foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ62
PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Το κυνήγι των αουτσάιντερ και ο «κυανόλευκος» σωτήρας του Φέργκιουσον!

Μποζιονέλος | 26 Σεπ 2020 12:21
Το-κυνήγι-των-αουτσάιντερ-και-ο-«κυανόλευκος»-σωτήρας-του-Φέργκιουσον.jpg

Tο πιο εύκολο πράγμα στην καθημερινότητα είναι να ψιθυρίζεις, να αφήνεις υπονοούμενα, να λασπολογείς αλλά το πιο δύσκολο είναι να τα τεκμηριώνεις και να τα αποδεικνύεις. Ακριβώς το ίδιο ισχύει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, το οποίο έβγαλε στη σέντρα εκ νέου την Πετσομένη, με 20 εκατ. ευρώ, δημοσιογραφία.

Διότι προκαλεί τον γέλωτα Μέσα να αναφέρουν χθες, στα sites και σήμερα, στις εφημερίδες, τα περί αθώωσης Μαρινάκη, Σπανού, Ολυμπιακού κλπ. αλλά τόσο καιρό τα ίδια Μέσα να μη γράφουν λέξη για την υπόθεση. Ούτε λέξη! Τυχαίο;

Αλλουνού παπά ευαγγέλιο αυτό. Το σημαντικό είναι ότι ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός κατούρησαν στη θάλασσα και το βρήκαν στο αλάτι.

Προ μηνών ο ΠΑΟΚ διαλύθηκε αγωνιστικά επειδή αμφιβόλου σύνθεσης και νομιμότητας, η ΕΕΑ, εισηγήθηκε τον υποβιβασμό του για πολυιδιοκτησία με την Ξάνθη. Έκτοτε σπάνια έκανε νίκες στο γήπεδο, ψάχνοντας όμως νίκες στα δικαστήρια. Το πέτυχε. Το CAS δικαίωσε τον ΠΑΟΚ, καιρό μετά, αλλά το πρωτάθλημα είχε ήδη πετάξει (ή, τέλος πάντων, ότι ελπίδες είχε) και αποδείχθηκε αφενός ότι η σύνθεση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού ήταν παράνομη, αφετέρου ότι κακώς κοτζάμ κυβέρνηση μπήκε στον… κόπο να αλλάξει τον νόμο (αφαίρεση βαθμών αντί υποβιβασμού) ώστε να κερδίσει ψήφους στη συμπρωτεύουσα. Αφενός όμως η λέζα έμεινε (και κακώς), αφετέρου η Ξάνθη έπεσε (λες και δεν ήθελε) και άλλαξε ιδιοκτησία μόλις… προχθές.

Προ καιρού ο Ολυμπιακός κλήθηκε να απολογηθεί για το αν ήταν χειραγωγημένο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Φάληρο με την ερευνήτρια της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ, Παναγιώτα Σπανού, να εξετάσει καταθέσεις και να κρίνει ότι υπάρχουν ενδείξεις αλλοίωσης αποτελεσμάτων εισηγούμενη τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού, του Ατρόμητου αλλά και τον διά βίου αποκλεισμό των μεγαλομετόχων των δύο ομάδων. Ωστόσο το δικαστικό τμήμα της Επιτροπής αθώωσε άπαντες, στηριζόμενο και στις καταθέσεις μαρτύρων όπως του Τάκη Φύσσα, ακόμη και του Γιάννη Αλαφούζου (που δεν στήριξαν τα αρχικά τους λεγόμενα). Κοντολογίς, ουδέποτε υπήρξε κάτι μεμπτό αφού ούτε καν οι μάρτυρες δεν το στήριξαν. Αφενός όμως η λέζα έμεινε (και κακώς), αφετέρου η υπόθεση παραμένει ακόμα ανοιχτή σε ποινικό επίπεδο, με τη δίκη να συνεχίζεται κανονικά στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων (με κατηγορίες για αλλοίωση αποτελεσμάτων και σύσταση συμμορίας).

Ο ΠΑΟΚ δεν είχε συνιδιοκτησία με την Ξάνθη, ο Ολυμπιακός δεν έστησε αγώνα. Όντως. Διότι αμφότερες οι κατηγορίες αποδείχθηκαν έωλες. Και η ζωή συνεχίζεται.

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



🦊 Η μελέτη για χθες ήταν καλή, το αποτέλεσμα όχι. Και προέβην σε λάθος, ενώ είχα διαβάσει τόσο σωστά, εντέλει, το ματς της Αϊντραχτ στο Βερολίνο, το συνδύασα με τα γκολ στο τούρκικο όπου η πρωταθλήτρια Μπασάκσεχιρ δεν σκόραρε και σε τρίτο σερί ματς. Τη βραδιά γλύκαναν τα γκολ σε κάθε ημίχρονο της Λιλ με τη Ναντ, έστω και στο τέλος το δεύτερο (3.18 ήταν αυτό), ενώ στο Χάντερσφιλντ - Νότιγχαμ Φόρεστ ο Σαμπρί Λαμουσί υπέγραψε, θεωρώ, την απόλυσή του.

Από την εποχή… του Τραπατόνι


Μάιντζ – Στουτγκάρδη. Η Μάιντζ ηττήθηκε χωρίς αντίσταση αλλά με τη Λειψία έπαιζε, κομβικό το σημερινό για να δείξει τι… πουλιά πιάνει φέτος, ως και 3.400 φίλαθλοι στο γήπεδό της. Η Στουτγκάρδη εκκίνησε με ήττα, 3-2 από τη Φράιμπουργκ βγάζοντας αρκετά θέματα στα μετόπισθεν, τόσα που ίσως ντεμπουτάρει ο… δικός μας Μαυροπάνος, η τριάδα μπροστά πάντως (Ντιντάβι, Καλάιτζιτς και Κλεμέντ) άφησε υποσχέσεις.


Ιντριγκάρει η παράδοση, 6-4-0 με γηπεδούχο τη Μάιντζ μετά το τελευταίο διπλό, τον Σεπτέμβριο του 2005, εποχές που η VfB έπαιζε με Γιον Νταλ Τόμασον και Μάριο Γκόμες μπροστά, ενώ πρώτη αλλαγή ήταν ο τρελ0-Λουμπόγια. Τεχνικός τότε; Ο Τζιοβάνι Τραπατόνι! Όσο για επιλογή; Προς τα δεξιά… 

Ο «κυανέρυθρος» που… έσωσε τον Φέργκιουσον!


7 Ιανουαρίου 1990. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέχει μια ανάσα από τη… ζώνη του υποβιβασμού με μόλις 6 νίκες σε 21 αγωνιστικές, οκτώ σερί ματς χωρίς νίκη ενώ είχε ηττηθεί ως κι από την Κρίσταλ Πάλας στο «Ολντ Τράφορντ», η οποία Πάλας εκείνη την περίοδο είχε διασυρθεί με… 9-0 στο «Άνφιλντ» από τη Λίβερπουλ. Τρία χρόνια με τον Σκωτσέζο αναμορφωτή της Αμπεντίν στον πάγκο και η Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να προχωρήσει σε αλλαγή, μη βλέποντας αποτελέσματα, ενώ ο «Φέργκι» δείχνει να έχει απολέσει το κοκαλάκι της νυχτερίδας. Ο κόμπος είχε φτάσει στο χτένι και ήταν crucial ο αγώνας με τη Νότιγχαμ Φόρεστ για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου, με τον Τύπο να προεξοφλεί ότι θα ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Φέργκιουσον στον πάγκο, σε περίπτωση νέας αποτυχίας.

Φυσικά… τη γλίτωσε. Στο 56’ ο Λι Μάρτιν έκλεψε την μπάλα στο (λασπωμένο από τη βροχή) κέντρο, πάσαρε στον Μαρκ Χιουζ και ο Ουαλός έβγαλε μια καταπληκτική σέντρα, με το εξωτερικό. Εκεί πετάχτηκε ο 20χρονος Μαρκ Ρόμπινς και με κεφαλιά αφενός σημείωσε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, αφετέρου… έσωσε τον «Φέργκι».


Ο νεαρός τότε Ρόμπινς σημείωσε άλλα δύο γκολ στο Κύπελλο και έπαιξε ρόλο στην πορεία ως και τον τελικό, με το τρόπαιο να έρχεται σε δύο ματς (3-3 και 1-0) στο «Γουέμπλεϊ» ενάντια στην Κρίσταλ Πάλας. Ο Φέργκιουσον κατέκτησε τον πρώτο του τίτλο με τη ManUtd και the rest is history.

Χάρη σε αυτό το τρόπαιο η Γιουνάιτεντ βγήκε στο Κυπελλούχων της επόμενης σεζόν, η πρώτη (χρονικά) αγγλική ομάδα στα Κύπελλα Ευρώπης μετά τον πενταετή αποκλεισμό από την UEFA και το κατέκτησε αρχίζοντας τη… συλλογή τίτλων εντός συνόρων, που θα αναδείκνυε τον Φέργκιουσον σε θρύλο του βρετανικού ποδοσφαίρου.

Ωστόσο ο Ρόμπιν δεν είχε ανάλογη πορεία. Το 1992 αποδεσμεύτηκε, έπαιξε σε Νόριτς, Λέστερ χωρίς να στεριώσει, κατόπιν… περιόδευσε σε Κοπεγχάγη και Ουρένσε για να καταλήξει το 1998-99 στον Πανιώνιο (13 ματς, 1 γκολ), έκλεισε την καριέρα του παίζοντας σε Σίτι (όχι τη νυν κυρίαρχη ομάδα, μικρομεσαία ήταν τότε), Γουόλσολ, Ρόδεραμ και Μπέρτον, μεταξύ άλλων, και από το 2007 άρχισε την προπονητική: Ρόδεραμ, Μπάρνσλι, Κόβεντρι, Χάντερσφιλντ, Σκάνθορπ και, από το ’17, πίσω στην Κόβεντρι όπου βρήκε… την Ιθάκη του.


Ο Ρόμπινς οδήγησε την ιστορική Κόβεντρι στην επάνοδο στην Championship μετά από οκτώ χρόνια, δεύτερη άνοδος επί ημερών του συν η κατάκτηση του Λιγκ Τρόφι το 2017.

Ενάντια στην πρώην, παράδοση 11 ετών


Μπάρνσλι – Κόβεντρι. Και, σε συνέχεια της (κλασικής για τη στήλη) ιστορικής αναφοράς, ο 50χρονος σήμερα Ρόμπινς της Κόβεντρι αντιμετωπίζει την πρώην ομάδα του (2009-11), Μπάρσνλι στο «Όουκγελ». Η οποία Μπάρσνλι δέχθηκε 6άρα μεσοβδόμαδα στο Λιγκ Καπ από την Τσέλσι, ο Αυστριακός κόουτς Γκέρχαρντ Στρούμπερ έχει δεχτεί πρόταση από τους Red Bulls της Νέας Υόρκης, ενώ η ομάδα ξεκίνησε με ήττες από Λούτον και Ρέντινγκ, στο τελευταίο τελείωσε το ματς με… εννέα.

Betshop
Βαθμολογία
8.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Καταθέσεις από 1€
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
Αναλήψεις εντός 24ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Η Κόβεντρι έκανε πρώτη νίκη με 3-2 επί της ΚΠΡ σε ματς με πολύ ένταση, της έφυγε αρκετό… άγχος μετά το «σεφτέ» και την πρώτη επικράτηση στην κατηγορία μετά από 8,5 χρόνια, ενώ εξέτισαν οι στόπερ Αντερσεν και Χέλικ.

Στα της παράδοσης, στο πρωτάθλημα δεν υπάρχει μεταξύ τους διπλό εκεί από τον Αύγουστο του 2009 (4-1-0 έκτοτε), πλην ενός τον Ιανουάριο του 2014 στο Κύπελλο. Συν ότι η Κόβεντρι από πέρυσι είναι εξαιρετική στα εκτός έδρας, συν το κακό starting της Μπάρνσλι, παίρνει για κόντρα (και… ξερή ισοπαλία ποντάρεται).



Δυάδα (απόδοσης 2.70)


🇩🇪 16:30 Μάιντζ 🆚 Στουτγκάρδη Χ2 🦊 1.63. (Bwin)

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 17:00 Μπάρνσλι 🆚 Κόβεντρι X2 🦊 1.66. (Bwin)

26 χρόνια αήττητη στο «Σέλχαρστ Παρκ»!


Κρίσταλ Πάλας – Εβερτον. Ισως το πιο ενδιαφέρον ματς της ημέρας στην Ευρώπη, δίχως υπερβολή! Από τη μια η Πάλας που για πρώτη φορά στην ιστορία της εκκινεί με 2/2 νίκες στην Premier League, απόρροια του ανταμώματος με μια αφελή Γιουνάιτεντ (3-1 στο Μάντσεστερ). Κι από την άλλη η ναι μεν εξόχως ενισχυμένη μεταγραφικά Εβερτον, Χάμες και Αλαν προεξαρχόντων, αλλά με τους Ρισάρλισον και Κάλβερτ Λιούιν σε… κέφια, έχει επίσης 2/2 νίκες ξεσπώντας στη Γουέστ Μπρομ με 5άρα, αλλά και παίκτη παραπάνω για ένα ημίχρονο.


Συν ότι βγάζει και κάτι η παράδοση: 5-6-0 για την Έβερτον και στις δύο έδρες από την ήττα με 3-2 στο «Γκούντισον Παρκ» τον Δεκέμβριο του 2014, εποχή που έπαιζε με Μιραλάς, Ετό και Λουκάκου μπροστά. Και 4-5-0 στο «Σέλχαρστ Παρκ» από τον Οκτώβριο του 1994 και την τελευταία νίκη της Πάλας ως γηπεδούχου, 1-0 με τέρμα του Αντι Πρις, με τεχνικό τότε τον Αλαν Σμιθ και βασικό στα στόπερ τον νυν Άγγλο εκλέκτορα, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ. Διπλό βλέπω αλλά η Πάλας έχει ρέντα, το κάλυψα σε combo διπλής ευκαιρίας και με τουλάχιστον δύο γκολ στο ματς.

Ντερμπάκι χωρίς κόσμο


Μίλγουολ – Μπρέντφορντ. Λονδρέζικο ντερμπάκι στο «Ντεν» με την παράδοση υπέρ των «λιονταριών»: μόνο ένα διπλό για την Μπρέντφορντ στα τελευταία 13. Η Μίλγουολ αποχαιρέτισε μεσοβδόμαδα το Λιγκ Καπ (2-0 από την Μπέρνλι, εντός) παίζοντας με μερικές αλλαγές, στην ECFL όμως έχει εκκινήσει με 1-1-0 δίχως να έχει δεχθεί γκολ και υποδέχεται μια εκ των φαβορί για την απευθείας άνοδο. Ως τώρα πάντως η Μπρέντφορντ δεν έχει πείσει απόλυτα: ήττα στο Μπέρμιγχαμ στην πρεμιέρα, 3-0 τη Χάντερσφιλντ στο τελευταίο, πρόκριση στα πέναλτι μεσοβδόμαδα επί της Γουέστ Μπρομ.


Ελάχιστα πάνω από το δίφραγκο το διπλό, σφιχτή η Μίλγουολ (σ.σ. τεράστιο πλήγμα η απουσία των οπαδών της λόγω της πανδημίας), δεν έχει πιάσει ακόμη φουλ απόδοση η Μπρέντφορντ, εξ ου και κράτησα το αμφίτερμα (το υψηλότερο, βάσει τιμών, από την αγωνιστική…).



Αγγλική δυάδα (απόδοσης 3.61)


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 17:00 Κρίσταλ Πάλας 🆚 Εβερτον X2 & over 1,5 🦊 1.78. (Betshop)

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 17:00 Μίλγουολ 🆚 Μπρέντφορντ Goal/goal 🦊 2.03. (Betshop)

Ο στοιχηματονόμος, το momentum και ο «Πίπο»


Σανκτ Πόλτεν – Ραπίντ Βιέννης. Δείχνει να έχει momentum η γηπεδούχος ερχόμενη από 5άρα επί της Αντμιρα στο Ενζερσντορφ, πιο σημαντικό ότι μαζί με το 0-0 με τη Στουρμ στην πρεμιέρα επέτρεψε μόλις δύο φάσεις σε 180 λεπτά. Η Ραπίντ έφερε 1-1 ούσα φλύαρη μεσοεπιθετικά βγάζοντας κούραση μετά τον αποκλεισμό στη Γάνδη. Στο 0-4-5 η παράδοση με γηπεδούχο τη Σανκτ Πόλτεν (τα 7/9 ήταν g/g). Δεν στέκει πάντως το διπλό τόσο χαμηλά, σκέφτηκα και combo τύπου 1Χ με over 1,5 αλλά εντέλει απλά κόντραρα τη Ραπίντ.

Σεντ Ετιέν – Ρεν. Δεν θα ασχολιόμουν αλλά, ως έλεγε και ο αξέχαστος Γιώργος Παρασκευάς, «δεν κοιτάς ομάδες αλλά αποδόσεις» (σ.σ. ο πρώτος… στοιχηματονόμος). Γιατί αουτσάιντερ η Σεντ Ετιέν, επειδή δεν θα έχει κόσμο (αυξήθηκαν τα κρούσματα και απόψε είναι κεκλεισμένων); Οι «στεφανουά» θα μπορούσαν να έχουν 4/4 νίκες αν δεν έπεφτε η απόδοσή τους στο τελευταίο 20λεπτο στη Νάντη (2-2 από υπέρ τους 2-0 ως το 66’). Εξαιρετική δουλειά κάνει ο Κλοντ Πιέλ που βγάζει λαγούς από το καπέλο με πολλά πιτσιρίκια στην ομάδα. Και η Ρεν, εξαιρετική: ανατροπή στο τέλος παίζοντας μπαλάρα και 2-1 τη Μονακό, τρίτη σερί νίκη αλλά τούτη τη φορά με «κενά» διαστήματα στην απόδοσή της.


Χωρίς διπλό η Ρεν στο «Ζοφγέ Γκισάρ» από τον Μάη του 2011: 2-1 τότε με Μοντάνιο και Λερουά και βασικό τον εσχάτως «ερυθρόλευκο» Εμβιλά, δοκάρι είχε στο τέλος για τους «στεφανουά» ο ανερχόμενος… Ομπαμεγιάνγκ.

Μια χαρά το draw no bet στο 2.15 αλλά… με χαλάει αν λήξει ισόπαλο και δεν πληρωθώ, εξ ου και (κλασικά) το πήγα σε combo, αλίμονο αν δεν μπουν δύο γκολ σε τέτοιο ζευγάρωμα, ήτοι ανάμεσα σε δύο εξαιρετικές ομάδες.

Σαμπντόρια – Μπενεβέντο. Το 2017-18 πέρασε αλλά… δεν ακούμπησε από τη Serie A η Μπενεβέντο, επέστρεψε όμως πιο ώριμη, με ρεκόρ βαθμών ως και τη διακοπή και με τον Φιλίπο Ιντσάγκι να φέρνει παίκτες με εμπειρία στην κατηγορία. Η «Σαμπ» εκκίνησε με 3άρα από τη Γιουβέντους, μετά το πρώτο γκολ δεν της δόθηκε πέναλτι σε χέρι του Μπονούτσι (σ.σ. κλασική Γιούβε), στο τέλος λύγισε. Δεν έχει κλείσει ακόμη το αρκετά ελλιπές της ρόστερ, πήρε ήδη τον Καντρέβα από την Ιντερ που ίσως παίξει λίγο, γυρίζει ο Γκαμπιαντίνι. Υπέρ της Μπενεβέντο το pick, ασιατικό +0,25 με μισή πληρωμή σε ισοπαλία.



Trixie


🇦🇹 18:00 Σανκτ Πόλτεν 🆚 Ραπίντ Βιέννης 1X 🦊 2.11. (Netbet)

🇫🇷 18:00 Σεντ Ετιέν 🆚 Ρεν 1X & over 1,5 🦊 2.16. (Netbet)

🇮🇹 19:00 Σαμπντόρια 🆚 Μπενεβέντο 2 +0,25 A.H. 🦊 2.25. (Netbet)

30 χρόνια στον Βόλο, ποτέ ο Ολυμπιακός


Βόλος – ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος» δίνει αισίως το έκτο του επίσημο παιχνίδι στη σεζόν, εν μέσω Κρασνόνταρ εξ ου και η ενδεκάδα είναι γρίφος. Στα περσινά (τα μόνα τους άλλα επίσημα) νίκησε αφενός χωρίς να δεχτεί γκολ, αφετέρου με ένα γκολ και δύο κερδισμένα πέναλτι από τον… Λημνιό που πλέον παίζει στην Κολωνία. Γενικώς στον Βόλο ο ΠΑΟΚ έχει να ηττηθεί εδώ και 30 χρόνια. Νοκ άουτ οι Σφιντέρσκι, Μπίσεσβαρ, πιθανώς βασικοί οι δύο νεοφερμένοι, Τσόλακ και Ουαγκέ, ξεκουράζονται Καντουρί, Σβαμπ, δεν υπολογίζονται Ζαμπά, Μάτος. Ο Κροάτης, αν και δεν έχει φορέσει τα ασπρόμαυρα ακόμη, πληρώνει λίγο για anytime αλλά καλούτσικα για να ανοίξει το σκορ.

Ολυμπιακός – Παναιτωλικός. Γνωστά τα περισσότερα, θα νικήσει ο Ολυμπιακός, ενδιαφέρουσα η παράδοση. Ο ΟΣΦΠ είναι αήττητος σε 20 παιχνίδια ενάντια στους Αγρινιώτες, κερδίζοντας μάλιστα τα 17 από αυτά, επιμέρους ως γηπεδούχος έχει 10/10 νίκες με γκολ 25-4.

Ο Παναιτωλικός έχει προηγηθεί του Ολυμπιακού μόλις δύο φορές στην ιστορία τους, αμφότερες στο Φάληρο, το 2014 με τον Καμαρά και το 2016 με τον Κούσα, ενώ το περσινό έληξε με 2-0 με γκολ των Μασούρα (60’) και Μπουχαλάκη (91’). Rotation από τον Πέδρο Μαρτίνς, εκτός αποστολής Φορτούνης, Πέπε, Σουντανί, λογικά με Εμβιλά, Καμαρά η παράταση στα χαφ και τους Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά, Μασούρα πίσω από Ελ Αραμπί ή Χασάν. Κράτησα το Σερβάκι για σκόρερ.

 

Σκόρερ, ειδικό

 

🇬🇷 18:30 Βόλος 🆚 ΠΑΟΚ Πρώτο γκολ, Τσόλακ 🦊 4.33. (Novibet) 

Σκόρερ

 

🇬🇷 20:30 Ολυμπιακός 🆚 Παναιτωλικός Γκολ Ραντζέλοβιτς 🦊 2.65. (Novibet)

Έχουν προηγούμενα οι κόουτς…

Μπέτις – Ρεάλ Μαδρίτης. 4 Μαΐου 2016, Μαδρίτη. Η Ρεάλ, έχοντας αποσπάσει 0-0 στο Μάντσεστερ στον πρώτο ημιτελικό, υποτάσσει με 1-0 τη Σίτι με αυτογκόλ του Φερνάντο στο 20’, πάει στον τελικό και κατακτά, ξανά, το Champions League χάρη στην… αύρα του Ζινεντίν Ζιντάν.

Τεχνικός των «σίτιζενς», τότε, ο Μανουέλ Πελεγκρίνι, νυν της Μπέτις την οποία έχει οδηγήσει, με 2/2 νίκες, στην καλύτερη εκκίνηση της τελευταίας 10ετίας: Φεκίρ, Καρβάλιο, Κανάλες κάνουν τη διαφορά.

Η, δε, Ρεάλ έμεινε στο 0-0 στο Σαν Σεμπαστιάν απέναντι στη Σοσιεδάδ και μάλιστα γλίτωσε την ήττα χάρη στον Κουρτουά. Εκ νέου εκτός Αζάρ, Ασένσιο, Μαριάνο, Μιλιτάο, γυρίζει ο Ισκο, πιθανώς να τη δούμε με 4-4-2 (αντί για 4-3-3) και τους Μπενζεμά, Βινίσιους μπροστά. Και δεν είναι δα και εύκολη έδρα για τη «βασίλισσα», δε νίκησε εκεί στα τέσσερα από τα τελευταία δέκα. Την κόντραρα με τη Σοσιεδάδ, κάσαρα, θα την κοντράρω κι απόψε (αν και ΡΕΑΛιστής οπαδικά…).

 

Fun bet

 

🇪🇸 22:00 Μπέτις 🆚 Ρεάλ Μαδρίτης 1 🦊 4.65. (Stoiximan)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ