foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ65
ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Οι 38 «πράσινες» ημέρες 🟢, το 4.30 της ανατροπής 💣 και το 7.10 για σκόρερ 🥅

Μποζιονέλος | 24 Ιουν 2020 13:42
NACIONALNI-NOGOMETNI-CENTER-BRDO2.jpeg

Για 38, επακριβώς, μέρες είχε μείνει, 20 χρόνια πριν, στον πάγκο του Παναργειακού ο Νικόλας ο Αλέφαντος.

Τον θυμάμαι, εκεί ψηλά στο πάνω διάζωμα, απλά παρακολουθούσε. Σαν να βαριόταν. Στο μήνα και κάτι, παραιτήθηκε, Αύγουστο μήνα ακόμη νομίζω (δεν έχω βρει και φωτογραφία ακόμη, ας βοηθήσει κάνα ψαγμένος). Χρόνια αργότερα σε συνέντευξή του, με το γνωστό ύφος, έλεγε ότι «δεν μπορούσα εκείνα τα πράσινα, και σηκώθηκα κι έφυγα»! Δεν τα πίστευε όλα όσα έλεγε πάντως….

Ο εκλιπών αγωνίστηκε στα τσικό του Παναθηναϊκού ενώ κατέγραψε και μία συμμετοχή στην πρώτη ομάδα στις 26/2/1956 σε αγώνα με τον Ολυμπιακό Χαλκίδας! Ποιος, ο Αλέφαντος με το τριφύλλι στο στήθος…

Ο «Αλέφας» μπορεί να δήλωνε… άρρωστος γαύρος αλλά κυρίως δήλωνε άρρωστος με την μπάλα. Και τον ενοχλούσε η αδικία. Κατ’ εμέ, μια από τις top-10 σκηνές στην ιστορία του ποδοσφαίρου είναι τούτη.

Τη σεζόν 1991-92 είναι προπονητής στον Ιωνικό, στη Β’ Εθνική και αντιμετωπίζει στο γειτονικό ντέρμπι το Αιγάλεω. Είχε Κουρκούνα, Ουσταμπασίδη, Καπαγεριδη, Νταρακλίτσα, Ζιώγα, καλή ομάδα και οι Νικαιώτες διαλύουν το Σίτι με 5-1. Ωστόσο οι οπαδοί τους, παρά την εξαιρετική εικόνα. εξακολουθούν να αποδοκιμάζουν τον προπονητή, τον οποίο αμφισβητούσαν διαρκώς. Ε, δεν ήθελε και πολύ: ο Αλέφαντος έχασε την ψυχραιμία του, καβάλησε τα κάγκελα και όρμησε σε οπαδό. Και στο 80’, ενώ εξακολουθούν να τον «πικάρουν», σηκώθηκε και έφυγε από τον πάγκο! Απλά, έπος…


Αλλη μια μέρα με «συν» η χθεσινή, εντέλει πιο εύκολα από ό,τι θα περίμενε κανείς…

🦊 Πλήρωσε 2.92, και άνετα, η δυάδα με τον άσο στο Τότεναμ – Γουέστ Χαμ και το draw no bet της Τορίνο με την Ουντινέζε.

🦊 Πλήρωσε 1.88 το ασιατικό +1,5 της Αθλέτικ Μπιλμπάο με την (κάκιστη, και χθες) Μπάρτσα.

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


🦊 Δε βγήκε το fun bet του διπλού στο «Καμπ Νου» (11άρι πλήρωνε…) και το combo στο Ζλιν, όπου η Πρίμπραμ ήταν κάκιστη…

Τελικός σε… προπονητικό


🇸🇮 Νάφτα 🆚 Μούρα, 🏟️ «Νογκομέτνι Σέντερ», Μπρντο 🏆 τελικός Κυπέλλου Σλοβενίας (νοκ άουτ, με παράταση και πέναλτι).
Χωρίς θεατές, πρόκειται για ένα προπονητικό… κέντρο, ως βλέπετε, εκεί έλαβαν χώρα και οι ημιτελικοί.


📝 Ομάδα β’ κατηγορίας η Νάφτα, ιδρύθηκε μόλις το 2012. Πρώτη στην 3η κατηγορία το 2016-17 και στη συνέχεια ανέβηκε, ως και την οριστική διακοπή της λίγκας τα πήγαινε πολύ θετικά και διεκδικούσε τη 2η θέση. Στον ημιτελικό αντιμετώπισε ομάδα επίσης από τη β', τη Ραντόμλιε, την οποία απέκλεισε στα πέναλτι με 4-2 και, ενώ, τελείωσε το ματς με εννέα παίκτες (και της λείπουν δύο χαφ για σήμερα). Η Μούρα ιδρύθηκε επίσης το 2012, πήρε απανωτές ανόδους και από πέρυσι παίζει στην πρώτη κατηγορία, στον ημιτελικό απέκλεισε με 4-0 την Αλουμίνι.

🏟️ 3-2-2 για τη Μούρα η παράδοση, σε άλλα τους επτά επίσημα και στις δύο έδρες.

🦊 Στο 1.20 – 1.30 η Μούρα, λογικά θα το πάρει. Δεν είναι κάτι σπουδαίο η Νάφτα αλλά ένα γκολ, μπορεί να το βρει… Pick, με ρέγουλο.

Goalbetting 🇸🇮

⏩ 18:30 Νάφτα – Μούρα: Goal/goal 🦊 2.10. (Vistabet)

13 χρόνια πριν…


🇳🇴 Ολεσουντ 🆚 Μπραν, 🏟️ «Κόλορ Λάιν Στάντιον»,  Ολεσουντ 🏆 Eliteserien.
Προσέλευση ως και 200 θεατών.

📝 Η Ολεσουντ υπέστη πρωτοφανή διασυρμό με 7-2 από την Κρίστιανσουντ, ομάδα δίχως αρχή και τέλος στο β’ ημίχρονο κι είχε προηγηθεί στο σκορ με αυτογκόλ και μειώσει σε 3-2 πριν την ανάπαυλα. Με 11 γκολ παθητικό σε δύο ματς, ήδη αμφισβητείται ο Λαρς Μποχίνεν, ούτε στα φιλικά τα πήγαινε καλά. Η Μπραντ έκανε το 2/2 επικρατώντας 3-0 στο γειτονικό ντέρμπι της Βίκινγκς και πάει για τρεις σερί νίκες στο ξεκίνημα για πρώτη φορά μετά από 13 χρόνια. Κάνει καλή δουλειά ο Λαρς Νίλσεν.


🏟️ Στο 7-6-11 η παράδοσή τους στο πρωτάθλημα από το 2003 και στις δύο έδρες, αήττητη η Μπραν στα τελευταία 9 (με 6-3-0), ισόπαλα και τα δύο περσινά. Χωρίς άσο στο Ολεσουντ στα τελευταία τέσσερα (0-2-2)

🦊 Φαβορί, και λογικώς, η Μπραν, παίζει καλά στην εκκίνηση αλλά εξελίσσεται σε public bet σήμερα. Θυμάστε το παλιό ανέκδοτο: «Είδα μια γιαγιά στο περίπτερο και μου είπε ότι πόνταρε την…» (Μπραν, εν προκειμένω). Προτιμότερο το αμφίτερμα.

Χωρίς άσο από το 2006


🇳🇴 Σταρτ 🆚 Μόλντε, 🏟️ «Σορ Αρένα»,  Κρίστιανσαντ 🏆 Eliteserien.
Προσέλευση ως και 200 θεατών.

📝 Με δύο… 2-2 μπήκε στη σεζόν η Σταρτ, μετά την πρεμιέρα με την Στρόμσγκοντσετ πήρε βαθμό και με τη Σάντεφιορντ, δείχνοντας αποτελεσματική μπροστά αλλά πίσω… μπάζει. Άσχημα. Δεν πτοείται ο Τζόι Χάρνταρσον που δεν αλλάζει σύστημα. Ένα χρόνο αήττητη εντός, μαζί με τα περσινά στη β’ κατηγορία (11-2-0). Η πρωταθλήτρια Μόλντε υπέταξε με 1-0 τη Ρόζενμποργκ και δείχνει… ακαταμάχητη και φέτος. Εξέτισε ο φορ Τζέιμς.

Vistabet
Βαθμολογία
8.9/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
24/7 support στα ελληνικά 
check_3c
Auto Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


🏟️ Στο 24-15-21 η παράδοση από το 1974-75, αήττητη στα τελευταία οκτώ η Μόλντε (5-3-0). Επιμέρους, στο Κρίστιανσαντ, είναι 14-8-8 για τη Σταρτ αλλά δεν υπάρχει άσος εδώ και… 14 χρόνια: 3-2 τον Οκτώβρη του 2006 και έκτοτε 0-5-3.

🦊 Άλλη μια επιλογή για αμφίτερμα, επ’ ουδενί δεν ποντάρεται η Μόλντε στο 1.60 – 1.65 σε αυτή την έδρα.

Δυάδα (απόδοσης 2.90) 🇳🇴 🇳🇴

⏩ 19:00 Ολεσουντ – Μπραν: Goal/goal 🦊 1.72. (Sportingbet)
⏩ 19:00 Σταρτ - Μόλντε: Goal/goal 🦊 1.69. (Sportingbet)

Ρεβάνς για γερά νεύρα…


🇬🇷 Αρης 🆚 ΑΕΚ στο 🏟️ «Κλεάνθης Βικελίδης»
🇬🇷 Ολυμπιακός 🆚 ΠΑΟΚ στο 🏟️ «Γεώργιος Καραϊσκάκης»
🏆 ημιτελικoί-ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδος. Χωρίς κόσμο.
Και, μα την Παναΐα, όχι πάλι ΑΕΚ – ΠΑΟΚ, όχι πάλι…

Εννοείται ότι το 2-1 του ΟΑΚΑ δίνει καλές πιθανότητες και στις δύο, θεωρώ ως μη… γενόμενο το 2-2 του Σαββάτου για τα play offs, ειδικά με το μυαλό του Αρη στη ρεβάνς αλλά έχει μονάχα μια νίκη στα τελευταία επτά επίσημα – και δεν έχει κατακτήσει το Κύπελλο από το 1970, αυτό κι αν είναι κίνητρο… Απώλεια ο Βέλεθ, όχι τόσο μεγάλη όμως (σ.σ. ψωνίσαμε από σβέρκο στην Πανάθα, Γιάννη μου…), λείπει όμως και ο Σόουζα και ο Ενινγκ θα κάνει αλχημείες πίσω (μάλλον με και Μπα). Αήττητη στα τελευταία 11 στο πρωτάθλημα (7-4-0, είναι 16 μαζί με το Κύπελλο) η ΑΕΚ, καταβαίνει με αναμενόμενη ενδεκάδα.


Εξίσου ρευστός, ως σκορ, και ο επαναληπτικός στο Φάληρο μετά το 3-2 της Τούμπας, ωστόσο η εξαιρετική εικόνα του Ολυμπιακού και η μετριότατη του ΠΑΟΚ συνηγορούν σε ματς για… άσο και έδρα. Είναι όντως έτσι; Ερώτημα ο Βαλμπουενά, έχει λύσεις ο Πέδρο Μαρτίνς πάντως… Ο, δε, ΠΑΟΚ, πασχίζει (εν αναμονή CAS) για τη 2η θέση ενώ ο Αμπέλ Φερέιρα πήρε στην αποστολή Βιεϊρίνια και Πέλκα που, όμως, δεν έχουν προπονηθεί καθόλου.

🦊 Τι παίζουμε; Πρόκριση Αρη, πείτε το feeling, σε ματς που δεν περιμένω πολλά γκολ, αλλά νεύρα, γκρίνια κλπ., νομίζω ένα γκολ θα το βρει. Και το… 1-0 για σκοράκι, δεν με χαλάει, ίσως πέσει μια ψηλή. Στο Καραϊσκάκη, χαίρω πολύ ότι ο Ολυμπιακός είναι γκραν φαβορί, αλλά τα Κύπελλα έχουν τους δικούς τους κανόνες. Ο ΠΑΟΚ θα χρειαστεί γκολ (ελπίδας) ενάντια σε μια ομάδα που δεν δέχεται γκολ. Τέσπα (sic), πήρα γκολ Λοβέρα που πληρώνει υψηλότατα (επειδή δεν έχει σκοράρει ακόμη σε 14 επίσημα ματς!) και, για τη δυάδα, γκολ στο β’ ημίχρονο. Ένα, αρκεί

Δυάδα (απόδοσης 2.11) 🇬🇷 🇬🇷

⏩ 19:00 Αρης – ΑΕΚ: Αρης over 0,5 🦊 1.51. ( Novibet)
⏩ 21:30 ΟλυμπιακόςΠΑΟΚ: Over 0,5 στο β’ ημίχ. 🦊 1.40. (Novibet)

Special bet 🇬🇷

⏩ 19:00 Αρης – ΑΕΚ: Πρόκριση Αρη 🦊 4.30. (Stoiximan)

🥅💣 Σκόρερ, fun bet 🇬🇷

⏩ 21:30 Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Γκολ Λοβέρα 🦊 7.10. (Stoiximan)

Αλλο… level


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Γουλβς 🆚 Μπόρνμουθ, 🏟️ «Μόλινιου» Γούλβερχαμπτον, 🏆 Premier League. Χωρίς κόσμο

📝 Η Γουλβς μπήκε λες… και δεν είχε διακοπεί το πρωτάθλημα, 2-0 τη Γούεστ Χαμ στο Λονδίνο αλλά ευλόγως στερούνταν στην εκρηκτικότητα που τη διακρίνει μεσοεπιθετικά και έβγαλε κούραση στο τέλος, ακριβώς όταν… σκόραρε (73’ και 84’), άλλαξε τον ρου του ματς η είσοδος του Τραορέ στο 60’. Στα έξι ματς (3-3-0) το σερί δίχως ήττα. Αντίθετα, η Μπόρνμουθ… καιγόταν για αποτέλεσμα με την Πάλας, κυνηγούσε το σκορ από το 11’, έχασε με 2-0 και ανάθεμα αν, και πώς, θα την παλέψει να σωθεί φέτος, ανήμπορος να τη συνεφέρει δείχνει ο Εντι Χάουι. Αμφίβολοι ο χαφ Μπίλινγκ κι ο φορ Κινγκ, αμφότεροι βασικοί, παροπλισμένος ο επίσης βασικός χαφ Φρέιζερ που αποχωρεί.

🏟️ 4-3-4 η παράδοσή τους σε κάθε έδρα και διοργάνωσης, 2-0-3 επιμέρους στο «Μόλινιου».

🦊 Είναι πια σε άλλο… level η Γουλβς, μπήκε θετικά στην επανέναρξη, στο χέρι της το αποψινό. Για να ανέβει η τιμή, συνδυάζεται και με γκολ.

Η… κατάρα του 7-0

🇮🇹 Ιντερ 🆚 Σασουόλο, 🏟️ «Τζιουζέπε Μεάτσα», Μιλάνο 🏆 Serie A. Χωρίς κόσμο.

📝 Η Ιντερ έκανε τα εύκολα, δύσκολα (στο τέλος), υπέταξε όμως 2-1 τη Σαμπντόρια και οι… LL (Λουκάκου και Λαουτάρο Μαρτίνες) βρήκαν γκολ, εκ νέου όμως ήταν αφερέγγυα αμυντικά και στο τέλος έβγαλε κούραση. Πρόβλημα στο κέντρο με τους Μπρόζοβιτς, Σένσι και Βεσίνο νοκ άουτ. Η Σασουόλο έχασε… με κάτω τα χέρια, 4-1 από την Αταλάντα μειώνοντας στις καθυστερήσεις. Τιμωρημένος ο στόπερ Μάρλον.

🏟️ Στο 5-1-7 η παράδοσή τους συνολικά στο πρωτάθλημα, στο 2-1-3 στο Μιλάνο! Κακός δαίμων η Σασουόλο, με δύο διπλά και μια ισοπαλία στα τελευταία τρία, σαν να… εκδικείται τους «νερατζούρι» για εκείνο το 7-0 του Σεπτεμβρίου ’14 (με χατ τρικ του Ικάρντι, δύο του Οσβάλντο κι από έναν των Κόβασιτς και Γκουαρίν).

🦊 Ισα ίσα για να δω την ομάδα μου με παραπάνω ενδιαφέρον, funbetιά του 3.70: να σκοράρουν και οι δύο παίδαροι της επίθεσης…

🥅💣 Σκόρερ, fun bet 🇮🇹

⏩ 20:30 Ιντερ – Σασουόλο: Γκολ Λουκάκου και γκολ Λαουτάρο 🦊 3.70. (Stoiximan)

Rotation από τον «Ζιζού»

🇪🇸 Ρεάλ Μαδρίτης 🆚 Μαγιόρκα, 🏟️ «Αλφρέδο ντι Στέφανο», Μαδρίτη 🏆 Primera Division.
Χωρίς κόσμο, η Ρεάλ παίζει πλέον στο μικρούλι γήπεδο της β’ ομάδας (ελέω έργων στο «Μπερναμπέου»).

📝 Η Ρεάλ είναι, εν δυνάμει, πρωτοπόρος, ισόβαθμη της Μπάρτσα στην κορυφή, 3 βαθμούς πίσω με ματς λιγότερο μετά τη χθεσινή νίκη των Καταλανών, παίζει καλή μπαλίτσα μετά την επανέναρξη, έστω και με τη Σοσιεδάδ (2-1) οι Βάσκοι γκρίνιαξαν για το γκολ του Μπενζεμά και ότι ήταν χέρι: ήταν, αλλά με τους κανονισμούς από τη νέα σεζόν, δεν θα είναι… Τιμωρημένος ο σκύλος χαφ Κασεμίρο, αμφίβολος ο Σέρχιο Ράμος. Η Μαγιόρκα με γκολ στο 87’ απώλεσε τη διαγραφόμενη νίκη με τη Λεγανές (1-1) και η παραμονή δυσκολεύει πλέον. Πολύ. Ήταν εξάποντο.

🏟️ 36-11-10 συνολικά η παράδοση στο πρωτάθλημα, εξ αυτών οι 6 νίκες των νησιωτών έγιναν στην έδρα τους. Στο 21-3-4 με γηπεδούχο τη Ρεάλ, άσοι τα τελευταία 8/9. Τελευταίο διπλό τον Μάιο του 2009, 3-1 η Μαγιόρκα με Αράνχο, Σαντάνα και Κεϊτά και τεχνικό τον Γρεγόριο Μανθάνο, είχε τότε στην ενδεκάδα Αντούριθ, Μογιά, Χιουράδο κλπ. ενώ η «βασίλισσα» του Χουάντε Ράμος έπαιζε με Καναβάρο, Λασανά Ντιαρά (ωιμέ…), Ρόμπεν, Χούντελααρ, Ιγουαΐν και Ραούλ.

🦊  Με Μπέιλ (ή Βινίσιους), Μπενζεμά και Αζάρ ξεκινά ο Ζιντάν. Όχι, ο Βέλγος αρκετά μας έχει κάψει φέτος (και, θυμηθείτε, θα σκοράρει απόψε που δεν τον… ακούμπησα –είναι στο 2.30), γενικώς αν ψάξεις για σκόρερ, κάνα πιτσιρίκι αξίζει. Και κράτησα το βραζιλιανάκι… Πάντως η 11άδα είναι ερώτημα, ο «Ζιζού» θέλει να κάνει rotation όσο μπορεί.

🥅 Σκόρερ 🇪🇸

⏩ 23:00 Ρεάλ Μαδρίτης – Μαγιόρκα: Γκολ Βινίσιους 🦊 2.80. (Netbet)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ