foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ75
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Το αγγλικό project, ο πρωτόγνωρος τελικός και ο capocannoniere

Μποζιονέλος | 29 Ιουλ 2020 12:13
imompile-ronalnto.jpg

Μια στροφή πριν από το φινάλε της Serie A και οι δύο, με την πρώτη να ξεκινά από χθες, αγωνιστικές που απέμειναν είναι στην ουσία αδιάφορες. Ο τίτλος ξεκαθάρισε, οι θέσεις του Champions League κρίθηκαν, οι τρεις θέσεις του Europa League επίσης κι απέμεινε να γίνει γνωστό το ποια εκ των Λέτσε ή Τζένοα θα ακολουθήσει τον δρόμο για τη Serie B τις ΣΠΑΛ και Μπρέσια.

Τί πλήρωσαν τα μακροχρόνια της στήλης από τη Serie A από τις 23 Αυγούστου; Να πέσει η ΣΠΑΛ (ωραιότατο αποδείχθηκε το 4.25!) και να μην πέσει η Λέτσε, κατά 95% χαμένο έτσι όπως πάει, όπως και να είναι η Ρόμα στην 4άδα (παραλίγο) και η Ίντερ πρωταθλήτρια (του χρόνου).

🦊 Παρένθεση, για τον κλασικό τελευταίο υπολογισμό. Η Κυριακή «μάτωσε», δεν πέρασε τίποτε από την αυλαία της Premier League, μεγαλύτερη απογοήτευση η «λίγη», ενάντια στην Τσέλσι, Γουλβς, όπως και ότι δεν έβαλε δεύτερο η Τότεναμ στην Πάλας.

🦊 Χαμογέλασε όμως τη Δευτέρα, και με τη Φούλαμ (1.85 σε dnb) και με την πειστική της εμφάνιση, θυμίζω ότι είναι ανοιχτό το 3.50 της ανόδου των «κότατζερς».


Η πεσμένη και ο… ανεβασμένος


Η Τζένοα λοιπόν έχει τον πρώτο λόγο για να αποφύγει το… μοιραίο, καθώς χρειάζεται το πολύ μια νίκη από τα τελευταία δύο παιχνίδια της σεζόν. Αν πάρει ένα βαθμό και η Λέτσε κάνει το 2/2, θα πέσει, αλλά απίθανο.

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Για να το κάνω… λιανά, και να χάσει απόψε από τη Σασουόλο η Τζένοα, αν χρειαστεί το αποτέλεσμα θα το βρει στην τελευταία αγωνιστική με την αδιάφορη Βερόνα.

Η Λέτσε, λοιπόν, ρεαλιστικές ελπίδες για να αποφύγει τον υποβιβασμό δεν έχει, ειδικά μετά το πώς ηττήθηκε από την Μπολόνια την Κυριακή, ματς που ο Φάμπιο Λιβεράνι πήρε στο… κυνήγι τον διαιτητή Καλβαρέζε για να δει το βίντεο του 93ου λεπτού, όταν δεν της δόθηκε πέναλτι σε τράβηγμα στον Μανκόζου (και στην αντεπίθεση δέχτηκε το 3-2)! Εννοείται ότι μια τέτοια εξέλιξη την έχει καταρρακώσει ψυχολογικά.


Και απόψε παίζει στο Ούντινε ενάντια σε μια Ουντινέζε που κάνει εξαιρετικό finish στη σεζόν, άλλωστε πρόσφατα νίκησε… κοτζάμ Γιουβέντους. Αντί του 1.60 του draw no bet, το ανέβασα λίγο με διπλή ευκαιρία υπέρ των «φριουλάνι» και με τουλάχιστον δύο γκολ στο ματς. Pick δυάδας.

Η Λάτσιο υποδέχεται την Μπρέσια, η οποία έχει ξεμείνει και από παίκτες και από κίνητρα στις τελευταίες αγωνιστικές, μετά την επικύρωση του υποβιβασμού. Η Λάτσιο… καθάρισε, εξασφάλισε το Champions League και μόνο κίνητρο είναι ο Τσίρο Ιμόμπιλε: και να βγει πρώτος σκόρερ, capocannoniere: είναι στα 34 έναντι 31 του Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά και να ξεπεράσει το προ τετραετίας ρεκόρ του Ιγουαΐν της Νάπολι, που είχε 36.


Στη Βερόνα οι συμπαίκτες του τον… τάισαν γκολ (5-1 τελικό σκορ, χατ-τρικ ο ίδιος αλλά με δύο πέναλτι). Ωστόσο το 2+ γκολ τιμάται πλέον χαμηλά, ούτε στο δίφραγκο ενώ το να κάνει χατ-τρικ είναι στο 4άρι. Έλεος κάπου… Προτιμότερο ο καταλογισμός πέναλτι (και το χάνει, λέει, ο Ιμόμπιλε - χεχε). Και, πιο ρισκαδόρικα, ένα τριπλό combo, έτσι για την αλητεία…



Special bet


🇮🇹 20:30 Λάτσιο 🆚 Μπρέσια ⏩ Καταλογισμός πέναλτι 🦊 2.45. (Stoiximan)

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ




Matchcombo


🇮🇹 20:30 Λάτσιο 🆚 Μπρέσια ⏩ Ιμπόμπιλε 2+ γκολ & Goal/Goal & Over 1,5 στο 1ο ημίχ. 🦊 4.35. (Stoiximan)

Η πρωτόγνωρος τελικός και η κόντρα στο… ρεύμα


Πρωτόγνωρη η σεζόν στη SuperLig, με την Μπασάκσεχιρ να κατακτά (επιτέλους…) το πρώτο της πρωτάθλημα, και ούσα μόλις η έκτη διαφορετική στην Τουρκία με τίτλο (!) ενώ το Κύπελλο διεκδικούν απόψε η Τράμπζονσπορ και η Αλάνιασπορ, σε έναν… περίεργο, σπάνιο τελικό βάσει ονομάτων, όχι όμως βάσει της φετινής τους πορείας. Οι «μπορντομαβιλέρ» διεκδίκησαν το πρωτάθλημα, αλλά… ξεφούσκωσαν στο άκουσμα της ευρωπαϊκής τους τιμωρίας (φάνηκε μετά το lockdown), η δε Αλάνια διεκδικεί το πρώτο της τρόπαιο κάνοντας μια υπέροχη χρονιά…


Η Τράμπζονσπορ έχει 8 τρόπαια, ούσα στην 3η θέση της λίστας πίσω από Γαλατασαράι (18) και Μπεσίκτας (9), την οποία θα… ισοφαρίσει σε τυχόν κατάκτηση. Και θα είναι ο 15ος τελικός για τους «μπορντομαβιλέρ» έχοντας 8/14 κατακτήσεις, ήτοι 57,14%, έσχατη εκ των οποίων το 2010 και έκτοτε, μια χαμένη, το 2013 (αμφότερες ενάντια στη Φενερμπαχτσέ). Για τη, δε, Αλάνιασπορ η στατιστική δεν είναι υπέρ των… πρωτάρηδων σε τελικούς καθώς μόλις το 22% των φιναλίστ τα κατάφερε στην… παρθενική του παρουσία.

Ο τελικός διεξάγεται στο αχανές, χωρητικότητας 75.145 θέσεων, «Ατατούρκ Ολιμπιάτ», ήτοι το… ΟΑΚΑ της Κωνσταντινούπολης, χωρίς την παρουσία κόσμου στις εξέδρες.

Η Τράμπζον συνεχίζει με υπηρεσιακό από την προηγούμενη εβδομάδα τον Άγγλο Έντι Νιούτον, που αποχωρεί μετά το αποψινό ενώ από βδομάδα θα κριθεί το ευρωπαϊκό της μέλλον από το CAS. Αν δικαιωθεί, θα παίξει στα προκριματικά του Champions League. Και παίζει πλήρης απόψε. Η Αλάνια τερμάτισε στην 5η θέση, στην καλύτερη σεζόν της ιστορία της, θα βγει στην Ευρώπη ούτως ή άλλως και διεκδικεί έναν ιστορικό, για τον σύλλογο, τίτλο που θα τη στείλει απευθείας στους ομίλους του Europa (ειδάλλως θα παίξει στον 3ο προκριματικό γύρο). Συν ότι από χθες ο (γνωστός μας) Ερόλ Μπουλούτ συμφώνησε ως τεχνικός της Φενέρμπαχτσε για τη νέα σεζόν, ανταμοιβή για τον ίδιο, φιλικό το «διαζύγιο» και θέλει πολύ να πάει στη… μεγάλη ως Κυπελλούχος. Και ακούγεται ότι ίσως πάρει τον… Μπακασέτα μαζί του (μακάρι, για τον διεθνή μας), ο τέως παίκτης της ΑΕΚ έχει εξελιχθεί φέτος σε… μανούλα στις ασίστ προς τον Παπίς Σισέ.


Στο 4-2-2 η συνολική τους παράδοση, όλα στο πρωτάθλημα και υπέρ της Αλάνια αλλά στα φετινά παραχώρησε 2-2 εντός και έχασε 1-0 στην Τραπεζούντα. Παίζουν κι αυτά τον ρόλο τους. Η Αλάνιασπορ είναι μια θεαματική ομάδα, έχει momentum, αλλά η Τράμπζονσπορ είναι από τις… βαριές φανέλες στη γείτονα – αυτή κι αν παίζει ρόλο.

Συν ότι σε άλλους 20 μονούς, από τότε που καταργήθηκαν οι διπλοί, τελικούς Κυπέλλων στην Τουρκία, οι 7 κρίθηκαν μετά το 90λεπτο και εκ των οποίων τρεις στην παράταση, με τελευταίο το Μπεσίκτας – Ερσίγεσπορ το 2007 (και έκτοτε, 3/12 πήγαν στα πέναλτι). Για να είμαι ειλικρινής, ενστικτωδώς βλέπω να πηγαίνει το ματς στην παράταση και να… κρίνεται εκεί (ισοπαλία και όχι πέναλτι δηλαδή). Μια… τουφεκιά εκεί στην ισοπαλία και μια ριξιά, διπλής ευκαιρίας με combo, για να μπει σε δυάδα, κόντρα στο ρεύμα υπέρ... της Αλάνια.



Combo


🇹🇷 21:30 Τράμπζονσπορ 🆚 Αλάνιασπορ ⏩ 1Χ & Οver 1,5 🦊 1.93. (Betshop)

Fun bet


🇹🇷 21:30 Τράμπζονσπορ 🆚 Αλάνιασπορ ⏩ Να κριθεί στην παράταση🦊 6.00. (Bet365)

Το πιο ενδιαφέρον αγγλικό project



Ανέβει ή όχι φέτος στην Premier League, η Μπρέντφορντ αποτελεί ένα από τα πλέον ενδιαφέροντα projects στα αγγλικά πρωταθλήματα – αν όχι το πιο ενδιαφέρον. Πίσω από τον Δανό μάνατζερ Τόμας Φρανκ υπάρχει ένα ολόκληρο σύστημα που τον στηρίζει και η καταπληκτική τεχνογνωσία των football analytics που έχει στήσει η διοίκηση της ομάδας, την ανεβάζει επίπεδο.

Αν κάτι έλειπε, και το αποκτά από τη νέα σεζόν, είναι… το γήπεδο. Το ιστορικό «Γκρίφιν Παρκ», στο οποίο αγωνίζεται από το 1904! Και το εγκαταλείπει, από τη νέα σεζόν, για το στολίδι ονόματι «Μπρέντφορντ Κομιούνιτι Στέιντιουμ», 5.500 θέσεων παραπάνω αλλά σαφώς, πιο λειτουργικό και με περισσότερους χώρους για έσοδα.


Πώς θα ανέβει η Μπρέντφορντ; Πρέπει, κατ’ αρχάς, να… θυμηθεί το πρόσφατο σερί της των οκτώ νικών ως και δύο αγωνιστικές πριν από τη λήξη. Έκτοτε τα έκανε μούσκεμα, όπως και στον πρώτο ημιτελικό με τη Σουόνσι, όπου ηττήθηκε με 1-0. Σημειωτέον ότι δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ σε αυτή τη διαδικασία, άρα κάθε νίκη της με διαφορά ενός γκολ στέλνει το ματς στην παράταση. Τον πρώτο ημιτελικό έκρινε το γκολ του Αγιού, η Σουόνσι είχε και χαμένο πέναλτι στο 64’ και γενικώς οι Ουαλοί «πάτησαν» καλύτερα στο γήπεδο, ειδικά μετά την αποβολή του Χένρι στη φάση του πέναλτι. Ωστόσο, ο εν λόγω αριστερός μπακ θα παίξει κανονικά, με την έφεση που έγινε.

Η Σουόνσι, που μπήκε από το… πουθενά στα play offs, παίζει ιδανικά: δεν έχει να χάσει κάτι, κανείς δεν την υπολόγιζε (σ.σ. κάτι έχει να σου πει η Φούλαμ, αν πας τελικό…). Μετρά τρεις σερί νίκες, γυρίζει και ο απών στα εν λόγω ματς μπακ Νόουτον, εκ νέου εκτός ο βασικός κίπερ Γούντμαν, οι στόπερ Γουίλμοτ, Ρόντον και αμφίβολοι παραμένουν ο εξτρέμ Ράτλετζ και ο χαφ Μπάιερς. Όχι και λίγα προβλήματα, αλλά δεν φάνηκαν στα τελευταία.


Η Μπρέντφορντ νιώθει ασφάλεια όταν παίζει στο Λονδίνο, αλλά η Σουόνσι ταξίδεψε με momentum μετά τη νίκη της Κυριακής, αλλά και της σεζόν, καθώς ηττήθηκε εκτός Ουαλίας μονάχα τέσσερις φορές σε όλη την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος (8-11-4)! Ωστόσο οι τιμές εξακολουθούν να… κολακεύουν την Μπρέντφορντ, με τις αποδόσεις πρόκρισης οριακά μοιρασμένες (παρά το 1-0 του πρώτου ημιτελικού).

Πρώτη επιλογή το ασιατικό +0,75 της Σουόνσι με πληρωμή σε Χ ή 2 και επιστροφή μισής μίζας αν ηττηθεί με ένα γκολ διαφορά. Εκτιμώ ότι οι Ουαλοί γκολ θα βρουν ενάντια σε μια αγχωμένη Μπρέντφορντ, δεν αποκλείεται όμως να τα λύσουν και στην… παράτα αν λήξει π.χ. 2-1. Ως εκεί, προς τα αριστερά, βλέμματα προς τα δεξιά. Και έτερο pick, funbetικό, ακριβές σκορ 1-1, το… αγαπημένο φέτος των Ουαλών…



Ασιατικό


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 21:45 Μπρέντφορντ 🆚 Σουόνσι ⏩ 2 +0,75 Α.Η. 🦊 2.13. (Betshop)

Fun bet


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 21:45 Μπρέντφορντ 🆚 Σουόνσι ⏩ Ακριβές σκορ 1-1 🦊 7.25. (Pamestoixima.gr)

Στο χέρι της


Η Ρόμα έχει απόψε την ευκαιρία να… καθαρίσει την 5η θέση με νίκη στο Τορίνο. Κι αυτό διότι στο φινάλε της σεζόν παίζει ξανά στο Τορίνο, αλλά με τη Γιουβέντους, ενώ υστερεί και σε πιθανή ισοβαθμία με τη Μίλαν.


Στο τελευταίο, με προκλητικό σπρώξιμο από τη διαιτησία και πέναλτι-φάντασμα στο 87’, επικράτησε 2-1 της Φιορεντίνα και είναι κοντά, πια, στο να αποφύγει τον… σκόπελο των δύο προκριματικών γύρων του επόμενο Europa League, μπαίνοντας απευθείας στους ομίλους της διοργάνωσης. Και να έχει χρόνο για να προετοιμαστεί για τον αγώνα με τη Σεβίλλη για το… νυν Europa.

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Τορίνο κάνει άσχημο τελείωμα στη χρονιά, φάνηκε και στο 1-1 με την… πεσμένη ΣΠΑΛ, γενικώς έχει απογοητεύσει φέτος και κινδύνεψε σοβαρά με υποβιβασμό σε κάποια φάση. Η «γκρανάτα» είχε φύγει και με νίκη από το «Ολίμπικο» στον πρώτο γύρο, τέτοια προκαλούν τους τιφόζι των «τζιαλορόσι» και πιέζουν, συχνά, τους παίκτες. Και η παράδοση είναι με τη Ρόμα: μόνο ένας άσος στα τελευταία οκτώ (1-3-4), μόλις δύο (για να το πλατύνω) στα τελευταία 17.

 

Δυάδα (απόδοσης 2.67)

🇮🇹 20:30 Ουντινέζε 🆚 Λέτσε ⏩ 1Χ & Οver 1,5 🦊 1.69. (Pamestoixima.gr)

🇮🇹 22:45 Τορίνο 🆚 Ρόμα ⏩ 2 🦊 1.58. (Pamestoixima.gr)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ