foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ62
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Από Μασσαλία ως Καζαμπλάνκα και από 1.99 ως… 6.20

Μποζιονέλος | 17 Οκτ 2020 12:51
Από-Μασσαλία-ως-Καζαμπλάνκα-και-από-1.99-ως…-6.20.jpg

Αν σας δώσω τις λέξεις «κορωνοϊός», «γελοιότητα» και «κυβερνώντες» (σ.σ. ανεξαρτήτως χρώματος) θα γράψετε ολόκληρο βιβλίο.

Χθες η χώρα μας έκανε, λέει, ρεκόρ με 508 κρούσματα: μάλιστα. Σε πόσα τεστ; Μα έκαναν περισσότερα τεστ, βρήκαν περισσότερα κρούσματα. Πόσα είναι πραγματικά; Χιλιάδες ενεργά, όχι απλά 6.000+ που λένε. Πολλά παραπάνω. Ενδεικτικά ότι η Κοζάνη είναι μια πόλη των 40.000 κατοίκων και ο δήμος ξεπερνά τους 70.000: τα rapid έβγαλαν 15 στα 200, ήτοι 7,5%, ήτοι (στην πόλη) 3.000. Μόνο στην Κοζάνη!

Εστω και στα… χαρτιά, ξεπεράσαμε τα 500 κρούσματα σε μια μέρα, είναι απλά ένα milestone που θα γίνει κανονικότητα σε λίγο καιρό: οι 8,4 απώλειες σε μια μέρα είναι το πρόβλημα.

Και τι συζητάμε λοιπόν ως χώρα; Πόσο κόσμο θα έχουν τα… θέατρα και πότε η κυβέρνηση θα ανοίξει τα γήπεδα. Μα, είστε σοβαροί;

Παγκοσμίως η πανδημία όχι μόνο δεν αποδυναμώνεται αλλά, δυστυχώς, επιστρέφει δριμύτερη - αφαιρεί ζωές, απειλεί την υγεία μας και μας υποχρεώνει να ζούμε με περιορισμούς που δεν φανταζόμασταν. Ερχεται, φοβούμαι, ένα δύσκολος, πολύ δύσκολος χειμώνας.

Netbet
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Δωρεάν συναλλαγές 
check_3c
Ειδικά & Ασιατικά Χάντικαπ
check_3c
Φιλικό mobile
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


🦊 Και χθες κάτι βγήκε, και το 2.00 του 3πόντου του Πρίντεζη (σ.σ. δώρο ήταν) και η δυάδα του 2.71 από ΣΕΦ και Βιτόρια, πλην όμως γελάει ο κόσμος με ορισμένα ματς. Στο ΤΣΣΚΑ – Αλμπα μπήκαν σε ένα 10λεπτο, το δεύτερο… 62 πόντοι (σοβαρά), η Φενέρ έπαιξε… ματιασμένα με την Μπάγερν και, γενικώς, σηκώνει πολύ κουβέντα όλο αυτό. Και φέτος…

Ωραία ματσάκια έχει…


Αρχή με (αγαπημένο) σνούκερ, ημιτελικά σήμερα English Open, που διεξάγεται στην αγγλική πόλη Μίλτον Κέινς όπου μάλιστα διεξήχθη το European Masters και θα φιλοξενηθούν και τα επόμενα (Championship League, Champion of Champions και Northern Ireland Open), ελέω της πανδημίας.

🦊 Ενώ προχθές πήγαμε καλά, χθες ούτε το ρίσκο βγήκε (ο Χίγκινς… κατάπιε τον Τζόουνς), ούτε η δυάδα καθώς ο Γουίλσον πήρε μονάχα ένα frame στο ματς με τον Τραμπ.

Best of 11 frames τα ημιτελικά, ήτοι όποιος φτάσει στα 6, νικά. Και βγήκαν πολύ ωραία ματσάκια σήμερα.


  • 15:00 Μαρκ Σέλμπι - Νιλ Ρόμπερτσον. Αναμετρώνται το Νο. 4 με το Νο. 3 του world ranking, δύο μήνες μετά τον ημιτελικό του Παγκοσμίου όπου ο Αγγλος υπέταξε με 13-7 τον ως τότε πολύ φορμαρισμένο Αυστραλό. Στο ενσταντανέ, δεξιά ο Σέμπι, αριστερά ο «Ρόμπι» προ ετών και στη μέση ο Τζαντ Τραμπ, σε μια παλιά φωτό, οι τρεις παίκτες έχουν άριστες σχέσεις.



Ως και τον προημιτελικό στις αρχές Αυγούστου, ο Ρόμπερτσον μετρούσε έξι σερί νίκες επί του Σέλμπι, ο οποίος πήρε ήδη το European Masters και δείχνει… φορτσάτος για να ανακτήσει την πρώτη θέση, παραδόξως όμως φαβοριτίζεται ο Ρόμπερτσον με 1.80 έναντι 2.00. Βρίσκοντας αξία στο αουτσάιντερ, και το πόνταρα, και με ρίσκο.


  • 21:00 Τζαντ Τραμπ – Τζον Χίγκινς. Ο 31χρονος περσινός παγκόσμιος πρωταθλητής, Τραμπ (Νο. 1) αναμετράται με τον πολύπειρο Σκωτσέζο, 45 ετών πια και Νο. 7 στο ranking, είχαν ανταμώσει στον τελικό του Παγκοσμίου το 2019: 18-9 ο… πλανητάρχης, τρίτος σερί χαμένος τελικός για τον Χίγκινς που μετρά 22 νίκες σε 40 ματς ενάντια στον Αγγλο. Αμφίρροπος είναι, κι ας κυκλοφορεί στο 1.45 ο Τραμπ (σ.σ. έχω… αδυναμία στον γερο-Τζον, τι να κάνω). Ας γίνει ντέρμπι, ήτοι να λήξει από 6-4 και πάνω, 6-5 δηλαδή, υπέρ οποιουδήποτε.




Ρίσκο 🎱


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🇦🇺 15:00 Σέλμπι (-1,5) 🆚 Ρόμπερτσον 1 🦊 2.62. (Bet365)

Μονό 🎱


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿 21:00 Τραμπ 🆚 Χίγκινς Over 9,5 frames 🦊 2.00. (Bet365)

Μετά τον Κλάασεν…


Φράιμπουργκ – Βέρντερ Βρέμης. Από 4άρα στο Ντόρτμουντ έρχεται η Φράιμπουργκ, εντός… προγράμματος, είναι άλλωστε μια σταθερή, κλασική μικρομεσαία γερμανική ομάδα με καλή έδρα, ανεξαρτήτως παρουσία κόσμου και παίζει ιδανικά στην κόντρα – και όχι μόνο.


Η Βέρντερ νίκησε την Αρμίνια αλλά έχασε τον ηγέτη Κλάασεν, πήγε στον Αγιαξ και καρπώθηκε 13 εκατ. ευρώ που θα τη βοηθήσουν να κλείσει μέρος της οικονομικής της… τρύπας. Τεράστια η απώλεια, βέβαια, ακολουθεί τον Γενάρη ο Ράσιτσα, μάλλον στη Λεβερκούζεν. Εχει καλή παράδοση στο Φράιμπουργκ, με 8 διπλά στις τελευταίες 12 επισκέψεις, βέβαια δεν λέει κάτι. Ερώτημα το πρώτο μετά-Κλάασεν ματς των «πράσινων», ποντάρισμα σε combo μη νίκης της Βέρντερ και τουλάχιστον 3 γκολ στον αγώνα, γενικώς τα μεταξύ τους είθισται να είναι ανοιχτά.



Combo


🇩🇪 16:30 Φράιμπουργκ 🆚 Βέρντερ 1X & over 2,5 🦊 2.45. (Stoiximan)

Βόλτα στο Νησί…


Μπλάκμπερν – Νότιγχαμ Φόρεστ. Η Φόρεστ έκανε μόνο ένα διπλό στα τελευταία εννέα της στο «Ιγουντ Παρκ», πήρε σοβαρό προπονητή (Χιούτον) αντί του «μυρωδιά» Σαμπρί Λαμουσί και ψάχνει το restart ενάντια στους Ρόβερς που στο 0-0 με την Κάρντιφ προβλημάτισαν, ύστερα από δύο σερί νίκες. Σηκώνει για κόντρα, με τέτοιες τιμές, άλλωστε η Φόρεστ «τρέχει» σερί δέκα αγώνων χωρίς νίκη (0-3-7, με τα περσινά).

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Μίντλεσμπρο – Ρέντινγκ. Επτά σερί νίκες, και στις δύο έδρες, επί της Ρέντινγκ μετράει η «Μπόρο» που προ της διακοπής έκανε πρώτη νίκη για φέτος, 2-1 την Μπάρνσλι με τον νεοφερμένο Ακπομ να σκοράρει εκ νέου. Για τη Ρέντινγκ ήρθε σε κακό timing η διακοπή μιας και μετρούσε 4 σερί νίκες, 1-0 τη Γουότφορντ του Βλάνταν Ίβιτς στο τελευταίο. Θαρρώ θα έχει γκολ εκατέρωθεν.



Δυάδα (απόδοσης 3.47)


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 17:00 Μπλάκμπερν 🆚 Νότιγχαμ Φ. Χ2 🦊 1.83. (Bwin)

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 17:00 Μίντλεσμπρο 🆚 Ρέντινγκ Goal/goal 🦊 1.90. (Bwin)

Για ρεκόρ… μισού αιώνα


Αρης – Απόλλων Σμύρνης. Στα Ιωάννινα το ματς, στην κορυφή της βαθμολογίας ο Άρης (με 3-1-0) μετά το… διπλό επί του Παναθηναϊκού, αν νικήσει και σήμερα θα είναι η πρώτη φορά από το 1978, που θα έχει στα πρώτα πέντε παιχνίδια του, 4-1-0. Ο νεοφώτιστος μπήκε με νίκη επί της ΑΕΛ και πάει για το 2/2 σε ξεκίνημα Α’ Εθνικής για πρώτη φορά από το… 1970. Στην αποστολή οι νεοφερμένοι Σίλβα και Κάτσε για τον Αρη, εκτός αυτής ο Μπεναλουάν, εκτός για τον Απόλλωνα οι έσχατοι νεοφερμένοι, Μπρούσιτς και Κιτόκο.


Δείχνει να παίζει με την μπάλα κάτω, σε ουδέτερο το ματς, γκολ αν βρει η «ελαφρά ταξιαρχία» θα βοηθήσει στο ασιατικό over 2,25 διπλασιασμού (στα 2 γκολ, επιστρέφεται το μισό ποντάρισμα).



Ασιατικό


🇬🇷 18:15 Αρης 🆚 Απόλλων Over 2,25 A.H 🦊 1.99. (Betshop)

Ο Μικέλ, ο Πεπ και η παράδοση


Ο δάσκαλος κι ο μαθητής. Οταν αποχωρούσε από την ασφάλεια του ρόλου του βοηθού του Πεπ Γκουαρδιόλα, ώστε να αναλάβει τη δύσκολη αποστολή να επαναφέρει την Αρσεναλ σε ανταγωνιστικό επίπεδο ως πρώτος προπονητής, ο Μικέλ Αρτέτα γνώριζε ότι ο δρόμος κάθε άλλο παρά στρωμένος με... ροδοπέταλα θα ήταν. Αυτό φρόντισε να του το υπενθυμίσει ο ίδιος ο μέντοράς του, όταν στις 17 Ιουνίου, η Μάντσεστερ Σίτι διέλυσε τους Λονδρέζους (3-0) και ουσιαστικά του έδειξε... τα πολλά χιλιόμετρα που χωρίζουν τις δύο ομάδες.


Ωστόσο λίγο καιρό μετά, στον ημιτελικό Κυπέλλου τις 18ης Ιουλίου στο «Γουέμπλεϊ», η Αρσεναλ νίκησε με 2-0 (σ.σ. πλήρωνε… 10.00 η νίκη της) και ο μαθητής ύψωσε ανάστημα στον δάσκαλο ενώ η Σίτι μετρούσε ως τότε επτά σερί νίκες ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης επί των «gunners».

Κοιτώντας την παράδοση, και οι δύο τελευταίες νίκες της Αρσεναλ επί των «citizens» ήταν για το FA Cup. Για να βρει κάποιος επιτυχία της στο πρωτάθλημα, πάει πέντε χρόνια πίσω, Δεκέμβριο του ’15, στο «Εϊμιρεϊτς», 2-1 με Γουόλκοτ και Ζιρού, είχε μειώσει στο τέλος ο Γιαγιά Τουρέ, με Αρσέν Βενγκέρ και Μανουέλ Πελεγρίνι στους δύο πάγκους, έκτε 7-2-0 η Σίτι και στις δύο έδρες. Την ίδια χρονιά αλλά νωρίτερα, Ιανουάριο του ’15, η Αρσεναλ έφευγε για τελευταία φορά νικήτρια από το Μάντσεστερ (2-0).

Και, ένα ακόμη στατιστικό, ο Πεπ δεν έχει ηττηθεί ποτέ υποδεχόμενος την Αρσεναλ: 7-1-0, με Μπάρτσα, Μπάγερν και Σίτι αλλά οι Λονδρέζοι σκόραραν στα 7/8. Οι οποίοι Λονδρέζοι, αν νικήσουν, για πρώτη φορά από το 2013-14 θα μπουν με 4 νίκες στα πρώτα πέντε ματς της σεζόν.

Η Σίτι δεν ήταν ανίκητη πέρυσι, ίσα ίσα, δεν είναι και φέτος. Η Αρσεναλ όμως είναι αήττητη μέσα στο 2020 (9-2-0) και της λείπει ένα μεγάλο διπλό ενάντια στο top-6, στα 28 ματς το αρνητικό σερί. Μια funbetιά έφυγε, σε ματς που πάντως γκολ περιμένω να έχει… Αλλα ίσως βγάλει καλό κασάρισμα.


Fun bet

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 19:30 Μάντσεστερ Σίτι 🆚 Αρσεναλ 2 🦊 6.20. (Novibet)

Η Pitsos κλείνει, ο… Πίτσο προχωρά


WAC Καζαμπλάνκα – Αλ Αχλι. Ημιτελικός για το Champions League Αφρικής, πρώτος, απόψε στο Μαρόκο και η ρεβάνς σε μια εβδομάδα στην Αλεξάνδρεια, και ο άλλος ημιτελικός είναι ανάμεσα σε ομάδες των δύο χωρών (Ραζά Καζαμπλάνκα – Ζάμαλεκ). Το ενδιαφέρον είναι πως τόσο οι Μαροκινοί (Μιγέλ Ανχελ Χαμοντί) όσο και οι Αιγύπτιοι (Μοσιμάνε Πίτσο αντί Ρενέ Βάιλερ) άλλαξαν προπονητή σχετικά πρόσφατα, το τουρνουά είχε διακοπεί από τον Φεβρουάριο ενώ, εντός συνόρων, παίζουν κανονικά, και με λιγοστό κόσμο στα γήπεδα.


Στο 6-5-1 η WAC μετά την επανέναρξη στα επίσημα, στο 13-3-1 αντίστοιχα η Αλ Αχλι που προσέλαβε τον Νοτιοαφρικανό, πρωταθλητή Αφρικής το 2016 με τη Μαμελόντι και, φυσικά, άλλοτε παίκτη του Ιωνικού. Η οποία Μαμελόντι (με Πίτσο στον πάγκο) απέκλεισε στους «8» του περσινού τουρνουά την Αλ Αχλι, στα ημιτελικά η αιγυπτιακή αποκλείστηκε από τη WAC και το τρόπαιο πήρε η Εσπεράνς μετά τα επεισόδια στον β’ τελικό και τον μηδενισμό των Μαροκινών.

Το… τρομερό είναι το 21-4-0, ήτοι το αήττητο σερί 25 εντός έδρας αγώνων στο CAFCL για τη WAC και η τελευταία ομάδα που έφυγε με διπλό από εκεί ήταν… η Αλ Αχλι, τον Ιούλιο του 2016! Δυστυχώς, οι προσφερόμενες αποδόσεις είναι λιγοστές (κάτι σε ασιατικό over 2 έψαχνα), σε ματς με… μπόλικη ισοπαλία το πήρα σε combo.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 

Combo

 

🇲🇦🇪🇬 22:00 WAC Καζαμπλάνκα 🆚 Αλ Αχλι 1X & over 1,5 🦊 2.05. (Stoiximan)

12 χρόνια αναμονή (και με «θρυλική» επιρροή)

Μαρσέιγ – Μπορντό. Χωρίς θεατές το ματς στο «Βελοντρόμ», οι Μασσαλοί… σέρνονται στις πρώτες έξι αγωνιστικές της σεζόν ερχόμενοι από τρεις σερί ισοπαλίες (1-1 στη Λυών στο τελευταίο παίζοντας με δέκα από το 19’, όμως), ακολουθεί το… «Καραϊσκάκης» (σ.σ. τρομερό αυτό με τον Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια, συχνά οι αντίπαλοί του γίνονται άνω κάτω πριν ανταμώσουν) ενώ λείπει ο τιμωρημένος σταρ Παγέτ. Η Μπορντό ερχόταν από το 3-0 επί της ουραγού Ντιζόν προ της διακοπής, πήρε τον Χατέμ Μπεν Αρφά που είναι διαθέσιμος, αν και καιρό χωρίς επίσημο ματς, δείχνει να παίζει πιο απελευθερωμένα εκτός.

Στο 40-40-43 η παράδοσή τους σε όλα, τελευταίο διπλό όμως στις 4 Μαΐου 2008, 2-1 τότε οι Γιρονδίνοι στη Μασσαλία με Βέντελ και Ντικάς και τεχνικό τον Λοράν Μπλαν ενάντια στην Ολιμπίκ που έπαιζε με Τζιμπρίλ Σισέ, Μαμαντού Νιανγκ και Σαμίρ Νασρί. Εκτοτε, 7-5-0 στο «Βελοντρόμ». Ε, ήρθε η ώρα…

 

Fun bet

 

🇫🇷 22:00 Μαρσέιγ 🆚 Μπορντό 2 🦊 3.80. (Netbet)

 Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ