foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ34
ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Ισπανικό 25άρι, σερί προς «σπάσιμο» και… μπενάλντι

Μποζιονέλος | 12 Σεπ 2020 12:30
1361461.jpg

Η επάνοδος στον (στοιχηματικό) χειμώνα ήταν 100% επιτυχημένη.

Αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις, μετά από απόλυτο, πάντα αναφέρω ότι δεν γίνεται να περνάνε, πάντα, όλα. Νόμος της φυσικής! Άλλες φορές θα δείτε και μηδέν, άλλες τα μισά, άλλες λίγο χασούρα, άλλες λίγο κέρδος, άλλες, όπως χθες, γεμάτες τσέπες.

Και η λογική της στήλης αυξάνει τη δυσκολία: αναζήτηση special bets, διάφορων ειδικών δηλαδή, συν καμιά δυάδα (συχνά με γκολ) αν βγαίνει κλπ.

Χθες λοιπόν… 4/4 και πλήρωσαν:


  • 2.75 ο καταλογισμός πέναλτι στο Αρης – Λαμία.

  • 2.55 να σκοράρει ο Τζόλης στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ.

  • 2.70 η δυάδα των goal/goal στα ματς Γιαγκελόνια – Ποντμπεσκίτζιε και Ραπίντ Βιέννης - Αντμιρα Βάκερ.


Συνεχίζουμε, πάντα με την ίδια λογική και σκέψη…

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Γαλλικό momentum


Ένα και μοναδικό το δείγμα της Μονπελιέ ως τώρα στη Ligue 1, ήττα από την ανώτερή της Ρεν, μόνο θετικό ότι σκόραρε ο φορ Λαμπόρντ στον οποίο ποντάρουν πολύ στην πρωτεύουσα του Ερώ. Μπερδεμένος δείχνει αναφορικά με την ενδεκάδα ο Μισέλ ντερ Ζακαριάν, τιμωρημένος ο χαφ Μολέ για σήμερα ενάντια στη Νις (παρουσία ως 5.000 θεατών) που μπήκε τρομερά στη σεζόν.


Μετά το δύσκολο 2-1 επί της Λανς χάρη σε τέρματα του νεαρού Γκουϊρί, νίκησε και στο Στρασβούργο παίζοντας εξαιρετικά ενώ ήταν η σειρά του Ντόλμπεργκ να σκοράρει, προσαρμόστηκε και φέτος δείχνει… φορτσάτος. Γενικώς από μένα η φετινή Νις είναι… σημειωμένη για πολλά, ο Πατρίκ Βιεϊρά κάνει εξαιρετική δουλειά.

Στα της παράδοσης, 13-6-2 με γηπεδούχο τη Μονπελιέ με τελευταίο διπλό για τη Νις τον Μάρτιο του 2016 (μόνο διπλό και στις δύο έδρες στα τελευταία 15, μόνη νίκη των Νικαιωτών εκεί στα τελευταία 15), στο 17-11-13 η συνολική τους παράδοση και στις δύο έδρες. Παίρνει για ρίσκο, το momentum βοηθά.



Ρίσκο


🇫🇷 18:00 Μονπελιέ 🆚 Νις ⏩ 2 🦊 3.50. (Bet365)


Λευκορώσικο ρίσκο


Εκείνη τη… Λευκορωσία, που τόσο καλά μας πλήρωνε κατά τη διάρκεια του lockdown, την αμελήσαμε λίγο, ομολογώ.


Επανέναρξη, με την (ισόβαθμη της ΜΠΑΤΕ στην κορυφή) Σαχτιόρ Σόλιχορσκ να υποδέχεται τη Βίτσεμπσκ έχοντας νέο τεχνικό μετά την αιφνίδια, προ ολίγων ημερών, παραίτηση του Γιούρι Βερνίντουμπ ελέω προσωπικών ζητημάτων – και τον διαδέχθηκε ο Ουκρανός Ρόμαν Γκρίγκορτσουκ που εργαζόταν τα τελευταία χρόνιας στο Καζακστάν για λογαριασμό των Καμπάλα και Αστάνα. Νεανική ομάδα η Βίτσεμπσκ, έχει άγνοια κινδύνου και ίσως βρει γκολ, σε μια ρισκαδόρικη επιλογή.



Special bet


🇧🇾 18:00 Σαχτιόρ Σόλιχορσκ 🆚 Βίτσεμπσκ ⏩ Goal/goal 🦊 2.20. (Netbet)

Θα… σπάσει το σερί;


Στο μοναδικό παιχνίδι της Super League Interwetten που διεξάγεται σήμερα, ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Παναιτωλικό και έχει ενδιαφέρον το… σερί τους. Στο 6-0-6 η συνολική παράδοση: 6-0-0 για τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, 6-0-0 για τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο! Μάλιστα ο Παναιτωλικός έχει βάλει δύο γκολ στις επισκέψεις του στην Κρήτη, όσα έχει βάλει και ο ΟΦΗ στο Αγρίνιο. Να συνεχιστεί και φέτος; Θα δούμε.


Για τον ΟΦΗ, που τρέφω μεγάλο respect στο rebranding του συλλόγου και στον τρόπο που αντιμετωπίζει γενικά το ποδόσφαιρο, εμμένω ότι ίσως η περσινή σεζόν αποδεχθεί… φωτοβολίδα: τον έμαθαν, θα τον αντιμετωπίζουν πολύ πιο σοβαρά φέτος. Ο Παναιτωλικός σώθηκε στο τσακ, και ελέω της ποινής της Ξάνθης ενώ στοχεύει σήμερα να μην ηττηθεί σε πρεμιέρα για πρώτη φορά: ηττήθηκε και στις προηγούμενες οκτώ του στη Super League.

Ο ΟΦΗ, που έκανε καλές μεταγραφές, έχει να σκέπτεται και τον Απόλλωνα Λεμεσού ενόψει Πέμπτης, δεν έχει για σήμερα Τσιλιανίδη, Σόουζα, Σελίμοβιτς, Σολίς, με αρκετές αλλαγές οι Αγρινιώτες και η ενδεκάδα είναι γρίφος.

Ως… αριθμολάγνος, εννοείται ότι κόντραρα το σερί των νικών στην κάθε έδρα. Για να δούμε….

Τρεισήμισι χρόνια αήττητη στο «Ανφιλντ»


Με αντίπαλο τη νεοφώτιστη Λιντς ξεκινά την υπεράσπιση του τίτλου της η Λίβερπουλ, στο «Ανφιλντ», έχασε τον πρώτο τίτλος της χρονιάς, πέναλτι από την Αρσεναλ για το Σούπερ Καπ, μόνο τον Τσιμίκα απέκτησε, έφυγαν Λόβρεν, Λαλάνα, την… κάνει λογικά και ο Βαϊνάλντουμ. Η Λιντς επέτρεψε εκεί όπου… ανήκει, στη μεγάλη κατηγορία ύστερα από 16 χρόνια, ο Μαρσέλο Μπιέλσα κάνει τρομερή δουλειά στο «Ελαντ Ρόουντ», πήρε τον εξαιρετικό φορ Ροδρίγο της Βαλένθια, πήρε τον στόπερ Κοχ της Φράιμπουργκ, ψάχνει κι άλλους.

Όσο για τα στατιστικά; Στο 48-11-0 το αήττητο σερί της Λίβερπουλ στο «Ανφιλντ» για το πρωτάθλημα (!) με τελευταία ήττα τον Απρίλιο του 2017 από την Κρίσταλ Πάλας ενώ μόνο μια φορά ηττήθηκε ως γηπεδούχος σε πρεμιέρα, ούσα πρωταθλήτρια την προηγούμενη, κι αυτή το… 1923. Και η Λιντς έχει όμως να… επιδείξει σερί: 5-7-0 στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν στις 12 περιόδους που βρέθηκε στην Premier League.


Στα μεταξύ τους, σερί 6-2-0 για τη Λίβερπουλ μετά το 2-1 της Λιντς στο «Ανφιλντ» για την Premier League, τον Απρίλιο του 2001 με γκολ του Στίβεν Τζέραρντ από τη μια, του Ρίο Φέρντιναντ και του Λι Μπόιερ από την άλλη.

Στοιχηματικά, ναι μεν ο Μο Σαλάχ… κυνηγά το σερί του Τέντι Σέριγχαμ, με τέσσερις σερί πρεμιέρες σκοράροντας, αλλά ο Αιγύπτιος σπάνια ξεκινά, τέτοια εποχή, φορτσάτος. Η Λιντς θαρρώ ότι γκολ θα βρει, όπως έπραξε στις επτά από τις τελευταίες οκτώ επισκέψεις της στο «Ανφιλντ».



Δυάδα (απόδοσης 3.77)


🇬🇷 18:00 ΟΦΗ 🆚 Παναιτωλικός ⏩ Χ2 🦊 2.02. (Stoiximan)
🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 19:30 Λίβερπουλ 🆚 Λιντς ⏩ Goal/goal 🦊 1.87. (Stoiximan)

Ρεκόρ στον τελικό, ούτως ή άλλως!


Το ρεκόρ της πιο αργοπορημένης απονομής του Κυπέλλου Ελλάδας, το οποίο άντεξε εξήντα ολόκληρα χρόνια, καταρρίπτεται με τη διεξαγωγή του πολύπαθου τελικού ΑΕΚ-Ολυμπιακός, απόψε στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου! Το 1960 το ημερολόγιο έδειχνε 11 Σεπτεμβρίου, όταν ο Ολυμπιακός νίκησε 3-0 τον Παναθηναϊκό στον επαναληπτικό τελικό.

Sportingbet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Ευελιξία στις συναλλαγές
check_3c
24ωρo chat στα Ελληνικά
check_3c
Εξελιγμένο Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Μία σειρά από γεγονότα οδήγησαν στην υπερβολική αυτή αργοπορία πριν από 60 χρόνια. Το πρωτάθλημα, που ήταν και το πρώτο με τη μορφή της Α' Εθνικής, άργησε να ολοκληρωθεί, ακριβώς επειδή είχε αργήσει να αρχίσει (λόγω των παρασκηνιακών διεργασιών μέχρι τη συγκρότησή του). Στις 24 Ιουλίου διεξήχθη η τελευταία αγωνιστική και επειδή Παναθηναϊκός και ΑΕΚ ισοβάθμησαν στην κορυφή, ακολούθησε και μπαράζ μία εβδομάδα αργότερα (νίκησε 2-1 το «τριφύλλι»). Τοιουτοτρόπως, ο τελικός του Κυπέλλου, Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, διεξήχθη στις 7 Αυγούστου.

Ελάτε, όμως, που και πάλι δεν προέκυψε νικητής. Το 1-1 στον τελικό (50' Μπέμπης / 16' Παπαεμμανουήλ) σήμαινε ότι έπρεπε να διεξαχθεί επαναληπτικός τρεις ημέρες αργότερα. Η ΕΠΟ, όμως, ανακοίνωσε την ίδια κιόλας ημέρα ότι το ματς μετατίθετο για την επόμενη περίοδο, φοβούμενη το κλίμα, που μύριζε... μπαρούτι. Διότι στο τελευταίο ημίωρο του τελικού, οι οπαδοί και των δύο ομάδων αποδοκίμαζαν τους 22 παίκτες, κατηγορώντας τους ότι επεδίωκαν την ισοπαλία για να πάνε σε επαναληπτικό και να καρπωθούν τα επιπλέον κέρδη από τις εισπράξεις!


Εντέλει ορίστηκε για τις 11 Σεπτεμβρίου 1960 και ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-0 με δύο γκολ του Κώστα Πολυχρονίου (25', 32') και ένα του Γιώργου Σιδέρη (82'). Ο Δημήτρης Θεοφάνης, βασικό στέλεχος του Παναθηναϊκού τότε, υπονοεί στο βιβλίο του «Γήπεδο Αλεξάνδρας και Πράσινης Τσόχας» ότι ούτε αυτό το ματς έμοιαζε με... πόλεμο. Το συνδέει μάλιστα με το άνετο 4-1 με το οποίο νίκησε η ομάδα του στο Καραϊσκάκη, στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, χάρη στο οποίο πήγε στο μπαράζ για τον τίτλο. Εξήντα χρόνια μετά, όμως, τι σημασία έχει να τα σκαλίζουμε;

Θυμίζει 1966 το φετινό (ΕΠΟ, αναβολές κλπ.)


Στα… φετινά, το παιχνίδι θα αποτελούσε την κορύφωση της περιπετειώδους σεζόν, αν είχε διεξαχθεί στις 24 Ιουλίου, αλλά έχει χάσει πολύ από το ενδιαφέρον του, ύστερα από τις δύο αναβολές. Η ΑΕΚ θέλει να αποφύγει την ήττα σε τέταρτο σερί τελικό (είχε χάσει τους τρεις προηγούμενους από τον ΠΑΟΚ), κάτι που δεν έχει πάθει καμία άλλη ομάδα στο παρελθόν. O Ολυμπιακός στοχεύει στο 18ο νταμπλ της ιστορίας του και πρώτο μετά το 2015, για να ξεφύγει κι άλλο από τους άλλους δύο «μεγάλους» του κέντρου: ο Παναθηναϊκός έχει μόλις οκτώ και η ΑΕΚ δύο.

ΑΕΚ εναντίον Ολυμπιακού λοιπόν σε ουδέτερο, σε άδειες εξέδρες και με τα περσινά ρόστερ. Οι δύο τους ανταμώνουν για 8η φορά σε τελικό, 3 οι νίκες της «Ενωσης» (1956, 2002, 2016), άλλες τόσες των Πειραιωτών (1953, 2006, 2009) και υπάρχει και το 1966 όταν ο Ολυμπιακός δεν κατέβηκε διαμαρτυρόμενος για την απόφαση της ΕΠΟ να ορίσει τον ημιτελικό Καβάλα – ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και όχι στη βόρεια Ελλάδα, ως όριζε τότε ο κανονισμός.


Αγωνιστικά, η ΑΕΚ από φέτος δεν έχει Μπάρκα, Οικονόμου, Γιακουμάκη, Βράνιες, Αραούχο, Χουλτ, Κλωναρίδη, αποκτήθηκαν αλλά δεν υπολογίζονται οι Ανσαριφάρντ, Ινσούα, Ενομπακάρε, Χιντ, τραυματίας είναι ο Σιμάνσκι. Με 4-3-3 ο Μάσιμο Καρέρα, με Βέρντε ή Αλμπάνη δίπλα σε Ολιβέιρα, Λιβάια μπροστά.

Χωρίς Τσιμίκα, Ομάρ, Γκιλιέρμε από φέτος ο Ολυμπιακός, προστέθηκαν στο ρόστερ (και δεν υπολογίζονται για απόψε, επίσης) οι Ραφίνια, Χολέμπας, Πέπε, Εμβιλά, Κρίστινσον, τραυματίες ο Σα και ο Κούτρης, αμφίβολος ο Σουντανί, στην αποστολή αλλά ερώτημα ο υπό αποχώρηση Σεμέδο. Με 4-2-3-1 ο Πέδρο Μαρτίνς, με Τζολάκη βασικό κίπερ και με Μασούρα, Φορτούνη, Βαλμπουενά πίσω από τον Ελ Αραμπί.

16 από τους 77 τελικούς στην ιστορία του Κυπέλλου Ελλάδος δεν κρίθηκαν στο 90λεπτο, εξ αυτών επτά οδηγήθηκαν στα πέναλτι και οι δύο φετινοί φιναλίστ μετείχαν σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις: 3 η ΑΕΚ, 4 ο Ολυμπιακός! Η «Ενωση» το πήρε το ’97 με τον Παναθηναϊκό και το έχασε το ’94 ξανά από τον Παναθηναϊκό και το ’10 από τον Ολυμπιακό. Ο οποίος Ολυμπιακός, στις προηγούμενες περιπτώσεις τελικών του που κρίθηκαν στα πέναλτι, έχασε το ’74 από τον ΠΑΟΚ, το ’76 από τον Ηρακλή και το ’88 από τον Παναθηναϊκό!

Σας… τα εξηγώ ωραία; Δέκα χρόνια έχει να κριθεί στα πέναλτι, ξανά σε ΑΕΚ – Ολυμπιακός, γιατί όχι; Ούτως η άλλως, προς ενωσίτικη κατάκτηση στράφηκα, κυρίως ελέω του αποψιλωμένου ρόστερ των πρωταθλητών.



Special bet


🇬🇷 21:00 ΑΕΚ 🆚 Ολυμπιακός ⏩ Κατάκτηση, ΑΕΚ 🦊 2.10. (Stoiximan) 

Special bet


🇬🇷 21:00 ΑΕΚ 🆚 Ολυμπιακός ⏩ Να κριθεί στα πέναλτι 🦊 6.55. (Betshop)

Μακροχρόνια Primera Division…


…sorry αλλά αυτό το «La Liga», και με άρθρο μπροστά, δεν μπορώ να το γράφω. Μου τη δίνει. Σέντρα στην Ισπανία λοιπόν όπου μόνο μια φορά τα τελευταία 16 χρόνια ο τίτλος δεν πήγε σε Ρεάλ ή Μπαρτσελόνα (ελέω Ατλέτικο, το 2013-14). Και, μεταξύ μας, οι δύο «αιώνιες» δεν πείθουν και τόσο απόλυτα φέτος… For the record, η Ρεάλ είναι στο 1.70 και η Μπάρτσα στο 2.50, δεν ποντάρονται για τίτλο σε τέτοιες τιμές.

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Υψηλά όρια στοιχηματισμού
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Και ποτέ άλλοτε πριν την έναρξη ενός πρωταθλήματος στην Ισπανία ενδιέφερε τόσο λίγο ποια τελικά θα σηκώσει το τρόπαιο. Ίσως διότι η ποιότητα του ποδοσφαίρου στη χώρα έχει πέσει κατακόρυφα τα τελευταία δύο χρόνια όπως φαίνεται και από τα αποτελέσματα των «μεγάλων» στο Champions League. Ίσως επειδή τη δεδομένη περίοδο, η Ρεάλ είναι το απόλυτο φαβορί, ενώ το δράμα, την αγωνία και το θέαμα εκτός γηπέδων υπόσχεται να το προσφέρει απλόχερα η Μπαρτσελόνα και ο Λιονέλ Μέσι.

Βέβαια ο Ζινεντίν Ζιντάν νιώθει μία ιδιαίτερη έλξη προς το πρωτάθλημα. Μεγαλύτερη από το Champions League, άλλωστε πήρε με τη Ρεάλ και παραπάνω από ένα. Ο Γάλλος για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν θα επιδιώξει να καθοδηγήσει τους παίκτες του στην κορυφή με τη γνωστή φόρμουλα: ηρεμία στ’ αποδυτήρια, σοβαρότητα στον αγωνιστικό χώρο, έμφαση στην αμυντική λειτουργία κι ενώ αυτή την περίοδο περιμένει πολλά περισσότερα από τον Εντέν Αζάρ που αποτελεί τη... μεταγραφή αυτού του καλοκαιριού. Άλλωστε ο Φλορεντίνο Πέρεθ αποφάσισε να μην επενδυθούν χρήματα, τουλάχιστον όχι προτού φύγουν οι... ανεπιθύμητοι, είτε διότι ευελπιστεί να δελεάσει τον Κιλιάν Εμπαπέ στο άμεσο μέλλον, είτε επειδή λόγω της οικονομικής κρίσης εξαιτίας της πανδημίας και με το club «φορτωμένο» με δάνειο 575 εκατομμυρίων ευρώ για την ανοικοδόμηση του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», δεν είναι καιρός για έξοδα.

Στη, δε, Μπαρτσελόνα ο Μέσι θα ζήσει μία σεζόν στο... μικροσκόπιο. Κάθε του κίνηση, μορφασμός, χειρονομία, πανηγυρισμός και έκφραση απογοήτευσης, κάθε του λέξη και κάθε του σιωπή, θα ερμηνευτούν και θ’ αναλυθούν ώστε να βγουν τα συμπεράσματα: για τις ηγετικές ικανότητές του, τον χαρακτήρα του, την κόντρα του με τον πρόεδρο Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου, τη σχέση με τον νέο τεχνικό Ρόναλντ Κούμαν, αλλά και με τους συμπαίκτες του. Κάποιους απ’ αυτούς τούς αποκάλεσε μάλιστα «καλύμματα σε τρύπες» στη συνέντευξη ανακοίνωσης της παραμονής του. Κι όλα αυτά, ενώ ο Ολλανδός κόουτς προσπαθεί να «χτίσει» μία ανταγωνιστική ομάδα, ικανή να διεκδικήσει όλες τις κούπες μετά την πρώτη άτιτλη σεζόν του κλαμπ εδώ και 12 χρόνια, που ολοκληρώθηκε με την ιστορική ήττα 8-2 από την Μπάγερν στη Λισσαβώνα.

Κι αν δεν πάει σε αυτές ο τίτλος, πού; Η Ατλέτικο, αν άλλαζε τον Ντιέγο Σιμεόνε, θα το συζητούσαμε – τον έχει βαρεθεί η ψυχή μου. Ο «Τσόλο» πρέπει να εκμεταλλευτεί καλύτερα τον Ζοάο Φέλιξ, τον παίκτη των 126 εκατ. ευρώ. Υπάρχει η Σεβίλλη, ξανά κάτοχος του Europa League και ενισχυμένη με Ράκιτιτς και Οσκαρ Ροντρίγκεθ, υπάρχει η Βιγιαρεάλ που έκλεισε έναν κύκλο μην έχοντας πια Σάντι Καθόρλα, Μπρούνο αλλά και τον κόουτς Χάβι Καγέχα (ήρθε ο Ουνάι Εμερι).

Αντίθετα, η Βαλένθια είναι σε κρίση: έχασε πέντε βασικούς (Ροδρίγο, Τόρες, Παρέχο, Κοκελέν, Γκαράι), οι οπαδοί απαιτούν από τον ιδιοκτήτη Πίτερ Λιμ ν’ αποχωρήσει και ο γνώριμός μας Χάβι Γκράθια καλείται αν βγάλει το φίδι από την τρύπα. Για την 6η και την 7η θέση, με την τελευταία να οδηγεί κι αυτή υπό προϋποθέσεις στην Ευρώπη, θα γίνει μεγάλη μάχη. Η Σοσιεδάδ ενισχύθηκε με τον Νταβίδ Σίλβα, η Μπέτις πόνταρε στον κόουτς Μανουέλ Πελεγκρίνι, η Χετάφε και η Γρανάδα με «όπλο» την άμυνά τους θα δυσκολέψουν τη ζωή των αντιπάλων τους, ενώ στο κόλπο ευελπιστούν να μπουν η Αθλέτικ Μπιλμπάο και η Θέλτα. Για την παραμονή, οκτώ ομάδες θα παλέψουν: πέραν των νεοφώτιστων Κάντιθ, Ελτσε -του 40άρη γκολτζή Νίνο- και Ουέσκα, υπάρχουν Αλαβές, Εϊμπαρ, Λεβάντε, Οσασούνα και Βαγιαδολίδ.

Τα πάντα όμως είναι θέμα αποδόσεων: καλοπληρώνει το να μπει η Βιγιαρεάλ… σφήνα στην 4άδα, αφήνοντας εκτός Ατλέτι ή Σεβίλλη δηλαδή: δεν είναι απίθανο. Πιο… extreme να είναι στη δυάδα η Ατλέτικο, εξ ου και πληρώνει πολύ (στο 7άρι).

Από τις νεοφώτιστες, με έπεισε η ανάλυση στο αφιέρωμα του Γιώργου Ραπτάκη για την Ουέσκα, που ίσως πάει καλά και πλασαριστεί στο πρώτο μισό (εκεί τον κοντράρω τον Χόρχε), funbetικα εννοείται με τέτοια απόδοση. Και, για φούντο, η Αλαβές που σώθηκε οριακά πέρυσι, δεν ενισχύθηκε και ποντάρει στην ομοιογένεια. Δεν αρκεί.

 

Μακροχρόνια Primera Division 

 

🇪🇸 Στην 4άδα ⏩ Βιγιαρεάλ 🦊 5.50. (Stoiximan)

🇪🇸 Στην 10άδα ⏩ Ουέσκα 🦊 25.00. (Stoiximan)

🇪🇸 Υποβιβασμός ⏩ Αλαβές 🦊 5.00. (Novibet)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ