foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ225
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Ματς που θυμίζουν… 1996! Γκασκόιν, Νέντβεντ, Σάουθγκεϊτ, Μπίερχοφ…

Μποζιονέλος | 11 Νοε 2020 12:55
euro-1996-1.jpg

Mes que un club, λένε οι Καταλανοί για την Μπαρτσελόνα. Κάτι παραπάνω από ένας σύλλογος. Δε νομίζω, Τάκη! Διότι το DNA ενός συλλόγου το διαμορφώνουν και τα μέλη του, όχι μόνο οι φίλαθλοι.

Τρίτη φορά, λοιπόν, οι παίκτες δεν δέχθηκαν τις προτάσεις της διοίκησης για ποσοστό της τάξεως του 30% όσον αφορά στη φετινή σεζόν, σε μειώσεις συμβολαίων. Μόνο για φέτος, που τα γήπεδα είναι άδεια και τα έσοδα, κάθε ομάδας, καταρρέουν. Η (πάντα έγκυρη) «Marca» ανέφερε ότι τα χρέη της Μπάρτσα έχουν εκτοξευτεί από 217 εκατ. ευρώ, που ήταν τον Ιούνιο του 2019, στα 488 εκατ. ευρώ (ελέω της αστείας διοίκησης Μπερτομέου).

Και μην πάτε μακριά. Ο Λιονέλ Μέσι το καλοκαίρι ήθελε να φύγει, η Σίτι (και ο Γκουαρδιόλα) τον περίμενε. Γιατί έμεινε; Διότι εξασφάλισε υπόγεια χρηματοδότηση από τη λίγκα, ως διαδίδεται, η οποία θα έχανε σε εμπορικότητα αν, μετά τον Ρονάλντο, έχανε και τον Αργεντινό – και τα τηλεοπτικά θα μειώνονταν κατά τουλάχιστον 40%.

Κατά τα άλλα, φανέλα, ιστορία κλπ…

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


🦊 Καλούτσικη η Κυριακή, πλήρωσε το πέναλτι (2.80) στο Σίτι – Λίβερπουλ… κι από νωρίς, βγήκε δυάδα του 3.23 από Σεβάστεια και Λεβάντε, αναβλήθηκε το ΑΕΛ – Λαμία, μονάδα το dnb στο Μετς – Ντιζόν, δεν σκόραρε η Γουλβς με τη Λέστερ, δεν σκόραρε ο Τιράμ, δεν βγήκε το multicombo της Σίτι.

Από το 1963 ως σήμερα


Ελλάδα και Κύπρος αναμετρώνται σε φιλικό στη Ριζούπολη, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους, ενόψει των αγώνων που ακολουθούν για τη διοργάνωση του Nations League. Οι δύο ομάδες σε επίπεδο ανδρών από το 1963, που καταγράφεται η πρώτη τους συνάντηση, αναμετρήθηκαν συνολικά 28 φορές. Τέσσερις αγώνες αφορούσαν επίσημες διοργανώσεις και άλλοι 24 ήταν φιλικοί. Συναντήθηκαν στην προκριματική φάση του Euro 1988 και για τελευταία φορά στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018. Η Κύπρος σε σύνολο 28 αγώνων νίκησε σε 4 αγώνες, είχε 6 ισοπαλίες και 18 ήττες.

Η τελευταία νίκη της Κύπρου σε φιλικό καταγράφηκε στις 14 Νοεμβρίου 2001 και δη σε ελληνικό έδαφος.


Κάποιες από τις φιλικές τους αναμετρήσεις είχαν ιδιαίτερη σημασία για το ποδόσφαιρο των δύο χωρών. Το, χρονικά, πρώτο φιλικό έγινε στις 27 Νοεμβρίου 1963 στη Λευκωσία, στο παλιό ΓΣΠ με την Κύπρο να πετυχαίνει την πρώτη νίκη της ιστορίας της με 3-1. Το 1974, μετά την τουρκική εισβολή, ο πρώτος αγώνας που έδωσε η κυπριακή Εθνική ήταν με την Ελλάδα, όταν στις 15 Νοεμβρίου 1974, η Ελλάδα νίκησε με 3-1 στην Αθήνα. Και, στη 1 Σεπτεμβρίου 1984 Κύπρος και Ελλάδα αγωνίστηκαν σε φιλικό αγώνα στο Τσίρειο Στάδιο στη Λεμεσό στο πλαίσιο των εορτασμών των 50 χρόνων της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου. Η Ελλάδα πήρε τη νίκη με 2-0.

Ο Τζον Φαν’τ Σχιπ σκέφτεται, φυσικά, να δοκιμάσει παίκτες και σχήματα, θεωρώ ότι ο εξόχως φορμαρισμένος Γιακουμάκης θα μπει, αντί του Παυλίδη, για τουλάχιστον ένα ημίχρονο, αν δεν ξεκινήσει. Κατά τα λοιπά θα παίξει ο Φορτούνης, με δύο εκ των Μπακασέτα, Λημνιού, Τζόλη, Πέλκα στα εξτρέμ.

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Και τι να ρίξεις; Τα… βαριέμαι τα φιλικά, σας το έχω ξαναγράψει. Γιακουμάκη για σκόρερ. Οι Κύπριοι δύσκολα σκοράρουν αλλά, φιλικό είναι, μπορεί να σου βγει ματς με κάμποσα γκολ, κρατήστε το για το live.



Σκόρερ


🇬🇷🇨🇾 16:45 Ελλάδα 🆚 Κύπρος Γκολ Γιακουμάκης 🦊 2.65. (Stoiximan)

Υποφέρει εκτός Βελιγραδίου


Η Βιλερμπάν υποδέχεται στο «Αστρομπάλ» τον Ερυθρό Αστέρα σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής. Οι Γάλλοι έκαναν… σεφτέ στις νίκες μόλις την Παρασκευή, νικώντας μάλιστα στη Βιτόρια την αφελή Μπασκόνια. Η ομάδα του Τι Τζέι Πάρκερ είχε βέβαια μεγάλο ποσοστό ευστοχίας, για να τα λέμε όλα και ενισχύθηκε από την επάνοδο των Ντιό και Κόουλ στην περιφέρεια. Οι Σέρβοι υπέστησαν τρίτη ήττα σε ισάριθμα ματς εκτός Βελιγραδίου, από την Μπάγερν στο Μόναχο σημειώνοντας μόλις 59 πόντους και καταρρέοντας στο τέλος.


Δεν θα αργήσει το πρώτο διπλό του Αστέρα, οι προσθήκες των Ρότσεστι και Μπράιαντ δεν έχουν αποδώσει ακόμη. Θέμα χρόνου. Ο άσος δεν παίζεται τόσο χαμηλά. Το line της ASVEL είναι πέριξ του 75αριού, φωτοβολίδα ήταν, εκτιμώ, οι 88 πόντοι στη Βιτόρια αλλά οι Σέρβοι, ειδικά εκτός, σκοράρουν ακόμη λιγότερο. Επιλογή… προς τα κάτω, δίχως να αποκλείω το διπλό.



Combo 🏀


🇫🇷🇷🇸 21:45 Βιλερμπάν 🆚 Ερυθρός Αστέρας 2 (+6,5) & under 153,5 🦊 2.45. (Bet365)

Το ρολόι… 24 χρόνια πριν


Κοιτώντας λίγο τα… παλιά μερικών ζευγαριών, που δίνουν διεθνή φιλικά απόψε, μερικά εξ αυτών είχαν «εμφανιστεί» και στο αξέχαστο Euro 1996 της Αγγλίας: Γερμανία – Τσεχία, Τουρκία – Κροατία κλπ.

Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς από το πρώτο, σύγχρονο (με διπλάσιες ομάδες) Κύπελλο Εθνών Ευρώπης, τέσσερα χρόνια μετά το… έπος των Δανών στη Σουηδία; Στην Αγγλία τα ματς, κλασικά έπαιζε σε κάθε γήπεδο το γραφικό «is coming home» (σ.σ. για το football η αναφορά του άσματος, από το Μουντιάλ του 1966, για το τρόπαιο πλέον αυτή των Αγγλων) και τα «τρία λοντάρια» να έχουν προβληματική προετοιμασία καθώς μετά από φιλικό στο Χονγκ Κονγκ αρκετοί παίκτες του Τέρι Βέναμπλς, για τα γενέθλια του Πολ Γκασκόιν, «συνελήφθησαν» από δημοσιογράφους να τα πίνουν. Τα φαβορί λοιπόν… έπεφταν, το ένα μετά το άλλο.


Η Αγγλία, μετά το 1-1 με την Ελβετία στην πρεμιέρα (με γκολ του Αλαν Σίρερ), νίκησε 2-0 τη Σκωτία (με ισάριθμα του «Γκάζα») και 4-1 την, αφελή εκείνη την εποχή, Ολλανδία σε ματς μαγική εικόνα και με τους Σίρερ και Σέριγχαμ να βάζουν από δύο. Παρά την 4άρα, τη συνόδεψαν στους «8» και οι «οράνιε» του Γκους Χίντινκ.

No Baggio, no party


Στον 2ο όμιλο, Γάλλοι και Ισπανοί έκαναν την… έκπληξη ενάντια σε Βούλγαρους και Ρουμάνους, τερματίζοντας στην πρώτη δυάδα. Έκπληξη; Ω, ναι, μόλις δύο χρόνια νωρίτερα, στο Μουντιάλ των ΗΠΑ, Βουλγαρία και Ρουμανία ήταν στα ημιτελικά και στα προημιτελικά αντίστοιχα! Κρίστο Στόιτσκοφ από τη μία, Γκεόργκε Χάτζι από την άλλη. Τζορκαέφ και Καμινέρο διαμόρφωσαν το 1-1 μεταξύ «τρικολόρ» και «ρόχας», οι Βαλκάνιοι έμειναν εκτός μη κάνοντας νίκη ενάντια σε Γαλλοϊσπανούς.

Στον 3ο όμιλο, η δευτεραθλήτρια Κόσμου Ιταλία, δύο χρόνια μετά το χαμένο πέναλτι του Ρομπέρτο Μπάτζιο στον τελικό του Μουντιάλ των ΗΠΑ ενάντια στη Βραζιλία, θεωρούνταν ως φαβορί για την πρωτιά ενάντια σε Γερμανία, Ιταλία και Ρωσία. Φευ. Οι Τσέχοι τους νίκησαν με 2-0 στον δεύτερο αγώνα, με γκολ από Νέντβεντ και Μπέιμπλ, και το 0-0 με τη «νατσιονάλμανσαφτ» στο τελευταίο άφησε πρόωρα εκτός τους «ατζούρι» του Αρίγκο Σάκι.


Από την Ιταλία έλειπε βέβαια ο Μπάτζιο, που τα είχε… σπάσει με τον Σάκι, αν και το ρόστερ ήταν εξαιρετικό: από Μαλντίνι, Κοστακούρτα, Νέστα ως Αλμπερτίνι, Ντελ Πιέρο, Καζιράγκι, Ραβανέλι και Τζόλα.

Με Βλάοβιτς και Ασάνοβιτς


Και, στον τέταρτο, η πρωταθλήτρια Ευρώπης Δανία και η τότε αδύναμη Τουρκία έμειναν πίσω από Πορτογαλία και Τουρκία. Οι Ίβηρες του Τόνι Ολιβέιρα είχαν, πλην των αστέρων Λουίς Φίγκο, Φερνάντο Κόουτο και Ρουί Κόστα, και τον γνωστό μας Ρικάρντο Σα Πίντο που σκόραρε στο 1-1 με τη Δανία, ο Κόουτο έβαλε το 1-0 με την Τουρκία και οι Φίγκο, Ζοάο Πίντο, Ντομίνγκος Πασιένσια στο 3-0 επί της Κροατίας. Μια Κροατία όμως που είχε ήδη προκριθεί (και δύο χρόνια μετά ήταν στα ημιτελικά του Μουντιάλ της Γαλλίας, το ’98) έχοντας νικήσει την Τουρκία με γκολ του Βλάοβιτς (1-0) και τη Δανία με τέρματα από Σούκερ (δύο) και Μπόμπαν.


Πλην του Γκόραν Βλάοβιτς οι Κροάτες του Μίροσλαβ Μπλάζεβιτς (τεχνικός του ΠΑΟΚ το 1991-92) είχαν και τους μετέπειτα παίκτες του Παναθηναϊκού, Αλιόσα Ασάνοβιτς, Ρόμπερτ Γιάρνι και τον άλλοτε κίπερ του ΠΑΟΚ (1991-93) Τόντσι Γκάμπριτς.

Ο άστοχος Σέεντορφ…


Τα νοκ άουτ του Euro 1996 ήταν, απλά… υπέροχα από πλευράς ονομάτων. Στο «Γουέμπλεϊ» οι Αγγλοι θυμήθηκαν πώς ευστοχούν σε πέναλτι, αποκλείοντας στη… ρώσικη ρουλέτα την Ισπανία του Χαβιέ Κλεμέντε, με τα άστοχα σουτ των Ιέρο και Ναδάλ, με MVP του αγώνα όμως τον Ντέιβιντ Σίμαν που σταμάτησε τους Αμόρ, Σαλίνας, Κίκο. 0-0 και στο «Ανφιλντ» ανάμεσα σε Γαλλία και Ολλανδία, με άτυχο (και άστοχο) πέναλτι του Κλάρενς Σέεντορφ.

Παραδόξως οι Ολλανδοί αποκλείστηκαν εύκολα καίτοι 8/22 παίκτες της αποστολής ήταν του πρωταθλητή Ευρώπης για το 1995, Αγιαξ, αλλά ρόλο έπαιξαν… τα πριμ: Ντάβιντς, Σέεντορφ, Ράιζιχερ και Κλάιφερτ διαμαρτύρονταν επειδή θα έπαιρναν λιγότερα σε σχέση με τους συμπαίκτες τους.

…και η διαιτησία του Σάντελ


Στο «Βίλα Παρκ» του Μπέρμιγχαμ η Τσεχία απέκλεισε με 1-0 την Πορτογαλία χάρη σε γκολάρα του Κάρελ Πομπόρσκι αλλά έχασε για τον ημιτελικό, με αποβολή στο τέλος, τον ηγετικό αμυντικό Ράντοσλαβ Λάταλ. Κι αν οι Τσέχοι ήταν έξαλλοι με τον Γερμανό διαιτητή Χέλμουτ Κρουγκ (διάσημος, την εποχή εκείνη), τι να πουν και οι Κροάτες που είδαν τον Σουηδό Λέιφ Σάντελ να αποβάλει τον Ιγκόρ Στίματς στο 56’ του προημιτελικού με τη Γερμανία και να έχει δώσει αμφισβητούμενο πέναλτι στο 20’ (ευστόχησε ο Γιούργκεν Κλίνσμαν);


Ο Σούκερ είχε ισοφαρίσει στο 51’, στο 59’ ο Ματίας Σάμερ έστειλε τους παίκτες του Μπέργκι Φογκτς στα ημιτελικά.

Ο νεαρός Ζιντάν και ο άστοχος Σάουθγκεϊτ


Στο «Ολντ Τράφορντ», Γαλλία και Τσεχία έμειναν στο 0-0 σε ένα ματς άθλιο από πλευράς θεάματος: ο ημιτελικός κρίθηκε στα πέναλτι και μοιραίος για τους «τρικολόρ» ήταν ο Ρεϊνάλ Πεντρός, στο τελευταίο. Από τη Γαλλία του Εμέ Ζακέ, διαδόχου του Ζεράρ Ουγιέ (που απολύθηκε μετά το… ράπισμα από τη Βουλγαρία στα προκριματικά του Μουντιάλ ’94) έλειπε όμως ο ηγέτης: Ερίκ Καντονά μεγαλουργούσε στην Αγγλία με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά τιμωρήθηκε μετά την κλοτσιά σε οπαδό της Κρίσταλ Πάλας με 8μηνο αποκλεισμό… Ο Ζακέ εμπιστεύτηκε τον νεαρό μέσο της Μπορντό, Ζινεντίν Ζιντάν, δίπλα σε Γιούρι Ντζορκαέφ και περιθωριοποίησε παίκτες όπως ο Νταβίντ Ζινολά και ο Ζαν Πιερ Παπέν.


Στα πέναλτι κρίθηκε και ο άλλος ημιτελικός, στο «Γούμπλεϊ», ανάμεσα σε Γερμανία και Αγγλία με τον (νυν εκλέκτορα) Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να στιγματίζει, έκτοτε, την καριέρα του με την αστοχία του. Μάλιστα ο Βέναμπλς χρεώθηκε την εν λόγω επιλογή, καθώς μπορούσε να βάλει τον Ρόμπι Φάουλερ ως έκτο εκτελεστή, όπως είχε κάνει στη νικηφόρα διαδικασία με αντίπαλο την Ισπανία, αλλά προτίμησε τον Σάουθγκεϊτ, αμυντικός της Άστον Βίλα τότε.

Το «χρυσό γκολ» του Μπίερχοφ


Ο, δε, τελικός έμελλε να είναι ο πρώτος και τελευταίος που κρίθηκε από το «χρυσό γκολ», κανονισμός που ίσχυσε μερικά χρόνια τότε: όποιος σκόραρε την παράταση, το ματς τελείωνε. Κι ενώ ο Πάτρικ Μπέργκερ με πέναλτι στο 59ο λεπτό είχε βάλει μπροστά τους Τσέχους του Ντούσαν Ούριν, ο Ολιβερ Μπίερχοφ (σ.σ. Μπίροφ, σύμφωνα με σπίκερ της ΕΡΤ…) ισοφάρισε στο 73’ και στο 95’ της παράτασης… ξέρανε τους, πρωτάρηδες σε τελικό, Τσέχους. O οποίος Μπίερχοφ, είχε μπει αλλαγή μόλις στο 69’ αντί του Μεμέτ Σολ…


«Βασίλισσα» χωρίς στέμμα το 1996 λοιπόν η Τσεχία, που είχε μια τρομερή ενδεκάδα: από τον κίπερ Κούμπα (παρά το λάθος του στην κεφαλιά του Μπίερχοφ), τους στόπερ Σουσοπάρεκ, Κάντλετς, τον τρομερό χαφ Μπέιμπλ και το καρέ των Νέντβεντ, Πομπόρσκι, Μπέργκερ, Νέμετς πίσω από τον Κούκα με αλλαγές τον Σμίτσερ, τον Νοβότνι και άλλους...

Η επιτυχία της Γερμανίας ήταν σπουδαία καθώς, στην πορεία ως τον τελικό, είχε αποδεκατιστεί: Κλίνσμαν (έπαιξε με… μισό πόδι), Ρόιτερ, Φρόιντ, Μέλερ, Μπόμπιτς, Μπάσλερ και Κόλερ ήταν τραυματίες, με συνέπεια να επιτραπεί από την UEFA η κλήση ενός παίκτη για να συμπληρωθεί 6άδα στον πάγκο του τελικού: του Γενς Τοτ της Φράιμπουργκ.

Στοιχηματικά…


…καλές αυτές οι ιστορίες, για εσάς τους μικρότερους, και αναμνήσεις για εμάς, αλλά τι παίζουμε για απόψε; Με ρέγουλο διότι είναι ακριβώς… αυτό: φιλικά.

Με δυνατή ενδεκάδα η Τουρκία, με επιστροφές στην ενδεκάδα, με πολλές αλλαγές η Κροατία στο μεταξύ τους, στην Κωνσταντινούπολη. Με σοβαρές ελλείψεις η Γερμανία (χωρίς τους παίκτες της Μπάγερν, μεταξύ άλλων) που υποδέχεται με «ενδεκάδα ανάγκης» την (πολύ ντεφορμέ, εσχάτως) Τσεχία στη Λειψία.

Στο Παρίσι, η Γαλλία θα παραταχθεί επίσης με αλλαγές κόντρα στη Φινλανδία, μάλιστα ο Μάρκους Τιράμ της Γκλάντμπαχ κλήθηκε για πρώτη φορά και, ελλείψει εναλλακτικών, ίσως ξεκινήσει βασικός στο 4-3-3 του Ντιντιέ Ντεσάν, δίπλα σε Μπεν Γεντέρ και Ζιρού. Και ο Μπεν Γεντέρ αξίζει για σκόρερ, θαρρώ.

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πιθανή αξία στην Κοπεγχάγη καθώς η Δανία, που αναμετράται για 108η φορά (!) με τη Σουηδία, μετρά -ούτε λίγο, ούτε πολύ- 15 απόντες εν ενεργεία βασικούς ελέω κορωνοϊού, άλλωστε το πρωτόκολλο υγιεινής έγινε πιο αυστηρό μετά τον εντοπισμό, στη χώρα, μεταλλαγμένου στοιχείου του σε μινγκ. Όσοι παίζουν στην Αγγλία (Σμάιχελ, Βέστεργκορντ, Χόιμπεργκ κ.ά.) και άλλοι, όπως και οι προπονητές, είναι σε καραντίνα και απέχουν. Ενδεικτικό ότι ο τρίτος βοηθός προπονητή (και φορ της Σάλκε, στα ντουζένια του) Εμπε Σαντ θα είναι για απόψε υπηρεσιακός εκλέκτορας. Απώλειες έχει και η Σουηδία, τους «Αγγλους» (π.χ. Ολσεν, Κραφτ, Λίντελοφ) αλλά όχι τόσες, και τόσο σημαντικές, όσες οι Δανοί. Θέλει και κάλυψη, φιλικό είναι.

 

Δυάδα

 

🇹🇷🇭🇷 19:45 Τουρκία 🆚 Κροατία 1 dnb 🦊 2.16. (Betshop)

🇩🇰🇸🇪 20:30 Δανία 🆚 Σουηδία Χ2 & over 1,5 🦊 2.09. (Betshop)

Ρίσκο

 

🇩🇪🇨🇿 21:45 Γερμανία 🆚 Τσεχία Χ2 & over 1,5 🦊 3.22. (Novibet) 

Σκόρερ

 

🇫🇷🇫🇮 22:10 Γαλλία 🆚 Φινλανδία Γκολ Μπεν Γεντέρ 🦊 2.33. (Stoiximan)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ