foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ27
PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Ο βαυαρικός εφιάλτης του Γκαρσιά και οι τεχνικοί του φθινοπώρου

Μποζιονέλος | 19 Αυγ 2020 11:53
pjimage-16.jpg

A Paris… Η Παρί Σεν Ζερμέν έκανε, επιτέλους μετά από τόσα χρόνια, το όνειρο πραγματικότητα και έφτασε στον τελικό. Αν θα το πάρει ή όχι θα… φανεί το βράδυ της Κυριακής 23 Αυγούστου και ενάντια σε Μπάγερν ή Λυών, που θα γίνει γνωστό απόψε.

«Η δύναμη είναι μαζί τους» έγραψε η «L’Equipe», παραφράζοντας με τον πόλεμο των άστρων, για το 3-0 επί της Λειψίας.

Η Παρί έκανε πάντως το 4/4 σε προκρίσεις κόντρα σε γερμανικές ομάδες, αν λέει κάτι ενόψει… Μπάγερν που, κακά τα ψέματα, γκραν φαβορί είναι απόψε. Επίσης:


  • έγινε η πέμπτη διαφορετική γαλλική ομάδα που φτάνει στον τελικό του θεσμού, μόνο Αγγλία (8), Γερμανία και Ιταλία (από 6) έχουν περισσότερες.

  • η Μαρσέιγ το 1993 είναι η μόνη… γαλλική με τρόπαιο, έφτασαν σε τελικό, αλλά το έχασαν η ίδια (1991), η Ρεμς (1956 και 1959), η Σεντ Ετιέν (1976) και η Μονακό (2004).

  • καμία άλλη ομάδα δεν σκόραρε περισσότερα σερί ματς στα Κύπελλα Ευρώπης εκτός από τη Ρεάλ (2011-14) και τη… νυν Παρί.

  • ο Νεϊμάρ έφτασε τις 24 ασίστ στο Champions League, περισσότερες και από τον Κριστιάνο Ρονάλντο (20).

  • o Ανχελ ντι Μαρία αριθμεί 12 γκολ και 22 ασίστ σε 40 φετινά ματς με την Παρί.


🦊 Και στοιχηματικά καλά μας πήγε, πλήρωσε και το 2.02 του combo της παριζιάνικης νίκης με over 1,5 στο ματς, και το 1.87 του ασιατικού under 5 σε κάρτες (τέσσερις βγήκαν).

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ




Δαυίδ εναντίον Γολιάθ, part 2


Λυών εναντίον Μπάγερν λοιπόν απόψε στη Λισαβόνα, σε ημιτελικό όπου, κακά τα ψέματα, κάθε άλλο παρά από την πρόκριση των Βαυαρών θα συνιστά… βόμβα μεγατόνων. Αλλά, μπάλα είσαι, ποτέ δεν ξέρεις…

Η Λυών έχει κάνει υπέρβαση, κακά τα ψέματα. Προημιτελικά είχε ξαναπάει, της έλαχε φέτος το πρώτο φαβορί για τον τίτλο, η Μάντσεστερ Σίτι, και την υπέταξε δικαιότατα με 3-1. Η τακτική του Ρούντι Γκαρσιά με άπλωμα των γραμμών σε πλάτος και στένεμα σε μήκος, με διπλά μαρκαρίσματα (τι Νεϊμάρ, τι Στέρλινγκ) είχε φανεί στο 0-0 του τελικού του Κυπέλλου με την Παρί, ενώ βρήκε απέναντί της μια ανοιχτή άμυνα που τιμώρησαν οι Κορνέ και Ντεμπελέ. Πρακτικά πλήρης η OL, με 3-4-1-2 πάει ο Γκαρσιά απόψε, με τον τρομερό Αουάρ πίσω από Εκαμπί και Ντεπάι, «αρχινάει» (sic) ξανά από τον πάγκο ο Ντεμπελέ, ενώ τον Νταναγιέρ θα βοηθά στο μαρκάρισμα του Λεβαντόφσκι ο χαφ Ντιμπουά.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Η Μπάγερν έκανε το… απλό με την Μπαρτσελόνα: την πίεσε ψηλά και τη διέλυσε με το απίστευτο, ακόμη και τόσα 24ωρα μετά, 8-2, κάλλιστα θα μπορούσε κι άλλα γκολ και πλέον προβάλει ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον τίτλο (από το 4άρι έπεσε στο 1.60). Οι Βαυαροί δεν έχουν ήττα στα τελευταία 28 επίσημα ματς (27-1-0) μετρώντας 19 (!) συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, μόνο η Λειψία τη φρέναρε (0-0). Κι αν νικήσει κι απόψε, ισοφαρίζει το απόλυτο σερί του Champions League με 10 συνεχόμενες. Χωρίς απουσίες ο Φλικ, γύρισε ο μπακ Παβάρ αλλά θα προφυλαχθεί, παραμένει βασικός εκεί δεξιά ο Κίμιχ, δεν αλλάζει το 4-2-3-1 με τον Λεβαντόφσκι στην κορυφή και τους Γκνάμπρι, Μίλερ, Πέρισιτς πίσω του, ο τελευταίος προτιμάται αντί του εδώ και καιρό ντεφορμέ Κομάν.

Οι προπονητές του φθινοπώρου


Με διαφορά 20 ημερών έγιναν οι δύο ανακοινώσεις που, εντέλει, άλλαξαν τον φετινό ρου της ιστορίας της Λυών και της Μπάγερν, που απόψε κοντράρονται στον έτερο ημιτελικό του Champions League, στο (άδειο) «Ζοσέ Αλβαλάδε» της Λισσαβώνας. Στις 14 Οκτωβρίου δόθηκαν τα κλειδιά της OL στον Ρούντι Γκαρσιά και στις 3 Νοεμβρίου εκείνα των Βαυαρών στον Χάνζι Φλικ. Ανέλαβαν όταν όλα πήγαιναν στραβά. Αποτέλεσμα; Στην 4άδα του κορυφαίου θεσμού!

Όχι πως βέβαια η κατάσταση στους Γάλλους είναι ονειρική, ο Γκαρσιά υπό απόλυση ήταν, με τη Λυών να μένει εκτός Ευρώπης ούσα 7η στη Ligue 1 και χάνοντας στον πρόσφατο τελικό Λιγκ Καπ από την Παρί, έστω και στα πέναλτι. Ο Γκαρσιά ήταν απλά το σωσίβιο του προέδρου Ζαν-Μισέλ Ολάς μετά το αποτυχημένο πείραμα με τον Σιλβίνιο στον πάγκο ωστόσο, ως πρώην «Μαρσεγέζος», μόνο αποδεκτός δεν είναι από τους οπαδούς του club.


Αντίθετα, ο άγνωστος σε πολλούς Φλικ ήταν εκεί για να μαζέψει τα κομμάτια της Μπάγερν μετά την παραίτηση του Νίκο Κόβατς. Τότε ακουγόταν ότι ο Κροάτης τα είχε σπάσει με τους μισούς παίκτης και η επιλογή ενός άπειρου τεχνικού, ξένισε και προκαλούσε αμφιβολίες. Αμ, δε. Ο Χανς Ντίτερ Φλικ έβαλε τα πράγματα σε τάξη, διόρθωσε πολλές από τις παθογένειες και κέρδισε την εμπιστοσύνη των αποδυτηρίων.

Και στη μέση ο…


…Κορεντίν Τολισό. Στα 16 του είχε στείλει μήνυμα στη Λυών με βίντεο (από τις πρώτες εικόνες του OLTV) με ευχές να νικήσει την Μπάγερν στα ημιτελικά του τότε Champions League. Δέκα χρόνια από τότε, φορά τη φανέλα των Βαυαρών και θα αντιμετωπίσει την ομάδα της καρδιάς του στα ημιτελικά του θεσμού. «Ξέρω τι είναι ικανοί να κάνουν. Δεν χάνω παιχνίδι τους όταν μπορώ», είπε.

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Υψηλά όρια στοιχηματισμού
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Ο Τολισό ξεκίνησε από την ακαδημία της Λυών, έπαιξε στην πρώτη ομάδα και μεταγράφηκε το 2017 στην Μπάγερν.

Ο βαυαρικός του εφιάλτης


Η αλήθεια είναι ότι η Μπάγερν έχει… στοιχειώσει τον Ρούντι Γκαρσιά, έναν προπονητή που ανέκαθεν ακολουθούσε η «ρετσινιά» πως κόντρα στις μεγάλες ομάδες δεν μπορούσε να πάρει αποτελέσματα. Κάτι που εντέλει διέψευσε με τις προκρίσεις της Λυών επί της Σίτι και τη Γιουβέντους.


  • Το 2012-13 η Λιλ, όπου εργαζόταν, συνετρίβη με 6-1 στο Μόναχο από την Μπάγερν, σε ματς ομίλων, με χατ-τρικ του Κλαούδιο Πισάρο.

  • Το 2014-15 ο Γκαρσιά εργαζόταν στη Ρόμα και η Μπάγερν, ξανά σε ματς ομίλου, πέρασε… αέρας από το «Ολίμπικο» με 7-1 (δύο ο Αριεν Ρόμπεν).



Αραγε η Rekordmeister, που προέρχεται από το 8-2 επί της Μπαρτσελόνα, επιφυλάσσει και… τρίτο εφιάλτη για τον Γκαρσιά;

Η παράδοση: απόψε το 9ο ματς τους


Ραντεβού… υπ’ αριθμόν πέντε για Μπάγερν και Λυών στην Ευρώπη. Και τα οκτώ άλλα ματς ήταν στο πλαίσιο του Champions League, 4-2-2 υπέρ των Βαυαρών ο απολογισμός, 3/4 φορές έπαιξαν σε ομίλους και μια, συμπτωματικά ως φέτος, στα ημιτελικά.

Συνολικά η Λυών αριθμεί 12-8-11 κόντρα σε γερμανικές ομάδες, έχει 2-3-1 στα τελευταία έξι, ενώ η Μπάγερν ενάντια σε Γάλλους μετρά 18-5-12, είναι 8-03 μετά το προ 11ετίας 1-1 με τη Λυών.

2000-01, όμιλοι Champions League: Μπάγερν – Λυών 1-0, Λυών – Μπάγερν 3-0.

Συναντήθηκαν στη β’ φάση των ομίλων, ως διεξαγόταν τότε η νυν των «16», με την Μπάγερν με απολογισμό 4-1-1 να τερματίζει πρώτη, μπροστά από Αρσεναλ, Λυών και Σπαρτάκ. Στο Μόναχο η τότε ομάδα του Οτμαρ Χίτζφελντ νίκησε 1-0 τους Γάλλους με τέρμα του Γέρεμις, αλλά στο «Ζερλάν» η Λυών επιβλήθηκε με το εμφατικό 3-0, με δύο γκολ του (γνώριμού μας) Γκοβού κι ένα του Λεγκλ για την ομάδα του Ζακ Σαντινί.


Η Μπάγερν, αποκλείοντας Γιουνάιτεντ και Ρεάλ, πήρε το τρόπαιο νικώντας στα πέναλτι τη Βαλένθια στον τελικό του Μιλάνου.

2003-04, όμιλοι Champions League: Λυών – Μπάγερν 1-1, Μπάγερν – Λυών 1-2.

Στελέχωσαν γκρουπ μαζί με Σέλτικ και Αντερλεχτ και οι Γάλλοι πήραν την πρώτη θέση. Στο «Ζερλάν» διαμόρφωσαν το 1-1 τα γκολ των Λουιντουλά (88’) και Ρόι Μακάι (25’), βασικοί για την ομάδα του Πολ Λε Γκεν δύο μετέπειτα παίκτες του Παναθηναϊκού, οι Μικαέλ Εσιέν και Σίντνεϊ Γκοβού. Και, στο Μόναχο, η Λυών πήρε τη νίκη με 2-1 με τέρματα από Ζουνίνιο Περναμπουκάνου και Ζιοβάνι Ελμπερτ, με τον Βραζιλιάνο να μην πανηγυρίζει, έχοντας φορέσει τη φανέλα της Μπάγερν τις προηγούμενες έξι σεζόν.

Εντέλει η Μπάγερν αποκλείστηκε στους «16» από τη Ρεάλ και η Λυών στους «8» από την Πόρτο.

2008-09, όμιλοι Champions League: Μπάγερν – Λυών 1-1, Λυών – Μπάγερν 2-3.

Συνέθεσαν τον 2ο όμιλο, μαζί με Φιορεντίνα και Στεάουα και κατέλαβαν την πρώτη δυάδα. Στο Μόναχο η Ολιμπί του Κλοντ Πιέλ πήρε 1-1 με αυτογκόλ του Ντεμικέλις (25’) και ισοφάριση του Ζε Ρομπέρτο (52’) και πλην του Γκοβού, σταθερή αξία τότε, έπαιζε με τον μετέπειτα «ερυθρόλευκο» Ζαν Μακούν και τον μετέπειτα «πράσινο» Ζαν Αλέ Μπουμσόνγκ. Στο «Ζερλάν» η Μπάγερν νίκησε 3-2 με δύο γκολ του Μίρο Κλόσε κι ένα του Ριμπερί, για τη Λυών σκόραραν οι Γκοβού και Μπενζεμά ενώ βασικός είχε παίξει ο Αντονί Μουνιέ, ως πρόπερσι στον Παναθηναϊκό και πέρυσι στον Παναιτωλικό.

Η Λυών αποκλείστηκε στους «16» από την Μπαρτσελόνα, η οποία απέκλεισε και την Μπάγερν στους «8»

2009-10: ημιτελικά Champions League: Μπάγερν – Λυών 1-0, Λυών – Μπάγερν 0-3.

Τα πρώτα τους, ως φέτος, νοκ άουτ για Μπάγερν και Λυών έλαβαν χώρα πριν από δέκα, και κάτι, χρόνια. Η Μπάγερν περνάει με τα χίλια ζόρια από τον όμιλο, όπου βγαίνει πρώτη η Μπορντό και στα νοκ άουτ αποκλείει Φιορεντίνα και Γιουνάιτεντ. Η Λυών, που είχε μείνει πίσω από τη Φιορεντίνα στο δικό της γκρουπ, απέκλεισε τη Ρεάλ και την Μπορντό σε έναν σπάνιο γαλλικό «εμφύλιο» στα Κύπελλα Ευρώπης. Η ομάδα του Λουίς φαν Χάαλ ήταν εξαιρετική στα ημιτελικά και πέρασε, με γκολ του Ρόμπεν στο 69’ στο Μόναχο παρά την αποβολή του Ριμπερί από το 37’ (κόκκινη είδε και ο Τουλαλάν στο 53’), και με 3-0 στο «Ζερλάν» χάρη σε χατ-τρικ του Ιβιτσα Ολιτς.


Στον τελικό της Μαδρίτης όμως, ελλείψει του τιμωρημένου Φρανκ Ριμπερί, έλαμψαν ο Ντιέγο Μιλίτο και η τακτική του Ζοσέ Μουρίνιο, οι οποίοι οδήγησαν την Ιντερ στο πρώτο της τρόπαιο στον θεσμό μετά από 45 χρόνια (2-0).

Στοιχηματικά…


…τι να συζητήσεις; Ναι, η Λυών κέρδισε σεβασμό και εκτίμηση αλλά η Σίτι όντως δεν ήταν ανίκητη φέτος. Απέναντι στο… βαυαρικό βουνό, όμως; Η αλήθεια είναι ότι οι Γάλλοι σκόραραν τρεις φορές ενάντια στην ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα σε κόντρα επίθεση, όχι ενάντια σε οργανωμένη άμυνα και οι Γερμανοί αφελείς δεν είναι.

Η Μπάγερν μετρά τέσσερις σερί αποκλεισμούς στα ημιτελικά, όλους από ισπανικές ομάδες: δις από Ρεάλ, από μια από Μπάρτσα και Ατλέτι. Από το συνολικό 7-0 σε δύο ματς επί της Μπαρτσελόνα το 2012-13, σεζόν που το κατέκτησε για τελευταία φορά, έχει να προκριθεί. Να σβήσει τα… φαντάσματα θέλει απόψε.

Πολλά γκολ δεν βλέπω, το διπλό με under 4,5 όμως είναι στο 1.80: δεν μου κάνει, το σύνολο 3-4 γκολ στο 2.25 αξίζει ναι, αλλά δεν παύει να είναι ζαριά σε περιορισμένο εύρος: κι αν στο τέλος ο Λέβα κυνηγήσει γκολ, σε τελειωμένο ματς, για να πλησιάσει το ρεκόρ των 17, σε μια σεζόν, του Ρονάλντο; 14 έχει.

Ούτε το αμφίτερμα λέει κάτι, η Λυών σε ανοιχτό γήπεδο σκόραρε τρις ενάντια στη Σίτι. Αλλά σε τέτοιο ματς, που μπορεί να έχει καθαριστεί από νωρίς και να χαλαρώσει η Μπάγερν προς το τέλος, είναι δίκοπο μαχαίρι.

Netbet
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Δωρεάν συναλλαγές 
check_3c
Ειδικά & Ασιατικά Χάντικαπ
check_3c
Φιλικό mobile
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρα; Αρα πάμε σε ειδικά, με χαμηλή μίζα, ίσα ίσα για να δούμε το ματς με μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Όπως να βάλει το τελευταίο γκολ στο ματς, για τον λόγο που ανέφερα, ο Λεβαντόβσκι.

Σε κάρτες, εκ νέου χαμηλά: σφυρίζει ο Ισπανός Αντόνιο Ματέου Λαόθ που έχει βγάλει 28 κάρτες σε 102 αγώνες του θεσμού, ήτοι 3,64 ανά αγώνα και 19 σε 4 στη φετινή σεζόν, ήτοι 4,75 αλλά του ανέβασε τον μέσο όρο οι 7 που έδειξε στο σκληρό Σαχτάρ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ 2-2 τον Οκτώβριο. Όπως και χθες, επιλογή σε ασιατικό, ως 5 κάρτες.

Και, ένα ρίσκο τριπλασιασμού: να μην ηττάται η Λυών ως την ανάπαυλα και να ηττηθεί στο τέλος, βέβαια δεν το βρήκα συνδυαζόμενο κάπου με διπλή ευκαιρία στο πρώτο και τελικό στο δεύτερο, οπότε πάμε στα by default.

Και, τέλος, η Μπάγερν σκοράρει περισσότερο στο β’ ημίχρονο και από τα… καλά της 15λεπτα είναι το πρώτο του β’ ημιχρόνου, με τούτη τη σκέψη δεν είναι κακή τιμή για να ψάξεις goalbetting στο εν λόγω διάστημα.

Δεν υποτιμώ τη Λυών. Αλλά δεν παύει να είναι η 7η ομάδα της φετινής Ligue 1. Δεν θεωρώ ότι θα γίνει… τσόντα το ματς, ήτοι Μπαρτσελόνα, αλλά ότι θα το παλέψει και θα πέσει με ψηλά το κεφάλι. Ισως και πιο δύσκολα από ό,τι φανταζόμαστε αλλά, ρεαλιστικά, μάλλον όπως το χθεσινό Λειψία – Παρί θα πάει…

 

Σκόρερ, special

 

🇫🇷🇩🇪 22:00 Λυών 🆚 Μπάγερν Μ. ⏩ Τελευταίο γκολ: Λεβαντόβσκι 🦊 3.00. (Stoiximan)

Goalbetting

 

🇫🇷🇩🇪 22:00 Λυών 🆚 Μπάγερν Μ. ⏩ Over 0,5 στο 45:01 – 59:50.🦊 2.00. (Netbet)

Κάρτες

 

🇫🇷🇩🇪 22:00 Λυών 🆚 Μπάγερν Μ. ⏩ Under 5 Α.Η.🦊 1.85. (Bet365)

Ρίσκο

 

🇫🇷🇩🇪 22:00 Λυών 🆚 Μπάγερν Μ. ⏩ 1Χ ημίχ/ Χ2 τελ. 🦊 2.90. (Stoiximan)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ