foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ56
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Pazza η Ιντερ, Σιόβας με Σουάρες, ΠΑΟΚ… σαν σήμερα

Μποζιονέλος | 30 Σεπ 2020 12:32
arsenal-paok-vryzas.jpg

Συναγερμός έχει σημάνει στο ιταλικό ποδόσφαιρο, μετά την ανακοίνωση της Τζένοα ότι διαπιστώθηκαν συνολικά 14 θετικά κρούσματα κορωνοϊού, εκ των οποίων τουλάχιστον τα οκτώ αφορούν ποδοσφαιριστές. Πισωγύρισμα, πάνω που η Λίγκα εξέταζε το σενάριο για τη σταδιακή επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα. Το προσεχές Τζένοα – Τορίνο οδεύει προς αναβολή μα οι Γενοβέζοι έδωσαν τις προάλλες αγώνα με τη Νάπολι, με τους «παρτενοπέι» να μπαίνουν επίσης στο κάδρο των υπό εξέταση κι αύριο, Πέμπτη, θα εξεταστούν άπαντες.

Βρίσκονται βέβαια σε μία αμήχανη κατάσταση, αφού μπορεί οποιοσδήποτε από την ομάδα να έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό, ενώ ακολουθεί… η Γιουβέντους.

Δύσκολα, δύσκολα πολύ τα πράγματα κι αυτός ο ιός, πολύ φοβάμαι, θα μας απασχολεί για χρόνια. Ειδικά όταν τα μέτρα που λαμβάνονται, όπως και στη χώρα μας, είναι ως επί το πλείστον γελοία.

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



🦊 Μηδέν εις το πηλίκον χθες, ο Βαλμπουενά είχε 1-2 ευκαιρίες για γκολ αλλά ως εκεί, Ουκρανούς δεν είδα για να δω τι έκανε το άλλο… πουλέν, έκανα λίγο ζάπινγκ στα Ομόνοια – Ολυμπιακός και Φερεντσβάρος – Μόλντε και ομολογώ ότι με πήρε ο ύπνος σε κάποια φάση, ενώ και οι Ισπανοί αποδείχθηκαν… εκτός μελέτης.


Αναρωτιόμουν τι πήγε άσχημα χθες, τι έκανα τόσο λάθος αλλά μου θύμισαν το βράδυ ότι χθες ήταν μια γιορτή… Κυριάκου. Μπα, τυχαίο θα ήταν…

Θα μας αρρωστήσεις φέτος μωρή pazza


Μπενεβέντο – Ιντερ. Η ομάδα του Πίπο Ιντσάγκι έφυγε με 3-2 από τη Γένοβα επί της Σαμπντόρια (ως είχε… εκτιμήσει η στήλη, τότε) ανατρέποντας μάλιστα διαφορά δύο γκολ από το 18’ με γκολ από… αμυντικούς, τον στόπερ Καλντιρόλα (33’, 72’) και τον μπακ Λετίτσια! Αν έχεις ρέντα… Με Ινσίνιε, Λαπαντούλα, Καπράρι μπροστά οι νεοφώτιστη υποδεχόμενη την… τρελο-Ιντερ, «pazza» (τρελή) την αποκαλεί ο ιταλικός Τύπος. Φάνηκε και στο 4-3 με τη Φιορεντίνα όπου πίσω έμπαζε αλλά σκόραρε ενάντια σε μια εξίσου ανόητη άμυνα.

Νοκ άουτ Βεσίνο και Ναϊνγκολάν, γυρίζει όμως ο στόπερ Ντε Φράι μπας και συμμαζευτούμε κάπως πίσω, στο 3-4-1-2 του Αντωνάκη του Κόντε. Η Μπενεβέντο έχει έφεση στο γκολ, η Ιντερ εξίσου, ας διπλώσει κάποια στιγμή στο 1-1 το σκορ να πληρωθούμε ήρεμα…


Σημειωτέον ότι Ιντσάγκι και Κόντε υπήρξαν συμπαίκτες στη Γιουβέντους (1997-01) και διατηρούν άριστες σχέσεις έκτοτε.



Goalbetting


🇮🇹 19:00 Μπενεβέντο 🆚 Ιντερ Any time σκορ 1-1 🦊 2.72. (Stoiximan)

Ο Σιόβας πάνω στον Σουάρες…


Ουέσκα – Ατλέτικο Μαδρίτης. Μόνο μια φορά αντάμωσαν ξανά, το 2018-19 και η «Ατλέτι» νίκησε και στα δύο με 3-0, θα παραταχθεί… φορτσάτη μετά την 6άρα επί της Γρανάδας, όπου ο Λουίς Σουάρες μπήκε αλλαγή και σε 24 λεπτά συμμετοχής μέτρησε 2 γκολ, 1 ασίστ και… μας καλοπλήρωσε. Ο Ουρουγουανός ξεκινά βασικός απόψε, ως όλα δείχνουν, ενώ σενάρια δίνουν και παίρνουν περί αποδέσμευσης του Ντιέγο Κόστα για να αφιχθεί ο Καβάνι.


Η Ουέσκα πήρε 1-1 στο «Μεστάγια» αλλά δύσκολα θα κοιτάξει στα μάτια την Ατλέτικο, δηλαδή κάντε το εικόνα: ο Σιόβας πάνω στον Σουάρες…



Combo


🇪🇸 20:00 Ουέσκα 🆚 Ατλέτικο Μ. 2 & over 1,5 & γκολ Σουάρες 🦊 3.05. (Stoiximan)

Η «χημεία», τα γκολ και το ανοιχτό μπετ


Εΐμπαρ – Ελτσε. Φαβορί η Εΐμπαρ γιατί, για την περσινή της εικόνα ενώ έχει 0-1-2 στο ξεκίνημα; Ας λένε οι τιμές, ο τεχνικός της Μεντιλίμπαρ προχωρά απόψε σε 4-5 ενδεκαδάτες αλλαγές, άρα κάτι πάει στραβά, ενώ η Ελτσε εκκίνησε με 3άρα υποδεχόμενη τη Σοσιεδάδ, ούσα υποδεέστερη στο τερέν. Αλλά μιλάμε για μια ομάδα που άλλαξε προπονητή, έχει κάνει ήδη οκτώ μεταγραφές και πάει για άλλες 4-5. Τούτο της στερεί χημεία μεν, αλλά την καθιστά επικίνδυνη. Συν ότι στο «Ιπουρούα» έχει ευνοϊκή παράδοση (5-3-4 συνολικά, 4 διπλά στα τελευταία 6). Και το αμφίτερμα σε τέτοια απόδοση, αξίζει νομίζω.

Netbet
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Δωρεάν συναλλαγές 
check_3c
Ειδικά & Ασιατικά Χάντικαπ
check_3c
Φιλικό mobile
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Λάτσιο – Αταλάντα. Ματς που αξίζει να αράξεις και να το βλέπεις, ενδεικτικό ότι στα δύο περσινά τους μπήκαν… 11 γκολ (3-3 από 3-0 και 2-3 από 2-0!). Η Λάτσιο πέρασε εύκολα με 2-0 από το Κάλιαρι στην πρεμιέρα, μετά το γρήγορο γκολ του Λατζάρι όμως γλίτωσε χάρη στο δοκάρι, πήρε τον χαφ Περέιρα της Γιουνάιτεντ και τον στόπερ Χουντ της Αντβέρπ, ανέτοιμος ακόμη ο νεοφερμένος γκολτζής φορ Μουρίκι της Φενέρ, όπως και ο στόπερ Λουίζ Φελίπε και ο μπακ Λούλιτς. Με Κορέα και Ιμόμπιλε μπροστά ο Σιμόνε Ιντσάγκι.


Η Αταλάντα έκανε… κόσκινο την Τορίνο με 4-2 αν και δεν μπήκε δυναμικά, δεν είναι στο 100% της, το παραδέχθηκε και ο Τζαμπιέρο Γκασπερίνι που δεν υπολογίζει εκ νέου σε Ίλιτσιτς, Μιράντσουκ, Γκολίνι. Γύρισε το φαβορί, ελαφρώς μπροστά η Αταλάντα πλέον, αλλά το ματς είναι εξ ορισμού για goalbeting. Μια επιλογή να μπουν τουλάχιστον δύο ως την ανάπαυλα (ως έγινε στα 7 από τα τελευταία 9 μεταξύ τους, και στις δύο έδρες) και μια άλλη με… διάφορα μέσα, ένα combo έτσι για την αλητεία

Μίντιλαντ - Σλάβια Πράγας. Το 0-0 της Τσεχίας δεν άλλαξε πολλά, θυμίζω το ανοιχτό μπετ του 2.37 για πρόκριση των Δανών που άλλαξε… μόλις στο 2.22. Στην Πράγα όμως μετά το πρώτο ημίωρο οι Δανοί ήταν καλύτεροι, δίνουν το δικό τους ραντεβού με την ιστορία και η Σλάβια δείχνει μπλοκαρισμένη επιθετικά. Ισορροπημένη με ένα… κλικ προς τα αριστερά η αναμέτρηση, ούτε καν από τον ρέφερι βγάζεις κάτι (ο αδέκαστος Σλοβένος Νταμίρ Σκόμινα). Να μην ηττηθούν οι Δανοί και να μπουν γκολ αυτή τη φορά, έστω δύο, μου κάνει.



Trixie (απόδοση τριάδας: 10.44)


🇮🇹 21:45 Λάτσιο 🆚 Αταλάντα ⏩ Over 1,5 στο 1ο ημίχ. 🦊 2.20. (Novibet)

🇪🇸 22:00 Εΐμπαρ 🆚 Ελτσε Goal/goal 🦊 2.25. (Novibet)

🇪🇸 22:00 Μίντιλαντ 🆚 Σλάβια Πράγας 1Χ & over 1,5 🦊 2.11. (Novibet)

Combo, ρίσκου


🇮🇹 21:45 Λάτσιο 🆚 Αταλάντα ⏩ Over 2,5 & G/G & X2 🦊 2.72. (Stoiximan)

Η ευκαιρία, οι αποδόσεις και ο ραγκάτσι…


ΠΑΟΚ – Κρασνόνταρ. Τεράστια ευκαιρία απόψε για τον ΠΑΟΚ, ό,τι και να λέμε. Το ψάχνει καιρό, το επιζητά να μπει στους ομίλους, έχει αποκλειστεί σε προκριματικά με απίθανους τρόπους, στο πρώτο «έδειξε» στους Ρώσους τι μπορεί να κάνει (ήταν καλύτερος στο τερέν, και με χαμένο πέναλτι νωρίς), do or die. Σε ομίλους θα συνεχίσει, αν θα είναι Champions ή Europa League θα φανεί απόψε.


Το θετικό για τον ΠΑΟΚ είναι ότι μπορεί να παίξει και άμυνα, για το «μηδέν», που θα του χρειαστεί αν ανοίξει το σκορ. Το αρνητικό είναι ότι άργησε να βρει φορ, ο Τσόλακ δείχνει τρομερός φορ αλλά δεν είναι έτοιμος για τέτοιο ματς – ας εμπιστευτεί ο Φερέιρα τον Σφιντέρσκι κι ας μην προβεί σε αλχημείες. Εκτός αποστολής Μπίσεσβαρ, Περέιρα, Κούτσιας, Ροδρίγο, Αουγούστο, με 3-4-2-1 και Τζόλη ή Τσόλακ μπροστά ο ΠΑΟΚ, με – Πέλκα, Ζίβκοβιτς στα άκρα.

Στην Κρασνόνταρ ο Μουράντ Μουσάεφ δεν έκανε rotation στο 1-1 με τη Σότσι, θετικό ότι γυρίζει ο αξιόλογος στόπερ Μαρτινόβιτς, δεν πρόλαβε ο εξτρέμ Βάντερσον και ο παγκίτης φορ Αρι, τελευταία στιγμή θα κριθεί η παρουσία του Μάρκους Μπεργκ, του μπακ Πέτροφ και του στόπερ Κάιο.

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στοιχηματικά, κακώς είναι ο ΠΑΟΚ στο 2.15 και όχι στο 2.40, αλλιώς το βλέπει ο… πελάτης όμως κι αλλιώς ο πωλητής των αποδόσεων. Αν και αφερέγγυος πίσω ο «δικέφαλος», και γκολ να δεχθεί δεν χάνεται, βοηθά σε αυτό το 2-1 της Ρωσίας, το ερώτημα είναι τι γίνεται μπροστά. Τέσπα, διάφορα κατεβάζει η κούτρα μου, και παρατάσεις και άλλα, κράτησα απλά και μόνο την πρόκριση, επειδή και το αξίζει και επειδή μπορεί. Ειδάλλως η φετινή θα μνημονεύεται ως η μεγαλύτερη χαμένη ευκαιρία, για πολλά χρόνια…

Α, σφυρίζει ο Ντανιέλε Ορσάτο! Ναι, ο διαιτητής του τελευταίου τελικού του Champions League, επιστήθιος φίλος του επικεφαλής της διαιτησίας στην Ιταλία, Νίκολα Ριτσόλι. Και για να… ζεσταθεί, αλλά και τιμητικά, ορίστηκε στην πρεμιέρα της Serie B: και στο Μόντσα – ΣΠΑΛ 0-0, όπου έδωσε ένα πέναλτι στο 82’ που ούτε ο… Παπαδάκος ή ο Παπαπέτρου δεν θα έδιναν!

Πέναλτι εύκολα δε δίνει αλλά πάει συχνά στον VAR, ανασφαλής ο ραγκάτσι. Εδώ έβγαλε 8 κάρτες στον τελικό Παρί – Μπάγερν προ ενός μήνα! Δεν έμπλεξα με κάρτες όμως αλλά με πέναλτι στο ματς… Ναι, ξανά. Πέρυσι καταλόγισε στη διοργάνωση τέσσερα σε έξι ματς, δύο εκ των οποίων στο Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας 1-0 τον Δεκέμβριο…

Τι κάνει ο ΠΑΟΚ μετά από ήττα 2-1 στην Ευρώπη

Συμπτώσεις, στατιστικά και άλλα… αρέσουν στη στήλη, το ξέρετε. Κοίταξα λίγο τα… κιτάπια μου. Άλλες δύο φορές ο ΠΑΟΚ βρέθηκε σε ανάλογη θέση με απόψε, με την Κρασνόνταρ, ήτοι να έχει ηττηθεί με 2-1 εκτός έδρας στο πρώτο, αμφότερες στο UEFA Cup / Europa League. Το 2002-03 με τη Λεϊσόες, σκοράροντας στην Πορτογαλία με τον Κουκιέλκα και παίρνοντας την πρόκριση με 4-1 στην Τούμπα (δύο γκολ ο Οκκάς κι από ένα οι Σαλπιγγίδης και Κουτσόπουλος). Και, ανάλογα, το 2015-16 με τη Λοκομοτίβα: στο Ζάγκρεμπ μείωσε στο 92’ με τον Μακ, στην Τούμπα διέλυσε τους Κροάτες με 6-0, με δύο γκολ του Μακ, ένα αυτογκόλ και από ένα γκολ των Λούκας Πέρεθ, Πέλκα και Κίτσιου.

Επίσης, το αποψινό στην άδεια Τούμπα διεξάγεται ανήμερα της 23ης… επετείου από το έπος του «Χάιμπουρι», ήτοι τη νίκη του «δικεφάλου» επί της Αρσεναλ. Τότε, στο παλιό γήπεδο των Λονδρέζων και παρουσία χιλιάδων Ελλήνων, ο ΠΑΟΚ απέκλεισε τους «gunners» με 2-1 (1-0, στην Τούμπα, 1-1 στο Λονδίνο), με γκολ του Ζήση Βρύζα στο 87’ και την επομένη η «Sun» είχε κυκλοφορήσει με τίτλο που θα έμενε στην ιστορία: «Zissis the end»!

Και με την Άρσεναλ πανίσχυρη τότε, στα πρώτα χρόνια του Αρσέν Βενγκέρ και με Σίμαν, Ανταμς, Βιεϊρά, Πετί, Οφερμαρς, Ράιτ και φυσικά Μπέργκαμπ, ο οποίος είχε ανοίξει το σκορ στο 22’. Μιχόπουλος, Τασσιόπουλος, Κολομπούρδας, Ζαφειρίου, Ζαγοράκης, Βελής έχουν να το λένε στα παιδιά τους…

 

Μονό

 

🇬🇷🇷🇺 22:00 ΠΑΟΚ 🆚 Κρασνόνταρ Πρόκριση ΠΑΟΚ 🦊 2.37. (Bet365)

Ειδικό

 

🇬🇷🇷🇺 22:00 ΠΑΟΚ 🆚 Κρασνόνταρ Καταλογισμός πέναλτι 🦊 2.80. (Novibet)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ