο.

Μόλις συμπληρώσετε όλα τα πεδία πατάτε εγγραφή, ελέγχετε το email σας για να δείτε αν λάβατε email επιβεβαίωσης (σε κάποιες δεν αποστέλλεται ή συνδέεστε αυτόματα στο λογαριασμό με την εγγραφή σας).Τέλος, πατάτε κατάθεση και βλέπετε όλες τις διαθέσιμες μεθόδους.

Μετά την κατάθεση, είστε έτοιμοι να παίξετε. Καλή διασκέδαση!

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα του Foxbet στο email σας


Περισσότερα

Comments

Πάντα δίπλα στον παίκτη
Από το ξεκίνημα του site, το μότο μου είναι  ότι το στοίχημα δεν είναι μόνο αναλύσεις και προγνωστικά.  Ο σκοπός που δημιουργήθηκε ξεχωριστή ενότητα για τις στοιχηματικές εταιρίες, είναι για να ενημερώνουμε σωστά και να υποστηρίζουμε τους παίκτες που “ψάχνονται” περισσότερο για τους μπουκ, τη σοβαρή στοιχηματική θεωρία και την ειδησεογραφία. Στα reviews θα βρείτε την κριτική μου για κάθε εταιρία και μέσα από την προσωπική μου στήλη θα μαθαίνετε πρώτοι inside info για τις εταιρίες και τα δρώμενα του χώρου.
Στοιχηματικές εταιρίες με αξιολόγηση
Η έμπειρη ομάδα του Foxbet αξιολογεί και βαθμολογεί τις υπηρεσίες των στοιχηματικών εταιριών σε 8 διαφορετικές κατηγορίες. Δείτε όλες τις σημαντικές πληροφορίες για κάθε εταιρία συγκεντρωμένες σε ένα πίνακα.
Υποστήριξη παικτών και επικοινωνία
Το Foxbet team βρίσκεται καθημερινά δίπλα στους παίκτες. Επικοινωνήστε μαζί μας 7 ημέρες την εβδομάδα μέσω live chat, email ή social media για τυχόν απορίες ή αν προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα με τις στοιχηματικές εταιρίες.
Betting Guide
Οδηγοί για το στοίχημα
Έχετε απορίες για το πώς παίζετε στοίχημα στο ίντερνετ, για το σύστημα Fibonacci ή δεν ξέρετε τι είναι η γκανιότα; Το Betting School θα λύσει όλες τις απορίες σας και θα εμπλουτίσει τις στοιχηματικές γνώσεις σας.
Αποκλειστικές ειδήσεις και νέα
Ποιά εταιρία έρχεται στην Ελλάδα και τι αλλάζει στις στοιχηματικές εταιρίες; Μάθετε τα πάντα πρώτοι για το διαδικτυακό στοίχημα στην Ελλάδα και το εξωτερικό με πολλές αποκλειστικές ειδήσεις.
Σύγκριση εταιριών και εργαλεία
Βρείτε εύκολα την εταιρία που σας ταιριάζει με το Bookie Finder, συγκρίνετε τις υπηρεσίες των στοιχηματικών εταιρίων με τη H2H σύγκριση ή δείτε όλους τους τρόπους συναλλαγών κάθε εταιρίας με ένα κλικ.
Bonus και προσφορές
Όλα τα προγράμματα των στοιχηματικών εταιρειών συγκεντρωμένα στη σελίδα Bet Bonus. Ποιές εταιρίες δίνουν πριμ εγγραφής με ηλεκτρονικά πορτοφόλια και ποιές διαθέτουν Loyalty πρόγραμμα, 0% γκανιότα ή προσφορές moneyback.