foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ72
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Οι αριθμοί του ΠΑΟΚ, ο πεναλτάκιας ρεφ και τα 16 χρόνια του «Ηρα»!

Μποζιονέλος | 22 Σεπ 2020 12:37
1berg-paok1.jpg

Ηταν ένα ωραίο, και ποδοσφαιρικά και στοιχηματικά, αν θέλετε, Σαββατοκύριακο. Με την ομάδα που με κράτησε περισσότερη ώρα στην οθόνη να είναι η Ντόρτμουντ. Δεν είναι μόνο ο Σάντσο με τον Χάαλαντ που έχουν ήδη βρει χημεία. Στον… περίπατο επί της Γκλάντμπαχ έπαιξαν δύο 17χρονοι, ο Ρέινα και ο Μπέλινγκαμ. 17χρονοι, που για να δεις τέτοια ηλικία να παίζει εν Ελλάδι, πρέπει να έχουν έρθει τα πάνω κάτω.

Και δεν αναφέρομαι καν σε… ντόπιους. Λες και ο Κώτσιρας δεν θα μπορούσε να παίζει στον Παναθηναϊκό αλλά προτιμήθηκε κάποιος Φακούντο Σάντσες, ή δεν θα μπορούσε να επενδύσει σε έναν Κιβρακίδη ή Τασουλή – και πήρε έναν Αντονίτο.

Κι αν η Ντόρτμουντ ήταν ό,τι καλύτερο είδα το… ΠΣΚΔ (διότι βαριόμουν να δω Μπάγερν και τη νέα 8άρα της, χεχε), ο παίκτης του 4ημέρου ήταν ο Τιάγο Αλκάνταρα: μπήκε στο β’ ημίχρονο του Τσέλσι - Λίβερπουλ κι έκανε 75 πάσες, περισσότερες από κάθε άλλον παίκτη των Λονδρέζων που έβγαλε όλο το ματς. Ειδοποιός η διαφορά.

Και, τρίτον, η Γιουβέντους. Η Γιούβε του Αντρέα Πίρλο πλέον, η οποία αλλάζει, μεταλλάσσεται σε κάτι άλλο (ας της πάρει πάνω από μια σεζόν να το πράξει, μπας και πάρουμε κάνα τίτλο… εμείς η Ιντερ): με Φραμπότα αριστερά, με ΜακΚένι και Ράμσεϊ στα χαφ, με Κουλουσέφσκι μπροστά και με 3-5-2 που ίσως δεν ταιριάζει στον Κριστιάνο, ιδού κάτι ενδιαφέρον. Πολύ.

Μα, πάνω από όλα, το ποδόσφαιρο πάει στο μέλλον γυρίζοντας… 15 χρόνια πίσω: 3-5-2, πιο εξελιγμένο μεν, πιο σύγχρονο και όχι… τσούκου τσούκου μπολ, που λέγαμε κάποτε. Διότι τότε δεν υπήρχαν πολλά άριστα φουλ μπακ για να το μετουσιώσουν σε κάτι μεσοεπιθετικό. Πλέον, βρίσκεις παντού. Ο όρος «μπακ» καταργείται, δειλά δειλά.

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Υψηλά όρια στοιχηματισμού
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


🦊 Στοιχηματικά, το Σ/Κ κύλησε, και τις δύο μέρες, στα ίδια. Πέρασαν πάνω κάτω τα μισά κάθε ημέρας, με τις αποδόσεις να κρίνουν τη σούμα. Θετική, οριακά. Την Κυριακή το έκρινε ένα γκολ στο 92’, για να βγει το combo στο Γκρέμιο – Παλμέιρας, λίγο νωρίτερα το γκολ της Αλ Σορτά είχε κλείσει και τη δυάδα του 3.04 στο ματς με την Εστεγκλάλ.

Μονάχα 6 από τα 32


Champions League play offs σημαίνει ότι κρίνονται τα (μονάχα) 6 από τα 32 εισιτήρια των ομίλων του Champions League, εκεί όπου έχουν περάσει, κλασικά, απευθείας τα… μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, και φέτος, μα… και άλλες: η Λειψία και η Αταλάντα για δεύτερη σερί σεζόν, ενώ προ διμήνου ήταν στο Final 8, μα και η Ρεν, η Μπασάκσεχιρ (ως πρωταθλήτρια Τουρκίας, φυσικά), η Μπριζ, η Λοκομοτίβ και άλλες.

Απομένουν έξι, «σπάνε» σε δύο βραδιές (ελέω κεντρικής, τηλεοπτικής διαχείρισης): απόψε και αύριο τα πρώτα. Και, πολύ σημαντικό, από τη φάση των play offs, επιστρέφει στην… αρωγή του διαιτητή ο VAR.

Δύσκολα νικά, μα και δύσκολα χάνει


Εκ νέου η Κρασνόνταρ στον δρόμο ελληνικής ομάδας, εκ νέου η Κρασνόνταρ στον δρόμο του ΠΑΟΚ, ως εμπόδιο για να μπει πρώτη φορά στους ομίλους του Champions League. Αλλά η παράδοσή του κόντρα σε ρωσικές ομάδες δεν τον ευνοεί.

Ο «δικέφαλος» στο παρελθόν έχει αντιμετωπίσει τέσσερις διαφορετικές ομάδες από τη Ρωσία, αλλά έχει καταφέρει να σημειώσει μόλις μια νίκη και αυτή πριν από δύο χρόνια. Συνολικά έχει 1-5-2 και 0-3-1 επιμέρους σε ρωσικό έδαφος.


ΠΑΟΚ και Κρασνόνταρ αντάμωσαν το φθινόπωρο του 2015 στους ομίλους του Europa League: 0-0 στην Τούμπα, ήττα 2-1 στη Ρωσία για τον «δικέφαλο» (33' Άρι, 67' πέν. Ζοαοζίνιο / 90' Μακ). Ο ΠΑΟΚ έμεινε τρίτος, πίσω από Κρασνόνταρ και Ντόρτμουντ και μπροστά από την Γκαμπάλα, αλλά νίκησε στη Βεστφαλία σε ένα αποτέλεσμα – ορόσημο.

Προηγήθηκαν το 2010-11 τα ματς με την ΤΣΣΚΑ στους «32» του Europa (ήττα 1-0 στην Τούμπα από γκολ του Νέτσιντ, 1-1 στη Μόσχα - Ιγκνιασέβιτς / 67' Μουσλίμοβιτς), το 2011-12 οι αγώνες με τη Ρούμπιν σε όμιλο Europa (1-1 στην Τούμπα, 2-2 στο Καζάν) και, έσχατες χρονικά, οι αναμετρήσεις με τη Σπαρτάκ στα προκριματικά του Champions League 2017-18 (3-2 στην Τούμπα, 0-0 στη Μόσχα). Η εν λόγω, μόνη νίκη του ΠΑΟΚ επί Ρώσων, διαμορφώθηκε από τα γκολ των Πρίγιοβιτς, Πέλκα και Λημνιού, δύο εξ αυτών πλέον αγωνίζονται αλλού...

Η, δε, Κρασνόνταρ, έχει 1-1-2 ενάντια σε ελληνικές ομάδες: τα δύο με τον ΠΑΟΚ, τότε, και τα περσινά με τον Ολυμπιακό (ήττα 4-0 στο Καραϊσκάκη και 2-1 στη ρεβάνς).

Μπεργκ VS ΠΑΟΚ



Υπάρχει φυσικά και ο Μάρκους Μπεργκ, φορ της Κράσνονταρ, με άκρως επιτυχημένη θητεία στον Παναθηναϊκό και… παραλίγο παίκτης του ΠΑΟΚ όταν αποχώρησε ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς αλλά το deal χάλασε, τότε, οριακά. Ο Σουηδός, στην εν Ελλάδι θητεία του, αντιμετώπισε 12 φορές τον ΠΑΟΚ και σημείωσε 9 γκολ, αλλά αυτά ήταν τέσσερα ματς μιας και δις σημείωσε χατ τρικ: στο Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 4-1 στον τελικό του Κυπέλλου το 2014 και στο Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 4-3 τον Μάρτιο του 2015.

Η διάταξη και ο πεναλτάκιας διαιτητής


To timing δεν βοηθά πάντως, τόσο, τον ΠΑΟΚ. Την Παρασκευή η Κρασνόνταρ πέτυχε τη μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία της συντρίβοντας με 7-2 τη Χίμκι, έχοντας μονάχα δύο Ρώσους στην ενδεκάδα (Πέτροφ και Σαφόνοφ). Δείχνει… διαβασμένη μετά το περσινό της πάθημα από τον Ολυμπιακό. Απών ο τιμωρημένος στόπερ Μαρτινόβιτς, έφυγε και ο Σπάιτς για τη Φέγενορντ και βασικοί στην άμυνα θα είναι ο νεαρός Σορόκιν και ο άπειρος Κάιο. Με 4-2-3-1 και τους Κλάεσον, Καμπελά, Βάντερσον πίσω από τον Μπεργκ. Συχνά ο Κλάεσον περνάει ως δεύτερος φορ και γίνεται 4-4-2 η διάταξη.

Ο ΠΑΟΚ απέκλεισε, στην άδεια Τούμπα, Μπεσίκτας (με… run and gun ματς) και Μπενφίκα (σε άψογο, τακτικά, ματς), έχει μπει σίγουρα σε ομίλους και διεκδικεί το… όνειρο του Champions League. Το θέλει τόσο που έπαιξε άσχημα με τον Ατρόμητο την Παρασκευή (1-1). Στην ευρωπαϊκή λίστα χωρίς να έχουν ανακοινωθεί ακόμη… επίσημα οι Ουαγκέ και Τσόλακ, αλλά δεν υπολογίζονται φυσικά για απόψε. Εκτός αποστολής Ζαμπά, Μάτος, Αουγκούστο, Ροντρίγκο, Μίσιτς, ο Κρέσπο οδεύει ξανά για δεξιός μπακ, σενάριο να παίξει κορυφή ο φορμαρισμένος νεαρός Τζόλης, ελέω του ντεφορμαρίσματος του Σβιντέρσκι, με Πέλκα και Ζίβκοβιτς πίσω του.

Netbet
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Δωρεάν συναλλαγές 
check_3c
Ειδικά & Ασιατικά Χάντικαπ
check_3c
Φιλικό mobile
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Ο ΠΑΟΚ δεν έχει κάτι να χάσει αλλά η ενδεκάδα του δεν είναι πλήρης ακόμη, θα πρέπει να κάνει υπέρβαση για να μην ηττηθεί, γκολ όμως ίσως βρει. Έχει… μάθει πλέον τα προκριματικά, παίζοντας σχεδόν κάθε χρόνο. Μια επιλογή να σκοράρει (για να… διπλώσει με κάτι άλλο, δεν πληρώνει και πολύ), μια άλλη, με ρίσκο, να μην ηττηθεί συνδυαζόμενη με τουλάχιστον δύο γκολ. Απίθανο να δεχθεί δύο και να βάλει παραπάνω, όχι και τόσο πιθανό να σκοράρει δις: από τον ρυθμό του ματς θα κριθεί: κάτι σε 1-1, 2-1, 1-2 μου κάνει.

Ανεξαρτήτως αυτού, σφυρίζει ο Κλεμέν Τουρπέν, Γάλλος με 28 ματς σε προκριματικά και… κανονικό Champions League, στα οποία έβγαλε 106 κίτρινες (μ.ό. 3.78), 5 κόκκινες και υπέδειξε 15 πέναλτι (!). Τη βάζει στο στόμα τη σφυρίχτρα ο Γάλλος, VAR έχει πλέον στον θεσμό, αξίζει μια ψιλή.



Combo


🇷🇺🇬🇷 22:00 Κρασνόνταρ 🆚 ΠΑΟΚ X2 & over 1,5 🦊 2.42. (Betshop)

Special bet


🇷🇺🇬🇷 22:00 Κρασνόνταρ 🆚 ΠΑΟΚ Καταλογισμός πέναλτι 🦊 2.80. (Novibet)

Το timing, η έδρα και ο Τσακίρ


Από 5άρα επί της Τέπλιτσε, με ισάριθμους διαφορετικούς σκόρερ, έρχεται η Σλάβια ξεπερνώντας γκέλα προηγουμένως και με στόχο να παίξει, ως και πέρυσι, στους ομίλους. Αμφίβολοι οι Χοβόρκα (στόπερ) και Τραορέ (μέσος), έχει 9-4-0 στην Πράγα ανεξαρτήτως διοργάνωσης μετά την ήττα από την Ιντερ τον… Νοέμβριο του 2019 (!). Απέναντί της η Μίντιλαντ που ναι μεν δεν έχει βιώσει ανάλογη εμπειρία, ενώ για πρώτη φορά φτάνει ως τα play offs, έχοντας αποκλείσει διαδοχικά (σε νοκ άουτ ματς, βέβαια) Λουντογκόρετς και Γιουνγκ Μπόις. Μην ήρθε η ώρα της; Θα φανεί. Καλοδουλεμένη ομάδα οι Δανοί, ο ερχομός του Σίστο τους ενίσχυσε περισσότερο, ενώ οι φορ Σβαρτς και Βίμπε είναι ανέτοιμοι ακόμη.

Στα της παράδοσης, μαζί με του… Intertoto, η Σπάρτα έχει 8-1-1 ενάντια σε ομάδες από τη Δανία, με μόνη ήττα το μακρινό 1983 από την Μπρόντμπι, και επιμέρους 5-2-0 στην Πράγα.


Στοιχηματικά, δύο τινά. Έχω ένα σενάριο κατά νου, την πρόκριση της Μίντιλαντ, για να γίνει θα πρέπει να σκοράρουν απόψε (γίνεται και διαφορετικά, ΟΚ, αλλά λέμε τώρα…). Ένα pick για απόψε, που μπήκε σε δυάδα, κι ένα… μικρομακροχρόνιο.

Όσο για το… κοράκι, είναι ο πασίγνωστος Τσουνεΐτ Τσακίρ. Ο Τούρκος πάντως έχει σταδιακά μειώσει τα πολλά σφυρίγματα στα πέναλτι, όχι όμως και στις κάρτες, την εποχή του VAR της βγάζει πιο εύκολα.



Κάρτες


🇨🇿🇩🇰 22:00 Σλάβια Πράγας 🆚 Μίντιλαντ Over 4,5 κίτρινες 🦊 1.90. (Novibet) 

Δυάδα (απόδοσης 2.44)


🇷🇺🇬🇷 22:00 Κρασνόνταρ 🆚 ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ over 0,5 🦊 1.49. (Bet365)

🇨🇿🇩🇰 22:00 Σλάβια Πράγας 🆚 Μίντιλαντ Μίντιλαντ over 0,5 🦊 1.64. (Bet365)

Outright


🇨🇿🇩🇰 22:00 Σλάβια Πράγας 🆚 Μίντιλαντ Πρόκριση Μίντιλαντ 🦊 2.37. (Stoiximan)

«Ηράκλεια» επιστροφή, 16 χρόνια μετά


Ναι, 16 χρόνια είχε να εμφανιστεί στα Κύπελλα Ευρώπης στο μπάσκετ ο Ηρακλής, διάστημα που τόσα πέρασε ως τμήμα, αλλά και ως σύλλογος (και συνεχίζει να περνάει). Στο μίνι τουρνουά προκριματικών του FIBA Champions League, στην Κύπρο, παίζει απόψε με τον Κεραυνό Στροβόλου και, αν περάσει, μεθαύριο αντιμετωπίσει μια εκ των Ντόναρ – Ντνίπρο για ένα εισιτήριο στους ομίλους, όπου αναμένουν (στον 2ο) Σαραγόσα, Νίμπουρκ, Φάλκο, Ντιζόν, Νίζνι Νόβγκοροντ, Σταρτ Λιούμπιν και Τόφας.

Ο «ημίθεος» δεν αντιμετωπίζει τον Κεραυνό για πρώτη φορά καθώς οι δύο ομάδες αντάμωσαν για το Κύπελλο Κόρατς το 1992-93. Τότε, στο πρώτο ματς στην Κύπρο είχαν κάνει ντεμπούτο με την κυανόλευκη φανέλα οι Στιβ Μπαρτ και Τζον Πολ Σάσκι, που είχαν πάρει τη θέση των Ντέιβιντ Ίνγκραμ και Ντέιβιντ Μπάτλερ, μάλιστα ο Σάσκι είχε βάλει 31 πόντους στο ντεμπούτο του. 96-85 στο πρώτο και 116-80 στο δεύτερο είχε νικήσει ο Ηρακλής, τότε, που ονομαζόταν μάλιστα… Replay Ηρακλής (όπως Bravo ΠΑΟΚ, Sato Αρης, Chipita Πανιώνιος κλπ. εκείνα τα χρόνια), στον όμιλο όμως έμεινε πίσω από Μπαρτσελόνα και Καζέρτα.

Αντάμωσαν και το 2001-02 στο Saporta Cup, σε όμιλο των έξι, μαζί με (αξέχαστες…) Σλοβακοφάρμα Πέζινοκ, Κοσαρκάσκι, Σπλίτ, Ιγκόγκεα, ο Ηρακλής τερμάτισε 2ος πίσω από τους Σλοβάκους αλλά στους «16» αποκλείστηκε από την Ούνικς. Τότε είχε νικήσει 80-46 τον Κεραυνό στο Ιβανώφειο και 90-81 στη Λευκωσία, στη φωτό, πανηγυρίζουν οι Δημήτρης Διαμαντίδης και Νίκος Χατζηβρέττας που είθισται τότε, μαζί, να ξεπερνούν τους 60 πόντους ανά αγώνα!


Στη, δε, τελευταία του ευρωπαϊκή συμμετοχή το 2004 ξένοι του ήταν ο Τζάστον Χάμιλτον και ο Τρέιβον Μπράιαντ, στον ελληνικό κορμό (αντί του άρτι αποχωρήσαντος Διαμαντίδη και των Χατζηβρέττα και Σχορτσανίτη έναν χρόνο νωρίτερα) έπαιζαν οι Σάββας Ηλιάδης, Παντελή Παπαϊωακείμ, Χρήστος Ταπούτος και Γιώργος Δέδας. Η ομάδα βγήκε 6η σε όμιλο των οκτώ στο Europe Cup και ακολούθησαν πέτρινα χρόνια, με υποβιβασμούς και χρεοκοπίες.

Πλέον, υπό τη στιβαρή διοικητική ηγεσία του Θόδωρου Δρακόπουλου, ο «Γηραιός» είναι πάλι εδώ. Έβδομος στο σημείο της διακοπής στην Α1, πλέον και στην Ευρώπη! Σήμερα ρίχνεται στη μάχη των προκριματικών του FIBA Champions League και, αν αποκλειστεί, θα συμμετάσχει στο Europe Cup.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Ο Κεραυνός ήταν πρώτος τη στιγμή της διακοπής ελέω πανδημίας στην Κύπρο (με ρεκόρ 19-2), έχει πέντε ξένους, δύο από πέρυσι συν τους Γουίλιαμσον, Ρότσελ και Χαντ. Οι Κύπριοι του Χριστόφορου Λειβαδιώτη στηρίζονται στον εξαιρετικό σκόρερ Μπράντον Ρόζελ Ο Ηρακλής, εν συγκρίσει με πέρυσι, άλλαξε σχεδόν όλη την ομάδα πλην του Βαγγέλη Ζιάγκου στον πάγκο και τους Χάνλαν, Καββαδά ενισχύθηκε και ο ελληνικός κορμός, με τους Τσαϊρέλη, Βεργίνη και Σχίζα.

Ασφαλής εκτίμηση δεν μπορεί να γίνει, funbetικα έριξα απλά ένα σύνολο πόντων σε απόδοση υπερτριπλασιασμού, ίσα ίσα για να δω το ματς με παραπάνω ενδιαφέρον, εν αναμονή του… σεντονιού, στις 22:00.



Fun bet 🏀


🇨🇾🇬🇷 20:30 Κεραυνός Στρ. 🆚 Ηρακλής ⏩ Σύνολο πόντων 140-149 🦊 3.30. (Stoiximan)

Τρίτη και… φαρμακερή; Μπα…


Τρίτος τελικός της Δύσης στο ΝΒΑ, όπου οι Νάγκετς θα επιδιώξουν να πάρουν την πρώτη τους νίκη κόντρα στους Λέικερς στη… φούσκα του Ορλάντο όπου, ως γνωστόν, λαμβάνουν χώρα οι αγώνες μετά την επανεκκίνηση της κορυφαίας λίγκας του πλανήτη.

Εκεί δηλαδή όπου το Ντένβερ έκανε κάτι πρωτόγνωρο ενάντια σε Τζαζ και Κλίπερς στα play offs: έκανε 4-3 τη σειρά από 1-3 και έφτασε στους West finals, όπου εκ νέου κυνηγάει το… σκορ των νικών. Πρόκειται ήδη για τη μοναδική ομάδα στην ιστορία που έχει κάνει δύο τέτοιες ανατροπές στην ίδια post season, να το… τριτώσουν οι παίκτες του Μάικ Μαλόουν; Απίθανο, αν και απέδειξαν ότι δεν τα παρατούν. Στο Game 2 άλλωστε λύγισαν 105-103 από τρίποντο σε νεκρό χρόνο του Αντονι Ντέιβις. Αν καταφέρουν να τον περιορίσουν επιτέλους κάτω από τους 30 πόντους, έχουν πιθανότητες για απόψε – αλλά δεν νομίζω..

 

Μονό 🏀

 

🇺🇲 04:00 Νάγκετς 🆚 Λέικερς (-7,5) 2 🦊 2.05. (Bwin)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ