foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ27
PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Τα 41 χρόνια της Γουλβς, ο Καμπιάσο και τα 300… μύρια της ανόδου

Μποζιονέλος | 26 Ιουλ 2020 11:50
106781414_10217574912220585_5100921952526384053_n.jpg

Αυλαία σήμερα στην Premier League, σε μια άκρως περιπετειώδη σεζόν που όντως λίγο έλειψε να μην ολοκληρωθεί, ως παραδέχθηκε ότι γνώριζε, σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο Γιούργκεν Κλοπ.

Ο άνθρωπος που, κάτω από τις εξέδρες του «Ανφιλντ», στο μουσείο της Λίβερπουλ, θα δει εντός των προσεχών ημερών να εγκαινιάζεται και το δικό του… δωμάτιο, ως έγινε και με τους άλλους τεχνικούς που οδήγησαν τους reds στη γη της Επαγγελίας: την κατάκτηση του Κυπέλλου Πρωταθλητριών, νυν Champions League.

Αν και ήταν έτοιμο από καιρό, θρυλείται ότι ο Γερμανός είχε ζητήσει να μην γίνει κάποια τελετή ή εγκαίνια «αν δεν πάρουμε και το πρωτάθλημα».

Και είναι δίπλα σε αυτά των Μπομπ Πέισλι και Τζο Φάγκαν… Διότι, σε αυτά τα 30 στείρα χρόνια, η Λίβερπουλ κατέκτησε δις το Champions League, πέρυσι επί Κλοπ και το 2005 επί Ράφα Μπενίτεθ. Οι τέσσερις τους είναι οι Fab Four. For ever.


Η Λίβερπουλ, επειδή ηλικιακά δεν την έζησαν αρκετοί, πολύ, είναι το μεγαλύτερο club στο Νησί. Διαχρονικά. Αν θέλετε να το… κόψουμε φέτες, τα τελευταία 30 χρόνια το μεγαλύτερο αγγλικό club είναι η Γιουνάιτεντ. Και τα τελευταία 10 χρόνια… δεν είναι η Σίτι. Διότι σε καθιερώνει, σε γιγαντώνει, γράφει ανεξίτηλα το όνομά σου η… κούπα του Πρωταθλητριών. Νέτα, σκέτα.

Αν θα το πάρει φέτος, ή του χρόνου, ή κάποια στιγμή, η Σίτι μιλάμε διαφορετικά. Το ζήτημα είναι ότι δεν είχαμε πάρει πρωτάθλημα από την εποχή του σκανδάλου Κοσκωτά… Και πώς τα καταφέραμε;


Διότι ο Γιούργκεν Κλοπ έπαθε, έμαθε και, κυρίως, δημιούργησε πρώτα μια καλή παρέα και μετά μια ομάδα. Δεν έχει βγει ποτέ τίποτε προς τα έξω για ενόχληση κάποιου παίκτη, για οτιδήποτε. Δεν υπήρξε παίκτης ή αντίπαλος προπονητής να πει κακό λόγο για τον Κλοπ, και αν ήθελε, το αφοπλιστικό, ειλικρινές χαμόγελο του Γερμανού σε κάνει να τον νιώθεις φίλο σου. Δικό σου άνθρωπο.

Και να σας εξομολογηθώ τι σκεφτόμουν σε αυτό το ενσταντανέ, στο μουσείο της Λίβερπουλ, λίγα 24ωρα πριν από τον (χαμένο) τελικό με τη Ρεάλ το ’18: «Π0#τ@ν@κι, αργά ή γρήγορα πάλι δικό μας θα είσαι». Ε, ένα χρόνο άργησε… το έκτο.

🦊 Καλούλια πήγε και η Παρασκευή. Ένα πέρασε, το 2.01 της μαχητικής Σεντ Ετιέν σε ασιατικό, άλλο ένα χάθηκε, το combo στο Μίλαν – Αταλάντα, όπως και το να σκοράρει ο Ντι Μαρία. Τι είχαμε, τι χάσαμε.

❗ Τελειώνει λοιπόν και η Premier League, κάτι… ψιλά από Ιταλία απέμειναν και στο καπάκι επιστρέφουν τα ευρωπαϊκά, με την πρωτόγνωρη μορφή των Final 8 σε Λισσαβώνα και Γερμανία, αντίστοιχα.
Καλά να είμαστε, εδώ θα είμαστε και θα τα… λέμε σερί ως και τον τελικό του Champions League, 23 Αυγούστου.
Και μετά… μη με είδατε, είμαι από τους τύπους που δεν κάθισαν μέρα στη καραντίνα και ήδη το μυαλό, που είχε μάθει να… υπολειτουργεί Ιούλιο μήνα, έχει καεί...

Αστειωδώς είναι φαβορί


Αγγλικό φινάλε με τα περισσότερα ματς να έχουν ενδιαφέρον αλλά να υπάρχουν και ερωτήματα. Όπως αν πάρει το Κύπελλο η Άρσεναλ, άρα θα αφήσει εκτός Ευρώπης μια εκ των Γουλβς ή Τότεναμ. Αν και από φιλοσοφία συχνά αποφεύγω την τελευταία αγωνιστική σε πρωταθλήματα ή, έστω, πονταρίσματα σε υψηλή μίζα, μπήκα στο τριπάκι για τα σημερινά.

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα της… ουράς, Γουότφορντ και Άστον Βίλα παίζουν στο Λονδίνο με αδιάφορες ομάδες, Άρσεναλ και Γουέστ Χαμ αντίστοιχα. Αν φέρουν ίδιο αποτέλεσμα θα κριθεί στη συνολική διαφορά τερμάτων που, προσώρας, είναι στο… γκολ. Στην Άρσεναλ υπάρχει τάση για ευρύ rotation μιας και το Σάββατο ακολουθεί ο τελικός ενάντια στην Τσέλσι, οι «χάμερς» παίζουν ανταγωνιστικά τελευταία, άρα να… χαριστεί κάποια, δύσκολο. Κι έχω την αίσθηση ότι η Γουότφορντ θα πέσει τελικά. Βεβαίως, αν παίξεις Βίλα, που αστειωδώς είναι φαβορί, εμπεριέχει ρίσκο να… χαλαρώσει στο τέλος, αν η Γουότφορντ χάνει από την Άρσεναλ.

For the record, 9-1-6 η παράδοση, σε όλα, με γηπεδούχο την Άρσεναλ και μόνη ισοπαλία τον Δεκέμβριο του… 1984 με 1-1, έκτοτε 6-0-5.

Και δεν βάζω καν στην κουβέντα την Μπόρνμουθ που, για να σωθεί (και ούσα 3 βαθμούς πιο κάτω από Βίλα και Γουότφορντ) θέλει… διπλό επί της Έβερτον και παράλληλα να ηττηθούν και οι δύο. Και η Έβερτον δεν χαρίζεται, καίτοι αδιάφορη, το έδειξε και με τη νίκη στο Σέφιλντ στερώντας ό,τι ελπίδες είχε η Γιουνάιτεντ για Ευρώπη. Ίσα ίσα που η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι, με γνώμονα τη νέα σεζόν (και στη λογική του ποιοι θα μείνουν, ποιοι θα φύγουν) παίζει με κίνητρο, και σε ματς όπου το αμφίτερμα είναι πιθανό.

Επί της παράδοσης, δεν υπάρχει διπλό ή ισοπαλία σε αγώνων πρωταθλήματος, ενός Κυπέλλου κι ενός για το Λιγκ Καπ, από το… 1973 ως σήμερα: 5-0, 3-2, 2-1, 6-3, 2-1 και 2-0 τα σκορ.

Χωρίς διπλό από το 1979 οι «λύκοι»

Όλα τα… λεφτά είναι βέβαια σήμερα το Τσέλσι – Γουλβς. Η Τσέλσι αν δεν ηττηθεί, είναι στην 4άδα, η Γουλβς θέλει νίκη για να μπει στην 6άδα, με ισοπαλία ευνοείται αν δεν νικήσει η Τότεναμ παραδίπλα, στο «Σέλχαρστ Παρκ» την αδιάφορη Κρίσταλ Πάλας. Αν… λέει κάτι πάντως, είναι ότι οι «λύκοι» έχουν να νικήσουν στο Λονδίνο την Τσέλσι από τον Μάρτιο του 1979, με 6-2-0 έκτοτε σε όλα. Εξαιρετική η τότε ομάδα του Τζον Μπάρνγουελ, είχαν σκοράρει οι Τζον Ρίτσαρντς και Μπίλι Ράφερτι.

Η Τσέλσι ήταν κακή, μεσοβδόμαδα, στο Λίβερπουλ , χάνοντας 5-3 στο… πάρτι της πρωταθλήτριας, ενώ το μυαλό είναι και στο Σάββατο, στον τελικό με την Άρσεναλ ενώ μετρά ήδη οκτώ ήττες σε επίσημα φέτος στο «Στάμφορντ Μπριτζ», χειρότερη επίδοσή της από το 1985-86. Η Γουλβς κατεβαίνει πλήρης, κάνει άλλη μια μεστή, παραγωγική χρονιά, η οποία συνεχίζεται στο Europa με τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό (και βλέπουμε…), είναι σταθερή σε απόδοση και έχει περισσότερη τύχη στο Λονδίνο από ό,τι δείχνουν οι αποδόσεις.

Και μια… funbetιά με τον μόνο Άγγλο που ξεκινά βασικός για τη Γουλβς σήμερα, τον 27χρονο στόπερ Κόουντι, που σε 197 ματς με τους «λύκους» έχει βάλει ένα γκολ, ενώ η ομάδα φέτος έχει 12 διαφορετικούς σκόρερ στο πρωτάθλημα και… κανέναν Άγγλο. Κατά 99% δεν θα βγει, απλά το πρόσεξα και με ιντριγκάρει…

Στο, δε, Πάλας – Τότεναμ, οι «σπερς» θέλουν καλύτερο αποτέλεσμα από τη Γουλβς, αν χάσουν θα τερματίσουν 7οι, αλλά θα βγουν Ευρώπη αν τυχόν η Τσέλσι κατακτήσει το Κύπελλο.


Η παράδοση είναι 3-4-13 στο «Σέλχαρστ Παρκ», αλλά 3-0-6 μετά την τελευταία τους ισοπαλία εκεί, 1-1 τον Απρίλιο του 1995 από τέρματα των Κρις Άρμστρονγκ και Γιούργκεν Κλίνσμαν, αντίστοιχα. Εποχή που οι «σπερς» έπαιζαν και με Ντάρεν Άντερτον, Τέντι Σέριγχαμ, Γκίκα Ποπέσκου και Νίκι Μπάρμπι. Η Τότεναμ έχει 9/9 νίκες στα ισάριθμα τελευταία τους και στις δύο έδρες, με 8/9 Νo Goal!

Χωρίς τον στόπερ Σακό, τον μπακ Άανχολτ, τον στόπερ Κέιχιλ και τον φορ Μπεντέκε η Πάλας, με αμφίβολο τον γνωστό μας, αρχηγό μέσο Μιλιβόγεβιτς η Πάλας, η οποία έρχεται από επτά σερί ήττες, οκτώ είναι το αρνητικό ρεκόρ της ιστορίας της αλλά και του Ρόι Χόγκσον στην καριέρα του.

Η Τότεναμ έβγαλε χαρακτήρα στο 3-0 με τη Λέστερ, «είμαι γεννημένος για να παίζω στα Κύπελλα Ευρώπης» είπε με χαμόγελο ο Ζοσέ Μουρίνιο, η ομάδα του οποίου όμως έχει μονάχα δύο διπλά στις τελευταίες εννέα εξορμήσεις. Χαμηλά το διπλό, κάτω κι από 1.50 πλέον σε μερικές, ανεβαίνει λίγο η τιμή αν συνδυαστεί με τουλάχιστον δύο γκολ στον αγώνα.

Από την εποχή του Καμπιάσο

Η 4άδα κρίνεται εν πολλοίς κι από το Λέστερ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «αλεπούδες» θα τερματίσουν στην 4άδα σίγουρα με νίκη, σε ισοπαλία θέλουν ήττα της Τσέλσι. Η Γιουνάιτεντ, αντίθετα, πάει για δύο αποτελέσματα κι αν ηττηθεί, επίσης θέλει ήττα της Τσέλσι. Αμφότερες πάντως έρχονται από κακά αποτελέσματα, η Λέστερ από την 3άρα από την Τότεναμ, όπου έδειξε «λίγη», η Γιουνάιτεντ μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από την Τσέλσι παραχώρησε 1-1 στη Γουέστ Χαμ, συμπλήρωσε μεν 13 ματς πρωταθλήματος δίχως ήττα (8-5-0) αλλά σαν να βγάζει κούραση, ψυχική και σωματική.

Στα της παράδοσης, η Λέστερ δεν έχει νίκη επί της Γιουνάιτεντ από τον Δεκέμβριο του ’15, εκείνο το 5-3 με τεχνικό τον Νάιτζελ Πίρσον, ως και ο Εστέμπαν Καμπιάσο είχε σκοράρει, όπως και ο Τζέιμι Βάρντι, οι Φαν Πέρσι, Ντι Μαρία, Ερέρα είχαν βάλει τα γκολ για την ομάδα του Λουίς φαν Χάαλ. Εκτοτε, 0-3-7 και στις δύο έδρες ενώ η εν λόγω νίκη είναι και η μόνη για τη Λέστερ, υποδεχόμενη τη Γιουνάιτεντ, στα τελευταία 14!

Τιμωρημένος εκ νέου ο στόπερ Σογιουνσού, ξανά εκτός οι μπακ Περέιρα, Τσίλγουελ, Φουκς και ο χαφ Μάντισον για τη Λέστερ στο… ματς της χρονιάς και τις δύο. Η Γιουνάιτεντ, αν και πάει για δύο αποτελέσματα, δύσκολα θα παίξει με ανάλογη λογική. Μια χαρά το να μην ηττηθεί η Γιουνάιτεντ και με δύο γκολ στον αγώνα.

 

Μονό

 

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 18:00 Τσέλσι 🆚 Γουλβς ⏩ Χ2 🦊 2.04. (Pamestoixima.gr)

Δυάδα (απόδοσης 2.97)

 

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 18:00 Κρίσταλ Πάλας 🆚 Τότεναμ ⏩  2 & Οver 1,5 🦊 1.73. (Betshop)
🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 18:00 Λέστερ 🆚 Μάντσεστερ Γ. ⏩  Χ2 & Οver 1,5 🦊 1.72. (Betshop)

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ




Combo


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 18:00 Εβερτον 🆚 Μπόρνμουθ ⏩ 1Χ & Goal/Goal 🦊 2.10 (Stoiximan)

Fun bet


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 18:00 Τσέλσι 🆚 Γουλβς ⏩ Γκολ Κόουντι 🦊 26.00. (Novibet)

Για το εισιτήριο και τα… 300 μύρια


It’s play offs time!


  • Η Μπρέντφορντ αγωνίστηκε για 12 χρόνια και… πέντε σεζόν στην πρώτη κατηγορία (σ.σ. πώτς γκέγκεν αυτό; 1935-1947, μεσολάβησε όμως ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος και η διακοπή).

  • H Σουόνσι πρωτοεμφανίστηκε σε τοπ επίπεδο το 1981-83 και κατόπιν το 2011-18.

  • Η Φούλαμ τα κατάφερε το 1949-52, μετά το 1959-68 και κατόπιν το 1999-14 με μια μικρή παρένθεση το 2018-19.

  • Η Κάρντιφ είναι περισσότερο… παλιούρα: 1921-29, 1952-57, 1960-62, 2013-14 και 2018-19.


Τούτο το καρέ καλείται να διεκδικήσει, στον τελικό του «Γουέμπλεϊ», το τρίτο εισιτήριο για την Premier League μετά τη Λιντς και Γουέστ Μπρομ, στον τελικό των… 300 εκατ. λιρών διότι περίπου τόσα εξασφαλίζει η άνοδος για την επόμενη τριετία.

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διπλά τα ημιτελικά, απόψε κι αύριο τα πρώτα ματς. Περίεργο αυτό στην Ουαλία, κυρίως ελέω Μπρέντφορντ η οποία μπήκε στις τελευταίες δύο στροφές ερχόμενη από σερί οκτώ νικών, η Γουέστ Μπρομ της έδωσε δύο ευκαιρίες για τη 2η θέση της απευθείας ανόδου, αλλά πέταξε αμφότερες στην κάλαθο των αχρήστων χάνοντας από Στόουκ και Μπάρνσλι.

Η οποία (αδιάφορη) Στόουκ χάρισε απρόσμενα στη Σουόνσι την 6η θέση στην ισοβαθμία με τη Φόρεστ, μετά το 4-1 στο Νότιγχαμ ενώ η ίδια νικούσε με 4-1 στο Ρέντινγκ. Από το… παράθυρο μπήκε στα play offs και αμφότερες αποτελούν ερώτημα: αν η Σουόνσι μπει με τη λογική ότι… τι είχε, τι έχασε, έχει τον πρώτο λόγο ενάντια σε μια εμφανώς αγχωμένη Μπρέντφορντ, η οποία όμως υπερέχει ποιοτικά. Άλλωστε τη νίκησε και στα δύο φετινά τους, με 3άρες ενώ στη Σουόνσι είναι τιμωρημένος ο μπακ Νόουτον και αμφίβολοι ο βασικός κίπερ Γούντμαν, ο στόπερ Φαν ντερ Χορν, ο χαφ Μπάιερς και ο εξτρέμ Ράτλετζ.

Συμπτωματικά αντάμωσαν ξανά σε ημιτελικά ανόδου και το 2005-06, της League One, και η Σουόνσι πήγε στον τελικό με 1-1 στο Μπρέντφορντ, 2-0 στη ρεβάνς, αλλά έχασε στα πέναλτι από την Μπάρνσλι. Συν ότι, μέχρι και το φετινό… διπλό, η Μπρέντφορντ είχε να νικήσει τη Σουόνσι επί ουαλικού εδάφους από τον Νοέμβριο του… 1934 και σε 13 επισκέψεις πρωταθλήματος έκτοτε.

Στην Ουαλία λαμβάνει χώρα και το πρώτο μέρος του έτερου ζευγαριού, Κάρντιφ – Φούλαμ. Η Κάρντιφ μπήκε ως 5η στα play offs κλείνοντας τη regular season με τρεις σερί νίκες και απαριθμώντας 6-1-2 μετά το lockdown, εκ των οποίων όμως μια ήττα ήταν από τη Φούλαμ στο Λονδίνο (2-0, του α’ γύρου είχε λήξει 1-1). Μια Φούλαμ που αποτελεί συνώνυμο… του Μίτροβιτς φέτος, ο οποίος έβαλε 26 γκολ σε 40 ματς ενώ η ομάδα του ηττήθηκε μόνο σε ένα από τα τελευταία έξι επίσημα στο Κάρντιφ (2-3-1) και έκλεισε τη σεζόν με 5-2-0. Πρόκειται για δύο συλλόγους που ως πέρυσι αγωνίζονταν στην Premier League και διψούν για επάνοδο. Και θα ρισκάρω να πω ότι από το Κάρντιφ – Φούλαμ θα βγει η ομάδα της ανόδου…

Και είχα κατά νου, πριν τελειώσει η κανονική περίοδος, τη Φούλαμ ωστόσο μετά τη διακοπή σε τρία ματς με ομάδες ίσες, ή πιο πάνω, ήταν λίγη: 2-0 από την Μπρέντφορντ, 3-0 από τη Λιντς (στα πρώτα μετά το lockdown), 0-0 αργότερα με τη Γουέστ Μπρομ. Και αντίστοιχα, σε κρίσιμα ματς που έκριναν την 6άδα, η Κάρντιφ έκανε μεγάλες νίκες σε Πρέστον και Μπρίστολ.

Οι τιμές φαβοριτίζουν για άνοδο την Μπρέντφορντ στο 2.50, έπεται η Φούλαμ στο 3.30, ακολουθεί η Κάρντιφ στο 5.00 και η Σουόνσι κλείνει το καρέ στο 6.00: σωστές. Η Κάρντιφ του μπαρουτοκαπνισμένου στα play offs, Νιλ Χάρις έχει μια καλή πιθανότητα για άνοδο, ούσα πιο σταθερή, πιο κυνική ως τώρα, αλλά το σταύρωμα με τη Φούλαμ δεν είναι καλό. Τη Φούλαμ του Σκοτ Πάρκερ, που μόλις την άνοιξη του ’19 την ανέλαβε και ολοκλήρωσε την πρώτοη του ολοκληρωμένη σεζόν ως προπονητής. Τέσπα (sic), ανάμεσα σε Ουαλούς και Λονδρέζους, για άνοδο, κράτησα τη Φούλαμ, που ελέω διαφοράς τερμάτων δεν ήταν 3η στην τελική κατάταξη, αλλά 4η, περιμένοντας να βγάλει πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο στη διαδικασία.

Όσο για τα πρώτα ημιτελικά, απόψε και αύριο; Αμφίτερμα η πρώτη σκέψη για το αποψινό, όπου διαφωνώ με τον φαβοριτισμό της αγχωμένης Μπρέντφορντ, άρα συνδυάζεται με τη διπλή ευκαιρία. Και, για αύριο, στο Κάρντιφ, τη Φούλαμ σε draw no bet.

 

Combo

 

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 20:30 Σουόνσι 🆚 Μπρέντφορντ ⏩ 1Χ & Goal/Goal 🦊 3.10. (Pamestoixima.gr)

Μονό

 

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 27/7, 21:45 Κάρντιφ 🆚 Φούλαμ ⏩ 2 dnb 🦊 1.85. (Pamestoixima.gr)

Μακροχρόνιο

 

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 4/8, 21:45 Championship: άνοδος ⏩ Φούλαμ 🦊 3.50. (Stoiximan)


A, και κλείσιμο με τον υπέρτατο ποδοσφαιρικό Θεό, στο βίντεο της χρονιάς.

https://twitter.com/Ibra_official/status/1286928814623412224

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ